Alle innlegg Sukkerforum

overfladiske profiler..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ididntdoit lø. 29 jan. 2011 20:50

Jeg må innrømme.. jeg har tidligere i mine single perioder vært en ganske player på byen. Jeg har liker kvinner, og av en eller annen grunn er det en del som liker meg. MEN det blir fort overfladisk i lengden. Har altså stort sett aldri problemer med å møte jenter ute, men tenkte at jeg kanskje skulle opprette en profil her inne for å se etter litt andre kvaliteter enn kun et pent ytre..

Hvorfor er det da så mange profiler som ikke har noe annet enn bilder av seg selv og standardinfo??? Er ikke hele greia med nettdating at man skal fortelle litt om seg selv så man kan vekke interesse på litt andre premisser enn "just a pretty face"?

Sjerpings!!

Skjult ID med pseudonym Z lø. 29 jan. 2011 21:18

Sorry at jeg ler, men du morer meg stort når du avslutter med ordet "Sjerpings!" :-)

Men altså, noen ganger funderer jeg på om det ikke rett og slett er sånn at man ser det man ønsker å se, det man har historie for å se eller det man er i stand til å se. Jeg opplever ikke at det er så mange overfladiske profiler, men jeg opplever at det er mange profiler med lange kravlister og lite substans.

Så er det heldigvis noen få som virkelig skiller seg ut positivt! Men det rare er at disse ser jeg slett ikke alltid. Jeg må liksomm være i et "spesielt humør" for å se, og jeg er SÅ fascinert av nettopp det fenomenet - tilfeldig eller ei.

Men om du vil finne det virkelig store, må kanskje også du skifte briller innimellom? Hva vet jeg?

Uansett: Tvi, tvi! :-)

Skjult ID med pseudonym Mr.Pusten lø. 29 jan. 2011 21:22

Hadde fortsatt som player ute på byen siden det er så vellykket,er jo for overflatisk her ser du...