Alle innlegg Sukkerforum

Uønskede tilbud..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Aino67 on. 19 jan. 20:38

"Etter fylte 50 år må sexpress på arbeidsplassen anses som et gode.."
Lurer på om det samme kan sies her på sukker.. etter passerte 40? ;)

I en annen tråd her på sukker skrives det - slik jeg har oppfattet det - om jenter som mottar uønskede meldinger i form av "daglige"sextilbud.

Og jeg undres.. Om det virkelig er slik at noen plages med så mange uønskede sextilbud.. Hva er i så fall årsaken til at de får så mange tilbud at det blir plagsomt? Er disse kvinnene så pene at det bare er menn som kun ønsker uforpliktende forhold som tørr ta kontakt? Har det noe med hvordan disse kvinnene presenterer seg selv i tekst og/eller bilder? Har det noe med menn og/eller kvinnenes alder å gjøre?

Mottatt noen få tilbud (og alle yngre menn enn hva jeg søker). Men daglige..? Laaangt der i fra. (Mottar ikke en gang daglige brev). Uansett.. De alt for få gangene jeg har fått tilbud.. Takket for tilbudet og gitt beskjed om at det ikke er den type forhold jeg ønsker. Må innrømme - Jeg ser ikke helt problemet. Alle har akseptert og respektert avslaget. Riktig nok har et par av dem forsøkt med en "overtalende" mailer etterpå. Har ikke besvart de og ikke fått problemer av den grunn. Men hvem vet.. Kanskje de egentlig ikke hadde ment å sende meldingene til meg. At jeg egentlig er både for gammel og stygg? Egentlig bryr jeg meg ikke så mye over å fundere på akkurat disse spørsmålene. Selv om tilbudene ikke passer inn i forhold til hva jeg søker, så er de fleste tilbudene skrevet på en hyggelig måte. I en alder av 40+ tenker jeg det er best å se disse tilbudene som et gode ;)

Joda. Som alle andre steder finnes det helt sikkert de menn som beveger seg langt på ytterkanten av det akseptable og som kan føles veldig ubehagelig for de som utsettes for denne personen. (Har selv opplevd det på et konkurrerende nettsted, selv om det ikke gikk på sex). På samme måte finnes det også kvinner som kan føles plagsomme/ubehagelige for enkelte menn. Men at det skal være regelen..?

Om det virkelig er noen som er så plaget med for mange uønskede tilbud.. Hvorfor ikke gi klar og tydelig beskjed i presentasjonen? Har noen forsøkt det? Hvis ja.. Har det kommet færre tilbud etterpå?

Skjult ID med pseudonym Z on. 19 jan. 21:14

Jeg ser heller ikke problemet, og jeg får heller ikke noe særlig slike meldinger. Og de som kommer er jo bare humoristiske slik jeg ser på dem.

Men de som ikke ser det på samme måte: blokker. Verre er det da virkelig ikke, er det det da? :-)

Skjult ID med pseudonym kit on. 19 jan. 21:34

Når en er på sukker er det to ting som er garantert. En kommer til å bli kontaktet av folk som en ikke passer på en måte som en ikke liker. Klarer en ikke å håndtere det, må en vurdere om sukker egentlig passer

Skjult ID med pseudonym kameleonen on. 19 jan. 22:19

Jeg har fått flere tilbud om sex her inne (kanskje 10).
De fleste har vært høflige, ærlige, i tillegg til at de skriver godt.
Jeg har ikke noe problem med å svare de, og har full forståelse for at man søker ulike ting her inne.

Skjult ID med pseudonym **Milla** on. 19 jan. 22:21

Foretrekker faktisk de som spør direkte fremfor de som "drar seg ut på date i håp om å få seg noe". Har fått flere forespørsler, men de som har vært rett frem har det aldri vært problemer med å takke nei til uten noe mas.

Skjult ID med pseudonym Blygen on. 19 jan. 22:29

Vet bare hva min venn fortalte meg.... De ordene hun fikk slengt etter seg var veldig ekstreme...

Men alle får vel ikke det.. Men det kan jo tenkes at dette bl.a var fra han der som går igjen her inne..

Det er jo forskjell på uønsket tilbud og ren trakassering da..

Skjult ID med pseudonym Bare måtte on. 19 jan. 22:35

Ta en kikk på bildene til den ene jenta som klagde...

Skjult ID med pseudonym Wonder on. 19 jan. 22:38

Jeg opplever at svarene speiler innholdet i profilen jeg til enhver tid bruker. Jeg har forsøkt begge deler - med og uten bilde, ulike typer bilde m.m, og med mer og mindre inviterende innhold. Men hvis det kommer henvendelser med uønsket vri, så ber jeg de lese profilen min en gang til. Kommer det likevel "hallå-på-rei-snuppa", så "blokker"!! Lett.

Men at det er vindusshopping på bilder er det ikke noe tvil om. Vi skal visstnok være ganske så inneforstått med hvilken hylle vi kan velge på, så det sies at de som henvender seg til deg - og det med et bevisst forhold til din profil - speiler deg på sett og vis.

Men enig med deg at man kan vinkle profil mot og fra "sex" i første henvendelse. Definitivt. :-))

Skjult ID med pseudonym Blygen on. 19 jan. 22:50

@ Bare måtte, skjønner ikke hva du mener med den kommentaren din "Ta en kikk på bildene til den ene jenta som klagde..."

Det har jeg gjort og jeg skjønner ikke hvorfor de skal bli trakassert på noen som helst måte eller få slibrige meldinger. Men mulig vi har forskjellige syn på bildene de har eller så har vi ikke sett de samme...

Skjult ID med pseudonym Bare måtte on. 19 jan. 22:58

Tror nok det er en viss sammenheng mellom hvordan bildene ser ut og hvilken type oppmerksomhet man får. Mulig du ikke har sett på den rette progilen @Blygen, skal ikke røpe nicket her selvsagt.

Skjult ID med pseudonym Blygen on. 19 jan. 23:03

Nei det er jo bedre at du henger ut alle dem som klagde ja... mulig jeg har sett feil eller ikke har sett den ene det gjelder som du hevder....men tviler faktisk på det.. Men greit nok... vi er uenige..

Skjult ID med pseudonym kit on. 19 jan. 23:09

Bare måtte, det er da faktisk ingen jenter som klager på denne tråden. Hva er det egentlig som er problemet ditt?

Skjult ID med pseudonym Bare måtte on. 19 jan. 23:12

Unnskyld @kit, kan du lese?

Skjult ID med pseudonym Bare måtte on. 19 jan. 23:13

Les åpningsinnlegget!

Skjult ID med pseudonym kit on. 19 jan. 23:18

Ja og hun klager da vitterlig ikke på sextilbud. Hun mottar noen får, og ser ikke problemet med de. Hun er mer interessert i i fenomenet.

Og jeg klarer virkelig ikke å forstå hvordan bildene hennes etter din mening skal trigge sexmeldinger.

Skjult ID med pseudonym Bare måtte on. 19 jan. 23:22

Les avsnitt en og to i åpningsinnlegget ( lurer faktisk seriøst på om du kan lese).

Skjult ID med pseudonym Aino67 to. 20 jan. 08:26

Enig med deg Blygen. Det er forskjell på uønsket tilbud og ren trakassering.
Jeg håper sukker har gode rutiner til håndtering av de tilfellene hvor trakassering foregår.

Skjult ID med pseudonym Pondus to. 20 jan. 09:07

Vet om flere som får ha seg, både menn å damer, simpelthen ved å sende sexmeldinger, og det er bare å prøve, selvfølgelig får de mange avslag, men det er bare å gå videre.

Husker en bekjent fra mine yngre dager "før internett" som gikk rett på tifeldige damer på gaten og kom med slibrige tilbud, mange gange fikk han en kilevink, men sannelig fikk han fisk på kroken av å til

Skjult ID med pseudonym katte to. 20 jan. 09:23

Det er ren statistikk :)

Skjult ID med pseudonym Dansk to. 20 jan. 09:30

@Kit - Om du som kvinner befinner deg i et land med kanskje de mest desperate mennene i hele verden som itillegg er blottet for selvtilitt og sjarm, blir det ihvertfall naturlig for dem å være frempå på internett.
Dette må en nesten greie å tenke seg til selv.

Men det handler vel først og fremst om sosialverdi, om du som kvinne kan fortelle klisjeen om at en fyr på jobben stalker deg eller fulgte etter deg eller at du får mye rare meldinger så reklamerer du for egen verdi først og fremst.

Skjult ID med pseudonym Myse to. 20 jan. 11:35

Jeg er også en av de damer på 40+ som har mottat en del tilbud av de langt yngre guttene. Ikke no problem, men valgte å skrive i min profil at den slags kontakt ikke var ønsket. Så nå får jeg ingen henvendelser i det hele tatt! Var det bare de yngre som fant meg attraktiv, eller er jeg for gammel for de på min egen alder?

Skjult ID to. 20 jan. 12:52

Jeg mottar også like brev, og da fra gutter/menn fra 20-30+ - De tåler nei takk.
Men de på 40+ - 60 de skjønner ikke alltid at nei er NEI.
Til alle gifte menn som prøver å lure oss. FUCK YOU !!

Skjult ID med pseudonym Blygen to. 20 jan. 16:17

@Bare måtte, og hva er det liksom med de bildene som gjør at hun skulle fått slike meldinger???

Syns du er helt på tur nå.....eller forventer du at alle kvinner skal gå kledd som nonner eller med burka for at de skal slipe slibrige meldinger??

Skjult ID med pseudonym dina to. 20 jan. 19:10

"køllemailer fra pulegutter".....*knegg knegg*

Skjult ID med pseudonym dina to. 20 jan. 19:11

"Til alle gifte menn som prøver å lure oss. FUCK YOU !!"

You go girl!! *heier på deg*

Skjult ID med pseudonym dina to. 20 jan. 19:21

@Bare måtte:

Si meg...er det meg du sikter til? Eller vil du nå lure på om jeg også egentlig kan lese...evt om jeg er veeeldig treig??

*spørsmålstegn*

Skjult ID med pseudonym Blygen to. 20 jan. 20:47

Tror det var trådstarteren av den tråden han tenkte på..... uansett er han helt på tur...

Skjult ID med pseudonym Bare måtte fr. 21 jan. 00:19

Det var deg jeg tenkte på @kit, som ikke skjønner TS sitt poeng om at det sannsynligvis er en sammenheng mellom hva slags bilder du legger ut og hva slags respons du får.

Skjult ID med pseudonym HanJa. fr. 21 jan. 09:16

Har en kamerat her inne på 46år med profilbilde i pilotuniformen og et meget godt utseende og han får sex tilbud av jenter på 19-25 så det synger etter....

Men har på følelsen at han ikke ville vært like populær som noen av de eldre damene her inne som forteller om sextilbud, tror det hadde blitt mye sinna meldinger da hehe.

Skjult ID med pseudonym irene;) fr. 21 jan. 09:30

Jeg har en venninde som vet hvem han kameraten din er;)

Skjult ID med pseudonym HanJa. fr. 21 jan. 10:45

Han er kommersiell Pilot så ville ikke vært så vanskelig å kjenne igjen.....men alikevel..tror ikke en sex in the city serie med 4 menn som har sex med unge jenter og disser de etterpå ville vært like poppis for gifte menn å gå sammen i gruppe og se på kino og velge sin favoritt.

Skjult ID fr. 21 jan. 10:56

Skjønner godt at han får tilbud - han er drit kjekk :)