Alle innlegg Sukkerforum

Tafatte dølle norske menn - kåte norske kvinner underernært på sex

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym OsloNights lø. 29 jan. 2011 04:28

Jeg ser det hver gang jeg er ute på byen. Utenlandske, gjerne afrikanske menn stimler seg rundt norske kvinner, tar på dem, gir dem komplimenter, sjekker dem opp. Etnisk norske menn står i bakgrunnen og håper på oppmerksomhet. De håper de blir oppdaget og at en dame viser interesse.

Norske damer er som damer flest. De liker oppmerksomhet, de liker handlekraftige menn. De elsker sex. Driftene er enormt sterke. Og det er ikke mange norske som kan vise fram slik handlekraft. Jeg finner det vanskelig å finne en kompis som faktisk tør prøve seg på damer. Reelt sett prøve seg, slik at hun forstår at nå har hun god mulighet til deilig sex. Uten en wingman med et snev av guts og evne til å demonstrere fysisk kapabelhet er det vanskeligere å dra med damer på nach.

Resultatet er at norske blondiner, norske brunetter i stort hopetall drar på nachspiel med utenlandske menn. Og har sex. Motsatt skjer det i svært liten grad. Ut i fra det jeg selv observerer.

Det er mulig norske kvinner har mye større fetish for afrikanske menn enn etnisk norske menn har fetish for afrikanske kvinner.

Men jeg tror ikke dette er grunnen. Jeg tror norske kvinner rett og slett er seksuelt frustrerte over den tafattheten som råder blant etnisk norske menn. I edru tilstand tør de null niks. I fylla tør litt, men ikke nok, og er da gjerne brautende og lite galante. Amerikanske damer som kommer til Norge er sjokkerte over mangelen på tilbud som råder.

Tilsvarende flykter norske kvinner i hopetall utenlands for å få seg og få bukt med sin seksuelle frustrasjon. Jeg ser det hele tiden når jeg reiser utenlands. Samtidig ser jeg langt sjeldnere norske menn dra utenlandske damer.

Norge må være et drømmesjekkemarked for utlenlandske menn. De møter i allefall liten konkurranse fra oss innfødte.

Hva tenker norske kvinner? Er dere enig i mine observasjoner? Kan dere beskrive forskjellen på hvordan etnisk norske og utenlandske menn sjekker dere opp? Må dere selv i stor grad sjekke opp?

(mann 49 år fra Østfold) lø. 29 jan. 2011 04:29 Privat melding

Blir jo sjekket opp stadig vekk jeg. Men så ser jeg jo bra ut da.

Skjult ID med pseudonym blæh lø. 29 jan. 2011 04:35

Good ridance, Håper de får kjønnssykdommer hele hurven.

Skjult ID med pseudonym ilol lø. 29 jan. 2011 04:51

Er helt uenig med det du sier, mange utenlandske som drar norske damer (motsetninger tiltrekker alltid hverandre), men du legger veldig vekt på afrikanere, og at du trenger wingman. Tror du observerer altfor mye og overanalyserer det og samtidig baserer din egen prestasjon på hjelp fra andre.

Selv synes jeg det er mye lettere når utelandske prøver seg på norske, da skyter jeg rett inn og skiller meg så lett ut. Du må være sprø om du tror alle afrikanere = deilig sex.

Skjult ID med pseudonym OsloNights lø. 29 jan. 2011 05:08

Jeg sier ikke at jeg tror at afrikanere gir damene bedre sex. Mulig endel damer tror det dog. Jeg trekker fram afrikanere for jeg så mange slike par i natt. Det jeg sier er at det er langt flere norske damer med afrikanske menn, enn det er norske menn med afrikanske damer. Og jeg tror dette i stor grad skyldes tafatthet fra norske menn.

Jeg tror de fleste norske damer foretrekker en handlekraftig nordmenn som tør prøve seg framfor en utlending. At det blir lett for deg når du dukker opp blant alle utlendingene bekrefter dette. Men jeg er redd slike som deg er i mangelvare. Og at behovet derfor må dekkes "annet sted".

Min erfaring er at det er vanskeligere å gå ut på byen for å sjekke alene enn sammen med en wing, da venninner gjerne er kåte samtidig. Dersom venninna får seg, vil hun selv også ha seg. Det blir derfor til at man drar på nachspiel der det er flere menn. Er man alene spør damene som regel hvor vennene er.

Skjult ID med pseudonym søtisen lø. 29 jan. 2011 08:30

herreguuud- før ett inlägg du har!!! Låter som du tror alla kvinner vill ha sig så där bara hux flux med villt främmande männ???- nä fy fasen! Vet hut mann!

Førresten är något av de värsta jag vet sånna männ du beskriver här- innpåslitna mannfolk utan maneèr? nä fya mig! Det skall vara stil, vett och etikettt!! Och man går da ikke med en främling hjem!! Man vil ju date først, bli kjennt med mannen i lugn og ro!

Finns det många sånna norska kvinnor som du beskriver är det ju bara helt supertragiskt. Jag har inte lagt märke till något sånnt de gånger jag varit ute. Men du kanskje rør dig i noe dårlige miljøer????

Skjult ID med pseudonym rosmarin lø. 29 jan. 2011 08:46

siste gangen jeg ble sjekka opp av afrikanere var på sukkerfest i november. Det var ingen hyggelig opplevelse.

Erfaringsmessig syns jeg de er for aggressive på sjekkefronten. Mulig jentene finner det sjarmerende mens jeg syns det blir for mye. De blonde venninene mine nærmest løper etter disse mennene. Det har visst noe med god sex og størrelsen å gjøre.

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 29 jan. 2011 08:53 Privat melding

Nå vet ikke jeg hvor du går ut men, aldri i livet om jeg kjenner meg igjen i dette.
Har sikkert mye med alder å gjøre, Norske menn er de beste uten at jeg har noen erfaring med afrikanske menn osv.

(mann 42 år fra Telemark) lø. 29 jan. 2011 09:02 Privat melding

Hvis TS ikke klarer å se ting mere nyansert en det så blir så er hun kanskje svaksynt! Høres ut på inlegget som om damer helt ukritisk går til sengs med menn som tar på dem, gir de oppmerksomhet ETC.......håper ikke dette er representabelt for kvinnene i landet her:)
For å opsummere på en morsom måte....nå skjønner jeg at for å få meg "et ligg" så må jeg forandre hele personligheten min, da er det kanskje enklere å finne en "mindre atraktiv" dame som vil ha sex med meg for den jeg er og ikke annet tull.

(mann 42 år fra Telemark) lø. 29 jan. 2011 09:05 Privat melding

En annen ting...menn liker også slik oppmerksomhet....opplever vi å få det hvis vi tar oss en tur på byen?

Skjult ID med pseudonym katte lø. 29 jan. 2011 09:08

Hvilke utesteder er dette?

Springe ut og kjøpe brunkrem.

Og springe ut og kjøpe skokrem.
Brun eller sort?

Fremdeles desperat, og like stolt av det.

Skjult ID med pseudonym katte lø. 29 jan. 2011 10:10

Hmm...
Hvilke andre ting trenger jeg til i kveld:

Gifteringer, stor diamant-etterligning, minst en på hver finger. Check.
Ekte Rolex-kopi. Check.
Store, forgylte halskjeder. Check.
Penisforlengelse. Check.
Viagra. Check.

Veldig desperat, og veldig stolt.

(mann 33 år fra Akershus) lø. 29 jan. 2011 10:19 Privat melding

Er ikke noe nytt at afrikanske menn er ganske pågående mot kvinnene. 8 av 10 voldtekter rapportert i Oslo er begått av menn med afrikansk opprinnelse....Det kan skyldes negativt kvinnesyn i flere afrikanske land og måten de praktiserer islam.

(mann 43 år fra Oslo) lø. 29 jan. 2011 10:25 Privat melding

Jeg tror at det rett og slett er mer synlig da en norsk dame går sammen med en utlendsk mann, enn da en norsk dame går sammen med en norsk mann...og det som er mer synlig later som mer vanlig, rett og slett.

Men, en ting vil jeg nok si utlendninger har som en fordel, og det er at dom har en annen kultur...skandinavere flest kan være utrolig usosiale (i den mening at dom ikke tar kontakt med fremmede).
Så, da en person kommer fra en kultur der det er helt greit å ta kontakt med andre mennesker, så blir jo dom selvfolgelig lettere i kontakt med andre, og da også med motsatte kjønn...og med det resultatet at dom har et større antall kjente som kan få følelser for dem.

ellers så tror jeg utlendninger lider av fordomer like mye i arbeidslivet som overalt ellers, det er lett å se på dem som at dom bare utnytter jentene fast dom egentligen ikke gjør det, det er lett å si at dom bare utnytter det sosiale systemet fast dom egentligen ønsker seg jobb...vi legger stempel på dem, og vi ser ikke utlendningen som kjører bussen eller trikken, men vi ser han som sitter i en park og koser seg og vi tenker at han ikke har jobb.
på samme måte så ser vi ikke utlendingene som har partnere av egen etnisitet eller som er helt og holdent alene, men vi ser dem som har norske damer med seg ut.

dette er et ikke-problem, egentligen...jeg tror at sett fra synvinkel fra en norsk dame så er det nesten mer tabu å være sammen med utlendninger nettopp for å ikke få en stempel på seg, til tross for at hun kanske ser på en spesiell utlendning som intressant og spennende.

Den tafattheten TS beskriver om norske menn gjelder i stor grad norske kvinner også...enlig min mening er nordmenn, og ikke bare nordmenn men også svensker og finner (jeg er finsk) utrolig stive og formelle...jeg finner dom fleste av mine venner blandt innvandrare og den gang jeg finner venner blandt skandinavere så er det mer enn normalt åpne og sosiale personer.

just my two cents....

Skjult ID med pseudonym Binders lø. 29 jan. 2011 10:30

Ja, jeg ville ikke trekke fram afrikansk sjekkestil som noe jeg ville anbefale norske menn. Norske menn er flotte! Men det er sant at de ofte er sjenerte og litt tafatte, særlig om de er edru. De sier gjerne "HEI", til den jenta de har sett på hele kvelden i det de går ut av baren for kvelden. Jeg har opplevd det et par ganger og tenker: Vil han at jeg skal løpe ut etter ham?? Men jeg gjør jo ikke det. Jeg har faktisk også gjort det samme selv. Smilt pent i det jeg var på vei ut. Og står på gaten og banner for at jeg er feig. Men det er han og. For han kommer jo heller ikke løpende ut på gaten..... Jeg tror vi alle, både gutter og jenter med fordel bør tørre å bli avvist litt oftere. Rett og slett tørre å dumme oss ut. For det tror jeg det kan komme uante gevisnter ut av!

Skjult ID med pseudonym mixit lø. 29 jan. 2011 10:37

Tror nok ikke dette stemmer. Bare at det blir mer synlig, da afrikanske menn er noe man legger merke til. Da jeg var ute i Oslo så jeg svært lite av det. Kanskje dette var på ett spesielt utested?
Syns dog egentlig menn fra Serbia, Kroatia og Kosovo er mer hissig...

Derimot kan jeg dele synet på at norske menn er noe tafatt...

(mann 43 år fra Oslo) lø. 29 jan. 2011 10:41 Privat melding

for å knuse myten, så kjenner jeg en afrikaner som er i full jobb (egen foretak), drikker ikke, røyker ikke, er i god form og har hatt et forhold med en norsk dame som går på trygde, røyker, drikker og sitter hjemme omtrent hele dagen uten å gjøre noe...og dom har vært sammen i 6-7 år fordi han afrikaneren er tross all dette glad i henne.

ikke stol på stereotyper...mennesker er mennesker uansett hvor dom kommer fra.

(kvinne 37 år fra Oslo) lø. 29 jan. 2011 10:44 Privat melding

Lar meg aldri sjekke på byen.. Ever... !!!! Lar meg flørtes med.. Thats it.. Ingen interesse for å ha tilfeldigheter for en natt, eller bli med fremmede på nach og risikere å bli voldtatt og det som er..
Utenlanske menn har jeg ikke noen interesse av, oftest pga av den kvinnekulturen dem har...( og gjennomsnittlig er den dårlig) Kan være flotte menn å se på... men når alt kommer til alt er at man behandler og respekterer hverandre som gjelder... men synes egentlig at de norske gutta er ikke alltid bedre de heller...(nå snakker jeg om sjekkefolka på byn).

Jeg er nok for selvstendig.. Selv om jeg ikke kan fylle luft på bildekkene mine selv ;o)

La meg være alene resten av mitt liv enn å finne meg i å bli behandlet som annenrangs vesen av noen som har en sosialt underutviklet pannelapp! heh

(mann 43 år fra Oslo) lø. 29 jan. 2011 10:55 Privat melding

@Binders.
"Rett og slett tørre å dumme oss ut."

det heter ikke å dumme seg ut, det heter å ta initiativ for å få kontakt med andre...

Nå er jeg ikke på utesteder (noensinne), men jeg klarer knappt gå ut døren for jeg begynner å snakke med mennesker som i utgangspunkt er ukjente for meg...dummer jeg meg ut?, neppe.

Jeg liker mennesker, og jeg lar ikke formaliteter ligge i veien for meg og hindre meg å ta kontakt...kanske et utested skulle være litt mer vanskeligere enn andre steder, men det er ikke noe som hindrer deg å ta kontakt med intressante folk andre steder...ei heller et bibliotekk er hellig (fikk ekskona derfra) ;)

Skjult ID med pseudonym nanna lø. 29 jan. 2011 11:15

Må si meg mye enig med kvinne81..
Jeg finner det liiite sjarmerende at en mann er aggressiv i framgangsmåten når det gjelder å ta kontakt/bli kjent med, og det gjelder både nordmenn og andre. Det er hyggelig å flørte og føle at noen er nysgjerrig på deg. For min del er det mer snakk om oppmerksomhet og følelsen av å bli "sett", altså at noen synes du er hyggelig, morsom, interessant osv.

Menn som er ute etter sex kan du si hva som helst til...har de bestemt seg for at de vil ha sex med deg så syns de alt du sier er interessant - no matter what!!

@OsloNights - Jeg lurer på om det kan være en god ide å skifte type utested neste gang du skal ut? Kan være greit med nye inntrykk mener jeg..:)

Skjult ID med pseudonym -Taz- lø. 29 jan. 2011 11:49

haha!! altid like artig med en som komme hjem fra byen, uten dame, for så å å spre eder å galle på nettforum. Synes det er rart at en som tydeligvi har oppskriften sitter full bak PCen fredagsnatt kl.0430....

Skjult ID med pseudonym jegog? lø. 29 jan. 2011 12:00

PjH1

Jo, jeg mener dumme oss ut. Når vi tat inititativ og det blir bra, er det ikke å dumme seg ut. Men det er ikke alltid det går sånn. Det finnes en risiko for å dumme seg ut. Klart jeg føler meg dum om jeg går bort til noen og sier: Jeg kunne ikke unngå å legge merke til deg... har du lyst til å prate litt med meg? Og han svarer Nei, egentlig ikke, eller noe annet som betyr det samme. Da har jeg ikke lyst til å gå tilbake og henge i baren som om ingenting har skjedd. Sjansen for at jeg går derfra (og kanskje hjem) er stor.

Det er ikke til å komme fra at de fleste av oss føler seg dumme når vi blir avvist face to face. Det er jo det som er så deilig med å bli avvist her inne - det er mindre personlig, og ingen kan ikke se reaksjonen vår.

Poenget mitt er likevel at jeg bør likevel bør gjøre det. OG tenke: Ok. Det var verdt et forsøk. Det var ikke suksess, men pytt. Det er ikke så farlig. Kanskje neste gang. I alle fall viste JEG meg selv og verden at jeg turde. Det var modig. Det var bra! Kanskje blir jeg også bedre på det om jeg øver meg...

Skjult ID med pseudonym Vorlon lø. 29 jan. 2011 12:35

Synes utenlandske kvinner er mye lettere å komme i kontakt med enn norske. Norske kvinner er for fokusert på utseende i motsetning til utenlandske kvinner.

(kvinne 37 år fra Oslo) lø. 29 jan. 2011 12:43 Privat melding

Hehe.. samme gjelder norske menn Vorlon!
Jeg har vært på date med noen menn, som venner av meg finner under min rang utseendemessig(og jeg er ikke uenig med dem heh). Og tilogmed dem merker jeg ser på seg selv som DE kule kjekkasene.. heh..
Ergo nå skal jeg prøve å date de som er over min rang. Like greit å se på noe pent når innholdet i hue er akkurat det samme ;p

(mann 43 år fra Oslo) lø. 29 jan. 2011 12:51 Privat melding

@JegOg?
"Jo, jeg mener dumme oss ut. Når vi tat inititativ og det blir bra, er det ikke å dumme seg ut. Men det er ikke alltid det går sånn. Det finnes en risiko for å dumme seg ut. Klart jeg føler meg dum om jeg går bort til noen og sier: Jeg kunne ikke unngå å legge merke til deg... har du lyst til å prate litt med meg? Og han svarer Nei, egentlig ikke, eller noe annet som betyr det samme. Da har jeg ikke lyst til å gå tilbake og henge i baren som om ingenting har skjedd. Sjansen for at jeg går derfra (og kanskje hjem) er stor. "

ah...som sagt, jeg er aldrig på utesteder så kanske jeg ser på det fra en annen vinkel.

Jeg tar kontakt på en helt annen måte enn det du beskriver...om noen fryser, så går jeg og spør om vedkommende fryser og åpner kontakt slik...om noen har en morsom diskusjon med andre, så legger jeg meg inn i det som om dom skulle vare gamle venner...dersom noen har et plaster på fingret sitt så spør jeg hvordan det ble slik...

i butikken kan jeg, mens jeg kjøper kattsand komme med kommentarer som "dopapir tok slutt, så jeg tenkte å prøve på noe nytt"...jeg har moro og jeg drives mest av intresse for mennesker og jeg tror ikke man kan dumme seg ut på slik måte.

og da du vel har en samtale igang så har du alle muligheter å vise mer intresse...dersom han/hun er intressant nok.

Skjult ID med pseudonym Jegog? lø. 29 jan. 2011 12:57

Ok, Pjh1, skjønner hva du mener og synes det er flott med folk som er gode på det! :) Men det du beskriver er jo helt ufarlige situasjoner som ikke har med sjekking å gjøre. For på ett eller annet tidspunkt, når dere har ledd av dopapiret i kassen, så finnes vel en mulighet for at noen sier: Har du lyst til å ta en kaffe? Om man da får NEI takk. Så vil man vel føle seg litt dum? eller hva?

Skjult ID med pseudonym Marlene lø. 29 jan. 2011 13:07

Vi må innse at det aldri vil slutte å bli startet tråder her på forumet av frustrerte og avviste menn og kvinner som generaliserer og bare må få skrevet av seg følelsen av å være mindreverdige og ikke ha draget......

den beste måten å håndtere det på er å rakke ned på andre og plassere alle i samme bås. Da føles alt så godt etterpå ;) Eller ikke??

Skjult ID med pseudonym -Taz- lø. 29 jan. 2011 13:12

Er bare glad for at jeg ikke har slike mengder bitterhet i meg at jeg gidder å lage sånne tråder. Smil og vær glad, i dag skal vi ut!! :-D

(mann 43 år fra Oslo) lø. 29 jan. 2011 13:14 Privat melding

Jeg tror at vi ser på dette fra forskjellig perspektiv..du ser for deg raske resultater, mens jeg er mer langsom og vil begynne ut fra vennskap.

så, klart..det som du beskriver er vanskelig, jeg tror ikke jeg noen gang har gjort det slik.

Men...spøk over dopapir (bare et eksempel..) gir kontakt, og kontakt gir bekantskap, bekantskap kan bli vennskap og vennskap kan bli noe mer....

Jeg fant min ekskona i en bibliotekk av alle steder og det nettopp gjenom å være slik jeg er...og min seneste eks møtte jeg på SATS...fordelen med den langsomme metoden som jeg bruker er at man blir godt kjent med andre og vet hvem han/hun er for du blir sammen med dem.
Det raskeste jeg har vært med om var en jente jeg ble kjent med da jeg satte meg i bussen til Sverige (4 timer) og gikk ut med telefonnummer, klemmer og slikt ;)..men, ellers så er jeg langsom av meg.

Jeg har aldrig skjønt meg på sjansespillet med å be ut ukjente bare fordi jeg liker hvordan dom ser ut som..jeg vil vite hvem dom er først og om det er noe kjemi i det hele tatt.

klart...Sukker.no funker jo mer som et utested enn den måte jeg normalt lever etter...her er det mer raskt rett på sak og man har ofte kun noen få møter for man er sammen, eller ser aldrig hverandre igjen.

Jeg vil ikke si at sjekking er lett slik du beskriver det..men, som sagt, jeg er aldrig på utesteder.

Skjult ID med pseudonym vibe lø. 29 jan. 2011 13:26

oslonights
du har noen merkelig "briller" på. Hadde du virkelig fulgt med, ville du sett at de samme mennene blir avvist uendlige mange ganger. De er for pågående (i tillegg til generell fremmedfrykt/rasisme/frykt for fordommer/stigma ved å finne seg en afrikaner). Jeg har en teori om at disse mennene, som italienske, er vant med avvisning som en del av spillet og dessuten ikke har så stor respekt for kvinner som det skandinaver har, derfor betyr ikke avvisning så mye for dem.

Nei, gi meg heller en nordmann som ser meg som en likverdig person med et hode og ikke bare en kropp.
Ola Nordmann er forørvig ikke _så_ tapt bak en vogn, det er ikke veldig vanskelig å få seg et nummer med en, hvis det er bare er sex man vil ha.

Det er kanskje oslonights som er seksuelt frustrert og projiserer frustrasjonen sin på oss damer? Vel, tror ikke du får løst problemet hvis du adopterer den afrikanske tilnærmingen.

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 29 jan. 2011 13:37

Sakset fra startinnlegget:
"Norske damer er som damer flest. (...) De elsker sex. Driftene er enormt sterke."

Woaw, for en innsiktsfull opplysning. Mindblowing, faktisk.
*Og jeg skal gå litt i meg selv og reflektere over driftene mine. ;-)*

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 29 jan. 2011 13:47 Privat melding

PJH1"Men...spøk over dopapir (bare et eksempel..) gir kontakt, og kontakt gir bekantskap, bekantskap kan bli vennskap og vennskap kan bli noe mer...."

hear!hear! -lkte dine innlegg her i tråden!

hvordan kan man forressten vite at alle de mørke mennene med lysere damer ikke har vokst opp i Norge?
nordmenn er best etc..hva er det for noe tull? "jeg ville aldri ha datet en utenlandsk mann."
hvilke selvgode argumenter er det?
mennesker er best. personlighet er best. og vi er alle produkter av vår fortid og kultur.

og selvom diverse statistikker sier noe, så får man være såpass voksne i hue å ta forholdsregler, uansett nasjonalitet. det finnes uansett ingen garanti. man kan bli overkjørt av bussen imorgen.
herregud!

Skjult ID med pseudonym En dame lø. 29 jan. 2011 13:55

@oslonights
Først karnsje det er sånn at afrikanske mannfolk liker rundere damer, og hvorfor plager det deg når du alikevel finner damene overvektige og derfor ikke attraktive. hehe

Jeg lurer litt på hvor du henger egentlig siden alle damene er sprengkåte hver gang de går på byen og drar hjem og har tilfeldig sex. Og når ble det slik at nachspiel automatisk betyr sex? Tydelig at jeg skal holde meg unna det i all fremtid i så fall.
Jeg kjenner ihvertfall ingen som går på byen fordi de har et stort behov for sex, hverken av hun eller han kjønn.
At noen ender opp å dra hjem sammen noen en gang i mellom kan vel skje men ikke hver gang man er på byen.
Jeg for min del blir aldri med en fremmed hjem så desperat etter sex er jeg ikke :) Og de fleste jenter jeg kjenner tenker likt.
Men selvsagt det finnes jo en del som gjør dette også, karnsje derfor mange norske mannfolk holder seg unna de for de er bekymmret over hva slags sykdommer de kan dra på seg. Ikke vet jeg.

Flørting og oppmerksomhet er jo alltid hyggelig, bryr meg like om de er norske eller fra andre land så lenge de ikke er for pågående. men akkurat Afrikanske menn er ofte det pågående og brautete. Derfor foretrekker jeg helt klart at de prøver seg på andre en meg. :)

Skjult ID med pseudonym mannigata lø. 29 jan. 2011 16:07

Klager ikke TS egentlig på seg selv her?
Han sier det er omtrent umulig (vel, vanskelig i hvert fall) å gå på byen uten wingman, men samtidig løfter han disse "agressive" utenlandske mennene opp som forbilder for resten av oss treige sidrumpa (hvite) menn. Kan han da ikke selv kjøre dette løpet?

Folk får gjøre som de vil, noen "kjører hardt" andre sitter og smugtitter i 8 timer - smaken er forskjellig samma hva.

Partytime ;-)

Skjult ID med pseudonym mixit lø. 29 jan. 2011 17:21

@Ceiba
Flott innlegg ;) ;)

Skjult ID med pseudonym kit lø. 29 jan. 2011 17:57

Jeg er enig med mannigata. OsloNights sitter på sukker.no rundt 4 på natta og sutrer over at damene er feite og at de kun blir med afrikanere hjem.

Akkurat som de forsmådde beilerne som kaller jenta hore fordi hun ikke vil ha sex med de.

Skjult ID med pseudonym Mr.Pusten lø. 29 jan. 2011 22:54

Oooh,jejeje nå tar det av her,hehehehe,størrelsen på pikken har null og niks å si for di innledene" forhandlinger",vær nå litt ærlig å se i dere selv gutter,vi er dritt dårlige til å flørte å gi di RETTE komplimangene og oppmerksomhet,dette kan en del utenlandske menn,i tilegg er dem mer eksotisk enn en vinterblek halvfeit nordboer,og drar full scoore på det...

(mann 43 år fra Oslo) lø. 29 jan. 2011 23:04 Privat melding

@HDV
"Er det ikke ganske dustete å tro at afrikanere flest har så stort utstyr? Er det ikke ganske teit når etnisk hvite nordmenn skryter av størrelsen sin på penis for å få seg dame?"

Virkeligen..er det noen som faktiskt skryter om størrelsen for å få seg en dame?..sykt hahah

Jeg kjenner til flere forhold som har hatt problem med sex fordi mannen har hatt før stor og kvinnen for liten (ja, kvinners kjønnsorganer varierer også), og jeg kjenner flere forhold der mannen har hatt for liten og kvinnen for stor.

Det er ikke bare bare det heller...og til trøst for alle, så har nordeuropeere omtrent samme størrelse som afrikanere, statistiskt sett.

men, det hjelper jo lite om man ikke vet hvordan å svinge den...og det er DET afrikanere får skryt for, ikke størrelsen.

(mann 55 år fra Akershus) lø. 29 jan. 2011 23:17 Privat melding

Vet da fan svinger den i hytt å pine...det hjelper lite.....ingen damer kommer...har svinga den i 4 mnd nå og de andre anleggsgutta sier at jeg må få den inn i buksa før jeg får koldbrann....jajaja da blir den vel kjempe diger og blåsvart....

(mann 49 år fra Troms) lø. 29 jan. 2011 23:29 Privat melding

De vil vel prøve ut myten om størrelsen på kuken osv.. hehehe.

Skjult ID med pseudonym Mr.Pusten lø. 29 jan. 2011 23:31

Hehehe,ja som vanlig... Sånn var det for 1 år siden og,gutta dro frem størelsen på pikken i enhver sammenheng hvor utlendinger ble nevnt,hehehehe,noen som har komplekser tro?

Skjult ID med pseudonym Drwn sø. 30 jan. 2011 00:21

Forstår ikke disse damene at de mister anseelse når de menger seg med hauger med innvandrere?
Damene man vet har drevet på denne måten er totalt uinteressant for noe som helst, det er og en god grunn for å dumpe henne om man finner det ut i etterkant, med påfølgende sjekk hos lege.

Ikke er jeg alene om å sortere på dette kriteriet, verken tør eller ønsker mange å innlede noe seksuelt forhold med slike promiskuøse damer!

Skjult ID med pseudonym mixit sø. 30 jan. 2011 01:27

@Drwn...Hva med alle de norske mannfolkene som har ligget rundt da?Er vel ikke noe bedre de???

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 30 jan. 2011 03:13

Drwn, tror du du kan sjekke det da?
Er du i det segmentet, er du det, er du ikke, er du ikke. Get real.

Skjult ID med pseudonym Snøheksa sø. 30 jan. 2011 04:05

@PJH1 og ceiba - flott at det er mennesker som dere her, for makan til fordumsfull tråd og innlegg fra forumister når det gjelder kvinner og afrikanere.

Skjult ID med pseudonym Drwn sø. 30 jan. 2011 04:21

vibe, mulig du ikke snakker med folk før du hopper til køys, men det er en ting vi mennesker faktisk kan bedre enn dyr: å kommunisere!

http://www.nettavisen.no/nyheter/article3071068.ece

(mann 43 år fra Oslo) sø. 30 jan. 2011 10:19 Privat melding

@HDV.
"Det var da voldsomt da PJH1 :) "

Mer eller mindre voldsomt enn dom negative bemerkningene om Afrikanere/andre innvandrere i andre innlegg?

Det var omtrent det samme, syns jeg...fast fra et annet perspektiv.

Jeg kjenner en god del Afrikanere og svært mange fra andre steder fra verden, og tro meg...dom er ikke så forskjellige i det hele tatt...ikke fysiskt, ikke psykiskt.

Det irriterte meg en hel del å lese mange kommenterene som var her...klart, så kom en hel del av dem fra personlige erfaringer, men så var også det jeg skrev tatt fra andres personlige erfaringer....generaliseringer for å si at nordmenn er bedre eller verre i noe i begge fall, faktiskt.

Jeg kjente en afrikansk jente som ikke kom inn til utesteder fordi vaktene var sikre på at hun var prostituert, jeg kjenner en afrikansk mann som må argumentere med resepsjonisten for å komme inn til avtalt jobbintervju (resepsjonisten hevder hardnakket at det ikke er noe jobb ledige), og hvor lett tror du det er for dem å leie bolig?..Jeg vet hvor mye dom må pushe seg selv for å få et normalt liv som vi andre tar for gitt...Uansett hvor gode dom er individuelt som blir do aldrig helt akseptert, snillisme er en myte,

Bare åpningsinnlegget....bekymring over at afrikanere har norske kjærester...utroligt at det går an, men var det noen som reagerte på rasismen i det eller i dom folgende innleggene?..nei, fordi da alle er enige om en myte eller stereotype, så er det vel bare en akseptert sanning...omtrent som afrikaners overlegne prestasjoner i sengen.

(kvinne 47 år fra Oslo) sø. 30 jan. 2011 10:47 Privat melding

@snøheksa; Takk.
det er bekymringsverdig lesning mye av dette. og jeg tenker igjen: Mange nordmenn...er naive og selvgode til det pinlige.
takk til deg og PJH1

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 30 jan. 2011 11:11

Drwn,
og hva får deg til å tro at jeg mener det ikke handler om kommunikasjon?
(Og bare en liten korreksjon: Dyrene har sin kommunikasjon de også. De utveksler bare ikke så mye informasjon om fortid og fremtid) Men det jeg spør om, er om du virkelig mener du har mulighet til å sjekke hennes fortid. Du avhører damene da, før du vurderer noe mer - er det den type kommunikasjon du mener skiller oss fra dyrene? Og du tror a) de vil fortelle deg alt b) du fortsatt har sjansen?

Synes forøvrig du blander kortene og er litt rasistisk - om en dame er med innvandrer er hun ikke nødvendihgvis mer promiskuøs enn om hun har seg med nordmenn og omvendt. De mest "løse" damene og emnnene jeg kjenner, har seg stort sett med egne landsmenn. For min egen del vil jeg si at menn som jeg vet eller skjønner har ligget veldig mye rundt, ikke tiltaler meg, det er en slags turn-off-mekanisme som trer inn.

Skjult ID med pseudonym katte sø. 30 jan. 2011 12:12

Og det er ennå en stund til uteserveringsesongen er igang, som kan være nogenlunde fungerende for meg.
Men orker ikke vente så lenge, kommer til å gå på veggen før den tid.
Er jeg på et utested med for mye støy til samtale, stiller jeg bare et-ords-spørsmålet istedet.
Statistisk sett burde det gi noe.
Og bedre enn å gjøre ingenting.

(mann 43 år fra Oslo) sø. 30 jan. 2011 16:48 Privat melding

Alle er individer, Handervetu....noen Afrikanere er penere enn oss, andre er det ikke, vi er alle individer.

ferdig med det, stort sett...klart, jeg kan skjønne mange fordomer som kommer fra teks Somaliere med krigstraumaer...men, hvordan kan vi forvente en person som har vært en neddopad barnesoldat flere år skal bete seg i voksen alder?

Men kan vi dømme andre afrikanere uten traumaer for det?..neppe, og dem som TS såg gå ut med damene kunde jo like gjerne vært født her...kanske en av dem av TS såg var en norsk dame som gikk sammen med John Carew?

Vi kan ikke dømme andre som finner lykken hos en av en annen etnisitet, vi kan bare dømme oss selve dersom vi ikke klarer av å få nok av oppmerksomhet gjenom egen initiativ slik at vi også kan gå sammen med noen...

Også dersom ikke "utlendingene/Afrikanene" skulle ha sine norske damer, så skulle trolig ikke noen av oss ha disse damene isteden...klarer ikke "vi" få oppmerksomhet, så klarer vi ikke det ,punktum.

isteden for å klandre andre, kanske man bør se litt dypere inn i seg selv og se hva som er i veien...hva som er grunnen til at "vi" er alene og single...

sån...og til slutt, ja...Afrikanere kan være helt utrolig vakre, både menn og kvinner...er helt enig med deg der ;)