Alle innlegg Sukkerforum

sende mld hva skal man skrive?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym secret ti. 25 jan. 2011 10:48

noen her som også sliter med hva man skal skrive til jenter man finner interessante her inne, har ikke noe trøbbel å snakke med jenter i real life men når jeg skal sende mld her innne stokker det seg siden det blir så unaturlig å nei jeg bryr meg katten om jeg blir avist eller ei men sliter lissom med hva jeg skal skrive flere som har samme problem

hva er som er så spesielt med den mld jeg sender? hun får sikkert en drøss med mld hater virkelig dette spillet men må man så man :)

(mann 46 år fra Rogaland) ti. 25 jan. 2011 10:53 Privat melding

Ta utgangspunk i noe hun skriver om i profilen sin, og trekk paralleller til ditt eget liv, samtidig som du kanskje spør henne spørsmål rundt det som kommer frem av profilteksten hennes at hun er opptatt av. Klarer du å flette inn en litt morsom kommentar på kjøpet har du et greit utgangspunkt...Tror jeg... :)

Sier jeg som ikke kommuniserer med andre her inne he he he må kanskje begynne å følge mitt eget råd :o

Skjult ID med pseudonym En dame ti. 25 jan. 2011 11:04

Tja jeg har fått flere brev av menn som sier det de liker hva jeg skriver i profilen og hvordan jeg ser ut og kan tenke seg å bli bedre kjent med meg om jeg vil.

Syntes egentlig det er en veldig grei måte å starte en samtale på. Så kan man ta humoren og allt det der etter som kontakten tar seg opp. Eller kan det jo være greit å ta tak i noe i profilen og spørre videre om det.

(mann 44 år fra Oslo) ti. 25 jan. 2011 11:11 Privat melding

Det eneste du har som utgangspunkt, er profil og bilder som du kan se på...det er alt, så da du sender en meldning så er det med et kommentar enten på bilde, eller profiltekst.

dersom du syns at det blir vanskelig og føles falskt...så skriv bare en setning, det første som slog deg...skriv hvorfor du ble intressert i profilen til å begynne med...

det låter kanske litt dumt, men du kan jo være helt og holdent ærlig og skrive "hei, jeg måtte bare si fra at du har et utrolig pen smil i profilbilde ditt...hilsen X".

Det kanske er slik at hun har satt opp akkurat det bilde fordi hun syns at smilet i akkurat det bilde er bra, så kanske hun blir gla fordi du ser det som hun selv ser i det bilde...så lett kan det vare å åpne et samtale.

Vi er alle litt egosentriske..bildene vi velger å bruke er nøye utvalgte, det vi velger å fortelle er noe vi syns om oss og er stolte over...og vi alle liker komplimanger til tross for at vi lett reagerer med "hehe, nææææ...så fin er det bilde vel ikke", men alle liker komplimanger, så lenge det er ærlig ment og så lenge du ser det samme som hun som du kontakter ser.

Skjult ID med pseudonym Katt ti. 25 jan. 2011 11:13

Har fått noen meldinger har inne, og synes det er veldig koselig når det står : Hei ! Du var da søt :) Jeg er nysgjerrig på deg og ønsker å bli bedre kjent med deg. Fortell litt om deg selv og spør om ting du er opptatt av, så er jeg helt sikker på at du får mange svar ;-)

(mann 44 år fra Oslo) ti. 25 jan. 2011 12:27 Privat melding

hmmm...man må være aktiv og ta kontakt, det er jo hele poenget med dette stedet.

jeg fikk kontakt med en jente bare timer etter at jeg registrerte meg her og med den første jeg tok kontakt med og har fått svar på stort sett alle meldningene jeg har sent til andre også...det viktigeste er å ta kontakt, bare gjør det.

finner du ikke noe smart, morsomt eller inteligent å si...si bare det du tenker på, si hva du tenkte da du såg profilen til dama...si hva som helst, første meldning må ikke være den som du må imponere med, dere må inse at dersom dere får en blokkering og ikke finner på noe å si og lar bli å sende meldning så er det omtrent null sjanse at hun tar kontakt med dere.

si hva som helst, men si noe...tenk ikke på at dere må ha akkurat den dama som et fremtida kone, tenk bare å se hvordan hun er...la nyskjerrigheten drive er, ikke håpet eller desperasjonen.

men, se til å skrive NOE...så, nå, gutter (og jenter?)..skjerp dere og så fort dere har lest denne meldning, gå til den profilen dere syntes var intressant og send en meldning, drit i om meldningen låter dum eller klisjeaktig, men send en meldning...NÅ.
skriv "BUHAHABKAKABOBOBOOOAAAAA..." om dere får en blokkering, skriv også at dere "ikke fant på noe smartere å si men at dere følte dere tvungne å ta kontakt"...også slikt fungerer! :D

og skriv sen her hvor lenge det tok for dere fikk svar :D

Skjult ID med pseudonym C. ti. 25 jan. 2011 12:53

Jeg synes det er hyggelig med en liten hilsen som gjør meg oppmerksom på en. Dersom jeg liker han, sjekker jeg ut hans profil og svarer tilbake. Svarene avhenger jo litt på om jeg er interessert, eller ikke. En lang utredning, eller forsøk på å være morsom trenger jeg absolutt ikke :)

Om jeg tar kontakt med noen, skriver jeg for eksempel et kompliment om et bilde han har eller noe liknende. Da føler han ikke press på å svare, men er han interessert gjør han det. Et enkelt "du har et nydelig smil", eller "digger t-skjorta på bilde nummer to" passer meg bedre enn en gjennomtenkt melding, det kan vi ta etterhvert :) Synes bare det er pinlig å måtte avvise noen som har lagt sjela i en melding til meg, som jeg ikke er interessert i... Selv om jeg seff svarer hyggelig tilbake er det lettere å bli avvist på noe en ikke har brukt så mye tid og energi på...

... selvsikre menn er et stort turn on, så om det fremkommer i meldingen er det et stort pluss :)...

(kvinne 30 år fra Finnmark) ti. 25 jan. 2011 13:18 Privat melding

PJH1: Fint innlegg du hadde. Skal tenke litt på det neste gang jeg er usikker på om jeg "tør" å sende en liten melding :-)

(mann 44 år fra Oslo) ti. 25 jan. 2011 14:11 Privat melding

hahah...så fint!. :D

kjør på, la oss ha denne tråd for tilbakemeldninger også :D

alle tar og sender en meldning til noen...enkelt er ofte best, det viktigeste er å la personen å se at du har lagt merke til han/henne og er nyskjerrig...og, dersom dere får svar, si fra til oss her på denne tråd at dere fikk svar.

jeg tror at flere her trenger litt motivasjon ;)

lykke til og husk på at den dere kontakter er også menneskelig og kanske er like redd som dere er for å ta kontakt, dere gjør andre en tjeneste dersom dere tar det første steget for da slipper dom gjøre det...det er SÅ mye lettere å svare enn å skrive første-meldningen ;)

Skjult ID ti. 25 jan. 2011 14:33

Jeg skriver som regel "Hei" og om du har det fint. Slik man gjør når man treffer nye mennesker. Ellers er det ofte morro å finne noe å ta ut av profilen som en kanskje lurer på?

(mann 44 år fra Oslo) ti. 25 jan. 2011 14:57 Privat melding

tja....Jeg er svært sosial av natur, ikke bare på nettet.

Jeg blir venner med alle jeg møter, og det fordi jeg åpner altid munnen og sier noe.
(det er et problem til den grad at jeg bytter SATS-sentre ofte bare å få kunne trene uten å ende opp å snakke med alle bekante og venner jeg har fått i sentrene)

Ingen biter dere, ingen syns at du er rar...så nei, det handler ikke så mye om profilen min (takk skal du ha, uansett ;)), men det handler om at jeg viser intresse...mennesker liker mennesker som liker mennesker, vi liker folk som liker oss, vi legger merke til dem som legger merke til oss.

så simpelt er det.

alle samtaler begynner med at noen tar kontakt...det kan like gjerne vare du som gjør det, og faktiskt, hvis du VIL ha kontakt med X, så BØR du ta kontakt først og ikke vente i et hjørne og håpe at du blir kontaktet først av den andre.

Det er ikke rocket-science..det er så utrolig lett at det ikke er å tro på, klart...det kan være vanskelig å finne på noe smart å si, men hvem sier at du må si noe smart? ;) ...bare si noe.

(mann 44 år fra Oslo) ti. 25 jan. 2011 16:05 Privat melding

Sylvestr1:
"Å jo du mister, utformingen av profilen har nesten alt å si."

tja..utforming, kanske...men ikke det som står der.

Du kan lese mellom linjene og få deg et bilde på hva slags person det er som skriver, men å legge stor vekt på det som faktiskt skrives er nok ikke så lurt.

vi har kun et bestemt antall ord å bruke for å beskrive oss...mange ord beskrev du for å forklare om dine dålige sider og svake punkter? ;) ..mange ord bruker jenter for å skrive at dom sliter med et eller annet, som teks lav selvtillit eller noe?..ikke noe...alle fremstår som sterke og perfekte.

Jeg legger ikke mye vekt til profilteksten...jeg ser mer på bildene og prøver å lese personligheten i dem isteden.
men klart det...vi er alle forskjellige.
Det er sikkert mange som setter mye vekt på det som skrives i profilene, men jeg er ikke en av dem.

Jeg syns at det er utrolig intressant å møte mennesker og se alle svakheter, redsler, usikkerhet og fobier som dom har, og det samme med styrker som dom har og hvordan alt dette setter dem sammen til en kompleks og hel person...jeg liker imperfeksjon i mennesker fordi jeg vet at jeg ikke er perfekt selv.

så..profiltekst?..bah, jeg leser det..men legger ikke mye vekt i det ;)

men, du trenger ikke å ha feil av den grunn...alle er nemlig forskjellige.

ah...jo, jeg er vokst opp i Sverige men født i Finland...men jeg er usedvanligt åpen og sosial sammenlignet med skandinavere generelt.

ok..nå må jeg på date :D ...lykke til allesammen, og se til at dere prøver...det gir gevinst og dere taper ingenting dersom dere ikke får svar.

Skjult ID med pseudonym rosmarin on. 26 jan. 2011 21:00

følger rådet til pillowtalk men hvem meldinga kommer fra, spiller også en stor rolle.

Hvis ikke profilbildet ser bra ut , er det ikke sikkert jeg gidder å åpne mailen og hvertfall ikke gå inn på profilen hans:)

Skjult ID med pseudonym jente-86 on. 26 jan. 2011 21:11

Håper ikke TS har noe imot at jeg sender spørsmålet tilbake til dere gutta:

En fyr satte hjerte på meg, jeg syntes han så bra ut og jeg ble litt nysgjerrig på ham etter å ha tittet på profilen, så jeg sendte ham en mld.. Og fikk aldri noe svar.. ehh? Skjønner ikke at meldingen var så lite spennende, men noe må det jo ha vært..
SÅ: Hva slags førstemeldinger vil dere gutta helst få av oss jenter..?

Skjult ID med pseudonym katte on. 26 jan. 2011 21:14

Jenter kan så og si skrive hva som helst...
Ihvertfall til endel her inne :)

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 26 jan. 2011 21:20

Jente-86:
Den eneste meldingen jeg ikke har svart på, besto av ordet "cool" og var sendt av en profil med kun profilbilde og ingen tekst. Så jeg svarer på det meste, og om det ikke er noe der som gjør meg direkte uinteressert legger jeg gjerne opp til en dialog.

Men, klart, nå er jeg desperat med null sans for kvalitet også... :-)

(mann 44 år fra Oslo) on. 26 jan. 2011 21:30 Privat melding

Det eneste jeg ikke svart på var fra en uten profilbilde eller tekst...en med lang tekst om hvor intressant hun syntes jeg var men uten et ord på hva hun syntes var intressant, det hele virket som et spam-mail som man får på hotmail av og til.

men, hva slags førstemeldninger gutter ønsker å få?...tja, det holder med ën førstemeldning for meg, og omtrent i samme stil som jenter ønsker å få meldninger til seg selv.. "hei, jeg syns at du virker intressant.." er nok for meg og jeg svarer på en gang.

dersom du ikke har mye i profilen din, så legg inn et spørsmål i meldningen slik at jeg har noe å svare på...som teks "Hvorfor rosa paraply i profilbilde?" eller noe ;)

(kvinne 32 år fra Akershus) on. 26 jan. 2011 21:36 Privat melding

Du kan jo gå inn og titte selv :-) jeg blir ikke fornærma når folk ikke svarer, jeg ble bare litt forundret over at han sendte hjerte først, og SÅ ikke svarer når jeg tar kontakt ;-) hva er da poenget med hjertene?

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 26 jan. 2011 21:44

Enig med dem som sier at du skal skrive det første som faller deg inn, eller i hvert fall nesten. Handler om å gi litt beng, egentlig, ikke late som.

Skjult ID med pseudonym jente-86 on. 26 jan. 2011 21:49

Da tenker nok gutter og jenter ganske likt :-)
For ordens skyld: Jeg sendte en kort og hyggelig melding, noe á la "jeg liker det jeg ser, så langt" både når det gjaldt bilder og profil, og stilte et spørsmål ang noe han nevnte i profilen.. Avsluttet med at han gjerne måtte ta kontakt.. Så det var vel ganske etter oppskriften..eller? ;-)

(mann 46 år fra Rogaland) on. 26 jan. 2011 21:51 Privat melding

Hmmm...Kanskje jeg skal slutte å skrive "Når skal vi gifte oss?" i første melding...Kanskje derfor jeg aldri får noen svar...??? :o

Men fra spøk til revolver...Jeg syns det er veldig koselig med meldinger, og svarer alle som skriver, selv om det kanskje kan bli et høflig avslag...Misforstå meg riktig, jeg har IKKE for vane å få mange brev... :s

(mann 44 år fra Oslo) on. 26 jan. 2011 23:59 Privat melding

Respons:
"men bare skrev akkurat det jeg tenkte på."

perfekt...det gjør jeg og, og det funker godt det.

...men, jeg må erkjenne at jeg klarte å bruke opp ett par tusen ord på en førstemeldning for å skrive det jeg først tenkte på en stund tidigare idag...men jeg måtte bare siden det stod noe svært morsomt i ens profil ;)
(fikk svar).

Sylvestr1:

"Det var en kar her engang som spurte om de ville sloss i førstemld"

oooh...den var god, men jeg tenker at jeg skal nekte å svare dersom dom svarer "JA!!" hahah...har vært gift og vet hvordan det er da jenter begynner å sloss :D

Jente-86:
"jeg blir ikke fornærma når folk ikke svarer, jeg ble bare litt forundret over at han sendte hjerte først, og SÅ ikke svarer når jeg tar kontakt ;-) hva er da poenget med hjertene?"

tja...jeg kan ikke tenke meg hvorfor ingen skulle svare til deg...annet enn at A: han har gitt opp sukker.no, eller B. han fant noen på sukker.no og har nå et forhold, eller D. hans kjæreste fant ut at han er på sukker.no og ødela pc'en hans.

Skjult ID med pseudonym jente-86 to. 27 jan. 2011 00:05

PJH1:
*ler*
Nå kan jeg gå og legge meg med et smil om munnen.. "ødela pc'en hans".. hehe..
Satser på at det er en av de tre! ;-) Herlig!
Hva er forresten alternativ C? ;-)

(mann 44 år fra Oslo) to. 27 jan. 2011 00:56 Privat melding

Jente-86:
"Hva er forresten alternativ C? ;-)"

alternativ C. han ble så glad å få meldning av deg at han hoppet opp fra stolen i ren glede, men landet dessverre feil og brøt et bein og er nå i sykehus uten mulighet å sende svar til deg.

Skjult ID med pseudonym jente-86 to. 27 jan. 2011 19:46

Huff da, PJH1.. da håper jeg for hans skyld forsatt på alternativ A, B eller D :-)

(mann 44 år fra Oslo) to. 27 jan. 2011 19:59 Privat melding

tja, jente-86...jeg vet selvfolgelig ikke hva som har skjedd, men er helt sikker på at det er en av disse alternativene.

mest sannsynlig C eller D...stakkarn ville nok svare til deg, s¨vi får bare håpe på bedring eller at han får kjøpt seg en ny PC slik at vi får løst dette mysteriet og får et endelig svar på hvorfor han ikke svarte til din meldning, det vil si...om det var kjæreste eller uhell som gjorde at han ikke klarte av det (for så mye har vi vel blitt enige om).

Jeg får selv svar på omtrent 50% av mine meldninger..så jeg tenker at dom som ikke svarer har mista en kopp kaffe på sitt tastatur og ødelagt pc'en sin på slik måte og derfor ikke svart...
.

(mann 33 år fra Vestfold) ti. 2 sep. 2014 19:39 Privat melding

Hei folkens! Selv sliter jeg med å starte en samtale. Når jeg først skriver noe til en interessant kvinne, venter jeg på svar, men får ingen. Har ikke fått noe som helst svar siden Februar, bortsett fra meldinger om at jeg ikke er den rette for hun det gjelder. Skriver jeg noe galt, eller mangler det noe på profilen min (Det hender jeg oppdaterer på profilen min)?

(mann 33 år fra Vestfold) ti. 2 sep. 2014 20:37 Privat melding

Nå har jeg endret på formuleringen så godt jeg kunne, jeg er ikke så flink til å formulere ord og setninger når jeg er ivrig eller nervøs.

(kvinne 47 år fra Akershus) ti. 2 sep. 2014 20:53 Privat melding

@Urban9000; jeg tror Valhalla har et godt poeng med at du har snevret inn aldersspennet fra 20- 24 år, og at det kan bli oppfattet litt negativt. Tenk hvor mange flere potensielle kjærester en økning til f.eks 30 år blir. Oddsene dine vil øke mange ganger....mener jeg da :-) Ditt valg så klart :-)

(mann 37 år fra Sogn og Fjordane) on. 3 sep. 2014 07:52 Privat melding

Tidligere likte jeg å starte med ganske absurde og mystiske anekdoter og historier med åpen slutt som skulle få henne til å svare for å få vite slutten. For eksempel:

"En dag hadde jeg vært i butikken. Jeg hadde tatt på meg den nye jakken og syntes jeg så riktig fin ut. Jeg hadde kjøpt paprika. Og bananer. Når jeg kom til purreavdelingen, oppdaget jeg at de ikke hadde purre. "HAR DERE IKKE PURRE?!" skrek jeg mens jeg ristet litt i en av de ansatte. Han ble helt grønn. Begynte å ligne litt på E.T faktisk. Så fant han frem et maskingevær og ba meg bli med inn på lageret.. Der inne, i mørket, blandt tomflasker og utgåtte matvarer er det jeg ser det. Det som virkelig skulle forandre livet mitt.. Hvis du vil vite hva jeg så, er det bare å svare på denne meldingen"

Men jeg sluttet med sånt når jeg havnet på sukker.. Har sikkert blitt for gammel :) Nå pleier jeg å kjøre mainstream og ta tak i noe som hun skriver i profilen sin eller bare skrive enkle ting som "Hei, god dag! Følte jeg måtte skrive noen ord til deg"

Som er en dårligere løsning, men betydelig minsker faren for å få besøk av menn i hvite frakker...