Alle innlegg Sukkerforum

Genialt forslag...

Vis siste innlegg
Skjult ID lø. 6 jan. 2007 00:35

Jeg markerer alle profiler jeg er inne på med enten "interessert" eller "ikke interessert".
Oppfordrer herved alle andre til å gjøre det samme.
Da blir det så utrolig mye enklere å være "Sukkermann/kvinne".
Hvis begge parter velger "interessert", er det bare å begynne å skrive.
Hvis den ene velger "ikke interessert", slipper man å bruke tid på å skrive melding, og for ikke å snakke om å vente på svar...
For meg virker denne fremgangsmåten GENIAL.
Hva er motforestillingene her?
For det må jo være mange, siden nesten ingen følger meg på dette...:)

Skjult ID lø. 6 jan. 2007 00:38

Og enda mer genialt ville det være om Sukker gjorde det obligatorisk å velge "interessert" eller "ikke interessert" før du kunne lukke profilen.
Gud så mye tid vi alle ville spare da.....

Skjult ID med pseudonym PUA lø. 6 jan. 2007 02:53

Jeg vil anta at grunnen til at de fleste ikke gjør det er at de har relativt velutviklede empatiske evner, slik at man ikke uten videre formidler til andre at man ikke er interessert. Det ville i så fall være en del her som basert på helt overfladiske kriterier ville stå igjen med relativt få, eller ingen profiler som ikke har vurdert en som ikke interessert. Siden du er så genial kunne du kanskje tenkt på det.

Grunnen til sukker når de ikke har lagt inn et obligatorisk valg for hver profil en ser på, er antagelig basert på det samme etiske aspektet og at de har normalt utviklet empatisk evne, samt at de har et minimum av forettningssans. Tenk på overskriften i Dagbladet når tilstrekkelig antall mennesker blir valgt helt ut av systemet, og klager til media. "SJEKKEAPARTHEID" er vel en mulig overskrift.

Og, helst ikke bruk uttrykk som Gud, gid ol. Takk:)

Skjult ID med pseudonym jente 34 lø. 6 jan. 2007 10:43

til PUA
det ville vært et mirakel hvis noen ble stående igjen med 0 profiler. da må SAMTLIGE ha sjekket din profil også krysset ikke interessert. det der såpass mange tusen her inne at det hadde aldri skjedd. uansett livet er tøft og det er jo ikke slik at man får beskjed om at man har blitt valgt bort. den profilen vises bare ikke for deg lengre og i de fleste tilfeller hadde du sikkert ikke merket det engang.

(mann 38 år fra Oslo) lø. 6 jan. 2007 14:00 Privat melding

Mennesket er nysgjerrig av natur, og hvis sukker får "SJEKKEAPARTHEID" som overskrift i Dagbladet tror jeg det vil føre til flere -ikke færre- registrerte brukere.

til PUA:
En liten endring av systemet ville ta høyde for det skrekk-scenario du beskriver der en profil av mange er blitt markert som ikke interessant:

Når profil A settes som ikke interessant av profil B, slettes alle spor av profil B sitt besøk på profil A, det være seg under "respons" på min profil eller under toppliste "sist besøkende" på matchliste.

Skjult ID lø. 6 jan. 2007 14:32

Er vi ikke alle ute etter å enklest mulig finne frem til de som liker oss?
Personlig vil jeg ikke bli såret dersom jeg skulle sitte igjen med 50 jenter (av flere tusen mulige på min liste) som uttrykte at de likte min profil. Hvorfor skulle jeg da i en sådan stund bry meg om de som ikke lot seg fenge av profilen? Jeg tror ingen her inne vil sitte igjen med færre enn 50 interesserte. De fleste trolig med hundrevis. Selv om 90% markerer din profil som "ikke interessert", vil jeg anta at de aller fleste av oss vil få et lite kick av å forholde seg til at en stor gruppe jenter/gutter faktisk liker din profil.

Alternativet er jo da dagens profilkaos, hvor mange verken svarer eller markerer hverandre, eller til nød svarer høflig et par ganger uten å være interessert.

Men viktigst;
Marker alle profiler med "interessert" eller "ikke interessert" når du er inne på profilen første gang.
Tror 99% av oss vil sette pris på det.

Skjult ID med pseudonym mann lø. 6 jan. 2007 16:44

Med dagens system har jeg allerede en 50 stk som har markert meg som interessant (og kanskje en 5-10 ikke-interessant; det er ikke vanskelig å finne ut hvem som har markert deg som dette), og flere andre som har tatt kontakt med meg. Så er det få som markerer dere eller tar kontakt, er dere kanskje tjent med å ta en ekstra titt over profilene deres. Jeg tror ikke en tvungen bruk av intr./ikke intr. vil føre til at vi lettere treffer drømmedama/mannen. Det er ikke umulig at noen ferskinger skriver en dårlig profiltekst i starten, men som velger å oppdatere den senere med et riktigere bilde av seg selv, men da du allerede har markert denne som ikke interessant vil du jo aldri finne ut av dette.

Men det er jo i god norsk ånd: prat bare med noen som fra første øyekast ser ut som en drømmepartner og forkast alle andre. Siden denne strategien har fungert så "bra" ute på byen, finner jeg det merkelig at det har dukket opp så mange dating-sider på nett. Det forundrer meg enda mer at folk ønsker å fortsette en slik strategi her inne.

Skjult ID med pseudonym tja.... lø. 6 jan. 2007 17:41

Til mann; er litt usikker nå. Da strategien med å snakke med de som ser ut som drømmepartneren på byen fungerer bra, er du her? ;-) Ha en fin dag!

Skjult ID med pseudonym mann lø. 6 jan. 2007 19:11

Det var ironi. Slang til og med på dobbeltfnutter for å forsikre meg om at folk skjønte det. Tydeligvis var det ikke nok.

Skjult ID med pseudonym Jente, 37 ma. 8 jan. 2007 23:48

En grunn til at jeg ikke alltid bruker denne funskjonen, er at hvis jeg markerer noen som IKKE INTERESSANT, vil de (så vidt jeg har skjønt) ikke komme på match-kortet mitt på festene. Det betyr at denne funksjonen bør brukes med forsiktighet og bare i de tilfellene du virkelig er sikker på at dette er ikke noe for meg.

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 10 jan. 2007 14:00 Privat melding

Herregud- kontakt et datingbyrå som gjør grovarbeidet i sjekkingen, hvis dere ikke "orker" jobben med å snakke med folk...og ev bli avvist!

Og hvorfor diskuterer dere anonymt- noe å skjule- eller redd for plagsomt mange besøkende etter en meningsytring?

Skjult ID med pseudonym jente 32 fr. 12 jan. 2007 23:02

Og der har vi en match! Gratulerer!

Skjult ID med pseudonym jente 32 fr. 12 jan. 2007 23:03

Synes du var kul, jeg, mann..