Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor/hvordan ble du medlem på sukker.no?

Vis siste innlegg
(kvinne 29 år fra Hordaland) lø. 22 jan. 2011 16:05 Privat melding

Jeg er så nysgjerrig.

Hvorfor ble du medlem på sukker.no? Daah, tenker du - skjønner hun ikke at jeg vil ha en kjæreste?

Ja, det er nok mange som søker en kjæreste, men jeg tror det også er noen her som ikke tar internettdatingen så seriøst? Kanskje du bare er ensom og vil ha noen å prate med eller kanskje du vil ha en sengevenn?

Eller er du en jente som har kommet til et punkt der den biologiske klokken din tikker så rasende høyt at du desperat må ha en kjæreste (som kan gi deg et barn fortere enn faen!)? :)

Og hvordan ble du medlem? Var det en venn som laget profilen til deg eller kom du over en annonse et sted?

Håper folk vil fortelle "historien" sin. Syns det er så spennende. Ha en super dag alle sammen :)

Skjult ID med pseudonym irene;) lø. 22 jan. 2011 16:13

Jeg skulle selge hus og prøve finne meg noe nytt... reklamen kom opp som der jeg søkte, kanskje på finn?
Jeg hadde vært singel i over ett år og siden jeg skulle flytte til ny by tenkte jeg at det kunne være greit ha en kjæreste klar når jeg ankom. Var jo gratis! Og selv om jeg tenkte at folk som er medlem på slike sider er sikker fullstendig rar og uten sosiale antenner så ble jeg positivt overasket, her var det jo allslags idioter.. :))

Skjult ID med pseudonym ThorE77 lø. 22 jan. 2011 16:41

Jeg ble medlem på grunnlag av panikk, samboerskap på over 12 år tok slutt. Følte at jeg måtte kaste meg ut i havet igjen, men nå ligger jeg bare å slapper av på stranda :) tar livet med ro, kanskje den rette kommer innom engang.

Skjult ID med pseudonym hansi lø. 22 jan. 2011 17:03

Forholdet tok brått slutt, og jeg trengte å være "sosial" i ensomheten. En kollega sa at han stadig fikk napp på sukker...at det var en gullgruve fir ONS osv.

Så jeg tenkte, hvorfor ikke prøve en kort periode til jeg er vant med min nye situasjon som singel... :-)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 22 jan. 2011 17:07

Satt en natt med jet lag på fjerde døgnet på et hotellrom i Japan og kjedet meg. Surfet litt på nettet. Der så jeg en annonse for en annen datingside og kom samtidig på at en venninne hadde nevnt noe om et datingsted som ikke averterte så mye. Jeg sjekka det ut, og sånn havnet jeg på sukker.

Og ja, jeg er en av dem som trodde at om jeg betalte for et halvt år, så ville jeg garantert være i boks! ;-)

(mann 33 år fra Akershus) lø. 22 jan. 2011 17:10 Privat melding

Jeg ble medlem i håp om å finne en snill jente. Har dog ikke kommet i kontakt med noen snille....er nok bedre å lete i kirken på søndagene hehe...

Skjult ID med pseudonym Knarfen lø. 22 jan. 2011 17:11

Jeg hadde "gått i dvale" og begynt å tenke at jaja, det dukker vel opp noen en gang, selv om det kanskje ikke blir i år...

Så var det en ung dame på jobben som fattet tydelig interesse for meg. Jeg lot meg naturligvis henføre, og selv om det ikke ble noe mer enn et par ukers eventyr, så vekket det noe i meg! Tenk på alt jeg går glipp av!, tenkte jeg. Og meldte meg inn her... Var ganske lite aktiv de første månedene, men så fikk en kamerat av meg som har vært aktiv her inne ett års tid plutselig fast følge. Da tenkte jeg at det er håp for alle, og begynte å klikke meg rundt, sende meldinger, "pimpe" profilen, legge igjen hjerter, etc.

Nå er dette snart ett år siden... Jeg er fortsatt singel, men har jo møtt både interessante og hyggelige damer. Har til og med hatt en liten "affære" på nesten to måneder. Og skal på førstedate i kveld :)

Skjult ID med pseudonym 2011 lø. 22 jan. 2011 17:12

Var nysingel, syntes det var ugreit, ble medlem her.
Var nok litt for tidlig ute, men fikk heldigvis rast fra meg raskt. Nå er det mer seriøs leting.

Skjult ID med pseudonym Tralala lø. 22 jan. 2011 17:26

Jeg var ute på byen med en kompis, han fortalte meg at han traff dama si på Sukker. Da måtte jeg også prøve dette og registrerte meg i fylla. Det tok jo jævlig lang tid å ta "personlighetstesten" og måtte ha en matpause i mellom. Det gikk vel et halvt år før jeg begynte å tenke på Sukker, og det var først da 30 årsdagen med pepper nærmet seg. Ble betalende medlem i november. Håpet er jo å komme i forhold, skjer ikke det så har jeg i hvertfall fått mye nyttig erfaring :)

Skjult ID med pseudonym Egentlig. lø. 22 jan. 2011 17:41

Alltid vært singel (mye grunnet religiøs oppvekst), og fant til slutt ut at jeg måtte gjøre noe aktivt og "drastisk" dersom det skulle skje noe. Nettet tenkte jeg ville være enklere enn 'der ute', enklere å bli kjent og be noen på date skriftlig enn muntlig (for meg ihvertfall), og sjekking på byen har heller ikke vært noe for meg.

Akkurat Sukker ble det fordi jeg har ei venninne som var her inne da, og jeg tenkte 'hvorfor ikke, da er vi begge på samme sted.'

Nettet viste seg dog å ikke være så voldsomt annerledes eller bedre. På noen måter ja, på andre måter nei. Men jeg hadde da en god del dater via Sukker i begynnelsen, som jeg ikke hadde hatt uten, så det er bra.

Er her for å finne noen å bli sammen med, og virkelig forelske meg i. Så jeg er seriøs. Men det er mye som skal stemme. Begge veier.

Man blir også sakte men sikkert litt mer overfladisk etter en periode i dette 'varehuset' av parallelle 'utstillingsvinduer'.

Akkurat nå er jeg bare et 'spøkelse' på Sukker. Er inaktiv stort sett. Har tro på at det kan fungere, men man må nok ha litt flaks også.

Men jeg skulle likt å høre trådstarters historie her. Med et så pent utseende (nei, jeg fisker ikke, i og med at jeg er anonym) tenker jeg - dersom du er ute etter noe seriøst da - at du kom hit for å ha mer 'kontroll' på hvem som tar kontakt, og hvem du selv kontakter? Altså at det blir mye rart ute på byen etc., men at du kan sile bort de verste her?

(mann 34 år fra Rogaland) lø. 22 jan. 2011 18:02 Privat melding

er her kun for oppmerksomheten, men ble litt mye i lengden!

(kvinne 29 år fra Hordaland) lø. 22 jan. 2011 18:12 Privat melding

Heihei @Egentlig!

Interessant å lesing du etterlot deg. Hva gikk "gale" på datene?Noen pinlige episoder? Syns det er morsomt å høre datinghistorier. Selv syns jeg det virker skremmende å møte en via internett, men hvem vet- kanskje jeg blir tøffere etterhvert? :P

Mht til min historie: Du, mitt medlemskap her inne startet vel egentlig som en "spøk". Noen venninner ville finne en date til meg i forbindelse med et ball vi skal på (ettersom det skjærte seg med han jeg opprinnelig skulle gå med og jeg vurderte å droppe ballet). Jeg var såklart skeptisk, og venninnene mine koste seg, MEN nå syns jeg dette er litt kjekt. Har blitt kjent med masse hyggelige mennesker- et par jenter også faktisk :)

Jeg tar ting litt som det kommer- finner jeg "the one" her så er jo det supert. Men jeg har absolutt ingen forventninger. Dessuten haster det ikke- jeg har enda et par år på meg :)

P.S.
Du som skrev under @Egentlig:
Burde jeg ha vært anonym når jeg skrev innlegget mener du? Jeg skjønner ikke hvorfor alle trenger være anonyme når de lurer på noe? Jeg søker absolutt ikke ekstra oppmerksomhet, da jeg allerede snakker med de jeg ønsker å snakke med her inne.

Skjult ID med pseudonym amadeusM lø. 22 jan. 2011 18:14

En kompis trengte en Quaterback på en sukkerfest , så jeg meldet meg in..men gikk ikke til festen likevel med han :)

(mann 33 år fra Akershus) lø. 22 jan. 2011 18:28 Privat melding

A-Lo: jeg syns det er bra at du ikke er anonym. Jeg syns alle bør vise hvem de er, slik at man kan se hvem som har skrevet hva...

Skjult ID med pseudonym Egentlig. lø. 22 jan. 2011 19:15

@A-Lo
Nei, dersom du er (og det er du jo) komfortabel med å skrive under eget nick er det bare bra det. Jeg føler meg litt 'friere' når jeg slipper å knytte det jeg skriver direkte opp mot meg som person og profilen min, men joda - er nok også litt "feig" der. Men jeg har da skrevet noen innlegg under eget nick, men da stort sett bare ting som ikke kunne provosere en flue.

Har vel ikke hatt noen "krise-dater", men har vært i et par "jobb-intervju" situasjoner på date, der jeg har blitt litt satt ut av mengden og typen spørsmål jeg har skullet svare på. Stort sett har det vært litt nervøst først, men etterhvert koselig.

Men ellers har det stort sett vært jentene/kvinnene som ikke har 'tent' på meg; jeg blir ganske lett betatt (ihvertfall når utgangspunktet er såpass bra at det ble date ut av det), men har stort sett ikke klart å skape det samme hos dem. Så jeg har blitt "dumpa" via SMS eller e-post dagen derpå i de fleste av tilfellene. Noen andre og tredje dater har det dog blitt, og et par "nesten forhold".

Vet ikke - det er vel hverken deres eller min 'feil' tror jeg. Det må klaffe begge veier.

(kvinne 29 år fra Hordaland) lø. 22 jan. 2011 19:26 Privat melding

@Egentlig.

Det jeg spurte om vedr om jeg skulle være anonym var rettet mot personen som skrev under deg:
"også får du jo vist deg frem i skikkelig sminka tilstand, og fått enda mer oppmerksomhet på dette innlegget a-lo"

Ja man skal vel ha litt flaks også for at det skal klaffe. Hvor mange dater har du vært på omtrent? En kompis av meg fant drømmedamen her innpå- de er helt sinnsykt forelska. Så man skal aldri gi opp :)

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 22 jan. 2011 19:46

Meldte meg første gang på SprayDate etter at kompisen min hadde funnet seg dame der, men med unntak av et forhold som varte i et par-tre måneder, ble det ikke mer der. Så så jeg en nyhetsreportasje om nettdating, med vekt på Sukker, og meldte meg inn. Det var imidlertid først da søsteren min fant lykken på nett at jeg bestemte meg for å betale for supermedlemskap. Og det har jeg hatt siden - like singel!

(kvinne 42 år fra Oslo) lø. 22 jan. 2011 19:51 Privat melding

...jeg har vært her så lenge at jeg faktisk ikke husker hva som gjorde at jeg signet inn her...

(kvinne 38 år fra Oslo) lø. 22 jan. 2011 20:03 Privat melding

Fikk medlemsskap og datingbok i 30 års gave av 2 venninner. De valgte å satse på sukker fremfor pepper. Har vært medlem siden.

Var forøvrig hos legen igår, og hun kommenterte at jeg var 30. Jeg svarte at jeg blir 31 om 3 uker, og fikk til svar at "da har du 3 uker på deg til å finne deg en kjærest". VIsste ikke at jeg hadde så tidlig utløpsdato, men det plasserer meg vel i kategorien med desperater damer med tikkende klokker......hehehe....

Skjult ID med pseudonym Egentlig. lø. 22 jan. 2011 20:10

@A-Lo
Åja, jeg tolket "under Egentlig" som "under pseudonymet Egentlig", ikke "innlegget under", he he. :)

Jeg har kommet litt ut av tellingen, men jeg tror det ble ca. 15 forskjellige jenter/kvinner (spredning fra 24 til 38 år, så...) det første halvannet året herfra. Noen av dem ble det som sagt flere dater med.

Kjenner folk som har funnet kjæreste på nett ja, så det kan fungere. :)

Skjult ID med pseudonym kit lø. 22 jan. 2011 23:19

Når jeg flyttet tilbake til Norge som nysingel, søkte jeg etter nettdatingsteder. Sukker var ett av de jeg registrerte meg på, og det er her jeg har blitt værende

Skjult ID med pseudonym sooky lø. 22 jan. 2011 23:45

Leste en reportasje om nettdatingsteder i sommer, jeg lå fyllasjuk i en park. Da skilte sukker seg ut fra de andre, likte navnet, så jeg testet det, og falt pladask for forumstrollene, skjønne mennesker alla i hopa. Så kansje det blir litt for lite sjekking på meg?

Skal begynne i ny stil i morgen, kansje :)

Skjult ID med pseudonym LovelyMan sø. 23 jan. 2011 00:51

Jeg så en reklame på et eller annet nettsted og tenkte "Ja, hvorfor ikke?". Fant fort ut at å være her gratis var nytteløst, så jeg kjøpte meg 3mnd. pakke, tenkte det var plenty. Det var et drøyt år siden, men jeg skal ikke påstå at jeg har prøvd veldig, så egentlig kan jeg vel bare takke meg selv ;) Når det gjelder hva jeg er ute etter vil jeg klassifisere meg selv som nokså seriøs. Jeg er ikke i utgangspunktet ute etter en livspartner jeg kan gifte meg og få barn med, men helst et seriøst forhold og ikke noe engangsgreier :)

(mann 43 år fra Oslo) sø. 23 jan. 2011 01:17 Privat melding

Jeg fant eksen min på SATS, og dama før det i et bibliotek (Deicmanske).

Jeg har aldrig søkt noen på utesteder eller ønsket å få meg noen fra utesteder...jeg drikker ikke alkohol så det skjærer seg litt allerede der.

Det jeg tenker på at et sted som sukker kan være god på, er å komme i kontakt med dem som jeg kanske spaserer forbi på vei til butikken, kanske henne jeg sitter ved på Tbanen...eller kanske henne i biblioteket eller hun på SATS?

Det betyder ikke at jeg vil finne noen jeg har sett tidigere, men at jeg vil møte dem jeg uansett ikke skulle møte i et utested, dem som jeg tror kanske kan passe meg.

Jeg tenker at på sukker så kan noen se at jeg er singel og finne meg intressant...for det er ikke slik at jeg går rundt med en plakatt der det står "singel, ledig, et kap, kom og ta!!"...på sukker, gjenom medlemskapet mitt så har jeg det plakatet her...jeg er singel, kom og få meg, jeg er ledig ;)

Det samme er med alle av motsatt kjønn, alle dere har samme plakatter, om enn usynlige...dere er single og dere er her...jeg vet jo ikke om kassadamen på Rimi er singel, jeg vet ikke ens hva slags liv hun lever...jeg har ikke noe profil å lese gjenom ;) ..sukker kanske gjør ting lettere.

Jeg ble medlem av spontan-panikk av å være alene som gikk raskt over...så nå sitter jeg og funderer om det er mer moro med singel-liv og frihet, eller forhold og nærhet...mmm...beslutninger, beslutninger, livet er ikke lett ;)

Skjult ID med pseudonym katte sø. 23 jan. 2011 03:14

Fordi jeg trodde nettdating ville være greiere enn å lete etter nålen i høystakken på et for støyete utested.
Trodde jeg da, fortid.