Alle innlegg Sukkerforum

Liker ikke kvinne/mann problematikken

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym marini fr. 21 jan. 2011 22:19

Dette er et innlegg som kommer som følge av mange innlegg på forumet der noen menn og kvinner er gjensidig frustrerte over hverandre. Det virker som om noen tror at mangel på kjæreste kommer som en naturlig følge av at det motsatte kjønn er mangelfulle på en eller annen måte.

Noen kvinner avslører denne grunnleggende holdningen:
Menn er kåte dyr uten føleser.
Menn liker bare kostbare kvinner, med perfekte kropper som gjør alt for mannen i sengen for å tilfredsstille hans behov. Samtidig vil de at han skal tilfredstille hennes behov.

Noen menn mener:
Kvinner er horer eller billige, eller så er de klamrende vesner som skal fange dem.
Kvinner vil ha menn med store tissefanter og en uovertruffen potens, og hvis de ikke har det, så blir kvinnen skufffet over dem.

Har noen mennesker virkelig ikke kommet lenger i 2011, enn dette? Jeg synes det tragisk å se bitterheten, usikkerheten og aggresjonen mellom begge kjønn. Men det er godt å se at det ikke er så mange av disse menneskene da, men de dukker opp til stadighet likevel i dette forumet, og jeg blir provosert av det. Så raskt jeg ser en tittel som snakker nedsettende om det annet kjønn, blir jeg irritert, jeg har lite til overs for offerholdninger, fordommer og ansvarsfraskrivelse.

Og jeg kan ikke la være å tenke: stakkars mennesker, som dømmer et menneske ut fra hvilket kjønn de har.. Og en stakkar er det menneske som tror at kjærlighet oppstår som følge av et spill....

Kjærlighet er en sjelden og unik gave, som ikke kan oppstå mellom to helt tilfeldige mennesker..Det behøver ikke å være noe feil med deg om du ikke møter din kjærlighet gjennom dating på sukker! Det finnes ingen logikk i at antall dater forteller noe som helst om deg, eller partnereren du møter. Det er ikke slik at en mann og en kvinne, som møter hverandre på date får de riktige følelsene for hverandre, bare fordi de har ulike kjønn. Slik har det aldri vært, og slik vil det alltid være.

Skjult ID med pseudonym Blomst fr. 21 jan. 2011 22:32

Noen av trådene lages fordi man sitter og kjeder seg litt og vil ha igang en diskusjon..Så da må man være litt kreativ og finne opp en tråd som kanskje provoserer litt...eller får det motsatte kjønn på banen ...alltid interessant å få flere vinklinger og synspunkter på ting som dreier seg om kjønn og hvor forskjellig vi tenker noen ganger...så ikke irriter deg for mye over disse trådene...de er bare tidsfordriv...;-))

Skjult ID med pseudonym marini fr. 21 jan. 2011 22:40

@ skjult id
hva mener du?

Skjult ID med pseudonym marini fr. 21 jan. 2011 23:06

@ skjult id

Men jeg forstår ikke hva du mener, og da håper jeg jo at du kan fortelle meg hva du mener. Hvis ikke er jo din respons fullstendig meningsløs ut fra mitt ståsted. Jeg skjønner nok utmerket vel at jeg har provosert deg, men på hvilken måte?

Skjult ID med pseudonym hemmelig fr. 21 jan. 2011 23:06

Bra skrevet Marini, du er en flott dame, og med denne tråden så viser du også at du har mer enn et bra utseende å skilte med.....
Kjempebra!

Hilsen en hemmelig beundrer :)

Skjult ID med pseudonym C-jenta fr. 21 jan. 2011 23:18

Som kjekke Duchampion skriver; Jenter har det med å være mer verbale enn gutter og det skaper mye frustrasjon! Gutta slutter å skrive, jenter ber heller gutta dra til helvete... Og når en jente sier til en fyr at han er stygg?! Vel... Da er det jo hun som er stygg... På innsiden. Akkurat som at vold avler vold, slemme kommentarer avler slemme kommentarer... Kan ikke alle bare være snille og holde seg unna forumet når de vil slenge med leppa?!

Skjult ID med pseudonym En dame fr. 21 jan. 2011 23:23

@Duchampion det er jaggu gutter som kan komme med slikt også, har desverre opplevd det jeg.
Nå er jeg ganske sikker på at han akkurat hadde blitt avvist av ei han hadde prøvd seg på og tok det utover første dama han så, noe som tilfeldigvis var meg.

Nå er det godt mulig han syntes jeg var stygg, bekkymrer meg lite men poenget er det er gutter som finner på å gjøre det samme.

Skjult ID med pseudonym marini fr. 21 jan. 2011 23:27

Hemmelig
Jeg er så absolutt mottakelig for smiger...ohhh yeaaaa...fnis...jeg blir nesten litt fjortiss, gamle damen :-))

Duchampion

Jeg er aldri enig med deg i noe av det du skriver. Men stygg er du defintivt ikke! Slemme, slemme dame :-)

Skjult ID med pseudonym hemmelig fr. 21 jan. 2011 23:39

Du er IKKE en gammel dame, du er en flott dame i din ( og min) beste alder, men det er litt synd at vi bor så langt unna hverandre.

Du er fin og smart, rett og slett et scoop :)

Skjult ID med pseudonym marini fr. 21 jan. 2011 23:43

Ducampion
Jeg skriver aldri utfra sympati, kun hvis jeg har noe på hjertet.
Aggresjonen du prøver å legitimere har jeg imidlertid ikke noe til overs for.
Og det gjelder ikke bare aggresjon fra menn, men også fra kvinner.