Alle innlegg Sukkerforum

Jeg lurer

Vis siste innlegg
(kvinne 59 år fra Vestfold) sø. 27 jan. 2008 13:46 Privat melding

Nå er jeg så lei av å gå på date/ treffe menn i 45-50+ alderen som tror at sex hører hjemme i bli kjent fasen..Hvorfor er mange så desperate etter å komme ned i buksa på ei dame første kvelden,og hvorfor har mange så gamle bilder i profilen,at man omtrent ikke kjenner de igjen irl..Går det ikke ann å være ærlig liksom??

Og noen skriver så fint om at sex fungerer ikke for dem uten at det er følelser inne i bildet,og allikevel prøver de seg omtrent med en gang..Man har ikkef ølelser etter en times date...ikke jeg iallefall..

Er det noen som kan motbevise dette,er jeg evig takknemlig..Jo,da..det finns sikkert menn som ikke er slik..men hvor er de..?

Bare litt frustrasjon som må ut..

Skjult ID sø. 27 jan. 2008 15:53

Klart det er vanlig høflighet å respektere den er på date med sine grenser! Jeg vet at en del har sex på 1,2,ell3 daten og noen velger å vente lengre. Tror vel at menn jevnt over er dårligere på å veeente,men i dag har nok mange av oss erfart at det seksuelle er så vesentlig i et forhold at en ønsker å vite les.ikke drøye for lenge før en har sex. Jeg har selv dårlig erfaring med å hoppe til køys for kjapt.He,he og jeg er en voksen dame. Men vi hadde god kjemi,han råkurtiserte meg og vips....og hete smser og telefonsamtaler i ettertid for så å bli helt stille fra hans side. Så vi får ta ansvar for egen oppførsel passe på oss selv,men klart at respekt for den ent reffer er et poeng.Stå å Kwani og let i vei det er flottevoksne menn der ute.Men hvor? Mvh."søster"

Skjult ID med pseudonym Felix. sø. 27 jan. 2008 15:59

Jeg lurer jeg sa gutten, så lurte han seg på.

Mye bra i det du skriver.
Det er faktisk sånn med jenter også, uten at det er none unskyldning.

De mennene du søker er jo her. Må bare finne dem. Det er ikke så lett å finne en som kjemien stemmer med osv.

Skjult ID med pseudonym Kalle Anka sø. 27 jan. 2008 17:56

Ikke trekk meg i samme løp. Jeg er seriøs nok tila t sex hører ekteskapet til. Men hvorfor tiltrekkes dere av slike mannfolk da? mulig problemet ligger til dere selv desverre.

Skjult ID med pseudonym hmmm sø. 27 jan. 2008 18:02

...du ser jo ut til å være ei veldig flott dame! Jeg tror kanskje jeg ville kuttet ut bildet med den røde kjolen - rødt inviterer, og utrigningen er dyp - kanskje det blir misoppfattet?? Håper ikke du blir provosert av forslaget - bare et forsøk på å appellere til rett målgruppe og ikke de mest sex-fikserte som det sikkert finnes mange av???

(kvinne 59 år fra Vestfold) sø. 27 jan. 2008 22:14 Privat melding

Jeg tiltrekkes overhodet ikke av sånne menn..har aldri gjort det,og kommer aldri til å gjøre det heller..Men heretter skal jeg nok si i fra før jeg evt treffer noen at sex blir ikke aktuellt før vi blir godt kjent.Siler nok ut noen da tror jeg.

Takk for tipset,jeg tror jammen jeg fjerner bildet med den røde kjolen.Ikke fordi jeg synds det er spesiellt utfordrene,men skjønner tankegangen.

Skjult ID med pseudonym gumleMåseg ma. 28 jan. 2008 02:01

Hmm, om man spør seg hvorfor menn har lyst på sex? Det er vel naturlig at evolusjonen har sluppet frem menn som har lyst på nettopp det? Selvfølgelig er det menns ansvar å holde styr på det "dyriske i oss". Når noen av oss menn har 20% mer adrenalin og mannlige hormoner enn den jevne kvinne, kan det sikkert være vanskelig å forstå for de med en mer rolig hormonballanse at andre mennesker kan ha sterkere behov - men at de kan være fine mennesker for det? Det kan virke som at jo lenger det er siden man har fått sex, jo større blir behovet for noen. Dermed blir det å utsette sexen og heller prate om politisk korrekte ting litt som en misjonær som skal forkynne til fattige på tom mage. Tom Mathiesen har en herlig tekst i "tusen gode grunner til ikke å ha sex i kveld"..du kan jo si til de som er sterkt trengende at "jeg har allerede gitt til veldedighet i kveld"..:-) Jeg har en kompis som er ekstremt sexfiksert og kan virke vulgær på de fleste, men han er et fint menneske . Han har vært så heldig å finne seg en kone som har like stort behov og de fungerer helt supert sammen. Så poenget er vel å finne de rette menneskene? Jeg har likevel av og til litt vanskelig for å forstå at damer som "blir så lei av sexmas" ikke klarer å føle stolthet over å være attraktive? Blir det ikke litt arrogant i forhold til medsøstre som ikke er like pene og kanskje aldri får slike tilbud? Det burde jo være et luksusproblem å kunne si nei? Jeg går ut fra at de mennene det er snakk om respekterer et nei? Og du har jo selv valgt å møte dem? Er det ikke like mye en kvinnes ansvar å sette grenser for seg selv?

Gumle

Skjult ID med pseudonym Organ ma. 28 jan. 2008 07:43

Hmm... Bli kjent fasen... Er ikke det en fase der man blant annet utforsker den fysiske kjemien? Ta det fra en som VET, å treffe den mest fantastiske personen for så å finne ut at det fysiske ikke fungerer er en real nedtur. Litt seriøs klining og kyssing er etter min mening noe begge parter bør forlange tidlig i kurtisen. Men klart "egg & bacon", kan man trygt vente med hvis kliningen holder mål.

Just my two cents ;-)

(kvinne 32 år fra Hordaland) ma. 28 jan. 2008 08:22 Privat melding

Så utrolig flott du er!! :D
Ville bare si det.. :)

Mammas venninne som er evig singel, har også det problemet med mannfolk! Mister jo nesten troen på at det finnes nomalt oppegående menn i verden.. men de finnes! Du har sikkert bare max uflax! :/
Hehe.. idioter.

(kvinne 56 år fra Østfold) ma. 28 jan. 2008 08:37 Privat melding

Det finnes noen "lykkejegere" her inne. Disse er ikke på jakt etter noe annet enn sex og kan ikke / vil ikke binde seg. Det viser seg at man via nettdating hopper til sengs før, enn om bekjenskapet hadde oppstått IRL, fordi man har følelsen av å kjenner hverander mer enn hva tilfellet er, pga diverse meldinger. Noen menn og kvinner benytter seg av dette.

Vi andre, med mer seriøse hensikter, får ta dette med oss som en x faktor og forholde oss og signalisere tydlig hva vi ønsker. En del menn (kvinner) forsvinner da fort ut i periferien.... Personli har jeg bestemt meg for å kose deg og ha det morsomt mens jeg holder på med dette ;) Da faller ting lettere. Heldigvis er det slik at de fleste her inne har ærlige og oppriktige hensikter.

Skjult ID med pseudonym Trykk Leif ma. 28 jan. 2008 08:48

@perle

Skal du kose henne........................?? (linje 7;)

(kvinne 41 år fra Troms) ma. 28 jan. 2008 09:29 Privat melding

he he,mulig de gjør det for å avkrefte at de har potensproblemer;-)
neida:-)
men mener det er lov å prøve seg,saken er heller hvordan de takler å få nei...

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt ma. 28 jan. 2008 10:49

Gumle og Organ er vel inne på noe vesentlig?

Vil vi virkelig ha så politisk korrekte dater?
Er det spennende å ikke ane om fyren fant deg attraktiv?

Jeg vil ha en mann som kan sette ord på det, en som behersker flørt og kurtise, og jeg vil ha berøringer som bekrefter ordene.
Og jeg vil møte den som tåler det samme i retur fra meg.

Jeg vil at daten i seg skal oppleves som et kompliment.

Helt enkelt.

Skjult ID med pseudonym Betrakte34 ma. 28 jan. 2008 10:56

Sex på første date betoner seg som et onenightstand........... og det er skikkelig turn off:-)En kvinne som vil ha sex på første date med meg mister jeg interessen for.En slik kvinne tror jeg ikke er å stole på i et forhold...litt for lett på tråden mener JEG:-)

For meg har slike mennesker for lav terskel:-)

Skjult ID med pseudonym gumleMåseg ma. 28 jan. 2008 11:03

He he, jeg skjønner bare ikke hvorfor ikke ønske om sex kommer inn under ærlige opprikitge hensikter? En mann med behov for sex må da være like "oppegående" som en mann med et lavt sexbehov? Et ærlig spørsmål og et ærlig nei burde være helt greit. Da jeg var veldig ung hadde jeg et forhold til ei blondine med sterke lyster. Det funket ikke - mest på grunn av min manglende erfaring og klønetehet. Etterpå var det lett å legge skylda på henne og kalle henne idiot og flyfille, men i mer voksen alder ser jeg at dama var helt grei, og svært intelligent oppegående. Hadde hun ikke "feid over meg" hadde det vel aldri blitt mann av meg..he he. Jeg reagerer når noen påstår at det ikke finnes "oppegående menn" fordi de har truffet på noen som ønsker sex og bare det. Det finnes damer som har samme behov. For noen er sex en viktig del av livet, men det betyr jo ikke at de har en dårlig personlighet ellers. Jeg syns jo når folk kaller andre for "idiot" så sier det litt om dem selv? Er ikke en person som er ute etter et langvarig forhold også en "lykkejeger"? Jeg har en mannlig venn som klager over overfaldiske blondiner som stadig er på han og vil vise seg frem i hans dyre bil. Problemet hans er vel at han bor hjemme hos mor så blondinene ser vel ikke på han som et partneremne. Så de leker seg litt med han. Det betyr jo ikke nødvendigvis at disse blondinene er dumme? De vil vel bekrefte sin attraktivitet? Albert Einstein hadde forhold til mange damer og han var jo kjent for å være en idiot - he he Vel vel...han var jo gift..så det var faktisk litt idiotisk, men for folk som er single må sex kunne være et samtaleemne uten at man blir sett på som "uærlig" eller en idiot:-) ?

Gumle

Skjult ID med pseudonym Betrakte34 ma. 28 jan. 2008 11:12

Om man ikke ønsker å være intim å ha sex i bli kjent fasen har vel ingenting med sexbehov å gjøre vel.Noen takler ikke overfladiske forhold og onenightstands og det hakke mye med om man har sterke eller svake drifter.

Noen av oss trenger simpelthen å føle noe for den man er intim med.

Og at ikke alle er skrudd sammen på den måten , må man bare godta.

Skjult ID med pseudonym *s* ma. 28 jan. 2008 11:16

så sant så sant,hadde hatt det kjipt i 8 år om man ikke skal få kunne kose seg,uten at man må ha et seriøst forhold.....
nei menn vil gjerne ha erfarne damer,men partnere skal de helst ikke ha hatt,da er de billige...

(mann 31 år fra Oslo) ma. 28 jan. 2008 13:12 Privat melding

"Nå er jeg så lei av å gå på date/ treffe menn i 45-50+ alderen som tror at sex hører hjemme i bli kjent fasen.." - Prøv yngre menn ?? =)

Skjult ID med pseudonym gumleMåseg ma. 28 jan. 2008 13:49

hei du har rett "betrakte" i at under overflaten kan det skjule seg sterke drifter. Men om man ikke takler intimitet tidlig, så er det jo DET som er saken. Det går på den selv og ens evne til å sette grenser tydelig. Man trenger jo ikke å komme med karakteristikker av andre som takler tidlig intimitet som "idiot", "lykkejeger" , "overfladisk" , "desperat etter å komme i buksa", skal de som er over 45 - 50 nødvendigvis ha "roet seg"?

Jeg var/er genert selv og ble "harvet over" av en blondine. Hun mente jeg var overforkusert på alvorlige forhold og at det var lov å kose seg litt. Jeg reagerte med å karakterisere henne som en flyfille. Det var en umoden reaksjon fra min side. Blondina hadde rett - det er lov å kose seg. Neste gang jeg traff en jente taklet jeg litt bedre den intime situasjonen. Jeg er den dama evig takknemlig for at hun dro meg ut av mitt selvopptatte gravalvor.

Når en dame som har passert 50 har som "problem" at mange menn vil ha sex med henne og klarer å få noe oppgitt og depressivt ut av det så er det imponerende og litt arrogant, siden ikke alle har et slikt luksusproblem. Jeg syns "helt enkelt" sa det så fint med at hun kunne se på en litt "våget" date som et kompliment. Om jeg tolket det riktig.

Jeg leste en annen tråd hvor en jente hadde hatt 14 sukkerdater på et år hvor det bare var blitt sex og ikke noe alvorlig og dette var hun sliten og oppgitt over. Var det de grisete patetiske mannfolka sin feil? Eller kunne hun kuttet ned til et antall som ikke gjorde henne sliten? Og kanskje sagt nei til sex tidlig og på en høflig måte?

Nå skal det sies at generte mennesker generellt kan sende ut veldig svake signaler som er vanskelig å tolke. Men en mann har likevel et absolutt krav om å klare å stoppe dersom en dame sier nei. Kommer nei-et veldig sent er det ikke bare enkelt.

Generellt synes jeg det å ha lyst på sex med en vakker dame må legaliseres .

Gumle

Skjult ID med pseudonym Organ ma. 28 jan. 2008 15:02

@Gumle: Well spoken.

Ellers kunne det vært ineressant å få en nærmere definisjon på det noe ulne begrepet "Bli kjent fasen", er det første date eller andre date? Eller snakker vi ( relativt ) lang tid? Om det er ønske om sex etter et par timer kan jeg godt skjønne at trådstarter syns det er litt i ivrigste laget. Men at en voksen mann signaliserer at han er klar for sex med en voksen dame kan da ikke være det helt store problemet?! ( Men hva vet jeg, jeg er ikke særlig voksen OG mann...)

(kvinne 39 år fra Oslo) ma. 28 jan. 2008 17:39 Privat melding

Helt enig i at ei jente skal ta det som et kopliment at gutten finner henne attraktiv nok til å ville ha sex med henne, men kan også skjønne Kwani´s frustrasjon.
For jeg har opplevd å være på date hvor mannen prøver og prøver, men så sier man nei og dermed hører man heller ikke mer fra dem. Og de gangene jeg selv føler at dette bare klikket veldig, og jeg lar meg sjarmere til sengs, så har jeg opplevd at kontakten holdes en stund til den ene finner ut at det ikke var helt den rette.
Det har også vært dater hvor jeg skjønner at dette ikke var store interessen hvor mannen antakelig tror jeg bare prøver å være vanskelig siden han prøver og prøver. Men når jeg sitter i hjørne av sofaen med beina opp under haka, så ville jeg tro jeg tydelig viser at jeg ikke er interesert. Dette er noe av det jeg synes er slitsomts med dating. Der har du en fyr som hele tiden prøver å komme inn på din intime sone, hvor jeg selv føler at jeg sender tydelige signaler om at dette er noe jeg ikke vil.

(kvinne 59 år fra Vestfold) ma. 28 jan. 2008 17:42 Privat melding

Først et svar til Eika..Ja,jeg prøver heller å date yngre menn..mange av de er skikkelige gentlemenn har jeg fått inntrykk av,og jeg kjenner noen..

Og det er nok ikke bare menn som syns det er helt greit å harve over damer etter et par timer,kvinner er også sånn.

Og det har for min del ikke noe med et stort sexbehov å gjøre,men heller et behov for å vise at men er attraktiv og har draget.
For meg betyr ikke å ha draget å behøve å ha sex med "alle" man går på en date med bare for å få det bekreftet..


Klart jeg vil ha en mann som er god i senga og klart at jeg vil vite det før det er "for seint" men det behøver jeg ikke å vite første daten..derfor sier jeg nei..Er mannen interessert i å bli kjent,er dette ikke noe nederlag for han.
Men bygger vel heller opp litt mere spenning og på den måten.
Og jeg er ikke i mot et kyss eller fler,hvis det faller seg naturlig,og kjemien stemmer.Skjult ID med pseudonym Mr.A ma. 28 jan. 2008 17:45

Hmmm... jeg tolket visst denne tråden feil. Jeg trodde du klaget over at menn prøvde seg på sex, men du klager altså på at mennene som prøver seg er i alderen 45-50? ;o)

*Unnskyld, jeg er visst i ertehumør i dag... alt du sier kan og vil bli misforstått! ;D *

(kvinne 59 år fra Vestfold) ma. 28 jan. 2008 18:00 Privat melding

Mr A da:-) Ja,det er de i den aldersgruppen som prøver seg...Og det er uten unntak de som er så ugjennkjennelige irl,at man tror man har møtt en helt annen..En jeg traff sa han var 50...men så heller ut som 70...kjente han nesten ikke igjen..

Og,ja da..jeg har falt i fella til sånne menn etpar ganger...men det er min feil..Og aldri mer..

Og de tar ikke et hint,selv om jeg viser med hele kroppsspråket at jeg ikke er interessert...

Og jeg lar meg ikke terge..:-)))))

Skjult ID med pseudonym Mr.A ma. 28 jan. 2008 18:05

Ja, unnskyld jeg er bøllete. Men det er nå en gang sånn, at menn som de du snakker om vil gjøre dette så lenge det fungerer en av ti ganger. For hver gang du går "i fella", blir det oppmuntring til at det fungerer og om å prøve seg igjen. Så enkle er menn...følger bare insentivene dere legger opp til! ;o)

Skjult ID med pseudonym fremmed ma. 28 jan. 2008 18:30

@ mr A

Jeg formoder at de snakker for dem selv .....(enkelt )


@Kvwani

Jeg lurer på hva slags verden du har levd i siden du opptrer så naiv ,klarer ikke du å se dette problemet før du er opp i det med
begge benet så vil jeg råde deg til å være forsiktig !!

(kvinne 59 år fra Vestfold) ma. 28 jan. 2008 18:36 Privat melding

Hva jeg gjør på første daten? Er meg selv..blid og hyggelig.. Og,ja..jeg kan flørte..selv om jeg ikke er særlig interessert...Og da er det noen som tror jeg er interessert..Så jeg må nok bli surere og ufin på datene..:-))))

Kanskje jeg ikke skulle være så hyggelig...eller bare gå hvis alt blir feil..Invitere hjem har jeg gjort en gang,og han jeg traff da er en av min beste venner i dag..:)

Det var forresten en eks av meg som er her inne som sa at skulle jeg få meg en kjæreste,så burde jeg legge ut noen litt utfordrende bilder,fordi menn er noen enkle sjeler.....For det gjorde visst susen,sa han..Det rådet tok jeg ikke til meg..

Skjult ID med pseudonym Mr.A ma. 28 jan. 2008 18:39

Nei, fremmed! Jeg snakker ikke på egne vegne.
Jeg er jo en gentleman... :o)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 28 jan. 2008 18:48

Først av alt: Jeg er nok totalt på viddene fordi jeg klarer ikke å være helt enig med noen av dere over meg på lista her! Men....

Jeg synes ikke det er smigrende at menn har lyst på sex med meg. Ikke i det hele tatt faktisk. Jeg trenger ikke bekreftelsen.
Jeg og de fleste kvinner vet da inderlig godt om en mann "tenner" på meg lenge før han sier det eller gir verbalt uttrykk for det!
Jeg tror at flesteparten av menn som forventer sex første date er mindre klar for et forhold mer enn tilfeldig sex.
Å ville teste ut om man har god sex sammen har ingenting med om et forhold vil være en mulighet fremover eller ikke å gjøre.
Å ha stort sexbehov har ingenting med sex på første date å gjøre eller ikke. Menn kan da dra i snabben også i 20008.

Det som derimot er mer smigrende er om han lytter til det du sier, om han gleder seg over å være sammen med deg, om han lar deg føle deg ekstra bra bare ved å være tilstede, om han viser at han virkelig setter pris på en god kveld og ønsker å treffes igjen og at luften dirrer - vel og merke om du føler det på samme måte!

Hilsen sære Zitelle.

Skjult ID med pseudonym fremmed ma. 28 jan. 2008 18:56

@Mr.A

Men det synes jeg at du burde ....jeg oppfatter ikke meg selv som enkelt , og er generelt imot forenklede forklaringer !!

Det virker som om du og jeg har forskjelige oppfattelser av hva en gentleman skal være !!

Jeg synes også Kwani forenkler menn i sin fremstilling av noe som hun selv er involvert i og det er kun hun som kan
gjøre noe med det ..... Verden vil ikke forandres på grunn av henne ...... Igjen er det hun som må ta grepene om sin
egen verden ...... :))Skjult ID med pseudonym Mr.A ma. 28 jan. 2008 18:59

Unnskyld fremmed, men å være "generelt imot forenklede forklaringer" er vel den mest forenklede forklaringen av alle? ;o)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 28 jan. 2008 19:01

(fremmed og Mr.A: Jeg er enige med dere uansett hva dere sier jeg lissåm ;-)

Skjult ID med pseudonym Mr.A ma. 28 jan. 2008 19:03

Og jeg er enig med deg, Zitelle! Og hvis ikke jeg er enig, så vet jeg at det er jeg som tar feil... ;o)

(kvinne 59 år fra Vestfold) ma. 28 jan. 2008 19:10 Privat melding

Zitelle..du sier det jeg tenker..

Fremmed..ja,jeg er enig med deg og..Men hva mener du med forenkler fremstillingen av menn..De jeg har truffet i den aldrsgruppen er jevnt over sånn jeg beskriver,selv om det står noe helt annet i deres profil..

Og,ja jeg har muligens vært naiv..har jeg ikke noe problem med å innrømme..men jeg velger å tro det beste om folk,til det motsatte er bevist..men det må jeg visst se å forandre på:)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 28 jan. 2008 19:12

Ler.

Men for å svare trådstarter slik Zitelle ser det:

Om du seriøst er ute etter et langvarig forhold skal/bør/trenger ikke sex være en del av en blikjentfase om ikke begge føler for det.
Gamle bilder? Redde for å gå ut på dato/føle seg lite attraktiv. *Kun de som kommenterer denne tar til seg påstanden..hehe*

Du er en flott kvinne. Ikke selg deg selv rimelig. Du fortjener the man of your dreams. Så enkelt er det egentlig :-)
Lykke til.

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 28 jan. 2008 19:14

Smiler.....og kwani?
Jeg sier det jeg mener: Du er en flott kvinne! Stol på egen intuisjon og drit i menn som ikke vil ha det du vil ha.....

(mann 53 år fra Oslo) ma. 28 jan. 2008 19:15 Privat melding

Hva er galt med å tenne på et annet menneske når men er voksen.
Er det slik at hvis man kommer i buksa på noen første kvelden, så er man "BILLIG"?
Det var kanskje slik tankegangen min var for en del år siden.

Da må vi heller huske på at mennesker reagerer og agerer på forskjellige måter, og i slike sammenhenger er et individ.
Det er flott med noen som har ben i nesa til å si nëi også, uten å bli stemplet som KJIP.
.

Det er ikke alltid man kan styre føleser, men man skal selvsagt respektere den andre part, hvis det er slik at man ikke vil ha seg etter noen dater.(Gjelder forøvrig både kvinner og menn)


Har flere eksempler på at de som har hatt seg første kvelden, faktisk er sammen 20 år etter.
Men har jo også ekesmpler på det motsatte:)

Og når det gjelder meg selv........ER JEG IKKE SIKKER:):)

(mann 51 år fra Oslo) ma. 28 jan. 2008 20:30 Privat melding

Hvorfor blir jeg så fordømt usikker på hva jeg mener om temaet når jeg leser igjennom denne tråden...hm...

(kvinne 59 år fra Vestfold) ma. 28 jan. 2008 20:33 Privat melding

Zitelle..tusen takk..Har ikke egentlig noe med saken å gjøre,men en bekjent sa til meg for noen år siden,at jeg ikke måtte være kresen nå som jeg var over 40...pissprat..

Og til Er 42..sier ikke at det er galt å tenne på et annet menneske når man er voksen..men det bør jo være gjensidig ikke sant..

Syns dette ble en bra debatt...sånt liker jeg..gode råd og...flott:)

(mann 53 år fra Oslo) ma. 28 jan. 2008 22:25 Privat melding

@Kwani ...
Det tar jeg som en selvfølge:)

(mann 55 år fra Oslo) ti. 29 jan. 2008 16:58 Privat melding

To greie regler for hannkjønnet:

1. Aldri unner trusa på en på en dame før hun ber om det!

2. Å nekte en kvinne sex er noe av det værste du kan gjøre mot henne.