Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Kristian lø. 29 jan. 2011 22:35

Jeg sitter inne her en gnag i blandt og kikker litt, finner jeg noen som vekker interesse så sender jeg ei melding, jeg forventer ikke svar med en gang, men hva skjer med at halvparten ikke gidder og svare en gang?

Om man ikke vil snakke, så går det vel ann og skrive det? Trodde det var vanlig folkeskikk og svare folk jeg? Eller gjelder ikke det når man sitter på internett?

Skjult ID med pseudonym Mr.Pusten lø. 29 jan. 2011 22:40

hehehe,svaret på det er jævla enkelt jentene får mellom 150 og 200 mail pr dag,dem som er attraktive,og det er vel dem du skriver til.. En må skrive jævla godt eller spesiellt for å komme gjennom nåløyet. Last heller ned noe profilbilde av mannlige fotomodellerr fra nettet, DA får du ihvertfall svar om det er det du er ute etter..

Skjult ID med pseudonym Z lø. 29 jan. 2011 22:43

Fysj så negativ, Mr.Pusten!

Hei Kristian! :-)
Noen svarer, og noen svarer ikke. Tror dette har litt med alder å gjøre også, men jeg vet ikke. Dessverre er det sånn at mange menn skriver til de samme jentene, mens andre jenter nesten får ingen mail. Verden er visst ikke helt rettferdig, men det er veldig mange som blir glade for å få mail. Stå på og finn den rette jenta. Lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym Egentlig. lø. 29 jan. 2011 22:51

Nettet ER annerledes enn 'virkeligheten'. Folk sier ting i diskusjoner på nett som de aldri ville sagt ansikt til ansikt, og noe av det samme er overførbart til f.eks. Sukker.

Det blir på en måte en stor avstand til den andre, en virtuell vegg imellom, ihvertfall frem til man eventuelt har skrevet et par meldinger slik at man får et personlig forhold til vedkommende. Frem til det er den andre nærmest bare ansett for å være en annen datamaskin (selv om vi her inne har bilder å gå etter).
Og det er klart det er enklere å trykke på en tast, eller la være å trykke på noen taster, enn det ville være å snu på hælen når en vennlig person tar kontakt i virkeligheten.

Men det er jo ikke hele saken. Det er ganske sammensatt. For enkelte er det som Mr.Pusten er inne på et ork å skulle svare alle som skriver (uten å tulle - for noen ER det et problem, "luksus" eller ei). Og en annen ting er at mange som i begynnelsen svarer, opplever å få enten masete eller sure svar tilbake. Så det er da noen årsaker ute og går.

(mann 33 år fra Akershus) lø. 29 jan. 2011 22:54 Privat melding

"kristian" velkommen til sukker, sånn er det her. Man sender hyggelige mail til flere jenter som aldri svarer og ikke engang gidder å ta seg 1min til å lese profilen din...

Skjult ID med pseudonym Mr.Pusten lø. 29 jan. 2011 23:06

@ Z Negativt? Ja men jeg referer bare til det harde faktum. Hvorfor legge skjul på det,når det er slik det er?
@ egentlig Takk! Jeg har sett det med selvsyn,dvs.antall mail.trodde ikke det var mulig før jeg så det med egne øyne.
En annen ting er at man ser på antallet profiler av motsatt kjønn...ooooiiii her var det mange,dette er bankers! Flere av dem som er på sukker har profiler på andre nettsteder,og har faktisk hadd det i mange år. hva har ikke dem fått av tilbud og mail? Du må diske opp med noe jævla spesiellt for å pirre dem det minste lille grann..

(kvinne 35 år fra Oppland) lø. 29 jan. 2011 23:24 Privat melding

Finnes det ikke en "garantert svar" liste da? Men man må jo selv være villig til å svare alle mail og da er det kanskje ikke så viktig lenger? ;)

(mann 33 år fra Akershus) lø. 29 jan. 2011 23:36 Privat melding

sweet_as:
jeg svarer alltid når noen tar kontakt, har vært på den garantertsvar listen flere ganger, men er svært få profiler der.

(kvinne 35 år fra Oppland) lø. 29 jan. 2011 23:43 Privat melding

Hm, det er jo egentlig litt pussig med tanke på hvor mange som irriterer seg over at folk ikke svarer.. ;)

(mann 55 år fra Akershus) lø. 29 jan. 2011 23:43 Privat melding

Jeg svarer ALDRI,for jeg er på ikke svar å få listen,men bryr noen seg om det? Niks!!!

Skjult ID med pseudonym ididntdoit ma. 31 jan. 2011 14:41

Det må da vitterlig være lov å ikke svare på alle som tar kontakt!
Jeg får en del kontakt/forespørsler fra jenter jeg overhodet ikke ville falt for, da jeg er svært kresen på utseendet til jenta. Er det da noe poeng i å svare på en forespørsel, og dermed skape forventninger osv hos noen som på ingen måte er aktuelle?

Har selv tatt kontakt med opptil flere som jeg ikke har fått svar fra! Dette tolker jeg som at de har lest min mail, sett min profil men ikke er interessert. Og det er da helt i orden!:) Sånn sett synes jeg sjekking på byen er mye lettere.. vanskelig med glimt i øyet ved førstegangskontakt på nett!

(kvinne 44 år fra Oslo) ma. 31 jan. 2011 14:54 Privat melding

får jentene 150-200 brev om dagen??? *buhuu* jeg er altså skikkelig uattraktiv som kanskje får 5 i uka..?
;o)

jeg PRØVER å svare alle som sender brev (med mindre de skriver at de kun er ute etter servicedame). de som kun sender flørt er det ikke alltid jeg svarer. og de som kun markerer meg med hjerte får ingen førstemail fra meg før de evt har skrevet noe selv.

dessuten: hvis jeg er innom en profil som har vært på besøk hos meg, blokkerer jeg som oftest dersom vedkommende ikke har gitt tegn til interesse (mail eller hjerte). med mindre jeg syns han er skikkelig fin. da lar jeg ham være slik at jeg har noe fint å se på på besøksoversikten min ;o) jeg tenker som så, at dersom han har vært innom uten å gi tegn, så er ikke han interessert.
men det er meg, da.

(mann 37 år fra Aust-Agder) ma. 31 jan. 2011 15:12 Privat melding

jentene her inne kan velge og vrake det er de som har makten sånn er det bare. men ikke gi opp av den grunn send heller meldinger til mange, en eller annen svarer nok til slutt :)

(mann 43 år fra Oslo) ma. 31 jan. 2011 15:20 Privat melding

Jeg ville nok ikke si at det er en jente/gutte greie...Jeg har flere meldninger i innboksen hver dag og har fått svar på omtrent 80% av meldningene jeg har sent ut.

Jeg tror nok at man legge inn litt av seg selv i meldningene, og da spesielt i svarene...gi rom for at andre skal svare deg tilbake, spør om noe eller så..noe, hva som helst, slik at det blir lettere å svare.

Jeg svarer til alle, altid...i hvert fall en gang ;)

Skjult ID med pseudonym feil ma. 31 jan. 2011 15:25

Dette med at attraktive jenter får så mange mail er bare tull. Ja, en attraktiv jente får mange flere mail enn en attraktiv gutt, men vi må slutte å snakke om 150-200 daglige mail. Jeg kjenner en av de aller lekreste damene her inne, og hun får ikke i nærheten av et tresifret antall. Hun anslår selv 20-30 henvendelser til dagen, og 90% av disse er utelukkende masseprodusert piss. Konkurransen er ikke så veldig sterk, med andre ord.

(mann 42 år fra Telemark) ma. 31 jan. 2011 15:28 Privat melding

Sweet As: lista med svargaranti er så kort at en kan se gjennom hele uten å finne en eneste kandidat...for meg ihvertfall...jeg har cirka 150 profiler på den.

(mann 43 år fra Oslo) ma. 31 jan. 2011 15:30 Privat melding

@Bollox

"jeg tenker som så, at dersom han har vært innom uten å gi tegn, så er ikke han interessert.
men det er meg, da."

Hahah...tenk om stakkarn bare gikk til Norli for å kjøpe en bok om poesi slik at han skulle lage en super-god-første-meldning til deg...og kommer hjem og merker at han er blokkert og kan ikke skrive noe som helst? ;)

Skjult ID med pseudonym Knotten ma. 31 jan. 2011 16:13

Ikke tenk på de som svarer, sånn er det her på sukker. Det er et resultat av hvor mye mail som sendes. Vær glad for at du kan sende melding til 50 forskjellige jenter på kort tid!

BTW: Får du generelt lite svar, bør du forandre bildene dine. Profilbildet er viktigst. Lykke til!:)

(mann 43 år fra Oslo) ma. 31 jan. 2011 16:30 Privat melding

*lurer på om Sweet har glemt en "S" på slutten der* hihi

...fy lanke tazzemann!!

(kvinne 44 år fra Oslo) ma. 31 jan. 2011 18:41 Privat melding

@PJH1: dersom han har behov for en poesibok for å skrive til meg er jeg glad jeg har blokkert ham innen det er for sent ;o)

(mann 43 år fra Oslo) ma. 31 jan. 2011 19:01 Privat melding

@Bollox:
"dersom han har behov for en poesibok for å skrive til meg er jeg glad jeg har blokkert ham innen det er for sent ;o)"

du har et poeng der, du :D

men, stakkars fyr uansett...å løpe ut i det kalle været for å kjøpe en bok i håp om å glede deg....vi får håpe han får bruk for boka si andre steder da ;)

(kvinne 44 år fra Oslo) ma. 31 jan. 2011 20:27 Privat melding

boka si får han bruke på noen som setter mer pris på poesi og klisjeer enn hva jeg gjør ;o)

(kvinne 38 år fra Oslo) ma. 31 jan. 2011 20:35 Privat melding

Lurer virkelig på om jeg er mann når jeg ser hvor mange brev damene liksom får her inne.....

Bollox, bør vi kjønnstestes dersom vi bare får et par mld i uka?

Når det kommer til å svare har jeg sagt det før og sier det igjen: Gidder ikke alltid å svare da jeg har fått veldig mange av svarene mine "slengt" i trynet når jeg ikke har vært interessert. Skjellsordene sitter løst når man sender avslag, og i tillegg ber flere om årsak... Why? Sier det seg ikke selv? Jeg finner ikke deg/profilen din interessant!!

(kvinne 44 år fra Oslo) ma. 31 jan. 2011 20:44 Privat melding

Milla; skal vi høre om noen melder seg frivillig for testing? *fnis*

jeg må innrømme at jeg er veldig nysgjerrig på hvem disse jentene er, som får 200 brev hver dag... noen som kan vise meg?

(kvinne 38 år fra Oslo) ma. 31 jan. 2011 20:45 Privat melding

Mulig vi må sette opp stand på sukkerfesten, Bollox ;)

(mann 38 år fra Oslo) ma. 31 jan. 2011 20:45 Privat melding

Noe gode svar på det finnes vel ikke:P
En må jo gjøre litt som en selv vil, gidder en ikke svare så er det heller ikke den rette for deg da sånn er det bare:P

Det noen nevnte her med å legge inn bilder av mannlige fotomodeller for å få svar.... ler litt.... ja kjedelig da hvis dere plutselig skal møtes en dag:P Nei spill med åpne kort folkens, det vinner en alltid på til slutt:)

Skjult ID med pseudonym Driver ma. 31 jan. 2011 20:47

Får ikke åpna profilen til Bollox :o((

(kvinne 44 år fra Oslo) ma. 31 jan. 2011 20:52 Privat melding

HDV: der mista du meg (mailen flørten?)... men originalitet heier jeg på *heia-heia*

Milla: hmm.. betyr det at jeg må melde meg på sukker-festen..? *skeptisk*
;o)

Skjult ID med pseudonym bollox ma. 31 jan. 2011 20:54

@Driver: fy søren – alt du går glipp av!!

Skjult ID med pseudonym Driver ma. 31 jan. 2011 20:56

Gjør nok det! Og jeg som har sånn sans for eldre damer!

(kvinne 38 år fra Oslo) ma. 31 jan. 2011 21:00 Privat melding

Evt kan vi bare stille oss utenfor Soria Moria med en stand..... Hører det pleier å være lang kø der....

Vårt eget labratorie for kjønnstesting! Tror det hadde vært noe, Bollox ;)

Skjult ID med pseudonym bollox ma. 31 jan. 2011 21:02

Driver: er jeg gammal og, nå? nei, makan...!
først får jeg vite at det er vanlig å få 200 brev om dagen (så sant man er attraktiv), og så får jeg høre at jeg er gammel? ach. for en dårlig dag for selvtilliten. tar en bad hair day anyday!

HDV: det var nok der jeg falt av, siden jeg ikke har brukt de ferdige flørtene ;o)

(kvinne 44 år fra Oslo) ma. 31 jan. 2011 21:04 Privat melding

Milla: jeg syns det virker som du er inne på noe der... mon tro hvor mange vi trenger for å få det bekreftet ene eller andre veien?
kanskje vi bør ringe soria moria og advare om evt forsinkelser og køforstoppelse?

Skjult ID med pseudonym bollox ma. 31 jan. 2011 21:06

@driver: profilen er herved åpen i 10 minutter kun for din skyld ;o)

Skjult ID med pseudonym Driver ma. 31 jan. 2011 21:07

Tusen takk!

Skjult ID med pseudonym bollox ma. 31 jan. 2011 21:15

ferdig? ;o)

(kvinne 44 år fra Oslo) ma. 31 jan. 2011 21:19 Privat melding

HDV: jeg pleier å svare alle som skriver direkte til mailadressen min. men må innrømme at jeg syns det er litt merkelig at de fortsetter å sende meg tilbud på viagra og penisforlengere etter at jeg har sendt de bilde av meg som tydelig viser at jeg ikke behøver det...

Skjult ID med pseudonym Driver ma. 31 jan. 2011 21:20

Nei, det ringte på. Jeg får prøve å leve uten :o/

Skjult ID med pseudonym bollox ma. 31 jan. 2011 21:24

HDV: klart! jeg syns sånne spørreundersøkelser er moro jeg.
skal være med på musikktest i regi av Panel på onsdag, faktisk ;o)

Skjult ID ma. 31 jan. 2011 21:34

Har ikke noe i mot at man ikke svarer på førstemeldinger, synes det egentlig er en grei måte å si at man ikke er interessert.

Men noen ganger blir det litt slitsomt, når de du tror ikke var interessert, var det allikevel. Pga dette har jeg nå endt opp med å avtale dater med tre forskjellige jenter den nærmeste tiden. Det er ikke helt min stil å gjøre det, men ender stadig opp i den situasjonen.

Skjult ID med pseudonym -Taz- ma. 31 jan. 2011 21:39

og de ringer til du svarer, de er vanskelige sånn, men ettersom de er en av mine leverandører så er jeg litt fornøyd også ;-)

Damer, smaksprøver er alltid populært i salgsboder ;-)

(kvinne 44 år fra Oslo) ma. 31 jan. 2011 21:42 Privat melding

vi skal ikke selge noe.. bare få en avgjørelse på om vi er hunkjønn eller hannkjønn...

Skjult ID med pseudonym bollox ma. 31 jan. 2011 21:45

nei vettu hva! her er det kvalitet og ikke kvantitet som teller, så 1 for prisen av 2 er det som gjelder! ;o)

Skjult ID med pseudonym **Milla** ma. 31 jan. 2011 22:04

Hehehe, veldig bra, Bollox!!

Kvalitet hele veien hjem!