Alle innlegg Sukkerforum

Langvarig forhold / En flørt som kan utvikle seg...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym omega69 to. 27 jan. 2011 10:13

Hva bør det egentlig stå på profilen ?

* Jeg hadde først : Flørt som kan .... men da fikk jeg bare useriøse invitasjoner fra gutter/menn på 20-30 år.
* Nå står det langvarig forhold - føler at det er litt voldsomt. Siden jeg ønsker ikke stresse med noe, vil ta en dag av gangen.

Vet at flere jenter her tenker det samme, noen tanker der ute ?

(mann 33 år fra Akershus) to. 27 jan. 2011 10:22 Privat melding

Jeg hadde først jeg søker langvarig forhold, for det er det jeg er ute etter til syvende og sist, men jeg tror det kan ha skremt bort noen jenter. De syns kanskje jeg er for seriøs/direkte, så jeg har byttet til flørt som kan utvikle seg, da mener jeg utvikle seg til forelskelse så til forhold. Noen tolker kanskje at flørt skal utvikle seg til ONS eller noe....

(kvinne 46 år fra Akershus) to. 27 jan. 2011 10:56 Privat melding

@Tommy

For min del blir jeg ikke skremt om noen søker et langvarig forhold, for hva er galt med å bli oppfattet som seriøs. Men det sier seg selv, at man nå jo begynne med flørten først og se om det kan bli noe videre......

Hva folk legger i "flørt som kan utvikle seg", er det vel ulike tolkninger av?

(mann 33 år fra Akershus) to. 27 jan. 2011 11:17 Privat melding

Lilljanne, synd det er 13år mellom oss. Vi har et veldig fint matchtre med nesten bare grønne blader hehe:)

(mann 45 år fra Rogaland) to. 27 jan. 2011 11:37 Privat melding

Har satt inn flørt som kan utvikle seg. Jeg ønsker meg primært et langvarig forhold, og er seriøs, men ønsker jo ikke å skremme bort eventuelle kandidater. Samtidig er det som det nevnes her over meg: Det meste starter jo som en flørt, og så ser man jo i hvilken retning det utvikler seg...Det vet man jo aldri på forhånd...

Hilsen en optimistisk realist :)

(kvinne 37 år fra Oslo) to. 27 jan. 2011 11:41 Privat melding

Kjenner igjen denne..
Fordi personlig er "flørst som kan utvikle seg" for meg en "flørt som helst kanskje blir noe seriøst om følelser kommer og rocker min og din verden"

Jeg sliter med at menn er veldig opptatt at de tror du er betatt eller forelsket eller på vei til det, etter første daten.. HVA I HULESTE skjer oppi hodene deres?????? Kan man ikke bare slappe av og blir kjent, møtes og ha det fint.. Gå ut, stikke i skogen eller ved vannet og tenne opp et bål, Ta en tur, ta en helgetur, uforpliktene i forhold til at man ikke trenger å være kjæææærster for å gjøre slike ting.

Følelser går ikke fort for alle jenter. Så hvorfor er dere så redde for å se an ei, når dere ER intr, men usikre (vi gir en fyr en sjangs selv om vi er usikre vi og..... egentlig alltid i mitt tilfellet hvertfall) Avskriver man ei fordi man føler hun er mer på? når hun egentlig bare vil finne ut av om du er vits å være på for.. Så går dere glipp av en del moro...
Derfor nettdating aldri vil kunne slå det og treffe noen via "noe" (venner, jobb, klubber, trening osv) fordi da er det uforpliktende bekjentskap som styrer prosessen uten at man MÅ føle eller bestemme seg med en eneste gang.

MÅ vi bestemme oss så fort når vi treffer noen i cyberverden da? Må alt gå så fort? Greit å ikke massedate forskjellige, for det synes jeg man kan være foruten.. Men hvorfor må man definere det så fort...

At man ikke vil ha sex fort, betyr ikke at du evt er den rette for henne...
At man vil ha sex fort, betyr ikke at hun ikke vil bli kjent på rolig fremgangsmåte...

Håper mennene på forumet leser denne i beste mening, og slutter å tro vi kvinner blir forelsket i dere bare dere kysser oss++.. Eller gir oss oppmerksomhet..
Jeg kan ikke snakke for alle jentene her, Men for 80% av vennekretsen min som prater om dette ganske ofte..

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt to. 27 jan. 2011 11:53

Jeg tror mange har nevnt dette for Sukker allerede, både i tråder her på forumet og i mail til dem. Vi ønsker oss en tydeligjøring av hva vi søker, for det blir en del misforståelser slik de ferdige alternativene er idag.

Og av en eller annen grunn virker det som at "flørt som kan utvikle seg" tolkes forskjellig på hver side av gjerdet, at på herresiden betyr det seriøst med forsiktig start, mens når en dame velger samme svaralternativ så betyr det useriøs moro?

Jeg vet ikke, men mitt forslag til Sukker var et forklarende tillegg i parantes bak svaralternativet, slik det idag er på andre punkter i profilsvarene. Jeg tror at ord som kjæreste/ særbo/ sambo/ ekteskap/ familie er noen av mange mulige parantesforklaringer som kunne ha ryddet litt i begrepsforvirringen.

Jeg har valgt langvarig, fordi jeg håper å treffe en som er så unik at jeg vil beholde ham i livet mitt i en eller annen form over tid, men det ser ut til at begrepet "langvarig" alltid tolkes som om jeg er lettere desperat og står med kofferten ferdigpakket for å stupe inn i første og beste samboer- og ekteskapstilbud. Og det stemmer altså ikke helt med mitt selvstendighetsbehov! *ler*

Skjult ID med pseudonym En dame to. 27 jan. 2011 15:29

For min del tolker jeg "flørt som kan utvikle seg" til at jeg er egentlig ikke ute etter et forhold men blir jeg forelska så kan det hende jeg tar det steget. Men at de i det store og hele ikke er klar for et forhold egentlig.

Derfor har jeg stort sett valgt å ikke sende brev til de som har det i profilen. Selv om jeg svarer om de kontakter meg da.
Jeg har satt langvarig forhod for det er dit jeg vil. Klart man må muligens prøve og feile noen ganger på veien :)
Men jeg leter jo etter den jeg forhåpningsvis skal tilbringe resten av livet med. Selv om det ikke betyr at jeg har tenkt å flytte sammen med noen sånn veldig fort eller noe. Man kan ta ting sakte selv om man vil ha noe som varer. :)

Synd om noen leser det som desperat at man bruker langvarig forhold, jeg tenker heller at man da er klar for et forhold når den rette dukker opp :)

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 27 jan. 2011 15:31 Privat melding

Helt enig med Kvinne81.

Kan vi ikke bare henge litt sammen, gjøre noe koselig,morsomt,spennende uten å
måtte sette ord på alt med en gang.

Jeg har som HeltEnkelt også langvarig ( tenkte som deg ) - men tror jeg endrer tilbake til "flørt"....

(mann 43 år fra Oslo) to. 27 jan. 2011 15:35 Privat melding

Jeg har "langvarig forhold"

Det betyr ikke at den første jeg får intresse til ender opp til å bli et langvarig forhold, men grunnmotivasjonen til meg er å finne en jente jeg kan bli gammel sammen med, ikke flere jenter som jeg ender opp å bryte opp med...jeg syns brudd er vanskelige også om forholdet bare varte et par uker.

Dom er vanskelige ikke bare av egoistiske grunner, men det er så utrolig tungt å føle at man har såret noen gjenom å gi forhåpninger som man til slutt ikke klarer av å innfri...man kan lett knekke andre gjenom å tråkke på andres følelser...så, jeg går altid inn i et forhold med sikte på at det skal vare, og tror jeg ikke at det holder mer enn en uke så lar jeg bli.

men..jeg bryr meg ikke mye om dersom det står flørt eller langvarig forhold hos noens profil...det er omtrent det samme uansett.
en flørt kan utvikle seg til noe som varer livet ut, og et langvarig forhold kanske bare ender opp å bli en kortvarig flørt.

det jeg ikke er ute etter, er one-night-stands eller åpne forhold...jeg vil ha følelser med i spillet.

(kvinne 47 år fra Oslo) to. 27 jan. 2011 17:10 Privat melding

enig med kvinne81 og omega 69, jeg!dere er to kloke og vakre kvinner-kanskje vi bare skal kose oss med hverandre;-)
tror det finnes mennesker i begge kjønn som nok er litt mer innbilske enn oss...? man trenger ikke å definere alt med en gang. Man trenger ikke å gifte seg bare fordi man vil ha det litt gøy på veien.

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 27 jan. 2011 17:17 Privat melding

@ Ceiba - En rødhåret,en brunette og en blondine = Perfekt.......

Nei - tror nok jeg må takke nei altså - din luring ;)

Men ja .....altfor mange som stresser, er det mulig å nyte dagen(e) ?
Hvem vet hva fremtiden bringer, er jo evig optimist så klart jeg/vi finner en mann med stor M.

Skjult ID med pseudonym Egentlig. to. 27 jan. 2011 17:43

Klart man kan kose seg og flørte og ha det moro og ikke definere alt med en gang (det er vel gjerne sånn det starter), men noen ønsker vel å vite om det vil forbli sånn i overskuelig fremtid, eller om grunnønsket er et fast forhold som skal vare? Er det ikke en forskjell der?
Altså - person 1 ønsker å flørte, kose, ha det gøy, ikke definere det osv. i begynnelsen men har et grunnleggende ønske om et definert fast forhold til slutt, mens person 2 ønsker å flørte, kose, ha det gøy, ikke definere det osv. og har et fullstendig åpent syn på fortsettelsen og ingen 'planer'?

Skjult ID med pseudonym Jepp to. 27 jan. 2011 17:56

Jeg tror vi er mange som endrer fram og tilbake mellom de to alternativene fordi ingen av dem er gode, særlig ikke når alternativene ligner så mye som de gjør.

Jeg foreslår kun operere med to kategorier: "flørt" og "varig forhold".

Om en flørt blir kort eller lang avhenger gjerne av hvor bra den er.... og da kan også "elsker" strykes fra listen - et ord som for mange klinger temmelig "utroskapsaktig".

Men dette har vært oppe før, så det er vel tvilsomt det endres... men samtidig er det de tingene som går igjen, som vel motiverer til å ta tak i. Lov å håpe! :)

(mann 43 år fra Oslo) to. 27 jan. 2011 20:35 Privat melding

ALLE forhold begynner da med en flørt, selv å hadde jeg først at jeg "var ute etter en flørt som kunne føre til et langvarig forhold"......men lurte på hva folk egentlig legger i det? Det jeg er ute etter er tross alt et langvarig forhold som forhåpentligvi holder ut denne gangen. Så nå har jeg at er ute etter "et langvarig forhold".

De som er ute etter et forhold her inne (ser bort i fra de som skal pule) er jo ute etter noe som skal vare, er vel ingen som er ute etter et forhold som varer i 2 år.

*skuffa over at illusjonene brast* Hva?!! blir ikke damene forelsket etter første kyss med mine fantastiske kysselepper?? :-/

(mann 36 år fra Oslo) to. 27 jan. 2011 20:38 Privat melding

Lurer egentlig på om det er noen som kun er interessert i en flørt når alt kommer til stykket. Hører ikke det ungdomsskoletiden til? Og hvorfor bruker dere ordet 'desperat' om noen som virkelig er klar og har lyst på et seriøst forhold.

Jeg mistrives i hverdagen hvis jeg ikke har noen jeg kan overøse med kjærlighet,omtanke og kos. Jeg kan treffe deg på en torsdag, tilbringe hele helga med deg og er det en match så er det en match og da kan du flytte inn ila noen uker om du vil. Men det betyr ikke at forholdet er lagt! Beste måten å bli kjent med en person er jo å bo sammen. :) På godt å vondt. Jeg tror mange av oss er skikkelig feige og at innerst inne er vi alle 'desperate' - hvorfor ikke starte i dag? Nå?

Ja hvis pokker har jeg også blitt såret - flere ganger - men uansett bedre å ha elsket å tapt enn å aldri ha elsket i det hele tatt. Og bedre å få avsluttet det hele før det startet om så va.

Det store problemet er at vi er så redd for å være oss selv og bli såret at vi prøver å dosere det ut litt og litt - la den andre personen "vende" seg til oss. Hva i alle dager er poenget med det? Jenta som får meg er driit heldig og kommer ikke til å savne kjærlighet en eneste dag i resten av sitt liv. Men jeg krever at hun liker meg for -akkurat- den -jeg- er. For all del jeg matcher nok ikke på alt - men det får bli hennes valg, og jeg ser helst at hun gjør det raskt, hvis ikke så kaster hun bort både min og hennes tid.

Jeg lever i alle fall i etter prinsippet om å gripe dagen og gi alt. Går inn for å være 100% ærlig fra første sekund og ikke ha en eneste hemmelighet. Har allerede møtt ei som jeg trives med og ei som jeg kjenner en kjemi med.

Hun er helt fantastisk - vi gjorde en enkel avtale. 100% ærlighet og åpenhet om alt så lenge man selv er komfortabel med å snakke om det. Og ble også enige om å ikke holde tilbake noe, ikke tenkte taktikk, bare være oss selv. Beste datene og middagene jeg har hatt på lenge. Og så utrolig digg å bare kunne være heelt ærlig -og- enda bedre når den andre personen gir av seg selv og møter deg date etter date.

På tredje daten så viste hun om alle mine dårlige sider, alle som jeg vet om selv i alle fall. Og jeg fikk høre om hennes. Og nå har vi det bare morro. Ikke sikkert det varer, har ingen anelse om hvor det bærer ei heller om det er rett kjemi. Men jeg har uansett fått stiftet bekjentskap med en fantastisk person som allerede betyr mye for meg.

Utfordrer dere herved til å ta sjangsen og gripe dagen!

(mann 43 år fra Oslo) to. 27 jan. 2011 20:47 Privat melding

hva med et valg som heter "ja takk, begge deler" eller "all of the above".

fordi jeg søker venner like mye som forhold, og sier ikke nei takk til flørt heller (slikt er jo utrolig moro)...men, kan man kun velge et alternativ så gjør man det, og så tar man det man ser på som det mest viktige...synd dersom man skremmer bort alle andre alternativer, og da tenker jeg mest på potentielle venner.

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 27 jan. 2011 22:54

Hvis noen blir skremt av at jeg er ute etter et langvarig forhold, ja, da er de ikke eslet for et langvarig forhold. Men er bladet for "varighet" (som jeg har satt til 9 eller 10 - husker ikke helt) grønt, er det et viktigere signal enn hva vedkommende har valgt av disse to alternativene.

Men kanskje det burde vært mulig å velge flere alternativer her?

Skjult ID med pseudonym jente-86 to. 27 jan. 2011 23:39

Jeg har satt "flørt som kan utvikle seg" fordi jeg i utgangspunktet tenkte det samme som de fleste andre her har nevnt; Alle forhold begynner med en form for flørt.. men etter å ha lest her, tror jeg jammen jeg endrer til "Langvarig forhold", for det er jo det jeg vil ha, selv om jeg sikkert vil prøve og feile et par ganger på veien dit.. :-)

*sender en trøste-klem til Taz* :-)

(kvinne 47 år fra Oslo) fr. 28 jan. 2011 00:07 Privat melding

så fine svar det ble her. dere er så søte. det viktigste er vel å putte det som passer for seg, for da vil man før eller siden finne den som passer inn..eller? her eller der?
lev livet på deres måte, søk etter kjærligheten på deres vei. men prøv å gå ut i verden med rak rygg. og husk: alles venn er ingens venn.
og jeg har vært på premieren til "we will rock you" og er full av visdomsord etter å ha rocket til Queens låter...så jeg tilføyer med en annen fyr " keep on rocking in the free world!"

Skjult ID med pseudonym omega69 fr. 28 jan. 2011 09:09

@ Taz - stakkars ingen som svimer av når de kysser deg. Makan .... God helg.
@ Ceiba - keep on rocking in the free world.....me copy. God helg frk. ;O)

Skjult ID med pseudonym mixit fr. 28 jan. 2011 09:26

Hurra for deg thom :)
Jeg er veldig enig i det du skrev :)

Skjult ID med pseudonym kameleonen fr. 28 jan. 2011 11:28

Jeg har satt "langvarig forhold".
Fordi "flørt" kan være ett negativt ladet ord og det er vanskelig å vite hva andre legger i det.
Men som @qwerty skriver, det er bare å se på varighet, så ser man hva som er tanken bak.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 28 jan. 2011 11:31

Hos meg står det langvarig forhold - helst livet ut fordi det er det jeg ønsker meg.

Jeg blir på ingen måte skremt om noen har skrevet det samme, men synes det er digg! :-)