Alle innlegg Sukkerforum

Ut og danse i Oslo?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ut å danse sø. 30 jan. 2011 11:57

Hei!

Nå er det så lenge siden jeg har vært ute og danset i Oslo at jeg trenger litt hjelp. Jeg har lest meg gjennom alt på vibb.no, men blir ikke så mye klokere. Finnes det noe sted som passer for alderen 28-45, med greit dansegulv? Liker best "vanlige" fengende låter... ballader, rock og pop.. noe kjapt - noe rolig. (Ikke så mye hip hop og rare remixer). Gjerne noe man har hørt før innimellom, selv om ikke alt behøver å være av typen Dancing queen.... hehe...

Noen som har hatt det gøy (evt. forferdelig) på dansegulvet i Oslo, og som kunne tenke seg å dele sine erfaringer?

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 30 jan. 2011 12:24

Det er relativt store dansemiljøer i Oslo innen salsa, tango og swing, og muligens andre typer dans også. Jeg kjenner ikke swingmiljøet noe særlig, men i det minste salsa og tango kan du gå ut og danse ett eller flere steder hver eneste dag hvis du vil. Mye hyggelige mennesker og lett å bli kjent med folk, skjønt du må jo selvsagt gjøre en innsats selv også og ikke bare stille deg i et hjørne for deg selv. Selv var jeg på salsafest i går, og arrangerte et lite vors for noen få av de jeg har blitt kjent med de siste par årene. Vi var vel tre gutter og åtte jenter alt i alt, det er gjerne litt overvekt av jenter innen disse miljøene. Og dette er alle nydelige jenter i 20-åra som er godt over gjennomsnitlig pene, og i alle fall en av dem er en ren 10'er utseendemessig (og dessuten råkul, det er jo derfor jeg i dag henger litt sammen med henne, for jeg vet og har akseptert at jeg ikke har sjans på noe mer), så egentlig skjønner jeg ikke hvorfor ikke flere menn lærer seg å danse for å kunne møte jenter på den arenaen også. Men det er jo bra for meg og de gutta som faktisk har skjønt dette da, så burde vel ikke annonsere for slikt her;)

Det er vel swing du kanskje er mest ute etter. Foreslår at du sjekker ut hjemmesidene eller facebooksidene til for eksempel Bårdar, Bårdar Swing Club, OSI Dans og Kom og Dans. Noen av disse har faste arrangementer, eller fester som arrangeres med (u)jevne mellomrom. Det kan jo være en start. Utesteder som Ryes og Pigalle spiller også mye rock'n'roll og swingmusikk.

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 30 jan. 2011 13:12

Jeg liker best slike spesialfester som det noen ganger er på Soria Moria/Cosmopolite og Parkteateret.
Følg med på billettservice, oslopuls, vibb - eller plakater.

Av vanlige utesteder har Onkel Donald og Pigalle bra dansegulv, musikken varierer - har også vært bra noen ganger, men lenge siden jeg har vært der og usikker på aldersfordelingen, men har vært spredning når jeg har vært der. På Johns er det også spredning i alder og mye dansing, men er ikke min favoritt - det er litt rølpete så ikke gå med de fineste klærne du har og noen av mannfolkene kan bli vel nærgående.

Skjult ID med pseudonym Ut å danse sø. 30 jan. 2011 20:39

Takk for deres forslag! Onkel Donald har jeg spist middag på, men aldri gått ut på... kanskje det er verdt et forsøk? Pigalle, ja. Det er litt artig! :) Ryes har jeg ikke hørt om.... Er det diskotek? O. Ryes plass, kanskje?

Skjult ID med pseudonym ruterdame sø. 30 jan. 2011 20:56

Noen som erfaring med å ut på byen alene? -med eller uten dansegulv. Lurte på om jeg skulle bli supermodig.

Skjult ID med pseudonym lea sø. 30 jan. 2011 21:03

@ruterdame, det er ikke det minste farlig, gjorde det etter samlivsbruddet, da de fleste av mine venner var i forhold.
Har truffet flere alenedamer på "byen" og har fått flere nye singelvenner, ved å våge å gå alene.:)

Gjør det ikke nøl!:))

Skjult ID med pseudonym ruterdame sø. 30 jan. 2011 21:17

: ) Så oppløftende Lea!
- Men det er vel også et poeng å gå på rett sted slik TS spør om? Var litt på byen alene for ca 10 år siden, men da tror jeg jeg uforvarende havnet midt i kjøttmarkede. Hvor gammel var du når du gikk på byen alene og hva slags sted burde man gå til? (ps: Håper ikke TS synes dette er en avsporing)

Skjult ID med pseudonym Ut å danse sø. 30 jan. 2011 21:36

Det går fint, så lenge vi fortsatt er sånn ca, på egnete utesteder :). Har lyst til både å kunne gå ut alene, og kunne foreslå et dansested for en mulig date. Hvor har dere det hyggelig (når man ikke er en gjeng - da er det jo hyggelig overalt...:)

Skjult ID med pseudonym lea sø. 30 jan. 2011 23:18

@ruterdame, jeg var i 30 årene, for meg ble det pianobarer, da det ofte blir både intimt og lett å bli kjent med folk

Skjult ID med pseudonym ut å danse sø. 30 jan. 2011 23:35

Men HVILKE steder.. ? :-)

Skjult ID med pseudonym lea ma. 31 jan. 2011 07:17

Andys, 3-brødre, Underbar Aker Brygge (ikke pianobar), men veldig koselig. Lorry, er trivelig også.
Til syvende å sist gjelder det vel å være åpen for å gjøre ting også alene.:)

Det er mange fler som går alene på *byen* enn man skulle tro. Det er nok ganske akseptert blitt..mange single gidder ikke å vente på at venner skal få ut *fingeren* å ta seg tid å bli med ut på ting og tang.:)

Nå går jeg som oftest ikke alene lenger fordi jeg har fått venner som er i samme leia som meg. Så det ga meg flere fine vennskap fordi jeg tok sjansen å gå *alene* (fant kjæreste også som varte en stund).

Lykke til @ut å danse.:O)