Alle innlegg Sukkerforum

5 dater før sex?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym knipe fr. 21 jan. 2011 20:24

Er det sånn at man skal ha fem dater før sex for å virke seriøs og for å få mannen interessert?

Skjult ID med pseudonym -Taz- fr. 21 jan. 2011 20:27

Regler er noe forbanna tull, man skal gjøre som man selv føler for...done deal!

Skjult ID med pseudonym Medium fr. 21 jan. 2011 20:28

Det er ikke noe fasitsvar på det. Man må føle seg fram. Ting bør skje naturlig og en ordentlig mann vet å holde igjen inntil hun er klar for det. Det er oftest mennene som er mest frampå men kvinnene som bestemmer når det skjer.

Skjult ID med pseudonym En dame fr. 21 jan. 2011 20:30

Ser for meg at noen menn sliter seg gjennom 4 date bare fordi de vet at det 5 får de sex da haha. Amrikanere er vel mer heldige en norske da for der skal det jo være normalen med sex etter 3 daten :)

Får vel tro at om man har sex på 4 eller 6 daten så kan man bli tatt like seriøst.
Menn er vel like forskjellige som oss damer der.

Skjult ID med pseudonym sara fr. 21 jan. 2011 20:31

Finnes ikke regler for når man skal ha sex! Hadde meg med x første kvelden, var sammen over 20 år.

Skjult ID med pseudonym Nushi fr. 21 jan. 2011 20:33

Helt enig... regler er bare teit. Hvis skjemien ikke er der så hadde jeg ikke hatt det etter 10 dater...
Men da hadde det vel heller ikke blitt 10 dater... :P

(mann 35 år fra Østfold) fr. 21 jan. 2011 20:36 Privat melding

jeg bryr meg ikke om når jenter velger å gjøre det, så lenge det er bra... hihi

og det blir vel litt tynt grunnlag å basere hvor seriøs dama er på?
Om begge har kjempe lyst og er litt ivrig, vel, la det stå til da...
Mens derimot, om det motsatte kjønn vil vente å se om jeg liker henne av andre grunner enn sex så går det greit og...

mitt forhold til saken er ihvertfall meget avslappet..
:)

Skjult ID med pseudonym knipe fr. 21 jan. 2011 20:38

Kanskje mannen tror at dama ikke tenner på ham eller noe sånt..begynner å lure liksom ....om det kanskje ikke er noen følelser fra hennes side....eller hva sier dere menn her? Hva tenker dere hvis det går 5 dater og ingen ting skjer..... er det viktig at dama sier at hun har døds lyst på deg..men vil vente for å se om du er såpass interessert at du gidder å vente? At begge da skjønner at det er noe seriøst på gang?

Skjult ID med pseudonym 2011 fr. 21 jan. 2011 20:44

Spill er turn off. Hvis hun genuint ønsker å vente (tidligere erfaringer etc. kan jo gjøre at hun her litt problemer med å bare slippe seg løs) så er det greit, men hadde jeg følt at hun satt der og dirret av begjær men holdt igjen fordi det "Bare" var 4 daten... Muligens ikke en 5 date der nei...

Skjult ID med pseudonym Blomst fr. 21 jan. 2011 21:01

Det er jo menn som er årsaken til at damer må spille....menn mister jo interessen dersom dama er for lett på tråden...ikkesant? Må liksom bevise at vi kan knipe igjen i bli kjent perioden...?

Skjult ID med pseudonym Eirik fr. 21 jan. 2011 21:19

Skravlet med en kvinne igår her..
Kjørte kl 12 om natten til henne og hun åpnet i truse og bh..smelt smelt..
Bobbelbad og en hel natt med glede .. på 5 date er vi ikke mer sammen..ferdigknullet da :)

Skjult ID fr. 21 jan. 2011 21:22

Eirik
Har det slått deg at kvinnen ikke var interessert i deg for mer enn 1 natt? Høres ikke akkurat ut som hun ønsker å ha en typisk dinner-date med deg:P

Skjult ID med pseudonym Medium fr. 21 jan. 2011 21:26

Er kjemien der så merker man det på første date. Da går det bare en date eller to til før man ender opp i senga. Det er ihvertfall min erfaring.

Skjult ID med pseudonym Medium fr. 21 jan. 2011 21:28

...men andre ord: har man ikke kommet lengre enn bare prating etter 4 dates så er det ingen interesse der... er min erfaring da..

Skjult ID med pseudonym knipe fr. 21 jan. 2011 21:30

Ok, men mannen mister interessen dersom man har sex for tidlig....eller er det fordi hun ikke var så bra alikevel, men det så han først når han hadde fått ut spenningene og fått på seg andre briller? Så han ville ha sett det uansett etter noen dater uten sex? Skjønner liksom ikke om det er fordi man har sex for tidlig han mister interessen eller ville han ha mistet den uansett...

Skjult ID med pseudonym Medium fr. 21 jan. 2011 21:38

@knipe

Hvor har du det fra at mannen mister interessen om man har sex for tidlig? Ikke for min del ihvertfall. Tvert imot, skjer det ikke minst tafsing/kyssing på første eller andre date så tolker jeg det som dama ikke er interessert.

Skjult ID med pseudonym knipe fr. 21 jan. 2011 21:39

Bra du sier det...har jo lest her på forumet fra menn at de mister interessen hvis de får sex for tidlig...

Skjult ID med pseudonym Medium fr. 21 jan. 2011 21:45

Alle er forskjellige da, men jeg har ihvertfall gjort meg godt kjent med jenta jeg treffer på msn først så vi er godt kjent når vi møtes. Da er nok veien til intimitet noe kortere.

Skjult ID med pseudonym ZX fr. 21 jan. 2011 21:58

I dag hadde vi sex 3 ganger før middagen. Første date. Og nå skal hun fan meg ha mer. Enda bra hun er sexy da. Baska kvinnfolk. Knegg knegg.

Skjult ID med pseudonym Henning fr. 21 jan. 2011 22:10

Som det kom opp i en annen tråd: NEI

Ting har forandret seg. Å vente med å ha sex fordi du vil virke seriøs er en strategi som kanskje fungerte før eller utenfor nettdating, men som fungerer dårlig i nettdating 2011.

I nettdating er det for det første ikke et klart skille mellom useriøse og seriøse intensjoner fra start.

For det andre er det vanlig å date veldig mange samtidig i de første fasene.

Dermed er det en stor sjans for at hvis du venter med å ha sex, vil han bli mer involvert med en annen jente han har hatt sex med på et tidlig tidspunkt.

Så svaret på denne tråden er faktisk enkelt: NEI. Er du seriøs må du komme til poenget og smi mens jernet er varmt. Kanskje ikke ovenfor alle nei, men i mye større grad på nettet enn med klassisk dating slik det foregikk for 20 år sida.

Ting har forandret seg - å "holde igjen" var en effektiv strategi for jenter som ville ha kjæreste før, det er blitt en mye mindre effektiv strategi nå.

(mann 43 år fra Oslo) lø. 22 jan. 2011 14:21 Privat melding

hah...utrolig :D

Jeg som var så pass naiv og tenkte at "det som skjer, skjer" er det normale, at det man har sex da det er så naturlig at det ikke er å unngå..uansett om det er tredje, femte eller den hundrede daten.

Men at det skulle være strategier og regler på når man "må" få det til....neeeeei, det ødelegger jo all spenning jo, er det virkeligen slik at flere tenker på regler og strategier?, utrolig synd

Jeg tror at man går miste av mye mer enn kun sex på slik måte...bare tenk hvor fint det er da du er på vei hjem og sier "go natt" og alt, ender opp med å snakke litt ved døren for du går og så plutselig så vet du at du ikke kan gå, ikke ens om du skulle vilje gå, at man ikke lengre kan slippe tak i henne..da man ikke lengre kan tenke rasjonelt og hodet bare spinner, kroppen og instinktene tar over isteden.

å planlegge sex til tredje, femte eller noen annen date er kjedelig, det er som å planlegge å ha sex fredager og mandager....det er noe som bør skje da det skjer, ikke planlagt.

og om "den rette" finner seg en annen før man vel kommer så langt...tja, det er vel ikke et så stort tap tross alt, er det? ;)

mitt råd til alle her er...dropp reglene, dropp spillet, dropp strategiene...hva er poenget med dem? å vise til en falsk seriøsitet eller hva?...ikke ha noe press på dere eller forvent noe fra andre, det som skjer skjer...eller skjer ikke.

(mann 33 år fra Akershus) lø. 22 jan. 2011 14:42 Privat melding

gode poeng PJH1!
dropp regler og dropp det teite spillet...enten så liker man hverandre eller ikke, eller plutselig opplever man kjærlighet ved første blikk, hva er poenget med å planlegge videre alle stegene hvis man blir hodestups forelska, da er det bare å sette pris på tiden sammen:)

Skjult ID med pseudonym Henning lø. 22 jan. 2011 22:30

PJH1: Er så utrolig enig=)

(mann 44 år fra Akershus) lø. 22 jan. 2011 23:16 Privat melding

Hva med gode, gamle "5 runder med sex før man tar investeringen med en date"? :p

Skjult ID med pseudonym vidar lø. 22 jan. 2011 23:44

Kommunikasjon er alt. Noen ønsker å vente, andre mener de er trygge nok til å vite at de valgene de tar kan de stå inne for.
Jeg har hatt begge deler - finnes ingen fasitsvar. Men gjør aldri noe som føles "galt" det er ingen tjent med.

Men hvorfor ikke bare dele seng første natten, uten SEX men kose,tafse,kline. Det er deilig det også.

Skjult ID med pseudonym sooky lø. 22 jan. 2011 23:49

Veldig enig med vidar her, tafsing er sterkt undervurdert!

:)

Skjult ID med pseudonym gutten sø. 23 jan. 2011 00:15

Har ikke lest alle svarene, men hvorfor sette regler på sex? du gjør det når du føler tida er inne. Er faktisk et turnoff for meg, vist jeg får vite at hun hadde planlagt det alt for lang tid i forveien.

Skjult ID med pseudonym knipe sø. 23 jan. 2011 00:29

Er det turn off at der får sex for tidlig og for lett? Ønsker dere innerst inne at jenta skal holde igjen litt ...et par dater? Dere maser på for sex...men håper at hun sier nei? Da føler dere at når dere først får sex, så er dere spesielle for henne?

(mann 43 år fra Oslo) sø. 23 jan. 2011 01:02 Privat melding

Vidar:
enig...det er ikke noe facitsvar på "Når" man skal ha sex...greia som jeg reagerer på er at man skal ha et vist antal runder, som at teks på 5.te daten så MÅ du ha sex for ellers så er du ikke seriøs.

Jeg har også hatt det begge veier...poenget er at det har vært naturlig, det som skjer, skjer mer eller mindre av seg selvt.
ikke fordi det er "fredag" eller "femte daten"...hele tanken å planlegge slikt i forvei er, enlig min mening, feil.

kosing, helt enig...absolutt, men heller ikke det pga noen dum regel...men fordi man ikke kan la bli ;)

Knipe:
nei, ikke noe problem med for tidig eller lett, ikke noe problem med for seint og vanskelig...problemet er at man vet at man skal få fordi det er femte daten.
det handler ikke om sex, men om regler om når man kan/bør ha sex uten å virke lett på tråden eller for kall og uintressert, eller å ha sex for at ingen annen skal snappe opp den du dater.

sex bør ikke planlegges...det er noe som bare skjer, og det skal skje fordi begge partene ikke kan la bli..ikke noe mer og ikke noe mindre.

Jeg skulle aldrig mase om sex...er det noen som gjør det?, seriøst..jeg hører det ofte, men er det virkeligen sant eller er det bare noe som jenter finner på for å mobbe oss menn?

og ja...kommer jeg så langt at jeg har sex, så er HUN spesiell for meg og jeg håper at JEG er spesiell for henne...men, alle er forskjellige der, jeg dømmer ingen, men jeg vil ikke ha sex med noen med mindre jeg blir sett på som den spesielle...men, så er jeg kun intressert i lange forhold uansett, så alle er forskjellige, jeg dømmer ingen.

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 23 jan. 2011 01:40

@ knipe

"Dere maser på for sex...men håper at hun sier nei?" Den problemstillingen skjønner jeg ikke. Jeg pleier riktignok veldig, VELDIG sjelden å ta initiativ til å hoppe til sengs med en jente første eller andre kvelden jeg møter henne, men hvis det å en sjelden gang skulle skje så er det jo fordi jeg har lyst på henne, ikke fordi jeg "innerst inne håper at hun sier nei"? Og jeg blir absolutt ikke noe mer tent på henne av at hun ikke vil. Jeg tåler å vente litt også, og aksepterer selvsagt et nei, men jeg diskvalifiserer henne da ikke som potensiell kjæreste på noe hvis bare fordi vi skulle ha sex første kvelden, noe vi i så fall tross alt ville være to om. Regler for hvor lenge det skal gå synes jeg også er bra teit. Skjer det så skjer det.

Men jeg er ikke mye til jeger da. Jeg foretrekker heller å fiske: kaste ut litt agn og vente på at de jentene som er interessert heller kommer til meg. Pleier å funke mye bedre.

Skjult ID med pseudonym aladin sø. 23 jan. 2011 12:46

De fleste av gruppen kvinner jeg tenner på og kommer innpå har sex vært natulig senest 2 date,
tror det er ganske normalt i 2000-2011..
Men det finnes jo unntak:
Som sosionom-frøken jeg for tiden dater, ikke herfra riktignok,
har jeg etter mange lange samtaler fått med en god del.
Etter 5 år som single er jeg 2. person hun dater, en positiv tillitserklæring bare det.

Hun var tydelig på at hun generellt skulle kjenne en fyr før sex var aktuellt, spennede.

Etter 2 restaurant-dater og hjem hver til sitt, begynnte vist teorien å slå sprekker.
Hun ville narturlig nok ha besøk neste kveld og hadde ordnet barnevakt.
Det ble verdens naturligste avslappede setting med ost, kjeks og te, da hun ikke drikker.

Og resten skjønner vel de fleste.
Historien er mye lenger men det får holde for denne gang.

Moralen må bli at selv reserverte ansvarlige oppegående kvinner med god moral kan synes at sex blir naturlig etter max 3 dater med rette trylletrix.

Å så deilig å slippe å stte værfast nede i lampen..

Ønsker alle en fortreffelig søndag forresten..Bla bla.

Skjult ID med pseudonym knipe sø. 23 jan. 2011 13:06

Var også fem år singel uten å date noen...men når man først får hull på den ballongen...så kan det bli mange dater....og mye sex...så det betyr jo ingen verden ting....

Tror det har mer med menns dårlige selvbilde når de måler sin egenverdi mot hvor lenge damen holder igjen på sexen.

Ser at uttrykket 5 dater før sex har blitt litt misforstått lenger oppe i tråden. Mente ikke at man må ha sex på 5 daten...heller at det gjelder om å knipe igjen lengst mulig for at mannen ikke skal tro du er billig og hopper til køys med alle man dater...helt ukritisk...

Til tross for at mange menn i tåden har påstått det motsatte, så er det min erfaring at spenningen daler fort når man har hatt sex for tidlig...og at jeg i ettertid kan se at daten kanskje hadde hatt en bedre sjanse dersom man hadde ventet litt...men det er akkurat det som er mitt store spørsmål. Har man sex for tidlig...blir spenningen og det mystiske borte for fort og interessen daler...men ville det skjedd uansett? Men det kan kanskje ingen svare på helt enkelt...det som skjedde skjedde og ingen vet vel om ting kanskje hadde sett annerledes ut dersom man hadde ventet litt med sexen?