Alle innlegg Sukkerforum

Den beste dagen i LIVET

Vis siste innlegg
(mann 32 år fra Oslo) ti. 25 jan. 2011 01:57 Privat melding

Jeg er typen som legger veldig godt merke til Detaljer.... Jeg sitter ofte å utfordrer hjernen min og meg selv.. jeg har stilt mange dette spørsmålet, og stiller dette nå til DERE:

Tenk deg GODT om nå, før du i det hele tatt tenker på å svare.

Hvis du skal nevne den BESTE dagen i DITT LIV, hvilken dag var dette? hjernen min skyter ut positive opplevelser, og jeg begynner å huske ting jeg hadde glemt for lenge siden....
men, den dag i dag, klarer jeg fortsatt ikke å si: "det var den beste dagen i mitt liv"... kunne ønske jeg kunne si "når datteren min ble født" men det vil være å lyve... sannheten er at jeg ikke klarer å finne det ut...

klarer du?

(mann 35 år fra Østfold) ti. 25 jan. 2011 05:58 Privat melding

hummmm..... du spør ikke lett du kjakan...

beste hendelser som kommer opp først og fremst er jo hendelser som at guttungen sa pappa, lærte å gå hos meg +++
MEN den beste DAGEN... av ca 10 150 dager, er det ikke lett å plukke ut EN bra dag..

Skulle nok tenkt litt til, men jeg tror jeg går for en sommerdag i 99, det var fint vær, blå himmel.. og MANGE mennesker der, det var europacup runde i BMX racing i Sandnes..
jeg var kjempe spent, så spent at jeg nesten følte det som en forelskelse.. Alle de beste rytterne i europa på et sted, og jeg skulle være blant de... første året som junior...
på treningen før løpet så koste jeg meg, hoppa rundt og det meste klaffet.. så tenkte jeg at jeg skulle trene litt på andre alternativer enn å hoppe, itilfelle jeg ikke ville få fart og mulighet, og VIPS, der knakk nesa!! hehe jeg prøvde å stille til start. men ble dratt ned fra starten av legen pga hjernerystelse og knekt nese;)

Så senere på dagen var det galla for ryttere i junior klassen og elite... og når da en av de beste kommer bort og snakker til meg, var jo dagen fullkommen, spesielt når han gav meg positiv feedback..

DEN dagen husker jeg som en dag jeg sovnet med et glis om munnen som nesten gikk rundt hodet..

litt mye info kanskje? hahaha

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 25 jan. 2011 08:18

DETTE er potensielt den beste dagen i mitt liv. ;-)

Ha en fin dag!
:o)

Skjult ID med pseudonym Z ti. 25 jan. 2011 08:47

Det er to datoer som utmerker seg for meg i forhold til beste dager i livet:

23/10/1974
02/01/2010

Skjult ID med pseudonym katte ti. 25 jan. 2011 09:23

Og hva er så spesielt med de dagene?

Skjult ID med pseudonym Z ti. 25 jan. 2011 09:25

Hmm...de er de kjæreste dagene i mitt liv, katte. Derfor tror jeg at jeg bevarer dem for meg selv med stor takk :-)
Beklager at jeg ikke deler det helt personlige her.

(mann 37 år fra Rogaland) ti. 25 jan. 2011 10:04 Privat melding

Min beste dag var en søndag i September 1997, da ble jeg kjent med min aller beste venn. Og vennskapet har holdt igjennom tykt og tynt, og er fortsatt min aller beste venn.

Takk for tråden, den gjorde at jeg faktisk tenkte igjennom livet, og da var det MYE godt å se tilbake på :)

(mann 43 år fra Oslo) ti. 25 jan. 2011 10:36 Privat melding

Idag er den beste dagen i mitt liv.

Jeg mener det, ikke fordi idag er noe mer spesiell enn igår...men, fordi jeg har fått gjort utrolig mye rart over tid og jeg husker alle ting jeg har gjort, jeg husker all moroa som om det var igår og jeg føler gleden.

Idag er den beste, fordi jeg har en god dag mer bak meg enn jeg hade igår, og som en ukuvelig optimist som jeg er så er jeg helt sikker på at også denne dag blir en av dem jeg aldrig kommer å glemme.

spør du meg hva er det mest morsommeste jeg har opplevt eller gjort, så får du et annet svar...men, beste dagen i mitt liv begynner hver morgen jeg våkner med mindre det er en skikkelig krise...jeg har våknet opp til at møblene flyter omkring i leiligheten fordi varmtvannsberedaren sprakk...så, ja, noen dager er ikke helt så gode, men idag er spesiellt god fordi all negativt jeg har hatt er løst og all positivt som jeg har opplevt ligger godt bevart i hukommelsen, plus så har jeg en date idag....

så, beste dagen er denne dagen :D

(mann 32 år fra Oslo) ti. 25 jan. 2011 13:14 Privat melding

tror ikke dere tok greia helt>

hvis du skal tenke deg om: tenk deg HVILKEN dag var den BESTE i livet? og hvorfor den?

(mann 32 år fra Oslo) ti. 25 jan. 2011 13:15 Privat melding

neida krishopper :) enkle er ofte det beste hehe

(kvinne 29 år fra Finnmark) ti. 25 jan. 2011 13:21 Privat melding

Jeg har så mange gode, herlige dager at det er vanskelig å velge bare en. Hver dag jeg står opp å føler meg lykkelig er en av mine beste dager. Så det skjer ganske ofte nå om dagene :-) Det siste året har vært bedre enn de foregående, å jeg føler at alt går min vei for tiden ;)

(mann 43 år fra Oslo) ti. 25 jan. 2011 13:37 Privat melding

den absolutt beste dagen?

det vet jeg ikke, jeg har ganske mye å velge mellom...

noen dager var middels bra da jeg hade dem, men så har dom i ettertid blitt til gull i minnene fordi dom var spesielle...andre dager var superbra da jeg hade dem, men pga skuffelser i etterkant relatert ting i den gode dagen trekker ned.

jeg tror ikke det går an å svare på det...jeg vet rett og slett ikke, jeg har opplevt så mye fint at jeg kan ikke si hva som var best.

jeg skjønner dilemmaet til TS full ut...

(mann 43 år fra Oslo) ti. 25 jan. 2011 13:59 Privat melding

mmmm...kanske.

Da jeg var barn og oppe i nord-Finland, så kom julenissen til huset vårt på en slede dratt av reinsdyr..det var svært imponerende for meg som da trodde fullt ut på julenissen.

klart, året etter..i Sverige, så knustes den troen da jeg såg en drosje kjøre opp til leiligheten vår og 5 julenisser steg ut ur den...men, da jeg tror dagen da julenissen kom med reinsdyr og alt var den absolutt beste ;)

Skjult ID med pseudonym Fløyel ti. 25 jan. 2011 18:51

Den beste og verste dagen var faktisk samme dag.

Første kontroll etter alvorlig sykdom hos mitt barn.
Før kontroll= verst. Alt gikk bra og etter kontroll = beste dagen:-)))

Og etter en sånn opplevelse ser jeg noe fint i alle dager. Høres ut som en floskel, men er sant.

(mann 37 år fra Vestfold) ti. 25 jan. 2011 19:05 Privat melding

Dette er veldig vanskelig å svare på, men tror det må bli den dagen jeg fikk min første elektriske rullestol. Da var jeg 4 år, var den yngste i Norge og da kunne jeg plutselig stikke av som alle andre :)

(kvinne 38 år fra Oslo) ti. 25 jan. 2011 19:12 Privat melding

Skal jeg ta det jeg husker best må det være da vi seilte med Statsraad Lemkuhl til Shetland.... Og vi ble liggende i Nordsjøen da det var helt vindstille..... Jeg jobba hundevakta, og vi ble liggende på dekk under en stjerneklar himmel.... Og snudde vi litt på hodet så vi flammene fra plattformer omkring oss.....

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 25 jan. 2011 19:12

Denne tråden fikk meg til å ta en reise bakover i tid...
Har hatt noen ubeskrivelig lykkelig øyeblikk som barn; kvelder med fint vær der solen sto lavt, vi naboungene snek oss ned for å bade i sjøen og alle de voksne trodde vi avr hjemme hos hverandre. Eller de stundene alle ungene tok snakkepause fra akingen, før vi måtte inn og legge oss, og jeg satt ved siden av helten min. Eller de små store seirene i alderbstemt idrett, som da jeg var 10 og fikk en liten pokal, for en lykke! Og så er det tre dager der jeg fikk kjæreste som jeg var avsinidg forelsket i, som er så bra.

Som Knausgård skriver (ref tråd om Knausgård), er opplvelesene som barn mer "ladet". Men jeg kan fortsatt ha slike lykkelige dager, feks en dag på bilferie i utlandet, fint vær, bra mnusikk i bilen, en god venn ved rattet, vi skulle treffe venner på stranden. Det var ikke noe spesilet, annet enn at jeg tenkte at "nå, nå er alt bare så bra!"

Så ikke én spesiell dag over alle andre, men flere dager der jeg husker lykkestunder - som mer enn kompenserer for alt av ulykke som også har vært.

Skjult ID med pseudonym -Taz- ti. 25 jan. 2011 19:16

@chairman håper du fikk en velplassert revehale også :-D

(mann 37 år fra Vestfold) ti. 25 jan. 2011 19:40 Privat melding

@-Taz-: nei, fikk heldigvis ikke det såvidt jeg husker! Derimot fikk jeg terninger til å ha i bilen når jeg fikk den :( Og noen passet på å henge de opp i bilen sånn at jeg ikke klarte å få de ned igjen! Heldigvis var kjørelæreren min enig med meg om at terninger ikke hadde noe i bilen å gjøre :)

(mann 33 år fra Akershus) ti. 25 jan. 2011 19:54 Privat melding

Helt klart den dagen jeg var med på juving og hoppet fra 16 meter for deretter å bropendle fra en 18 meter høy bro
Helt ubeskrivelig kult :)

Skjult ID med pseudonym LG ti. 25 jan. 2011 20:57

Det må være natten jeg fikk elske med den jenta jeg elsket over alt på denne jord. Jeg hadde kjent henne tett i ca fem måneder og hun var skjønn, leken og smart. Selve akten var så som så for min del, da jeg kun var opptatt av å tilfredstille henne. Så det ble deretter, men da hun sovnet ved siden av meg og jeg lå å tittet på henne hele natten følte jeg at himmel og hav var i bevegelse. Lykkefølelsen var jo selvfølgelig hormonelt betinget der jeg gikk rundt som en sprengkåt 20 åring, med vekttrening som viktigste dagspost før studiene på Blinderen. Det er viktig å justere forventningene avhengig av alder og hormonnivå, men selv når jeg gjør dette er det få dager som kommer opp mot denne. Akk ja denne forelskelsen..