Alle innlegg Sukkerforum

Noen bistandsarbeidere her inne?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym utiverden sø. 23 jan. 2011 20:20

Heisann!
Har selv vært ute og jobbet med medisinsk nødhjelp og kan tenke meg mer av dette videre i livet...og gjerne sammen med noen på sikt....Men slike menn vokser IKKE på trær. Er du her kanskje? I så fall fint å dele erfaringer og se hva som skjer...

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 23 jan. 2011 22:58

Hei utiverden,
det er tydeligvis ikke mange, side du ikke får svar.

Alle ikke-religiøse jeg kjenner fra denne verdenen - teller på rappen fem personer - som jobber / har jobbet med bistand, også noen som reiste ut med ektefelle, er single. Og de forteller at det er fryktelig vanskelig å få noe til å funke - de har hatt flere forhold underveis, men det er mye "just for now", og så brytes man opp og finner ny neste sted.

Men planen din er sikkert den med best sjanser. De jeg kjenner som har klart å kombinere det med familieliv, er alle kristne (=høyere terskel for skilsmisse?) og hun har vært med som hjemmeværende og mor, og de reiser ut som par.

Men seff kan det være dette ikke er repreantativt...

(kvinne 42 år fra Telemark) ma. 24 jan. 2011 21:42 Privat melding

Hei, dessverre tror jeg du har rett..."just for now" er det mye av siden det er et rotløst liv. Men ettersom åra går blir man sliten av det....mange brutte relasjoner og ønsket om å dele den store drømmen der ute og livet her hjemme med noen blir sterkere. Kjenner selv mange religiøse som reiser ut slik du beskriver...men er ikke en av dem. Vet bare ikke helt hvor jeg skal få treffe en slik som jeg vil ha, bortsett fra organisasjonen jeg jobber for selv. Kan ikke akkurat sette inn en annonse i Bistandsaktuelt synes jeg,..he, he. Kanskje man rett og slett ikke får alt man ønsker seg her i livet... Vel, kjenner du noen mannlige kandidater så får du gi meg et hint ;)