Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan avvikler man forhold/elskere

Vis siste innlegg
Skjult ID to. 20 jan. 2011 13:07

Jeg har siste året bygget meg opp en krets med menn som stiller opp ved behov. Men nå har jeg siste 3 ukene truffet en av de regelmessig, kjenner nu at tiden er kommet for å sette status : I forhold.
Hvordan avvikler jeg disse uten at det blir bråk, de vil se på facebook at jeg er i forhold. Lovte å sette det på profilen, må nesten holde den biten av avtalen.?

Noen erfaringer ?

Skjult ID med pseudonym bollox to. 20 jan. 2011 13:15

er ikke det grei skuring da, dersom de kun er service-menn? bare å ringe/sendes sms/whatever og fortelle at du nå har møtt en du har lyst til å satse på, og dermed ikke har behov for deres tjenester lenger.
;o)

Skjult ID med pseudonym lola to. 20 jan. 2011 13:24

Er det ikke bare å si det som det er til dem det gjelder, takke for tiden som var og ønske lykke til videre?
Ser enkelte endrer status relativt hyppig i fb, men personlig hadde jeg nok ikke publisert noe så tidlig.

Beste ønsker til deg.

Skjult ID med pseudonym lola to. 20 jan. 2011 13:32

Skjult id: Dustete og vemmelig, men det finnes verre benevnelser også.

Skjult ID med pseudonym minigul85 to. 20 jan. 2011 13:39

Billig eller hore eller what ever det blir kalt,så har vel vi jenter behov vi også!!! Synes det er så idiotisk at vi jenter skal gå rundt å blir kalt for ting,når det finnes gutter som gjør det samme.
Jeg selv synes det er helt ok med "kompiser" jeg,så lenge begge to er enig om å kunn være venner eller kose stunden. Så er vel det helt topp.

Synes at vi jenter har rett for å være fri også. Og de mennene som er med på et sånn avtale ved jo selv hva de går inn i. Det er ikke lek for jenter som har svake føelser ;)

Men til TS synes du skal vente litt med å sette opp noe på face,for det feilet der har jeg gjort....no good for you for å si det sånn. Hold det litt ann,helt til du er sikker på at det er han som er kjæresten din. Så kan du ta på grønt lys :)

Men lykke til,hva enn du måtte velge :)

Skjult ID med pseudonym Jimmy to. 20 jan. 2011 13:50

Please folkens: Ikke gi mat til idiotiske forumtroll under skjulte id`er!:P

Er enig i det andre har skrevet her, bare å si ting rett ut. Er flere av mine elskerinner som av og til har sagt at nå vil de satse på en fyr og da ønsker jeg dem bare lykke til. Tror de fleste vil ha full forståelse for det så bare gjør ting enkelt!:)

(kvinne 38 år fra Oslo) to. 20 jan. 2011 14:02 Privat melding

Det er så herlig med mennesker som hopper på første mulige sjanse til å slenge med leppa og åpent vise hvor middelaldersk kvinnesyn de har, altså! ;)

Jeg trur ikke dette skal være noe problem. Hver gang jeg har havna i slike situasjoner, er jeg bare ærlig og sier til dem det gjelder at det har vært hyggelig, men at det ikke er en relasjon jeg ønsker å holde varm. Har ved et par tilfeller fått litt uventa reaksjoner, men det trur jeg nok heller var pga dårlig forventningsmestring fra min side i forkant, enn at det hele var så utrolig sårende. Det høres jo ut som du har hatt klart avgrensa relasjoner til disse mennene, og er de oppegående og hyggelige folk (noe jeg regner med siden du harvalgt å kle deg naken med dem på et tidspunkt) ønsker de deg lykke til og blir glade på dine vegne.

Og gjør de ikke det, så kan du jo bare være glad for at du å har avslutta relasjonen. :)

Skjult ID med pseudonym Maja to. 20 jan. 2011 14:03

Enig med andre her! Det er som regel ikke noe stress hvis du har hatt uforpliktende relasjoner med dem. Bare å si det som det er. Gjør du det fair and square er min erfaring at du kan kontakte dem igjen hvis forholdet skjærer seg. Folk går inn og ut av forhold hele tiden så det er ingen big deal.

Lykke til med kjærligheten =)

(kvinne 32 år fra Oslo) to. 20 jan. 2011 14:28 Privat melding

@minigul85

hvem er det som kaller seg for minigul85 og utgir seg for å være meg her? Eller har du rett og slett bare dårlig fanstasi???

FJERN NICKET TAKK!!!

Skjult ID med pseudonym XXX to. 20 jan. 2011 15:13

3 uker med jevnlig kontakt og skal sette facebook status " i ett forhold".. er kansje i tidligste laget

Skjult ID med pseudonym lala to. 20 jan. 2011 16:05

Som sagt før her er det bare å gi fint beskjed så tar gutta det som regel helt greit. Alle vet at "kompiser" forvinner når man blir i et fast forhold... det er jo det som er dealen...

Mener virkelig at det er bedre å ha en eller to faste gutter enn å fly på byen og ha ONS.. Jeg hadde en kar på og av i 3 og et halv år... ingen ting som er bedre enn det =) savner han litt men han er nå gift....

(mann 46 år fra Vestfold) to. 20 jan. 2011 16:52 Privat melding

Det beste må jo være å si det som det er. At du har truffet en som du vil satse på..Kan ikke akkurat skje noe dramatisk etter det??

Lykke til.. :)

Skjult ID med pseudonym Ben-Hur to. 20 jan. 2011 16:58

Skjult id: sukk...hvorfor gidder du? Til resten: Dont feed the troll!

Er forresten ikke det minste problem å ha mange elskerinner som mann hvis det er målet ditt, du trenger bare å få deg en tiltrekkende profil, sende mye meldinger og treffe jenter jevnlig. Er du istand til å tiltrekke deg en jente kan du tiltrekke deg 20, bare at du må gå på 20 dater istedenfor 1. Som handler om prioritering av tid. Personlig syns jeg det blir litt slitsomt å ha særlig fler enn 2-3 seksuelle relasjoner med jenter samtidig, fordi jeg liker litt dybde i forholdet og trenger tid til meg selv av og til, jobbing, trening, venner osv... Men syns ikke det er noe galt i at folk liker å eksperimentere i perioder med flere forskjellige - er alltid noe spennende du kan få ut av det.

Inntrykket mitt er at det er ganske vanlig å ha flere løsere forbindelser mellom både gutter og jenter og at det ofte involverer sex mens man er singel, og en løs forbindelse betyr at det ikke er forpliktelser så da burde det ikke være noe stress å si "Nå skal jeg kjøre ekskusivt".

Så ja, å avvikle dem burde bare være å si det som det er. Har du gitt noen av dem falske forventninger er det noe annet. Da må du trene på forventningsmestring!

Lykke til med det monogame livet ja!:)

Skjult ID med pseudonym ørjanbørja to. 20 jan. 2011 17:10

"jeg har siste året bygget meg opp en krets med menn som stiller opp ved behov."

En ting er å ha noen på si mens man venter på den rette, men en hel krets? Den dama ville jeg holdt meg langt unna ihvertfall. Men siden jeg ikke er helt ondskapsfull, så får jeg ihverfall ønske deg lykke til. :)
For det kan du nemmelig trenge, da dette neppe blir helt problemfritt. Helt sikkert en av de som legger litt mer i "forholdet" enn deg....

Skjult ID med pseudonym Z to. 20 jan. 2011 17:14

ørjanbørja, man vet jo ikke om de andre elskerne. Man opplyser da ikke om hvem som var i senga i går og hvem som kommer i morra. Noen hemmeligheter må man da ha ;-)

Hvordan man avvikler noe som egentlig aldri har vært noe annet enn en elsker?
Man sier man vil avvikle....så er man avviklet. Ferdig.

Skjult ID med pseudonym ørjanbørja to. 20 jan. 2011 17:17

@z
gjør det noe bedre at man ikke vet om de andre? En slik dame står uansett ikke øverst på listen min.
Kan være greit for ts å vite at det ikke er alle som synes at slikt er en sjarmerende oppførsel :)

En annen ting er at holder man på slik før man er i ett forhold, så er jo også muligheten for at det igjen blir slik etterhvert når man kommer i ett forhold. De fleste av oss vil nok ikke synes at det er veldig stilig.....

Skjult ID med pseudonym Bare måtte to. 20 jan. 2011 17:22

Etter den søte kløe.....

Skjult ID med pseudonym Z to. 20 jan. 2011 17:23

Ørjanbørja. Jeg var ironisk. Jeg er en enmannskvinne uansett hvilken form for relasjon det er snakk om.

Derfor er jeg ikke elskerinnetypen. Jeg vil ikke vite at jeg ikke vet at jeg er en av 20 for å si det slik. Og ang. tråden: Når det er vanskeligere å vite hva man skal si når man vil ende sine forhold til menn enn å hoppe til køys med x antall menn, melder jeg pass rett og slett fordi det blir litt sånn bakvendtland for min del :-)

Men det er meg.....og jeg er jo særegen når det kommer til slike ting. Jeg er visst en atypisk singel....

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa to. 20 jan. 2011 17:37

Ok så californiacation relationer existerar alltså i real world . hmm.

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 20 jan. 2011 17:45

Gjør for så vidt ikke meg noe at enkelte damer lager seg harem - da blir det jo færre menn om beinet... :-)

Skjult ID med pseudonym lola to. 20 jan. 2011 18:00

Tror ikke hensikten til ts var en diskusjon rundt egen moral og dømmekraft :)

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 20 jan. 2011 18:10

For min del ville det vært ganske uaktuelt å legge til en krets (litt usikker på hvor stor en krets er, forresten) med elskere på FB. Kall meg gjerne en bedagelig anlagt pragmatiker. ;-)

Avvikling i seg selv burde vel være en enkel greie?
Snipp snapp snute osv...:-)

Skjult ID med pseudonym Lysstråle to. 20 jan. 2011 18:23

Lanillen " applaus"
Kunne ikke sagt det bedre selv..

Skjult ID to. 20 jan. 2011 18:24

Fint om du kan forklare hvorfor det er tryggere Laniliien. Ellers er du vel litt fordomsfull selv. Glasshus osv.

Skjult ID med pseudonym Snøheksa to. 20 jan. 2011 18:28

@ alle fordumsfulle folk her!

Min erfaring er at de som roper høyest og setter andre i bås med kallenavn nesten uten unntak er de mest dobbeltmoralske mennesker som finnes. Rydd for egen dør før dere henger andre!

@TS bare å gi dem beskjed vel?

applauderer også Lanillen

Skjult ID med pseudonym pipp to. 20 jan. 2011 21:17

Kan det være noe mer problematisk enn å si det som det er??

Skjult ID med pseudonym Driver to. 20 jan. 2011 21:21

Tror jeg liker @Z......:o)

Skjult ID med pseudonym Z to. 20 jan. 2011 21:24

* Glad *

Skjult ID med pseudonym bebie to. 20 jan. 2011 21:37

Fordommer fordummer !

Skjult ID med pseudonym Z to. 20 jan. 2011 21:40

bebie
Tja....er det alltid sant? Jeg mener at ganske ofte får man fordommer bekreftet, og man blir litt klokere. Ting er ikke alltid svart hvitt, og jeg innrømmer glatt at jeg har massevis av fordommer. Men de gjør meg ikke dummere....

Skjult ID med pseudonym lola to. 20 jan. 2011 21:50

For en merkelig ting å skrive Z. Når man har en forutinntatt forestilling eller fordom, så ser man det man på forhånd har forestilt seg å se, og det er ikke nødvendigvis sant eller gyldig, så om man ikke blir dummere - iallefall veldig mye snevrere.

Skjult ID med pseudonym Z to. 20 jan. 2011 21:51

Ok lola.

Skjult ID med pseudonym bebie to. 20 jan. 2011 22:22

@Z

Er egentlig litt overrasket av svaret ditt ovenfor her. Og dersom du er så full av fordommer som du sier, kan du jo ta en titt på denne lenken. Gjelder dere andre og som føler dere truffet.

http://www.ldo.no/iat

Det er sørgelig når vi merker hvor innsnevret våre grenser er. Men enda sørgeligere hvis vi ikke merker det.

Skjult ID med pseudonym Z to. 20 jan. 2011 22:29

Mener du at fordommer er akkurat like ekle, skumle og farlige om man selv er klar over disse, bebie?
Mener du at fordommer er fy fy uansett hvilken holdning man har til sine fordommer?

Er egentlig litt overrasket over hvor mange som har fordommer, men som tviholder på disse uten selv å vite det....

Skjult ID med pseudonym bebie to. 20 jan. 2011 22:46

@Z
Sa ingenting om ekle, skumle osv,,,, Men dersom man er så full i fordommer enten det gjelder ts med sin krets, eller andre tema, bør man kanskje gå litt inn i seg selv og finne ut av hvorfor man er så mye bedre enn andre grupper.
Fordom er en holdning eller oppfatning basert på mangelfull kunnskap. En fordomsfull holdning gjør en person disonibel til å uttrykke antipati overfor personer og menneskegrupper, men også ideer eller objekter. Begrepet brukes vanligvis i en negativ beskrivelse av personers holdning basert på gruppetilhørighet. Det kan da gjøres seg utslag i diskriminering.

Innen personlighets- og sosialpsykologi er studier av fordommer sentralt. Studiene rettes da gjerne mot årsak til fordommer, og tar utgangspunkt i kulturelle og sosiale, motivasjonelle, personlighetsmessige og kognitive. Som oftest vil årsaken være sammensatt innenfor disse områdene.
Kanskje noe å tenke på ?

Skjult ID med pseudonym Joe to. 20 jan. 2011 23:08

Skult id som syter: Hvem bryr seg hva du syns om "kvinner som ts"? Det er tydelig at du ikke har tatt i en dame på evigheter og at dette er eneste grunnen til at du blir opprørt.

Finn heller noe bedre å gjøre enn å gnåle om andres sexliv bare fordi du ikke har noe sexliv selv.

Skjult ID med pseudonym Z to. 20 jan. 2011 23:15

bebie

Jeg har sagt at jeg har mange fordommer, jeg har ikke sagt at jeg er bedre enn andre. Vesensforskjell.
Det er masse jeg har for lite erfaring eller informasjon om. KLART jeg har fordommer!
Tror det er helt naturlig og helg menneskelig å ha fordommer i større eller mindre grad.
Det som derimot er essensielt slik jeg ser det er hvor bevisst man selv forholder seg til sine fordommer.....

Og for the record:
Jeg tror sannelig ikke jeg kjenner ett eneste menneske som ikke har fordommer. Kanskje du er den første?

Skjult ID med pseudonym bebie to. 20 jan. 2011 23:22

Jeg kan ikke se at jeg skrev at jeg var fordomsfri, men det var vel ikke det som var tema heller i denne tråden ?

Skjult ID med pseudonym irene;) to. 20 jan. 2011 23:22

jeg har mange fordommer:) Det er for at jeg gjør meg opp en mening om ting jeg ikke vet nok om, grunnlagt av det lille jeg vet. Det er jo som ordet sier: en dom du har har gjort på forhånd, det trenger ikke bety du er så innsnervet at du ikke vet selv du har fordommer. man vil vel alltid automatisk gjøre seg en mening om ting, selv om man vet lite, men det som er viktig er jo å kunne innse man er fordomsfull, og handle og tenke derfra.:)

Skjult ID med pseudonym Z to. 20 jan. 2011 23:25

bebie
Å følge opp i innlegg etter innlegg, ja attpåtil google om temaet fordommer for å svare meg, si at jeg må gå i meg selv, at jeg burde tenke meg om i min fordomsfulle verden.....

....for så å si at det ikke er tema helt plutselig blir litt rart for meg.

Men pytt. Du har rett. Det er ikke tema. Derfor kan vi jo ende temaet sammen nå? Ha en riktig god natt :-)

Skjult ID med pseudonym bebie to. 20 jan. 2011 23:30

En riktig god natt til deg og :-)

Skjult ID med pseudonym lise to. 20 jan. 2011 23:32

ingen vet vel alt om noe uansett hva det gjelder?
Det betyr at vi alle har fordommer mot alt, ifølge teoriene ovenfor her::)

Skjult ID med pseudonym The One to. 20 jan. 2011 23:54

Slik jeg forstår det så har du ingen meldeplikt til disse mennene. Jeg ville bare latt vær å kontakte dem om dette temaet. Dersom de kontakter deg ville jeg bare svart at det passer dårlig nå for du har et litt nærere forhold til en kar, men om ting endrer seg tar du kontakt hvis greit for han. Da har du ikke lukket noen dører og du kan ha ren samvittighet :-)

Skjult ID med pseudonym Bare måtte fr. 21 jan. 2011 00:25

Fint at noen på 21 med nærmest grenseløs livserfaring, kan belære oss gamlinger om livets realiteter. Uansett tema så har hun fasiten! Gratulerer!