Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor ingen svar?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mats sø. 27 jan. 2008 19:27

Jeg sender noen mailer ut i ny og ne, mest sånn når jeg har ledig tid og lite annet å finne på, rett og slett fordi jeg vet jeg ikke får svar. Jeg er mann i 30-årene med bra utseende (bilder ligger på siden), og jeg har mye å gi den rette hvis hun dukker opp. Jeg har ingen problemer med å få oppmerksomhet fra damer på byen, men sender jeg mail til noen her på sukker forsvinner de tydeligvis i det store cyberspace. I beste får jeg svar ala "Takk for mail, men jeg er ikke interessert". Normalt får jeg ikke svar i det hele tatt. Er det bare initiativløse, innadvendte, innesittende, sofaslitende damer her? Eller må man legge ut bilder av privatflyet for å få respons? Jeg skjønner det ikke. Begynner å tro at nettdating var et populært fenomen fra tidlig 2000-tall, men at hele konseptet døde ut noen få år senere. Jeg ser ingen grunn til å betale en krone mer for å sende mailer til damer som ikke svarer.

Skjult ID med pseudonym Ung kvinne sø. 27 jan. 2008 19:30

Unnskyld,men må bare bemerke ditt innlegg. Dette har det vært snakket om i så mange tråder nå, så du finner mange svar på det du lurer på, om du leter i trådene......Lykke til: )

Skjult ID med pseudonym MMD sø. 27 jan. 2008 19:30

Kan bare snakke for meg selv, men jeg har møtt mange hyggelige damer her inne. Jeg er fortsatt single, men det har ikke manglet på muligheter. Jeg er veldig fornøyd med konseptet.

Skjult ID med pseudonym Evil sø. 27 jan. 2008 19:47

Jeg velger å tro at de flotte drømmedamene får ca. 666 meldinger hver eneste dag... Det er nok vanskelig for dem å rekke igjennom og svare til alle sammen:)

Skjult ID med pseudonym Smily sø. 27 jan. 2008 19:49

takk gud for at ikke jeg er en drømme dame da.. hvis jeg skulle få sååå mange mail.

Skjult ID med pseudonym tippen sø. 27 jan. 2008 19:52

>Smiley>

Her også....ja...tror du får mail fra mange ja... ;o)

(mann 39 år fra Oslo) sø. 27 jan. 2008 19:54 Privat melding

beklager den e`en der,smily...den bare sneik seg inn....beklager...
:o)

Skjult ID med pseudonym Smily sø. 27 jan. 2008 19:55

hehhehehhee... ja jeg er litt overalt jeg .... liker å spre meg litt.... :oP

Skjult ID med pseudonym DarlingBoy sø. 27 jan. 2008 19:59

Nettdatingens første og viktigste device: sitt ikke og vent på svar.

Vær heller glad for hvert svar du får.
Ikke slutt å skrive selv om du ikke får svar - du har bare ikke truffet den rette enda.
Alle (??) som er her har enda ikke truffet den rette og er fortsatt på leting.

Skjult ID med pseudonym s.a.me sø. 27 jan. 2008 19:59

Hei Mats. Synd at du opplever responsen så laber/dårlig her inne. Jeg tror nok ikke ( eller jeg vet) , det ikke bare er initiativløse, innadvendte, innesittende og sofaslitende damer her. Kan det være noe du skriver i første omgang, som gjør at de ikke ønsker å svare.?
Kan jo bare snakke for meg selv i denne sammenheng, men jeg svarer til alle som skriver. Mulig jeg ikke får gjort det med en gang, men jeg gjør det. Om det så er et negativt svar, syns jeg det er greit og fair å være ærlig på det. MVH

Skjult ID med pseudonym ###Jente sø. 27 jan. 2008 20:02

Hei. Hva skriver du til de damene du ønsker kontakt med da? Jeg prøver å svare alle som gidder å skrive til meg. Men får jeg bare et "Hei" så blir jeg ikke veldig nysgjerrig på den andre personen. Og samtalelysten dabber fort av. Får jeg derimot post som vekker min interesse..... da skriver jeg gjerne litt mer tilbake.

Skjult ID med pseudonym Betrakte34 sø. 27 jan. 2008 21:00

Hehe mats.Hjelper ikke hvor good looking du er her .Skal du få respons bør du minst være en kopi av brad pitt eller george clooney...:-)

Skjult ID med pseudonym s.a.me sø. 27 jan. 2008 21:03

Betrakte 34. Ikke enig. Men du bør ha noe som fenger selvfølgelig.

Skjult ID med pseudonym Organ sø. 27 jan. 2008 21:25

At en mann må være utrolig vakker for at jentene skal svare på en henvendelse er bare tull og tøys. Mest sannsynlig er det slik at de menn som er av den oppfatning ikke har lært seg å lage en fengende profil og/eller skrive en DM, ( Det er direkte markedsføring via e-post dette her tross alt.), enig med s.a.m.e her.
Det lønner seg også å være en smule tålmodig, og veeldig selektiv når du sender ut meldinger. Og for all del, som jeg har skrevet før, dette bør være et supplement til RL og ikke eneste arena der søken finner sted.

Skjult ID med pseudonym Betrakte34 sø. 27 jan. 2008 21:29

Vel.......litt ironisk ment dette.Men det er vel en grunn til at veldig mange oppegående menn i norge finner kjærligheten i russland.

Skjult ID med pseudonym MMD sø. 27 jan. 2008 22:43

Hm, er det så mange oppgående menn som gjør det?

Skjult ID med pseudonym Kalle Anka ma. 28 jan. 2008 13:54

NORSKE KVINNER HAR EN FEIL

Dem er uinteressert i norske mann folk. Reis utenlands gutter så får dere hvertfall oppmerksomhet. Ikke nok med dette, dere treffer garantert noen som har mere å gi i det store løp også som setter andre verdier enn det norske kvinner fokuserer på.

Jeg har en annonse på østeuropeisk side. Jeg som er midt på treet og lav utdanning. Har til nå fått flere mailer fra jenter som vil bli kjent med meg.

Nå kvinner i norge. Bare innrømme det. Dere har sterk konkurranse fra utenlandske kvinner som er istand til å gi mere enn det dere er istand til å gi. Som noen har nevnt over her. Mange oppegående menn i norsge som finner kjærligheten i russland. Nå er jeg også på vei det. Norske kvinner er slik.

BLÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ

Skjult ID med pseudonym MMD ma. 28 jan. 2008 14:28

Du verden Kalle Anka, har du virkelig så mangelfull evne til å kommunisere med kvinner at du føler deg presset til å kommunisere med de som ikke skjønner deg?

Skjult ID med pseudonym Eika ma. 28 jan. 2008 14:44

Du virker litt bitter, Kalle Anka ?

Skjult ID med pseudonym Ung kvinne ma. 28 jan. 2008 14:58

Jepp,han er nok bitter, og legger skylden på oss norske fantastiske damer, for at han tydligvis har blitt sveket/dumpet av EN norsk kvinne. Så lett det er for deg å ta alle under en kam,Kalle Anka.........

Skjult ID med pseudonym Kalle Anka ma. 28 jan. 2008 18:29

Nei desverre tar jeg ikke alle kvinner under en kam.

Tar bare opp de kvinnene som totalt er useriøse på slike kontaktforum. Dem ødelegger faktisk for ganske mange seriøse oppegående menn som vil mere enn bare å ha seg for kort periode. Vi er blitt sett ned på i svært mange år. Men som jeg skrev.

Kvinner i utlandet er faktisk mere sjarmerende nettopp fordi dem tar kontakt. Hadde vært like gøy og interessant vis sukker.no hadde hatt norske kvinner som har vist litt mere initinativ.

Bitter er jeg ikke men rimelig fornøyd når jeg ser at kvinner ser så negativt på oss og hvordan slike forssteder brukes.

Skjult ID med pseudonym MMD ma. 28 jan. 2008 18:40

Jeg tror vi lever på to forskjellige planeter Kalle Anka. Jeg opplever ofte at jenter kontakter meg når jeg er ute på byen, og jeg blir også kontaktet her inne. Jeg er verken spesielt smukk eller spesielt rik. Slutt å sutre som en liten unge - get your act together!

Skjult ID med pseudonym Mats lø. 9 feb. 2008 22:51

Nå har jeg skjønt hvorfor jeg ikke får svar!!! :-)

Fordi jentene her inne får i snitt 5000 mail pr dag og dermed tror de at de kan velge og vrake på øverste hylle, og dermed kun går på date med menn som kun vil i buksa på dem. Derfor ender dem opp single og vi menn som ser etter seriøse forhold ender også opp single.

Så hvorfor er vi her egentlig???? :-)

Skjult ID med pseudonym ElFrodo lø. 9 feb. 2008 22:53

er her for å komme i buksene til jentene.... ;-)

Skjult ID med pseudonym s.a.me lø. 9 feb. 2008 22:57

Mats da. Den var vel en smule overdrevet..he he. Kjenner meg i hvert fall ikke igjen i den beskrivelsen der.

Skjult ID med pseudonym Ung kvinne lø. 9 feb. 2008 23:08

Mats,du har virkelig hatt uhell her på sukker,stakkars deg. Men,ikke la det gå ut over alle andre da.....

Skjult ID med pseudonym kråka sø. 10 feb. 2008 01:22

Mats ser ut til å dele synspunkter med en (nesten) navnebror - bedre kjent som forfatteren av "Pornopung". Begge tar feil. Vi jenter får ikke 5000 mail pr dag. Noen av oss får faktisk ikke en eneste mail i uka, selv med noenlunde greit utseende.

Og Kalle Anka: Jeg kan ikke snakke for resten av jentene her, men selv må jeg tilstå at jeg aldri tar kontakt med menn som ikke kan skrive noenlunde riktig norsk. Førsteinntrykk har alt å si, og på nettet er evnen til å formulere seg skriftlig ganske vesentlig.

Skjult ID med pseudonym Hanne sø. 10 feb. 2008 08:49

Trådstarter: Har du laget en flott og interessant profil, da? Det er jo alfa og omega, da, det er ikke bare bilder som blir vurdert. Skal du "selge varene", så må du også markedsføre godt!