Alle innlegg Sukkerforum

Virker chatten?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mill ti. 18 jan. 2011 23:01

Har nå testet chatten på 5-8 personer, men får ikke svar??

Betyr det at muligheten for respons er minimal, eller virker den rett og slett ikke??

Ser jo at mange mailer ikke blir besvart, men tror vel det likevel er bedre respons der en på chatten?? Er det flere som har noen erfaringer med dette?

(mann 35 år fra Østfold) ti. 18 jan. 2011 23:04 Privat melding

chatten virker dessverre :) he he

bare å fortsette å prøve, om en gutt/jente chatter med en annen så får du ikke tak i de..

lykke til ;)

(kvinne 29 år fra Finnmark) ti. 18 jan. 2011 23:12 Privat melding

tja, chatten hos meg er veldig treg så som regel rekker jeg ikke å akseptere eller avslå forespørselen før den andre har gitt opp å lukka vinduet.. :-)

(mann 37 år fra Oslo) ti. 18 jan. 2011 23:23 Privat melding

Aner ikke om den funker eller ikke men bare prøvd å teste en gang da å da funka det ikke..

Skjult ID med pseudonym Binders ti. 18 jan. 2011 23:37

Om du ikke har vært i kontakt i forkant, vil de fleste bruke tid på å lese profilen din før de evt. aksepterer. Så ikke logg av. Om du har en tom profil uten bilde og med lite tekst er det nok veldig liten sjanse for respons.

(mann 31 år fra Buskerud) ti. 18 jan. 2011 23:40 Privat melding

Jeg har ikke brukt den enda...
sovna på sofaen, og når jeg våkna igjen så sto det et eller annet på chatten som jeg ikke hadde sett før. så trykka jeg på noe så gikk det tilbake til normalt.
Da tenkte jeg jeg bare at nå tror sikkert jenta som skrev til meg at jeg ignorerte henne... :-/

Skjult ID med pseudonym Blygen on. 19 jan. 2011 00:05

Funker visstnok dårlig hvis man ikke har Internet Explorer.... ergo for alle oss som er fornuftig å bruker noe annet enn Microsoft sitt makkverk er vi utestengt...

Skjult ID med pseudonym - . on. 19 jan. 2011 00:26

chat fungerer nok også i andre nettlesere enn IE...

Skjult ID med pseudonym Sosiognom on. 19 jan. 2011 00:30

Chatten fungerer bra, men de må akseptere først. Hvorfor man ikke aksepterer er det vel mange grunner for. Kanskje om du sender en mail om h*n vil møtes på chatten?

(Når man prøver å kontakte noen som er i en chat, får man beskjed om at brukeren er i en annen chat. Opptatt lyd med andre ord. :)

Skjult ID med pseudonym Mill on. 19 jan. 2011 09:16

Takker for svar:-)

Og jeg prøvde flere ganger, og fikk faktisk kontakt etter 18-20 forskjellige forsøk, så da betyr det jo at svarprosenten er for mitt vedkommende ca 5%!!

Da er jo fakktisk svarprosenten på mail over dobbelt så bra:-) Så konklusjonen min er bare som så mange andre.... Utrolig mange som rett å slett ikke gidder å svare, og mange av de som er her inne liker å egne livet sitt her uten kanskje å ønske seg noe forhold??

Skjult ID med pseudonym Binders on. 19 jan. 2011 09:27

Husk også at dersom man holder på å skrive en melding her - så kan man ikke svare på chatten uten å miste det man holder på med... Så det kan være mange grunner til at det ikke passer i øyeblikket.

Dessuten er det mange som er TREGE til å chatte. Man må være kjapp i hodet og fingre om det skal være en interessant samtaleform. Noen bruker to-tre minutter på å gi et kort svar. Og så sitter man der og venter og venter... Får lyst til å ta meg en bytur mellom hver gang... hehe..