Alle innlegg Sukkerforum

Når er det min tur?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym :P lø. 22 jan. 2011 20:16

Spør meg selv det spørsmålet. Når er det min tur, eller er det skjebnebestemt at jeg skal være den evig single karen? Har ventet på at det skal bli min tur nå i hele mitt liv, aldri vært i et seriøst forhold (er 23 år gammel). Med det følger jo selvfølgelig spørsmålet, er jeg ikke bra nok for noen? Logisk sett er svaret et klart nei, men på et følelsesmessig plan så sitter det unødvendig tvil.

Vært medlem her i 3 måneder, og har hatt ca 150 besøk på profilen, super i 2 av de. Blir klart litt demotivert av at omslaget på boka ikke gir rettferdighet for inneholdet.

Skulle så veldig ha vært min tur, er det noen andre som føler litt av det samme som jeg gjør? Enten man ikke har hatt seriøse forhold eller ikke.

Ha en ellers fortrefflig lørdagskveld, hva enn dere skal gjøre i kveld.

Skjult ID med pseudonym sooky lø. 22 jan. 2011 20:18

Du må få fingen ut og be noen på date :)

(mann 31 år fra Oslo) lø. 22 jan. 2011 21:00 Privat melding

Ja pokkern heller! Hvis du aldri spør finner jo ikke jentene ut at du er noe interessert! Må jo vise det.

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 22 jan. 2011 21:09

Kjenner det igjen, men du må ikke høre på dem som sier at kjærligheten kommer når du minst av alt venter det, du må faktisk kjempe for den.

(kvinne 74 år fra Østfold) lø. 22 jan. 2011 21:14 Privat melding

Dette med kjærlighet er et rart fenomen. Jeg var 60 år før jeg ga bort mitt hjerte. Så det er alltids håp :-)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 22 jan. 2011 21:18

Tror det er mange som spør seg det spørsmålet, Trådstarter :-)

1. Ja, du er bra nok.
2. Kanskje det er din tur når du er helt klar for å tørre? Jeg vet ikke...

Uansett håper jeg det snart er både din og min sin tur!

Lykke til! :-)

(mann 35 år fra Østfold) lø. 22 jan. 2011 21:24 Privat melding

du er så søt du lanillen..... :)

Skjult ID med pseudonym LASERbea!M sø. 23 jan. 2011 00:11

Du skal ikke spørre deg om du er bra nok for dem. Du skal spørre deg selv: "Er de bra nok for MEG?"

Tar mer iniativ til å si hei! Spill på noe i profilteksten hennes, bruk humor og lekenhet, ikke vær for desperat og ta litt kontroll over samtalene!!!

Skjult ID med pseudonym MrAwesome sø. 23 jan. 2011 04:47

Verden er ikke rettferdig, mann.
Du kan ikke vente på at den store snømannen i himmelen skal oppdage at du har ventet lenge nok og tildele deg ett stykk kvinnfolk (og vin på huset).

Er du lei, så gjør noe med det. Mitt beste tips: Drit i å tenke "er ikke jeg bra nok for noen?". Selvfølgelig er du det. I dine egne øyne bør du være bra nok for ALLE. Det du skal spørre er "er noen bra nok for MEG?"
Si det til deg selv minst en gang per dag.

Skjult ID med pseudonym K37 sø. 23 jan. 2011 11:16

Nei du er ikke alene om å ha det sånn. Vi er mange! Men helt enig med Blygen, er også snart 40, og har heller ikke akkurat hatt heldet med meg. Så det er litt tidlig å snakke om "hele livet". Jeg vil tro det er et spørsmål om å jobbe for det, dvs ta initiativ, prøve å stille seg åpen, og så samtidig - være heldig. Tror jeg. Begge deler må til. Men fortsett, ikke gi opp og ikke tenk at det er deg det er noe galt med. Vi er mange i samme situasjon, som har gode venner og familie, som ikke fatter at vi ikke treffer en som matcher. Men sånn er det altså noen ganger... Ikke alt vi har kontroll over her i livet, dessverre.

(mann 43 år fra Oslo) sø. 23 jan. 2011 12:19 Privat melding

Kvinner og menn er ikke sååååå veldig forskjellige, i grunn og bunn fungerer vi ganske så likt...og vi liker ofte dem som liker oss.

Dersom TS viser intresse for en utvalgt jente, så er det stor sjanse for at den utvalgte viser intresse tilbake.

Det er egentligen ikke så mye vanskeligere enn det...det som er vanskelig, er å holde igang et forhold og å få det å vare lenge, det er der man må jobbe.

å få en kjæreste er så mye lettere enn du tror...alt du trenger er litt selvtillit og å være ærlig for løgn og falsk smiger kommer du ingenstans med, ei heller om du er altfør desperat og blir frustrert..var en mann, var sterk, var snill, var høflig...men, VIS INTRESSE!!..tydelig!!.

(mann 43 år fra Oslo) sø. 23 jan. 2011 12:45 Privat melding

No-Date:

Alle har mulighet å finne seg "noen", men det er sjelden vi finner denne "noen" om vi selv ikke gjør noe åt saken.

Å finne seg en venn, en god venn av samme kjønn er ikke så forskjellig fra å finne seg en kjæreste fra det motsatte kjønn.
det er ikke mer vanskelig enn det, det er ikke nødvendig å bruke mer enn et smil og noen gode kommentarer for å åpne kontakt...og med det mulighet for nærmere kontakt neste gang.

alle har mulighet å finne seg noen, det er jeg totalt overbevist om...men det er ikke alle som vet hvordan eller prøver i det hele tatt, og det er meget synd.

Jeg er ikke en som løper etter alle damer jeg møter, men jeg kommer i kontakt med stort sett alle jeg vil komme i kontakt med, det gjør jeg fordi jeg liker mennesker og mennesker liker å bli likt.

bare igår, så møtte jeg en intressant gammel mann på Kiwi og endte opp med en to timer lang samtale med en som var totalt ukjent for meg...fort gjort da man liker mennesker, klarer du å være åpen så får du i hvert fall masser av intressante samtaler med ukjente..og noen av disse ukjente kan fort være denne "noen" som du ender opp i et forhold med en dag.

den pessimismen at "ikke alle finner noen" er farlig, fordi tror man det så blir det en selvoppfyllende profeti og man lukker seg inne i sitt rom og tør ikke å prøve.

det handler ikke så mye om hvem du er eller hvordan du ser ut, det handler om hva du gjør for å finne en kjæreste, det handler om hvordan du gjør det...er det vanskelig, så kanske du prøver feil, det er ikke nødvendigvis deg det er feil på.

(du/deg er ikke ment mot deg som person, men mer generelt).

Skjult ID med pseudonym :P sø. 23 jan. 2011 15:30

Selv om det var en del negative toner i svarene, så settes de stor pris på. Skal si at dere antar riktig i at jeg er en heller blyg kar, og ikke er så flink til skaffe nye vennskap (gjelder for begge kjønn). Men er flink etter den initielle skyheten har gått forbi.

Kanskje dere har rett, få fingern ut og be nokken på date. Får se om den kanskje funker.

Og må bare beklage om jeg høres som en sytete unggutt, det blir bare ensomt til tider å være singel (Dere vet det er sant).

Skjult ID med pseudonym katte sø. 23 jan. 2011 19:31

@Blygen
Hvorfor stoler du ikke nok på andre?
Noe som skjedde med deg en gang for lenge siden?
Du bør ihvertfall besvare det for din egen del, tviler på om forum er så godt egnet.

Skjult ID med pseudonym Nushi sø. 23 jan. 2011 22:33

@:P
Jeg forstår deg veldig godt!
Jeg er også ganske sjenert og ikke veldig flink til å ta det først steget. 23 her også. har bare vært i 1 forhold, som varte i underkant av 3 måneder.
Jomfru til jeg var 21, og før jeg møtte x'en følte jeg at jeg kom til å være det resten av livet... :P
Men det ordner seg sikkert!
Når vi blir litt eldre så finner damene ut at Badboys ikke er så gøy i lengden, og begynner å bli tiltrukket av gutter med andre kvaliteter. Det er kanskje da vi får sjansen vår! ;D

Skjult ID med pseudonym Nushi sø. 23 jan. 2011 23:37

@no-date
Hmmm vet ikke jeg. Jeg sitter fortsatt å venter! :P
Kan jo være noen ekstra modne jenter der ute.

Jenter, når er det dere blir lei badboys? :P

Skjult ID med pseudonym Nushi sø. 23 jan. 2011 23:46

se der no-date. Det er jo håp for oss. Lanillen er beviset :-)
Jeg har et par venninner som også driter i badboys. Men de er jo selvfølgelig i forhold... :P

Du kan jo prøve å legge om, men jeg tror ikke det er så lett... :-/

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 23 jan. 2011 23:55

Men hvordan skal man bli slem hvis man ikke er det i utgangspunktet, da? Joda, det er sikkert mulig å få damer til sengs, men det å late som man er en annen enn man i virkeligheten er, er sjelden et godt fundament for et langvarig forhold.

Skjult ID med pseudonym Nushi ma. 24 jan. 2011 00:11

Det er nettopp det qwerty... det funker i kort tid. Men man kan ikke lyve til seg selv over lengre tid... :-/

send noen av de venninnene dine inn hit da lanillen? :P

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 24 jan. 2011 00:18

En ting er jo hvordan, qwerty. :-)
Men jeg lurer vel mer på hvorfor. Hvorfor bli noe man ikke er, og kanskje ikke ønsker å være heller?
Jeg har ingen begrep om badboy og niceguy, så jeg vet ikke egentlig hva som legges i uttrykkene. For min del er det mennesker som er seg selv...100%...som er attraktivt.
:-)

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 24 jan. 2011 00:22

Men det er jo en grunn til at du er som du er, og å bevisst gå inn for å forandre dette, tyder jo på at du har et uvanlig svakt fundament for å være som du er. If you catch my drift...

Skjult ID med pseudonym Nushi ma. 24 jan. 2011 00:30

Enig med qwerty :-)

Skjult ID med pseudonym MrAwesome ma. 24 jan. 2011 00:58

Tja Lanillen, jeg synes du sier det samme som meg, bare pakket mer inn i bomull.

Men hvis du synes det klinger bedre, så greit for meg!

Dette er ikke spesielt til deg, men
"Hvem man er" er en flytende greie... Det er ikke negativt å ville forbedre seg selv, så lenge man faktisk gjør noe med det.
@Tingeling: jeg vet ikke om du noen gang har prøvd å forandre deg, gjør man bevisst noe annerledes en stund, så blir det en del av deg... Det blir "den du er". Man kan få det morsommere i livet med endringer.... Av den grunn liker jeg ikke når folk sier "det er ikke meg". "Det er ikke meg å trene". "Det er ikke meg å sjekke opp hun jenta". Det kan bli deg, hvis du vil.
Bare ikke følg noen oppskrifter, det funker ikke. "Si dette da, løft øyenbrynet der". :p

"Vær deg selv".... det er ganske intetsigende er det ikke? Er ikke alle seg selv hele tiden? Hva bestemmer når en er "seg selv"? Og hvis dette ikke er godt nok, så må en være "mer seg selv"... Men forandrer du ikke da hva som "er deg selv"?

herp derp.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 24 jan. 2011 01:22

I utgangspunktet veldig enig med deg, MrAwesome. Mange bruker uttrykket "Det er ikke meg", og gjerne om noe de ikke vet på forhånd om er noe for dem eller ikke. Enda verre synes jeg vel det er å si "Jeg er slik. Så jeg kan ikke forandre meg." ;-)
Man er jo seg selv, på godt og vondt. Med å være seg selv mener jeg å vise hvem man er, være ekte - tilgjorthet for å tekkes andre er relativt usjarmerende, og man faller kjapt igjennom. Jeg kjenner ihvertfall ingen som greier å opprettholde en fasade over tid som ikke er den personen de egentlig innerst inne ER, eller ønsker å være.
F.eks er det vanskelig for meg å bedrive smalltalk om ting som står i Se&Hør, foregår på Hotel Cæsar eller sladre på venner, kolleger, naboer og "de fleste"...og jeg kommer aldri til å gjøre det for å passe inn heller. De som har disse interesseområdene velger jeg vekk, fremfor å gjøre tilpasninger.
Mulig et søkt eksempel, men det første jeg kunne komme på. :-)
Poenget i innlegget mitt der oppe er at de snille gutta skriver at de skal bli mer kyniske, mer upålitelige, mer uberegnelige...for å trekke damer. Så da spør jeg meg om de da er seg selv, selvfølgelig. Den de "ønsker" å bli vil jo også tiltrekke seg andre personer enn de tiltrekker nå, og er det da et mål i seg selv?
Men er dette en forandring de egentlig ønsker?

*Just my 50 cents...herp derp eller ikke. ;-)*

Skjult ID med pseudonym MrAwesome ma. 24 jan. 2011 02:17

Ja ok, jeg er rimelig enig egentlig. Man kan ikke late som, man må mene det - og det er det jeg mener med "å følge en oppskrift".

Du har også et godt poeng med at man må tenke på hva man tiltrekker seg med oppførselen sin. Kanskje man kan tenke som så: Hva slags person vil tiltrekke min drømmepartner? Er det noe jeg kan la meg inspirere av?

Så om man vil ha jente som liker å bli dratt i håret og slengt over kjøkkenbordet, så finn en måte å være litt mer bad boy, på en måte du synes er morsom (ikke du da tingeling).... er vel... det man kan ta med seg....

Ok, enkelt eksempel.... Jeg tar meg av og til i å svare litt for straightforward og seriøst på spørsmål, og det er noe jeg ikke tenkte så mye på, ihvertfall før. Men det kan fort bli kjedelig både for meg og henne. Men når jeg er klar over det, så er det lett å gjøre noe med og jeg har det mer morsomt samtidig. "Hva driver du med?" "Jo... Jeg har ikke fortalt dette til noen.... men jeg selger kroppen min. Det går for det meste i klemmer og faste håndtrykk, men noen vil til og med ha eskimokyss. Heldigvis er det ikke så mange av dem."
Og vips har jeg forandret oppførsel, men føler fortsatt at jeg er meg selv - for det er *min* humor jeg bruker, bare at jeg bruker den på et sted jeg vanligvis ikke ville brukt den. Jeg vet ikke om det.... forklarte noe som helst mer? :p

Skjult ID med pseudonym fyr84 ma. 24 jan. 2011 07:08

Innimellom kan man jo stoppe opp og fundere på hvorfor varen en selv leverer ikke funker. Jeg sier ikke at man skal forandre seg, men kanskje en ny hårklipp, nye klær, ting som gir selvtillit en kort stund når du skal gå ut på byen som gir deg den ekstra piffen. Eventuelt så se på deg selv og gjør en forandring som du ønsker. Eller oppsøk nye miljøer.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 24 jan. 2011 11:34

Hehe, nei jeg blir nok aldri noen Badboy, MrAwesome. :-)

Og ja, jeg er ganske opptatt av hva man skal oppnå med en endring. Mange endrer kun for å endre, de tror det er noe de ønsker...eller endatil de endrer noe som de TROR omgivelsene forventer av dem, og ser ikke hva resultatet vil bli før etterpå. Omgivelsene vil jo endres som en naturlig konsekvens av egen endring, og da er det ikke alle endringer som er fordelaktige heller.
Små endringer er forholdsvis enkle å gjøre, og neppe de mest skjellsettende heller. Slik som humoreksempelet ditt. Det handler om å være bevisst, og innenfor en ramme som fortsatt er komfortabel - men likevel på en ny måte. :-)
Men endringer i personlighet som f.eks gutta beskriver høyere oppe i tråden, er omfattende. For det berører sjelslivet, det handler om større holdningsendringer, det er endring i verdisett...og slikt kan man vel ikke bare "knipse inn på nytt"? ;-)

"Jeg har besluttet å bli uberegnelig, upålitelig og kynisk." Ok...hva skal oppnås med det? Hvordan gjøre en slik endring? Det handler da ikke kun om å endre seg for å finne ei dame (basert på en overbevisning om at damer VIL ha en slik mann), men også at man endrer seg ift venner, familie, kolleger og andre man omgås. Omgivelsene...som i neste rekke vil endre seg ift endringen. :-)

Man risikerer å få noe nytt, spennende og ønsket inn i livet sitt. Men man risikerer også å miste/tape mennesker/ressurser som man allerede har OG setter pris på. Vel verdt å vurdere før man setter igang med "Bli ny"-prosjekter.
:-)

*Makes sense, håper jeg...:-)*

Skjult ID med pseudonym katte ti. 25 jan. 2011 09:19

Aldri undervurder sosialiseringprosessen og konformitet til normer.
(Og frykten for å havne utenfor)

Og hva er normene, hvordan kommuniseres de?
Det ene kjønnet er på Mars, det andre er på Venus, språket kan teknisk sett være det samme, men brukes forskjellig, og man forstår knapt hva den andre parten sier og mener.

(Wikipedia om sosialisering:
Sosialisering er en prosess der medlemmer av et samfunn lærer sosiale og intellektuelle normer og verdier, gjennom innlemming i sine respektive sosiale roller og samhandling med andre individer.)