Alle innlegg Sukkerforum

Er lov å LA VÆR å svare hvis du ikke er interessert!:)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Duckman sø. 30 jan. 2011 14:59

Hva er den viktigste ressursen du har i livet ditt, noe du aldri får igjen hvis du kaster det bort? Tiden din.

Hva er formålet med å bruke tiden din her inne? Finne en partner av motsatt kjønn for flørt, sex, kjærlighet osv...

Når jeg sender melding til jenter så kan det være tusen grunner til at de ikke er interessert i å prioritere kontakt med meg der og da. Jeg trenger ikke å vite eller spekulere over årsakene.

Det jeg vet er at en melding her inne er en invitasjon til kontakt - og tar hun ikke imot invitasjonen så trenger ikke hun bruke noe tid på en hun ikke er interessert i der og da, og jeg trenger ikke bruke min tid på en som ikke er interessert i meg der og da! VINN VINN situasjon! :)

Dette er høflighet, dette er hensynsfullhet: Du sparer din egen og andres tid, og du gnir ikke ting inn som andre ikke har interesse av. Du fokuserer på det du er her for å fokusere på: knytte kontakt med de det er gjensidig interesse for å utforske mer.

La oss si du av en eler annen grunn får veldig lite svar her. Det betyr at profilen din, slik den er nå, ikke oppfattes som attraktiv av majoriteten. Siden tid er den viktigste ressursen du har i livet:

Bør du skrive enda en post der du kritiserer at jenter ikke svarer de som de ikke har interesse av, selv om du vet denne posten ikke vil gjøre det minste forskjell? Selv om du vet at samme meningsløse syting er skrevet hundre ganger før her inne, kastet bort tiden til masse menesker hundre ganger før her inne, uten å gjøre det minste forskjell?

Eller bør du bruke tiden din (det mest verdifulle du har) på å forbedre profilen din, eller finne andre sjekkearenaer der dine kvaliteter kommer bedre frem?

Jeg vil utrykke en takk til de jentene som ikke svarer meg. Kanskje tiden bare ikke var riktig nå, kanskje hun føler at jeg ikke er hennes type... Uansett: jeg vil takke dere for at dere ikke kaster bort deres egen tid og min tid på ting som ikke tjener formålet med å være her. Jeg vil takke dere for at jeg slipper å lese totalt idiotiske standardavvisninger ovenfor en dere ikke kjenner. Jeg vil takke dere for at dere bruker tiden deres på guttene dere er mest interessert i å bli bedre kjent med!:)

Dette er 2011, dette er en sjekkearena, og av hensyn til både sender og mottakers tid og interesser vil alltid det mest høflige og hensynsfulle være å LA VÆR Å SVARE de du av en eller anen grunn ikke vil ha kontakt med nå, så din og andres tid kan brukes på mer interessante og nyttige ting!=)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 30 jan. 2011 15:03

Hva som er den viktigste ressursen jeg har i livet mitt, noe jeg aldri får igjen hvis jeg kaster det bort?

Integriteten min.

Derfor har jeg tid til to tastetrykk om jeg vil gjøre det enkelt: Knappen for sukkers standardsvar + send.

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 30 jan. 2011 15:10

Har egentlig mye å si om dette inlegget...kommer kanskje til det etterhvert, nå vil jeg bare kommentere denne ene setninga.....

.."La oss si du av en eler annen grunn får veldig lite svar her. Det betyr at profilen din, slik den er nå, ikke oppfattes som attraktiv av majoriteten. Siden tid er den viktigste ressursen du har i livet:"

La meg spørre deg...sender du bare til "atraktive profiler"? Skjønner du ikke at det kan finnes en "atraktiv partner" bak en "lite atraktiv profil" eller motsatt.....tror du at oppskriften er å sende brev til "atraktive" profiler er svaret på suksess......da er faren for at du vil forbli enslig overhengende.......

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 30 jan. 2011 15:12

Burde kanskje legge til at nettdating ikke er virkeligheten.........den er noe helt annet...kanskje en av de "lite atraktive" profilene i virkeligheten skjuler en perle for ditt vedkommede!

Skjult ID sø. 30 jan. 2011 15:12

Takk for denne tråden. Er så lei alle sytetrådene på at det ikke blir besvart på brev. Sytingen endrer ingenting på svarprosenten!!!!

Skjult ID med pseudonym Duckman sø. 30 jan. 2011 15:13

Så du innbillder deg at du får mer integritet ved å såre andres følelser? Får du mer integritet ved å påstå noe du og den andre vet du ikke har grunnlag for å vite?

Tror du faktisk at noen blir mer glad for å få høre "Jeg tror ikke vi passer sammen" fra en de vet ikke har giddet å bruke tid på å bli kjent med dem? Fra en som aldri har snakket med dem, aldri møtt dem, sannsynligvis ikke engang giddet å lese profilteksten?

"Beklager, jeg tror ikke vi passer sammen. Lykke til videre!"

Hvis alle hadde fulgt dette: tror du det hadde dukket opp takketråder på forumet over hvor høflige jenter er som gidder å "svare", eller tror du det hadde dukket opp sytetråder over at jenter dømmer folk som "ikke min type" uten å gidde å bli bedre kjent? Dømme dem nedenom og hjem uten å gi dem en sjanse?

Folk føler seg såret av konstante avisninger, selv her på nettet. Og når det kommer fra noen som ikke har giddet å bli kjent med dem, vil de tenke: "for en overfladisk kjerring! åssen kan hun vite at vi "ikke passer sammen" når hun ikke gidder å gi meg en sjanse???"

Hva standardavvisninger har med integritet å gjøre er langt utenfor min fatteevne...

Skjult ID med pseudonym -Taz- sø. 30 jan. 2011 15:16

Selvsagt sender man bare til "atraktive" profiler, hva du eventuelt legger i "atraktiv" er derimot helt opp til deg selv. En profil noen finner attraktiv, kan være uattraktive for andre. Hvorfor i all verden skal jeg sende brev til en profil jeg finne uatraktiv??

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 sø. 30 jan. 2011 15:17

Kommer an på meldingen man får tenker jeg. Er den mot sleezy/spam eller enkel ferdig flørt, så svarer jeg aldri.. Er den brukt tid på forhold til evt hva som står i profilen min, så avslår jeg høflig og personlig.

Skjult ID med pseudonym -Taz- sø. 30 jan. 2011 15:18

*skjønner heller ikke hva en standardavvisning har med høflighet og intigretet å gjøre*

Skjult ID med pseudonym Z sø. 30 jan. 2011 15:19

Men dette er jo en tråd som er helt lik den forrige, eviglange tråden? Variasjoner over et tema.
Det går ikke an å få noen til å endre mening om dette uansett. Man blir aldri enige og man kommer aldri i mål.

Tilgi meg at jeg blir litt nysgjerrig, men hvorfor er dette spennende å diskutere? I dont get it :-)

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 30 jan. 2011 15:21

Det er klart folk blir glad for å få svar Duckman.....hva er det som får deg til å tro noe annet......he he...

Skjult ID med pseudonym Eek sø. 30 jan. 2011 15:21

Totalt enig med trådstarter!!! Vi er her inne for å date noen for faen, ikke for å sende meningsløs mail!

At noen gidder å bry seg om hvordan noen avviser deg må vel være definisjonen på bortkasta tid.

Skjult ID med pseudonym Jeno sø. 30 jan. 2011 15:22

De som velger å svare får gjøre det, og de som velger å ikke svare får gjøre det. Det får bli opp til hver enkelt hva de velger å gjøre. Enklere enn det blir det vel ikke?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 30 jan. 2011 15:22

@ Duckman
"Så du innbillder deg at du får mer integritet ved å såre andres følelser? Får du mer integritet ved å påstå noe du og den andre vet du ikke har grunnlag for å vite?"

Sa jeg det?

Forresten....det er ikke så viktig for meg hva du leser at jeg sa. Temaet interesserer meg egentlig ikke :-)

Skjult ID med pseudonym meg sø. 30 jan. 2011 15:23

duckman har enten vært her kun i noen uker eller så er han en av de som får mange meldinger.
Tydelig at han ikke vet hva han snakker om.

Prøv å vær den personen som aldri får svar imotsetning til den som får avslag. Ingen av delene er spesielt morsomme å oppleve, men ved svar så får man i hverfall ikke følelsen av å bli fullstendig ignorert.
Kan love deg at det er enda verre følelse over tid.

Og det med at IKKE SVAR ER DET SAMME SOM IKKE INTERESSERT, er bare svada. Selvfølgelig stemmer det noen ganger, men ofte ikke. Du skulle bare visst hvor mange unnskyldninger damene har for å ikke svare. Kansje de dater en annen akkurat nå. Kansje de har tenkt å svare, men har glemt det? kansje de fikk 20 andre meldinger akkurat den dagen og de måtte bare velge. Det er bare noen av grunnene.

Jeg har innsett dette og prøver å sende en oppfølgingsmelding en måned eller 2 senere. Og noe som kansje vil overraske TS er at rundt 25 % svarer på andre forsøk. Enda det er nøyaktig samme meldingen. Dater har det blitt av det også.

Så jeg sier det igjen.....ikke svar er ikke nødvendigvis det samme som ikke interessert. Derfor er det faktisk viktig at man får en tilbakemelding slik at man kan bruke tiden her mer effektivt....

Skjult ID med pseudonym Gjøran sø. 30 jan. 2011 15:29

Alle skjønner jo at de alltid like meningsløse "hvorfor er det ingen som svarer meg?" syteinnleggene ikke handler om hvordan TS blir avvist, men kommer av frustrasjon over å ikke få positiv respons.

Hvorfor ikke bare cut the bullshit? Selvfølgelig vil ikke standardsvar gjøre noen av dise sytepavene mer fornøyd, det gir dem antagelig bare mer vann på mølla. Som om det er "høflige avisninger" disse gutta ønsker...yeah right!:P

Skjult ID med pseudonym meg sø. 30 jan. 2011 15:35

@gjøran
les svaret mitt litt lengre opp. Tydeligvis noe du ikke har fått med deg :)

Skjult ID med pseudonym kit sø. 30 jan. 2011 15:36

Jeg har vært her ganske lenge og jeg er helt enig med duckman.

Ikke kast bort tiden min og din hvis du ikke er interessert!

Skjult ID med pseudonym Engbein sø. 30 jan. 2011 15:37

Jeg kunne ikke vært mer enig i innlegget til TS!:)

Standardavvisninger er hinsides teit. Ikke svar = "ikke interessert i kontakt akkurat nå". Hvorfor skal dette være så vanskelig å akseptere?:)

Skjult ID sø. 30 jan. 2011 15:39

@kit
ett standardavslag med blokkering gjør jo akkurat det du ber om.
Fjerner hverandre fra hverandres lister. Kan ikke bli mer effektivt enn det :)

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 30 jan. 2011 15:41

@Duckman) - søn 30 jan 14:59:
"Dette er 2011, dette er en sjekkearena, og av hensyn til både sender og mottakers tid og interesser vil alltid det mest høflige og hensynsfulle være å LA VÆR Å SVARE de du av en eller anen grunn ikke vil ha kontakt med nå, så din og andres tid kan brukes på mer interessante og nyttige ting!=)"

Angående tid og ryddighet.
Bedre med ett kjapt standardavslag og en blokkering fra en av partene, da er situasjonen avklart med 2 klikk.
Mail kan da slettes uten å ligge i mailboksen over flere dager, og personene vil ikke se hverandre igjen.

Eller mener du det er helt greit at mottaker kaster bort tiden til den som sender?

Skjult ID med pseudonym sunway77 sø. 30 jan. 2011 15:43

TS applaus!

Skjult ID med pseudonym kit sø. 30 jan. 2011 15:44

@Skjult ID - søn 30 jan 15:39. For å flisespikke så er det faktisk mer effektivt å ikke svare. Det er en operasjon mindre... :)

Skjult ID med pseudonym kit sø. 30 jan. 2011 15:46

@arneand. Du har ikke noe som helst krav på at mottakeren av dine meldinger skal kaste bort tiden på deg! Hvorfor skulle hun nå det?

Skjult ID med pseudonym Gjøran sø. 30 jan. 2011 15:52

Klart at det kan være tusen grunner til at noen ikke svarer. Er det samme duckman sier i TS. Men sytingen over manglende svar bunner i at man ikke opplever positiv respons. Ikke formen den negative responsen viser seg i.

En viss gruppe blir oversett her inne, profilene deres fenger ikke interesse. De burde gjøre noe med dette isteden for å klage over at folk ikke svarer dem. Reality-deal with it!:)

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 30 jan. 2011 15:54

Kit: hvis noen sender deg brev så betyr vel det at det er interesse tilstede uten å diskutere hvor mye....kan du utdype hva du mener 15.36.....mulig det jeg ikke forstår sammenhengen dette er sagt i:)

Skjult ID med pseudonym Bobby sø. 30 jan. 2011 16:00

Kan knapt tenke meg noe mer tragisk og tåpelig enn sukkers standardavvisning. "jeg tror ikke vi passer sammen. Lykke til videre!"

Åh, tusen takk dah. Du troooor ikke det nei??? Hva får deg egentlig til å ikke tro det?

Men hyggelig at du ønsker meg "lykke til videre" liksom...det kommer vel skikkelig fra hjertet vil jeg tro:p Når du trykket på standardknappen...

Åh, så mye bedre den standardavvisningen fikk meg til å føle meg! Det var jo i det minste et svar!:P Neste gang blir kanskje svaret positivt!

LOL

Skjult ID med pseudonym kit sø. 30 jan. 2011 16:02

Strings. Settingen er at jeg har sendt en melding, og hun ikke er interessert. Da synes jeg det er like greit at hun ikke svarer.

Det verste er de som svarer diffust, selv om jeg ikke er aktuell.

Skjult ID med pseudonym Bobby sø. 30 jan. 2011 16:02

Kan knapt tenke meg noe mer tragisk og tåpelig enn sukkers standardavvisning. "jeg tror ikke vi passer sammen. Lykke til videre!"

Åh, tusen takk dah. Du troooor ikke det nei??? Hva får deg egentlig til å ikke tro det?

Men hyggelig at du ønsker meg "lykke til videre" liksom...det kommer vel skikkelig fra hjertet vil jeg tro:p Når du trykket på standardknappen...

Åh, så mye bedre den standardavvisningen fikk meg til å føle meg! Det var jo i det minste et svar!:P Neste gang blir kanskje svaret positivt!

LOL

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 30 jan. 2011 16:03

Bobby: men da er vi jo egentlig inne på det vi prøver å få til....at folk skal svare høflig til tross for at de ikke mener det.....sånn omtrent ihvertfall...noen mener kanskje det som står i standardsvara også...men når de som ikke mener det alikevel sneder så er vel det positivt?

Skjult ID med pseudonym K37 sø. 30 jan. 2011 16:03

Godt innlegg. Får jeg ikke svar, er det bare å la "det ligge" og gå videre. Hvorfor bruke energi på noe som det ikke er noen grund til å bruke tid på... Selvfølelsen får hente påfyll andre steder.

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 30 jan. 2011 16:04

ok Kit...nå skjønner jeg deg......

Skjult ID sø. 30 jan. 2011 16:06

@kit
ja det er mer effektivt der og da, men på sikt så er det ikke det. Du må fortsatt forholde deg til profilene deres i fremtiden også. Det gjør det vanskligere for deg å finne den rette for du har unødvendig mange profiler å forholde deg til.

og når det gjelder kommentaren din til arneand :
- har ikke noe som helst krav på at mottakeren av dine meldinger skal kaste bort tiden på deg

Selvfølgelig har man ikke det. Men hvorfor skal man oppføre seg som en dust og vise total mangel på høflighet og vennlighet på sukker? Kan man ikke bare svare?
Hadde noen stoppet deg på gata og spurt hva klokka var, hadde du da latt vær å svare? Neppe....

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 30 jan. 2011 16:06

K37: det er nettop det de som ønsker svar prøver å få til...ettersom jeg bruker opptil en uke før jeg tenker at hun ikke er interessert så ønsker jeg en eller annen form for tilbakemelding..........en blokkering er nok hvis ho er helt sikker....for er hun det så er det hevet over enhver tvil om at vi passer sammen på noen som helst måte.

Skjult ID med pseudonym champignon sø. 30 jan. 2011 16:09

Fokus på hvordan andre velger å avvise deg er EKSTREMT unyttig. Det er blitt skrevet så helt vanvittig mye om dette temaet her inne i lang tid nå, at det ikke er rart at tonen til de som har irritert seg over det er lei.

Det er en liten gruppe på dette forumet som aldri slutter å gnåle og gnåle om det samme, og som ikke leter etter noen løsning. Isteden kunne de spurt om hjelp til å forbedre profilen sin, skrive bedre meldinger, presentere seg på en mer interessant måte og få mer ut av datingen generelt.

Dette er trist og deprimerende, fordi dette er et sted det kunne vært mye nyttig og inspirerende meningsutveksling isteden. Vi kunne utvekslet erfaringer om dating, hvordan vi kan gjøre datene bedre, hvordan vi kan få mer ut av forholdene vi har med andre mennesker - enten det er kjærester eller elskere eller venner man søker - og rett og slett få mer ut av hverdagen.

Trådene om hvordan andre avviser meldinger man sender, er et fokus som jager vekk de som faktisk ønsker å forbedre seg. De som ønsker tips, som vil utveksle erfaringer og rett og slett ønsker å få mer ut av livet mister lysten til å bidra når annenhver tråd er syting om irrelevante temaer.

De fleste her inne ønsker å finne seg en kjæreste, eller en elsker, eller i det minste en god venn. Det er alltid mulig å forbedre seg og lære ting av hverandre, og et debattforum kan fungere slik.

Men det krever at de som skriver tar ansvar for hva de fokuserer på, og spør seg selv: "Er dette nyttig?" før de poster ting som også kommer til å oppta andres tid.

(mann 39 år fra Oslo) sø. 30 jan. 2011 16:15 Privat melding

Når jenter sender avslag, bruker de tid på noe som veldig ofte fører til at de mottar sure mailer tilbake. Dette kan mange som har testet det ut bekrefte. Dette er det ingen grunn til at de skal gidde det ovefor gutter de er uinteresserte i.

I tillegg innebærer et avslag at de "brenner broer", fordi de vanligvis ikke har rukket å se så nøye på profilen. Å høre "jeg tror ikke vi passer sammen" er ganske provoserende når man skjønner at mottakeren ikke engang har lest profilen. "Åssen kan du vite det?" er en naturlig reaksjon da.

Derfor er det både mer effektivt, mer skånsomt og mer fleksibelt å la være å svare, enn å sende avvisning. Særlig dersom det letteste alternativet er standardavvisning, som generelt blir oppfattet som ganske meningsløst.

Dette vet de fleste jenter, og derfor foretrekker de å la være å svare fremfor å gi en avvisning når de ikke er interessert i kontakt med avsenderen der og da. Hadde ting vært motsatt, hadde sytepavene klaget over "dumme standardavslag" istedenfor.

Å gjøre noe selv for å forbedre sin situasjon og få mer ut av oppholdet her inne, er dessverre langt utenfor sytepavenes virkelighet.

Skjult ID med pseudonym ll sø. 30 jan. 2011 16:17

kan delvis være ening med deg champignon, men bare delvis

Jeg synes ikke de som starter disse trådene er så ille. Det er faktisk helt naturlig. Når man kommer her som nye bruker (og det er som oftest de som starter trådene) og man får tilnærmet null respons, så lurer man selvfølgelig på hvorfor,

Jeg har vært her i flere år, og det som jeg synes er verst er forumtrollene som klager på de som lager disse trådene. Det at de har vært her lenge og sett haugevis av slike tråder tidligere bør vel ikke gå utover de som er nye? Synes disse trollene skal skjerpe seg og heller komme med noen gode råd til TS istedetfor å klage. Dessuten så er det ikke påbud på at man må inn å lese tråden......

Skjult ID med pseudonym jente sø. 30 jan. 2011 16:23

Helt riktig Hambi!:)

Jeg mottar kanskje 5-10 meldinger fra nye gutter daglig og jeg har flere venninner som mottar omtrent det samme. Mange av dem er fra de samme guttene som sender ut standardmeldinger i øst og vest og har totalt uinteressante profiler. Og de sender ofte sur mail tilbake hvis de får en avvisning! "hvorfor er du så fordomsfull?" og greier. Skal jeg bruke masse tid på å skrive velbegrunnede avslag ovenfor gutter vi ikke kjenner og ikke vil bli kjent med??? Jeg gidder ikke synke så lavt at jeg sender stadardavslag til folk jeg ikke vet noe ting om ihvertfall.

Til dere som bruker tiden deres på å ergre dere over å ikke få svar, så er jeg glad jeg ikke bruker tiden min på dere!:)

Skjult ID med pseudonym K37 sø. 30 jan. 2011 16:24

Strings:
Hm. Jeg seer pointet. HVis du bruker mye tid og energi på å tenke på om du kommer til å få svar, skjønner jeg at du gjerne vil ha en rask tilbakemelding. Selv har jeg vel løst dette sånn, at jeg i utgangspunktet bevisst velger å IKKE tenke noe særlig på de jeg har skrevet til FØR jeg får positivt svar fra de, prøver i hvert fall på det. Jeg er selvfølgelig interessert i den person og håper jo på respons (siden jeg har tatt kontakt), men velger bevisst å ikke legge for mye i det i første omgang. Går det mer end en eller to dager, er sannsynligheten for, at de er opptatt av andre eller bare ikke interessert, svært stor. Da venter jeg I HVERT FALL IKKE på et svar.
På den måte slipper jeg å vente på et svar som kanskje aldri kommer. Er det derimot positiv respons, slipper jeg interessen og nysgjerrigheten til på en helt annen måte. Vet ikke, det funker for meg.

Skjult ID med pseudonym kit sø. 30 jan. 2011 16:24

@(Skjult ID ) - søn 30 jan 16:06.

Hvis mottakeren ikke har prioritert å bruke 2 minutter på å svare deg i løpet av ett par dager, kan det være formålstjenlig for deg å blokkere vedkommende hvis du ikke vil plages med å se mottakeren på dine lister

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 30 jan. 2011 16:26

@ kit) - søn 30 jan 15:46
hun, han, det? ;p
En mail i utboksen som ikke blir svart på vil gjerne føre til at man sjekker om den man har sendt til har vært pålogget, selv lar jeg det gå ca en uke uten svar fra mail er lest til jeg blokkerer.
I løpet av den tiden har jeg gjerne sett innom profilen ett par ganger.
Om mottaker hadde limt inn avslag og sendt svar hadde det spart senders tid.
Selvfølgelig har man ikke krav på svar, men hele sukker ville blitt velig mye hyggeligere og effektivt :)

Skjult ID med pseudonym Duckman sø. 30 jan. 2011 16:34

Z skrev:

>>>@ Duckman
"Så du innbillder deg at du får mer integritet ved å såre andres følelser? Får du mer integritet ved å påstå noe du og den andre vet du ikke har grunnlag for å vite?"

Sa jeg det? Forresten....det er ikke så viktig for meg hva du leser at jeg sa. Temaet interesserer meg egentlig ikke :-)<<<

Søren, og jeg som gledet meg til å invitere deg på date så vi kunne dele en mange timers spennende samtale om hva som er den helt optimale måten å avvise de man ikke har interesse av på nettet? ;P

Skjult ID med pseudonym forvirret sø. 30 jan. 2011 16:35

@kit
Jeg har testet ut dette og funnet ut at det er ganske dumt å blokkere hvis man ikke har fått svar på ett par dager. Mange grunner til at folk ikke svarer.

Prøv med en oppfølgingsmelding en måned eller 2 senere. Forbløffende mange som svarer da. I mitt tilfelle 1 av 4. Dater har det blitt av det også. Og er det ikke litt tafatt av oss og gi opp fordi man ikke fikk svar på 2 dager? Synes ikke det er en sjarmerende egenskap og jeg tror vel neppe damene synes det heller :)

Skjult ID med pseudonym Duckman sø. 30 jan. 2011 16:39

Å la være å svare er HELT OK på et nettsjekkested. Det betyr: "Ikke interessert akkurat nå - av hvilken som helst grunn".

De eneste som henger seg opp i det er de som nesten aldri får positiv respons her inne og som er avhengige av klaging. De hadde klaget over standardavvisninger hvis folk hadde brukt dem isteden. Å gå i seg selv faller dem ikke inn, alt som er galt er "alltid alle andres feil". Dette er den klassiske klage-mentaliteten, en trist men utbredt avhengighet som er vanskelig å komme ut av.

HVORFOR det å ikke svare er den beste måten å avvise folk generelt:

-Avvisninger blir mer negativt mottatt enn taushet av de fleste her inne, og fører til negative reaksjoner. Særlig gjelder dette standardavvisninger, som mange oppfatter som tåpelige. Dette er HARDE FAKTA og ikke "min mening".

-Å svare tar tid, og å konsekvent svare alt som kommer inn tar MYE unødvendig tid. Tid er en ressurs som ikke skal kastes bort, den mest verdifulle ressursen vi har.

* Derfor: Det beste er å la være å svare hvis man ikke er interessert i mer kontakt der og da. Tar mindre tid, mindre stress, mindre sure reaksjoner og de få som ikke tar hintet ville irritert seg over måten de blir avvist uansett.

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 30 jan. 2011 16:42

Får du så mange henvendelser at du har problemer med å svare Duckman? Vet ikke hva som er mye men tar jeg alle nettstedene jeg er med på så får jeg vel en 4-5 henvendelser hver eneste dag......har fremdeles ingen problemer med å svare........skal vel litt mere til før det skjer men.....

Skjult ID med pseudonym Joey sø. 30 jan. 2011 16:42

At en jente ikke svarer er et klart nok hint om at jeg ikke bruker mer tid på henne. Kanskje jeg sender en melding til etter en mnd hvis jeg liker profilen hennes veldig godt, men thats it. Sender melding - så glemme det - inntil jeg får et positivt svar. Send - let it slide - whatever happens happens!:)

Om de ikke svarer eller gir meg avslag er i utgangspunktet likegyldig, men jeg foretrekker taushet fremfor meningsløse standardavslag. "tror ikke vi passer sammen"-linja er bare idiotisk. Åssen kan noen "tro" noe sånt om en de ikke kjenner?

Hvem går forresten å VENTER på svar på en førstemelding til en villt fremmed?:P

Skjult ID med pseudonym marini sø. 30 jan. 2011 16:48

@ Duckman

Jeg er så enig med deg! Ære være de som orker å svare på totalt uinteressante henvendelser. Jeg er lei av å dustehenvendelser i postkassen min fra menn som vet at de aldri kommer til å møte meg. De bor kanskje for langt unna eller de er i feil aldersgruppe (unge eller gamle). Når det står i profilen min at jeg ønsker meg forhold i en viss aldersgruppe, forventer jeg at det blir respektert! Jeg synes det er mangel på alminnelig oppførsel å mase på meg om å bli kjent, når jeg har skrevet at jeg ønsker meg et langvarig forhold, mens det i autoteksten hans står at han varighet på forhold kan bli et problem! Det står også at jeg ikke vil flytte over lange avstander, hvorfor tar noen da kontakt med meg som bor i Hordaland og har barn? Over halvparten av henvendelsene jeg får handler om slike menn. Jeg synes de viser manglende respekt for meg, det synes jeg er verre enn min manglende høflighet når jeg ikke gidder å svare dem!

Noen ganger får jeg hyggelige brev som jeg ser noen har tatt seg tid til å skrive til MEG. Da takker jeg for hyggelig brev, men at det av en eller annen grunn ikke kan bli oss. Dette gjelder imidlertid kanskje bare 10% av henvendlsene, resten er som eksemplene over, eller at de bare sender flirt, eller korte dustemeldinger med blinketegn i, eller en eller annen fjasebemerkning de har skrevet i fylla eller noe.

Eller: jeg tenker...ok...denne fyren ser jo grei ut, uten at jeg "tenner" på profilen, og da snakker jeg mentalt først og fremst. Det kan jo hende denne karen er interessant, jeg svarer i litt senere, men det blir ikke noe senere, for hvis ikke profilen utmerker seg og jeg tenker: JAAAAAAAA, denne mannen MÅÅ jeg møte, da skjer det heller aldri. Men så vil jeg jo gjerne komme meg litt oftere ut, og vil jo gi folk en sjans...men.....så skjer det ikke likevel.

Det kan være mange grunner til at folk ikke svarer, og for mitt vedkommende svarer jeg ikke på mange av henvendelsene fordi jeg anser dem som useriøse, mennene har ikke en gang lest profilen min, da hadde de visst at det ikke er noen grunn til å ta kontakt! Jeg synes ikke det er noen grunn til å ta kontakt med meg, og jeg gidder ikke kaste bort tid til å svare han, med mindre:

1. Han er i riktig aldersgruppe
2. Bor i nærheten eller er flyttbar
3. Ønsker er seriøst forhold
4. Har en god match med meg
5. Har bilde og album
6. Har relativt velformulert profiltekst

Vet dere hva? Da er det ikke så mange ingen, det vil si, det er mange som ikke får svar!

(mann 39 år fra Oslo) sø. 30 jan. 2011 16:49 Privat melding

Strings: du må ta i betraktning at gutter generelt er mye mer offensive med å sende meldinger en jenter er. Særlig har du en viss gruppe gutter som sender meldinger i øst og vest og også til jenter de egentlig ikke tror de har sjans på, og der intensjonene er useriøse.

Så jenter mottar generelt mye mere mail enn gutter, og særlig mottar de mer useriøs mail. Da er det helt naturlig at de kun svarer på mail fra guttene de er interessert i videre kontakt med.

Skjult ID med pseudonym forvirret sø. 30 jan. 2011 16:49

og når satt du med fasiten duckman?

Min påstand er at det beste er en standardavslag og så blokkering.
1. det tar ikke tid. Faktisk klarer jeg å sende standardavslag og blokkere på under 10 sekunder. Det betyr at jeg klarer rundt 20 stk på 3 minutter. Det burde holde for de fleste. Så tid er bare ett dårlig argument for at man ikke har god nok oppdragelse :)
2. man får ikke sure reaksjoner hvis man blokkerer. Faktisk så hører du ikke noe mer til personen i det hele tatt. og etterhvert så glemmer man den personen fordi man ikke ser profilen lengre. Man glemmer ikke det med en profil som man stadig ser og som man vet ikke svarte.
3. Ikke svar er ikke det samme som ikke interessert for alle. Mulig at du mener det, men det vet ikke de som tar kontakt. Selv så opplever at en stor andel av de som ikke svarer, faktisk gjør det på andre forsøk. Så den teorien stemmer ikke i det hele tatt.
4. Er det egentlig bedre å avvise med å ikke svare? Hva tror du det gjølr med selvfølelsen til en person hvis man aldri får svar? Er ikke spesielt morsomt å føle seg fullstendig oversett. Det er faktisk mye verre over tid enn å få avslag.

Så hvem har rett? :)

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 30 jan. 2011 17:00

Jada Hambi.....jeg vet at damer får flere brev enn menn og at menn har en tendens til å mase....får du omternt rundt ti henvedelser hver eneste dag så skjønner jeg at det butter litt imot.
Men jeg tror ikke alle som svarer her på forumet er i den situasjonen...jeg er ganske sikker på at mange er late klagefanter som "ikke gidder"...det er noe helt annet......desuten retter jeg meg mot do som tross alt har "TID" til å sitte ved pcen å svare....som bruker mere tid på å gjøre det enn det faktisk tar å svare på sine henvendelser.....
I den store helhet så forstår jeg damer som ikke svarer langt bedre enn menn som ikke svarer....det er faktisk menn som ikke svarer jeg retter meg mot.......litt mot kvinner også men jeg har som sagt større forståelse for damene:)

Skjult ID med pseudonym Joey sø. 30 jan. 2011 17:10

Standardavslag + blokkering er et veldig dårlig tips eter min mening. Det må eventuellt bare være ovenfor de profilene som er TOTALT uinteressante.

Det vanlige er vel heller at profilen ikke fenger så mye der og da, og at man bare ikke gidder å svare eller utseter det. Men man ønsker ikke å ekskludere vedkommende heller og ønsker ikke å avvise noen man syns ser ok ut.

Hvis du ikke får svar fra en profil du liker kan du godt prøve igjen en mnd eller to senere, gjerne med en annen melding.

Men hvis du er i den situasjonen at du nesten ikke får svar på noen henvendelser burde løsningen være åpenbar: endre profilen din.

å klage over at ingen svarer er totalt meningsløst. Og som Hambi sier så er det en helt naturlig reaksjon på et sted som sukker der det er så mye mail som sendes!:)

Skjult ID med pseudonym marini sø. 30 jan. 2011 17:18

De som mener at man bør svare på alle henvendelser: skal man svare på flirter og korte blunkemeldinger også?

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 30 jan. 2011 17:18

Joey: skal en liksom la vær å blokkere eller å bruke standard avslag for at en ikke skal utelukke kontakt på et seinere tidspunkt, eller bruke det å "ikke svare" som et signal om at du ikke er interessert på det nåværende tidspunkt....da synes jeg i tilfelle du skal skrive det til denne personen i en mail........

Skjult ID med pseudonym marini sø. 30 jan. 2011 17:21

Forvirret og Duckman

Dere har rett begge to, ulike mennesker reagerer ikke likt.

Joey er også inne på noe viktig...man vil kanskje holde muligheten oppe for kontakt senere, eller kanskje ikke, avgjørelsen er vanskelig å ta. Det er jo mennesker man har foran seg!

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 30 jan. 2011 17:21

marini: etter mitt syn nei...men nå mener ikke jeg at en skal svare på alle meldinger heller........det er tilstrekkelig at en svarer etter egen evne....

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 30 jan. 2011 17:23

Klarer du ikke å avise en person der og da så må du ihvertfall være klar over at den dagen du eventuelt blir interessetr så er kanksje ikke interessen tilstede hos den andre lenger, kanskje litt bedre å ta seg tid til å finne ut av det der og da istedetfor?

Skjult ID med pseudonym Joey sø. 30 jan. 2011 19:06

Det med å finne ut av om man vireklig er interessert der og da høres ut som en fin ide, men funker ikke i praksis.

For de som er aktive her inne er det så mye mail å forholde seg til at man sorterer oppmerksomheten mot de viktigste mailene på rent overlevelsesmodus. selv jeg som er gutt opplever dette i mer aktive perioder når jeg mailer med 5-15 forskjellige jenter samtidig. Tenk på de som i tillegg til alt dette får masse åpningsmail fra halvveis uinteressante fyrer? Man gidder bare ikke, ikke sjans i helvete.

Hele temaet er meningsløst fra start til mål, bortkasta tid!

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 30 jan. 2011 20:01

Blir du såret av å ikke få svar på en melding, er ikke nettdating noe for deg. For på nettet har du en mulighet du ikke har i den virkelige verden - du har muligheten til å ignorere. Sånn sett er det mer som tidligere tiders kontaktannonser i aviser enn sammenlignbart med det virkelige livet. At man har muligheten til å ignorere - og at man faktisk ignorerer - gjør jo kanskje at man kan gå glipp av noe, men det er nettdatingens virkelighet. Kan du ikke leve med dette - og resultatene av det - så bør du heller melde deg på et dansekurs eller italiensk for nybegynnere.

Et annet moment som skiller nettdatingen fra virkelighetens verden, er at det at noen tar kontakt med deg i en gitt setting slett ikke behøver å bety at de er ute etter å sjekke deg opp - ikke en gang på byen. Om noen tar kontakt med meg her, derimot, så tror jeg ikke de bare er ute etter å slå av en prat - da er terskelen for at praten skal være interessant desto høyere.

De fleste av oss er her for å finne den spesielle andre - hvorfor pokker bry seg om dem som ikke er det?

Skjult ID med pseudonym Dimian sø. 30 jan. 2011 20:27

Klaging og syting er en form for ego-beskyttelse, og svært mange i samfunnet vårt lider i ulik grad av denne triste og deprimerende tilstanden.

Det er typisk mennesker som er totalt ute av stand til å endre noe ved seg selv, som er livredd for enhver type forandring, og som derfor føler seg fanget som slaver i sitt eget liv. Det er trist å ikke se noen utvei fra et liv av endeløse repetisjoner, og de går inn i "offer"-mentaliteten for å gjøre det mer uutholdelig. Andre fluktmuligheter er tv, piller, alkohol, narkotika og internettforumer. De hjernevasker seg selv til å tro at alt som er galt er alle andre eller "samfunnets" feil, og at det er helt umulig for dem selv å påvirke noe, og de gjentar dette for seg selv, igjen og igjen og igjen.

Sutrepaven er egosentrert inntil det ekstreme. Han er totalt ute av stand til å forstå andre menneskers tanker eller følelser, eller leve seg inn i dere situasjon. Det er nesten som at ingen andre eksisterer - alt handler om meg, meg, meg, meg, meg...

Sutrepaven lever i en dyp løgn. Han lyver for seg selv om hvem han er, lyver for seg selv om verden rundt ham og biter seg til løgnene med nebb og klør. Løgner er det eneste han kjenner, virkeligheten er uvirkelig. Han kjenner ikke noe annet type liv og har ikke tro på at det er mulig. Hodet hans gjennomstrømmes av tanker fra morgen til kveld uten et øyeblikks pusterom. Bekymringer om ting som kan komme og om ting som har vært. Vanligvis er han nesten ikke til stede. Han klarer ikke nyte synet av en soloppgang eller en god matrett fordi han er så mye inne i hodet, og i en samtale hører han kun det han vil høre. Fanget i et klamt lite isolert rom, uten kontakt med omverdenen.

Folk er rammet av dette i ulik grad. De som er rammet i tyngre grad er nesten umulig å hjelpe fordi de ikke ønsker hjelp eller klarer å motta det. De er alt for knyttet til sin egen negativitet og selvmedlidenhet og har ingen tro på muligheten til å forandre seg. Det eneste du kan gjøre er å la dem være som de er og be dem holde kjeft (for andres del). Og gjøre ditt beste for å ikke havne i en egosentrert klage-og-syte spiral selv.

Personlig tror jeg at sutrepaven er et resultat av det kyniske og samvittighetsløse bruk-og-kast samfunnet. Han er, i likhet med samfunnet som har skapt ham, fyllt til randen av sykelig egoisme.

Skjult ID sø. 30 jan. 2011 20:31

@qwerty
Der sa du det..."hvorfor pokker bry seg om dem som ikke er det"

Nei, hvorfor skal man i det hele tatt bry seg om andre enn seg selv?
Hadde jeg visst hvem du var så skulle jeg blokkert deg ene og alene på den setningen der.
Foretrekker faktisk folk som ikke bare tenker på seg selv hele tiden :)

Skjult ID med pseudonym børjan sø. 30 jan. 2011 20:43

En ting kan jeg love dere er at slike sytetråder vil fortsette å komme. Slik har det vært her i årevis.
Ingen grunn til at det skal bli noe bedre når det er så mange gir uttrykk for at de bare tenker på seg selv :)

Når hver tredje tråd på forumet handler om manglende svar, når sukker har laget en egen svargarantiliste (som ikke fungerer), så er det jo tydelig at dette er ett stort problem her. Leser jo også ofte at dette problemet er mye mindre på andre nettsteder.

Så er det jo tydelig at det er kun en ting som vil fungere, og det er nettopp å begynne å svare på meldinger. Men på den annen side, hvis dette skulle skje, så er det jo ikke noe igjen av forumet :)

Kansje det er derfor det er så mange her på forumet som er imot å være litt hyggelig mot hverandre og faktisk svarer?

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 30 jan. 2011 20:43

Jeg synes det er helt topp om folk som ikke ser på meg som et potensielt kjæresteemne blokkerer meg, jeg! Da slipper jeg å bry meg om dem i denne settingen - som jo nettopp er en setting der man jakter kjæresteemner. Det handler ikke om at man ikke bryr seg om dem i andre sammenhenger, men det er ikke derfor jeg er på Sukker, faktisk.

Selv er jeg relativt åpen for hvem som kan være et kjæresteemne, derfor svarer jeg de fleste og står også på svargarantilista. Men om det er noen jeg ikke ser på som et kjæresteemne eller noen som ikke ser på meg som et kjæresteemne, så er ikke dette plassen for oss å bli kjent på, eller bry oss om hverandre.

Skjult ID sø. 30 jan. 2011 20:57

På nettet oppfører man seg annerledes en i det virkelige liv. Elsk eller hat det, men sånn er det.
Før i tiden satte man inn kontaktannonser og mottok brev. Selv da skrev man kun tilbake til de som var interessante.

Skjult ID med pseudonym Knotten sø. 30 jan. 2011 21:46

Syns egentlig Hambi oppsummerte alt som er nødvendig å si om dette temaet:

"du må ta i betraktning at gutter generelt er mye mer offensive med å sende meldinger en jenter er. Særlig har du en viss gruppe gutter som sender meldinger i øst og vest og også til jenter de egentlig ikke tror de har sjans på, og der intensjonene er useriøse.

Så jenter mottar generelt mye mere mail enn gutter, og særlig mottar de mer useriøs mail. Da er det helt naturlig at de kun svarer på mail fra guttene de er interessert i videre kontakt med."

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 30 jan. 2011 21:49

joda knotten....er noe der, men hvis dette er et jandicap i forhold til det å svare så bør jo menn være tilsvarende bedre til det.....derfor lurer jeg på om dette er tilfelle

Er det det, noen som vet?

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 30 jan. 2011 22:10

ingen som gjør det Lanilen, synes det er helt greit jeg....når jeg diskuterer så er det fodi jeg ikke synes argumentene for å ikke svare er gode nok......hadde de vært det så hadde jeg ikke diskutert.

(mann 37 år fra Vestfold) sø. 30 jan. 2011 22:10 Privat melding

Har nå kastet bort tiden på å endre profil teksten...

Skjult ID med pseudonym meg sø. 30 jan. 2011 22:26

Ja, sant det, Skjult ID! (20.57) Tenk deg å gå i postkassen, rive opp konvolutten med frimerke og adresse bare for å lese: "Beklager. Vi passer ikke sammen. Lykke til videre!" Haha...

Jeg er både enig og uenig med TS. Enig i at det for egen del er greit å bruke tid på de som er interessante. MEN for den som har skrevet og håper VELDIG på respons fra en bestemt person, er det kjappere å få et avslag i fleisen. Ventetiden blir kortere, for de som skriver til en og en. Alternaivt må man skyte med hagle og da blir det jo fort en ketchup-effekt ut av det.

Integritet har ikke noe med dette å gjøre for meg. Ikke høflighet heller egentlig. Vi VET at folk foretrekker ulike ting, så hvordan kan noen påberope seg hva som er rett? Gjør det du vil at andre skal gjøre med deg, er vel en god tommelfinger-regel.. ?

Ellers enig med kvinne81. En lang og hyggelig melding som jeg skjønner er til meg, synes jeg fortjener et hyggelig og personlig avslag. Et hei, en sleezy melding eller alle de som Marini nevner, som bommer på det jeg søker, trenger ikke få svar..

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 30 jan. 2011 22:36

For en gangs skyld synes jeg at jeg er et eksempel til etterfølgelse. Hehe. Hør nå:

Jeg svarer ALLTID på mail utenom standarflirtehilsenene med bilder.
Jeg bruker ALDRI standardsvaret.
Og jeg får ekstremt sjeldent noe negativt tilbake for det.

Jeg svarer som regel med en liten begrunnelse, fordi jeg tror at de da føler seg behandlet med respekt og fordi det kan gi dem et clue om hva som kan fungere og ikke minst; slik at de skjønner at de ikke er helt håpløse.
Det er tre kategorier:
1) De som er uheldig med timingen, jeg feks dater en eller er ikke i modus for å maile med for mange av gangen
2) De som har opplagte showstoppere; som at aldersforskjellen er for stor, han bor dessverre litt langt unna, vi er for ulike i interesser eller ønsker om fremtiden
3) Han er mindre attraktiv etter min smak. Disse (de fleste) har ofte andre gode kvaliteter, og da er det bare å si at "jeg er overbevist om at du er en bra fyr, selv om du dessverre ikke er helt min type. Håper du finner den rette, for jeg får inntrykk av at du har mye å gi. mvh ..."

Får jeg svar, får jeg som regel en hyggelig tilbakemelding med ønske om lykke til selv.

Hvorfor. Fordi jeg over tid tror at noe av det mest skadelige for mange mennesker er over tid å bli behandlet som luft. Bare det å svare gir en erkjennelse av at du blir sett og behandlet med respekt. Mange single sliter, og jeg synes (det høres litt cheesy ut da, men jeg mener det:) vi skal ta litt vare på hverandre.

Skjult ID sø. 30 jan. 2011 22:39

synes vibe fortjener en statue pga det innlegget der.
Sånn kan det faktisk gjøres :)

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 30 jan. 2011 22:49

Synes Vibe fortjener en stjerne for det der.....hun begrunner hovrofr folk bør svare hverandre åp en måte som kan få den mest hardbarka svaremotstanderen til å felle en tåre å si "jo...det er kanskje ikke så dumt"...tar kanslkje ikke så lang tid før tårene er borte og holdninga er like klar men akk.........

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 30 jan. 2011 23:18

I forbindlese med den nye tråden om trening og sånt så har jeg funnet enda et godt argument for å bli flinkere til å gi respons...det er nemlig bevist at det gir selvtillit å gi av seg selv...folk som smiler mye til andre...er positive og tar initiativ får en helsebringende effekt av det i gevinst:)