Alle innlegg Sukkerforum

Man vet.....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lillemy1 ti. 18 jan. 2011 17:03

Man vet du er forelsket, når du ringer meg annen hver dag og snakker i to timer, mens du røper at du tenkte på å ringe i går også. Sender hyggelige sms, der du ønsker meg en flott dag:). Lyser opp i øynene når jeg ser på deg og syns jeg er morsom når jeg slår av en spøk. Prøver å foreslå aktiviteter, fordi du vil tilbringe tid med meg. Gir meg komplimanger som ikke går på hvor sexy du syns jeg er, men heller stryker meg forsiktig inni hånden. Når jeg gir deg en klem til adjø holder du meg"tilfeldig" noen sekunder ekstra. Alle disse "tegnene" har holdt meg våken i mange netter............... fordi jeg vet også, at det er jeg som med tungt hjerte må si at jeg bare liker deg som en god venn............

Skjult ID med pseudonym Blygen ti. 18 jan. 2011 18:10

huff....

Skjult ID med pseudonym Z ti. 18 jan. 2011 18:18

Det er alltid tungt å bære en annens hjerte i lomma...

Skjult ID med pseudonym Jenta 42 ti. 18 jan. 2011 20:44

Åååå, hjertet mitt sank i magen når jeg leste innlegget ditt, lillemy. Akkurat akkurat dette opplevde jeg for noen dager siden.... "Drømmedama" kalte han meg....Og så måtte jeg fortelle det..... Det er så innmari vondt å gjøre andre vondt...

Skjult ID med pseudonym Snøhvit ti. 18 jan. 2011 20:53

Jeg er der nå jeg også. Veldig trist at det ikke klaffer...

Skjult ID med pseudonym Oppgitt ti. 18 jan. 2011 20:53

Samme situasjon her..... Men vurderer å gi det 1 date til for å se hva som skjer.... Han er perfekt - og jeg føler ingenting....

Skjult ID med pseudonym Freshman ti. 18 jan. 2011 20:58

Huff, sånnt er leit!

@Z
Ja, bokstavelig talt!

Skjult ID med pseudonym milde ti. 18 jan. 2011 21:46

....jeg følte noe.. men ikke han...

Skjult ID med pseudonym kia ora on. 19 jan. 2011 12:09

@ Lillemy :

Jeg kjenner meg veldig igjen i denne situasjonen .. Og det er så fryktelig sårt ..
Men en kan ikke tvinge frem følelser,selv om alt annet stemmer ..

Og det er definitivt sårt for begge parter som @ Lanillen skrev..

Skjult ID med pseudonym Nushi on. 19 jan. 2011 14:17

Var i denne situasjonen selv for noen måneder siden...
vi likte hverandre begge to... men var kanskje ikke flinke nok til å gi hverandre signaler...
For når vi var på fest så sa ei venninne av meg til henne at jeg og henne er perfekte sammen, men da sa hun åpenlyst at jeg var bare bestevennen hennes.
Så da tenkte jeg at hun ikke var mer interessert. Men fant ut senere at hun var det...
vi snakka sammen mange timer om dagen, så å si hver dag siden jeg ble kjent med henne.
Men var et par komplikasjoner som gjorde at jeg ikke ville si noe. Så da ble det aldri noe av... selv om nå er hun i et forhold som kommer til å gå til helvette... :-S

Skjult ID med pseudonym angela35 on. 19 jan. 2011 23:41

det er ikke alltid at man føler forelskelse ved første blikk til en person. Noe tiltrekning må føles ved første date og utvikler seg etterhvert. Jeg har opplevd det noen ganger. Har hatt tiltrekning med noen først , ble kjæreste uten at jeg følte noen forelskelse. etter ca noen måneder 6 måneder ble jeg veldig glad i ham.

Skjult ID med pseudonym angela35 on. 19 jan. 2011 23:56

Nesten ble the love of my life hvis begge parter jobbet nok for forholdet. det er det viktigste ting jeg har lært. Ulikheten oppdager man hverandre etterpå og slike utfordringer som de fleste stryker mest av eller ikke takler . Man må jobbe for forholdet når ting går opp og ned fordi ingen mennesker er perfekte. F. eks. snakke om problemet, eller hvorfor han/hun er sur på deg, man må være åpen for å snakke om alt. At man tør å si, du ikke tåler at han gjør sånne ting som kan såre deg. Må ha kompromisser.

Skjult ID med pseudonym kåre to. 20 jan. 2011 00:35

Viser seg gjentatte ganger at for å vinne en dames hjerte må man ikke selge seg selv for billig. Ikke være 'for snill' da dette av mange dessverre blir oppfattet som svakhet. Dette henger sammen med enkelte damers usikkerhet på seg selv og lave selvaktelse. Det utbredte fenomenet å måtte få sitt valg av partner bekreftet av venninner er et utslag av det samme.

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 20 jan. 2011 00:48

Så det er bedre å ikke være "for snill", så du ikke fremstår svak...så du tiltrekker deg jenter med de nevnte egenskapene, Kåre?
(Usikkerhet, lav selvaktelse og opptatt av venninners meninger?)

Skjult ID med pseudonym MrAwesome to. 20 jan. 2011 01:26

Hvorfor man ikke bør være "for snill" har nok mer sammenheng i at det etterhvert blir oppfattet som forutsigbart og kjedelig.

Vi har vel alle lyst på litt spenning fra partneren vår...

Skjult ID med pseudonym angela35 to. 20 jan. 2011 10:46

Jeg vet bare at man må være seg selv hvis man elsker noen. Finnes ikke noe sånt nå i tider , ubetinget kjærlighet. Det er ikke for å være snill, men det viser at du elsker noen hvis du vil gjøre alt men ikke miste seg selv. Ikke forlange noe tilbake. Hvis du forlanger noe tilbake fra noen så er ikke det ekte kjærlighet fordi man ikke klarer å være tålmodig. Vi vil være at den personen vi elsker skal være lykkelig sammen med oss. Det kommer av seg selv at de innser det etterhvert, noen bruker mer tid. Det er best å snakke om det også, gutter/jenter ikke vær redd til å bli konfrontert eller snakke om følelser for det er vi fleste damer liker veldig godt, for god kommunikasjon er nøkkelen til godt forhold. Hvis den andre blir skremt så er ikke den rette for deg. sånne ting kan man snakke om etter ca 2-3 måneder eller mer, da er man litt kjent og begynner å få dype følelser.