Alle innlegg Sukkerforum

si sannheten, er jeg for gammel for dere?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym fin32 ma. 31 jan. 2011 00:08

Et spørsmål, spesielt til dere gutter og herrer: jeg er 32 (jente), pen og fin og bra på de fleste måter, men synes responsen fra de som har bra match med meg er litt laber. (Får selvsagt en del post fra folk som egentlig ikke har lest profilen min og har dårlig match og egentlig er ute etter noe useriøst etc)

Helst er jo en fyr mellom 33 og 36 tingen for meg, tror jeg selv.

Men fyrene mellom 33 og 36, går de først og fremst etter jenter yngre enn 29? kanskje til og med helst yngre enn 27?

Si det som det er! Jeg kan ta sannheten. Og jeg skal nok finne meg en drømmeprins til slutt:-)

(mann 42 år fra Telemark) ma. 31 jan. 2011 00:23 Privat melding

skal jeg kunne si noe om det så må jeg se profilen din, og deter litt vanskelig når søkemotoren ikke finner noen fin32...oi jeg ser at jeg har utelukket en liten detalj.....la meg prøve engang til.....

Skjult ID med pseudonym Strings ma. 31 jan. 2011 00:25

nei...hjalp lite....la vær og kryss av for anonymitet så blir det lettere for folk å svare på spørsmålet ditt......

Skjult ID med pseudonym Strings ma. 31 jan. 2011 00:27

menb for å gi et lite svar så er det ingen grunn til at ikke jevnaldrende skal kunne være interessret i deg, da kan det hende at tesen om useriøsitet her inne stemmer til en viss grad.

Skjult ID med pseudonym mann41 ma. 31 jan. 2011 01:10

Hmmm.... jeg skal være ærlig og snakke for meg selv. Mulig du har et poeng. Selv er jeg mer interessert i ei på din alder enn de inntil 4 år yngre enn meg selv - dvs de på 37 og oppover. Det har med kroppens forfall og sinnets lekenhet å gjøre. Blir liksom noe mer fruktbart og feminint med en yngre kvinne. Fysisk tenner jo menn mest på de på 17-27 ifølge det jeg har lest. Men heldigvis er det mentale også viktig.

(mann 43 år fra Oslo) ma. 31 jan. 2011 02:52 Privat melding

32 er ok...alder er ikke så utrolig viktig..ikke matchtree heller.

Alder er i seg selv ikke et viktig kriterium for meg...alkohol er, for jeg drikker ikke og vil helst at den jeg skal leve med skal i det minste holde konsumet av promiller til det absolutte minimum...

Skjult ID med pseudonym Tikktakk ma. 31 jan. 2011 04:10

Alder ingen hindring. Det finnes en øvrige grense men for min del ikke mye ynge enn 12 år. Er hun 5 år opp så helt greit for min sin del.

Skjult ID med pseudonym mann33 ma. 31 jan. 2011 09:05

Jeg er 33 og omtrent alle jentene jeg har datet de siste par - tre årene har vært i 20-årene, med bare et par - tre mislykkete forsøk på sukkerdater med jenter på over 30. Og alle jeg har involvert meg med og datet over litt tid har vært omtrent i alderen 24 - 27. Skulle gjerne ha sagt at en jente som faktisk er et år yngre enn meg ikke er for gammel for meg, men handlinger taler vel strengt tatt høyere enn ord og litt selvinnsikt er jo greit å ha. Samtidig møter jeg jo en sjelden gang også jenter i begynnelsen av 30-åra som jeg finner attraktive, så jeg liker å tro at jeg er åpen for å involvere meg med jenter også i den alderen hvis rett dame skulle dukke opp, men når jeg tenker etter har de få jentene stort sett alltid sett betydelig yngre ut enn det de faktisk er. Konklusjonen må nok være at jeg helt klart foretrekker jenter i 20-åra ja, og på et overfladisk sted som dette hvor du møter en nettprofil og ikke et reelt menneske ansikt til ansikt betyr det at jenter i 30-åra sorteres bort.

Skjult ID med pseudonym jenta ma. 31 jan. 2011 09:23

Kommer det bare an på hvor godt man som jente i 30-åra holder seg, eller er mange menn redde for at det blir mas om reproduksjon riiiiimelig raskt inn i forholdet?

Skjult ID med pseudonym mann33 ma. 31 jan. 2011 09:58

@ jenta

Det er nok begge deler for min del. Jeg er jo fullstendig klar over at kvinner har en biologisk klokke som tikker, og selv om jeg har lyst på barn selv en gang så ønsker jeg å ha god tid til å bli kjent med jenta først og oppleve ting sammen med henne. Samtidig er det ingen mangel på jenter i midten eller slutten av 20-årene som kan tenke seg å være sammen med en mann på 33, selv om jeg selvsagt også er for gammel for enkelte. Eller i det minste er det ingen mangel på jenter i midten eller slutten av 20-årene som kan tenke seg å være sammen med en mann på 33 som har orden på livet sitt, vet hvordan han skal behandle jenter og har litt game. Min erfaring er i alle fall at jentene på 24-26 som jeg møter IRL kan være litt skeptiske hvis de vet hvor gammel jeg er allerede når vi møtes, men de pleier å skyve det til side ganske fort. Dessuten pleier jeg alltid å si at jeg er nesten 60 hvis de spør;) Hun siste jenta jeg datet visste faktisk verken hva jeg jobbet med eller helt hvor gammel jeg var selv etter to måneder. Jeg har en bra jobb, så det var ikke fordi jeg var flau eller noe, og er helt komfortabel med alderen min, men det ble en slags lek etterhvert hvor hun prøvde å finne ut av det. Ganske morsomt egentlig. Faktisk vet hun vel fortsatt ikke de tingene hehe.

Men tilbake til poenget. Ja, for min del er det både det at jeg tror at de raskt vil ønske seg barn og det at de færreste fysisk sett ser like bra ut som jenter som er 5 eller 10 år yngre. Selv om de kanskje tror det selv. Vi gutta forfaller akkurat like fort, men siden kvinner i større grad vektlegger andre ting enn utseendet (sier ikke at det er uviktig, bare at dere som regel ser ut til å legge noe større vekt på andre ting også enn det vi gutta gjør), så får vi menn en relativ fordel etter hvert her. Selvsagt gitt at vi også tar vare på oss selv og holder orden på livene våre. Og for min del gjør jeg i alle fall det.

(mann 43 år fra Oslo) ma. 31 jan. 2011 12:15 Privat melding

kort og godt...Alder viser vel mer til produskjons-år og er ikke en best-føre-dato.

Jeg tenker at jeg selv kommer bare å være enda smartere, enda sterkere og i enda bedre form da jeg runder 50 eller så....

Skjult ID med pseudonym fin32 ma. 31 jan. 2011 12:51

@mann33: takk for ærlig svar. Det høres ikke lovende ut for meg, nei. Og så er jo ikke jeg interessert i å date på den måten du gjør - jeg ser nok etter den store kjærligheten, jeg.

Jeg for min del synes jeg er både penere og strammere enn jeg var da jeg var 26, men samtidig ser jeg jo at huden rundt øynene ikke ser ut som en nyplukket fersken. Dessverre synes jeg også at mange norske menn forfaller fort når de kommer i slutten av tredveårene. Håret er borte, magen kommer, lyset i øynene slukner, og ikke kan de fikse seg med sminke sånn som vi kan. De gutta som holder seg skikkelig fine til de er førti er ofte så opptatt av trening at det ikke går an å ha en spennende samtale om noe som helst annet.

Og derfor synes jeg at jeg passe best sammen med en på min egen alder! Pluss minus et par år! Bortsett fra at de har draget på ungdommen. Fadern.

Skjult ID med pseudonym rulleben ma. 31 jan. 2011 12:58

Fin32, du er IKKE for gammel!
Jeg sier heller 32 enn 27 og jeg er 32 selv. Det er mulig alderen min begynner å spille meg et puss, mens syns kvinnene nå tildags bare blir vakrere hvor eldre de blir, selvfølgelig innenfor rimelige grenser og rundt min egen alder. Tror lett jeg finner et flertall av jenter på 32 jeg finner mer attraktive enn på 29 eller 27 her.

Skjult ID med pseudonym fin32 ma. 31 jan. 2011 13:00

@rulleben: Ahhh, takk. Musikk i mine ører.

(mann 43 år fra Oslo) ma. 31 jan. 2011 13:06 Privat melding

@Fin32
" De gutta som holder seg skikkelig fine til de er førti er ofte så opptatt av trening at det ikke går an å ha en spennende samtale om noe som helst annet. "

Dersom du tror at trening kun har å gjøre med muskler, så har du feil...trening får igang langt mer i kroppen enn simpel forbrenning av kalorier eller oppbygging av muskelmasse.

Det eksisterer undersøkelser som viser at folk som trener, og da spesielt dem som løper...faktiskt blir smartere enn dem som ikke gjør det.

Pass deg for å generalisere, for det du sier er omtrent like sant som å si at jenter på 30+ har passert sitt best-føre-dato...
Sanningen er nok at alle er individer og du har utrente idioter og trente genier, jenter på 30++ som er i sitt livs beste form og jenter på begynnelsen av 20-årene som ser ut som og lever som 50-åringer.

(mann 43 år fra Oslo) ma. 31 jan. 2011 13:09 Privat melding

@Fin32.
" Håret er borte"

ikke mobb oss hårløse heller...vi har mange fordeler, som teks at vi løper litt raskere da vi har mindre aerodynamisk motstand og blir dermed enda litt mer smarte enn menn med hår... :D

(mann 42 år fra Oslo) ma. 31 jan. 2011 13:12 Privat melding

Det å ha runda 30 er på ingen måte en hindring. Jeg finner ofte (og har gjort det når jeg var yngre også) at kvinner over 30 er mer spennende enn sine yngre medsøstre, og har opplevd litt mer i livet - og vet derfor bedre hva de faktisk vil ha. Dette er såklart mine egne erfaringer, og stemmer ikke for alle, men ingen grunn til å miste motet.

Heller ei på 32 enn 23 for min del. Og jeg kan umulig være aleine om det. ;)

(kvinne 48 år fra Nordland) ma. 31 jan. 2011 13:13 Privat melding

Stå på fin32!!! Helt enig med deg. Du blir bare vakrere med årene, og jeg håper du finner en voksen mann som ikke er så overfladisk og egoistiske som mange er her inne !
Faktisk så er en kvinne i sin beste alder seksuelt i 40 årene.. En mann som ønsker en 10-12 år yngre kvinne, kan jo risikere å gå glipp av dette...

Jeg har ikke noe imot stor aldersforskjell, men det må ærlige hensikter hvis forholdet skal holde...

Skjult ID med pseudonym mann33 ma. 31 jan. 2011 13:30

@ fin32

Date på den måten som jeg gjør? Jeg er ikke sikker på om jeg helt skjønner helt hva du mener, men det er ikke farlig. Jeg er selvsagt også ute etter den store kjærligheten jeg som de aller fleste andre, men jeg har aldri forelsket meg i noen ved første blikk, kun etter å ha kjent dem en stund. Så jeg dater jenter jeg liker, også ser jeg bare hvordan det utvikler seg. Og det med lyset som slukner i øynene, lekenhet osv synes jeg jo går begge veier. Jeg for min del synes det er veldig gøy med for eksempel dans, aking og og tulleting som putekrig og lek i snøen, og har ingen problemer med å være litt gutt også og ikke bare voksen, seriøs mann hele tiden.

Forøvrig merker jeg jo at jeg også gradvis flytter den nedre aldersgrensen oppover. Jeg er ikke lenger interessert i 20 - 22 åringer, men jenter på 24 - 25 og opp til 28- 29 eller så synes jeg fortsatt både er forfriskende søte og ungdommelige samtidig som de er voksne nok til å ha litt livserfaring, og det liker jeg. Om 3 -4 år har jeg kanskje en ny nedre grense på 27-28, hvem vet. Men dette er vel bare en smakssak, er det ikke?

PJH1 har forresten rett når det gjelder andre helsemessige sider ved trening enn bare muskler. Kombinert med nok søvn og et relativt bra kosthold gir trening også blant annet bedre hud, fordi du jo svetter ut en masse avfalls- og giftstoffer fra kroppen. Badstue kan vel kanskje ha samme effekten, hvis du tar nok av det, men for min del foretrekker jeg trening fordi jeg liker å bruke kroppen litt. Eller egentlig ganske mye. Og god kondis kommer jo også godt med mange steder,også i senga;)

Og du finner helt sikkert en bra fyr du også. Jeg heier i alle fall på deg!:)

Hilsen en veltrent 33-åring med alt håret på plass og fortsatt lys i øynene, om akkurat med nok antydning til mage til at jeg beskriver meg selv som gjennomsnittlig og ikke atletisk her på Sukker;)

Skjult ID med pseudonym mann41 ma. 31 jan. 2011 13:30

@fin32: Du skriver om de som nærmer seg 40: "Håret er borte, magen kommer, lyset i øynene slukner"

Kan nok stemme for mange. Fikk høre samme klagesang fra ei på 34 her om dagen.

Men for de som nylig har *passert* 40 derimot! Etter fylte 40 setter som kjent 40-årskrisa inn. Og da tar mange et valg om å skikkelig skjerpe seg.

Ta for eksempel meg selv. Håret sitter, og er fortsatt fyldig og mørkt. Genetisk flaks kanskje. Og huden kan man gjøre mye med. Rens og gode kremer er tingen. Hvem trenger vel sminke da. Løps- og styrketrening noen ganger i uka gjør underverker. Kombinert med bedre kosthold. Som resulterer i større utholdenhet i senga for eksempel. Og øyne med glød. Yes! Men det viktigste av alt er den personlige utviklingen som skjer. Og det er ikke mye prat om trening, det blir jo kjedelige samtaler som du sier.

En ting er sikkert. Jeg har langt større draget på de mellom 20 og 30 nå, enn for 10 år siden da jeg var 31. På byen vel og merke. Ikke på Sukker. Og det kan finnes mange som meg.

Skjult ID med pseudonym mann ma. 31 jan. 2011 13:31

"Du blir bare vakrere med årene", sies det av mira-bella (41år)....

Herregud, for noe pisspreik!
Skjønner ikke hensiktsmessigheten med å si sånt tull når alle vet at det er nettopp det motsatte som er tilfelle, (og det gjelder begge kjønn).

”Jeg kan ta sannheten”, sier trådstarter, og når noen SPØR om å få høre sannheten, synes jeg hun skal få HØRE sannheten, og ikke noe ræl.

Som mann på cirka 32, hadde jeg helt klart valgt ei jente på 25-29 fremfor ei på 32, hvis "alt annet er likt".

Skjult ID med pseudonym Torch ma. 31 jan. 2011 13:41

Hva hjelper det egentlig mannen at kvinnen kanskje er på sitt kåteste når hun er i 40-årene, hvis han selv ikke lenger tenner på henne seksuelt? Det er nok en god del menn i 40- og 50-årene som tar potenspiller ikke egentlig fordi de strengt tatt trenger det selv, hvis de hadde hatt en yngre og mer fysisk attraktiv kvinne, men for samlivet sin skyld. Fordi mannen faktisk er oppriktig glade i kona eller samboeren selv om han dessverre ikke lenger egentlig er spesielt fysisk tiltrukket av henne. Men det er nok normalt lettere for begge parter å skylde på aldrer og fysiske skavanker, enn å innrømme dette både ovenfor seg selv og for partneren.

Skjult ID med pseudonym fin32 ma. 31 jan. 2011 13:43

Takk mira-bella, for oppmuntrende ord! Og kult å se en så vakker dame som deg som har runda enda flere år enn meg, det viser jo at du har rett:-) Takk for hyggelig melding fra M. Reynolds også.

@PJH1: Du er absolutt en av de som beholder et godt utseende uten en stor hårmanke, og i det hele tatt synes jeg ofte at glatte hoder er sexy. Og at trening er sunt for kropp og sjel og hjerne, er det ikke tvil om! Poenget mitt er bare at i de fleste tilfeller så føler jeg at jeg mentalt og fysisk matcher aller best med noen som er omtrent like gamle som meg selv - og jeg synes det er synd hvis mange mener at jeg er så gammel at jeg bare passer sammen med menn som er ti år eldre, det blir jo litt sprøtt!

Ha ha mira-bella, du har et poeng, har en mistanke om at mann33 ikke aner hva han går glipp av på sexfronten? (Neida mann33, det er sikkert helt supert det du finner:-))

(kvinne 48 år fra Nordland) ma. 31 jan. 2011 13:51 Privat melding

Tror mann på cirka 32 mistet tråden litt her.....
Jeg driver ikke med ræl!! Kun personlig erfaring!
Det å være trygg på seg selv med de erfaringer man får gjennom livet er med på å gjøre folk vakre!!
Uansett alder!

Skjult ID med pseudonym mann33 ma. 31 jan. 2011 14:02

Det med draget gjelder meg også. Jeg har MYE mer draget nå som jeg er 33, enn da jeg var 23 eller 25 selv. For da ville jo svært mange jentene som var mine jevngamle heller ha menn på 28, 30 eller 35. Nå er jeg en av de mennene selv, og fra å være nesten totalt oversett av jenter på min egen alder for ti år siden (nesten, heldigvis ikke helt, for da hadde jev vel endt opp fullstendig knekt og bitter) så opplever jeg i dag at det ofte er lekende lett å sjekke opp jenter ute og at det faktisk ofte er de som forsøker å sjekke opp meg. Så hvorfor skal jeg ikke glede meg over det og nyte det? Jeg møtte for eksempel en kjempesøt 24-åring nå på lørdag som definitivt var den som la an på meg, og ikke omvendt, og jeg skal møte henne denne uka. Det gleder jeg meg til. Og sannheten (det er jo ingen grunn til å skryte på et anonymt forum) er at jeg i dag faktisk stort sett har et luksusproblem og må streve for å holde meg i skinnet til tross for mange fristelser, siden jeg ser på meg selv som en skikkelig fyr og ikke noen rundbrenner eller player. Da jeg var noen-og-tjue var problemet heller det motsatte, nemlig at nesten ingen jenter var interessert. Jeg var forøvrig aldri en av de gutta på 23 eller 25 som styret med 15 -18 år gamle småjenter, noe som selvsagt er en løsning for en del, siden jeg har en lillesøster og ikke hadde samvittighet til slikt.

At vektskålen i sjekkemarkedet gradvis tipper mer i mennenes favør med alderen er jo ikke akkurat noe nytt. Kvinner har i gjennomsnitt sin topp attraktivitetsmessig en stund før oss gutta, til vår store frustrasjon når vi alle er yngre (tror ikke de fleste av dere jenter egentlig vet hvor mange skuffelser, avslag og nederlag de fleste menn opplever når de er yngre, men det er nok til å knekke selvtillitten til ganske mange for å si det sånn) og kanskje deres voksende frustrasjon når vi alle blir eldre. Jenter er vel i gjennomsnitt på topp når de er rundt 16 - 17 til 27 - 28, og menn kanskje fra de er rundt 27- 28 og fram til noe etter 35. Med noe variasjon fra individ til individ innen begge kjønn selvsagt. Så unge kvinner med litt eldre menn kommer nok fortsatt til å være vanlig også i fremtiden.

(mann 43 år fra Oslo) ma. 31 jan. 2011 14:03 Privat melding

@Fin32
"Du er absolutt en av de som beholder et godt utseende uten en stor hårmanke, og i det hele tatt synes jeg ofte at glatte hoder er sexy"

hah, takk takk...men, helt seriøst så mente jeg det hele som et spøk...jeg tok ikke ille opp ;)
Jeg liker å slippe ordne med håret (2 minutter med gillette så fikser jeg både hår og skjegg), og så har jeg mange mer muligheter å mobbe andre uten å være slem...som teks en mann på SATS igår som var like skallet som meg, men hade en shampoo-flaske med seg (hva bruker han den til?) heheheh

@Fin32.
"Poenget mitt er bare at i de fleste tilfeller så føler jeg at jeg mentalt og fysisk matcher aller best med noen som er omtrent like gamle som meg selv"

Er helt enig i det...det står i profilen min, tror jeg...28 som laveste alder, men det er på grunn av at jeg ikke kunde velge 29..jeg foretrekker helt klart dem som har passert 30 og dem som nærmer seg min alder.
Jeg vil ha noen som har mye erfaring og mye vett...en som jeg kan være omtrent som en bestevenn til, for hva slags forhold fungerer om man ikke ser på hverandre som beste-venner?

men, igjen....jeg vil nok ikke si at det alderen det henger på...ikke fødselsdato, men modenhet.

Skjult ID med pseudonym mann41 ma. 31 jan. 2011 14:06

@fin32: på meg høres det ut som du ignorerer de over 36 eller noe kun på bakgrunn av alderen. Og du finner dine egne grunner for hvorfor det er en god ting å gjøre. Kanskje det er fordi du tenker at det vil holde deg ungdommelig lengre. Det kan være mange gode grunner. Jeg tror det er ganske utbredt å tenke slik.

Jeg tror kanskje du taper noen gode bekjentskaper på denne filosofien. Men jeg gjør jo det samme selv. Avviser de fleste henvendelser fra damer eldre enn meg. Det at de er så mye tryggere på seg selv og at de har så mange erfaringer er ikke nødvendigvis noe som gjør dem mer øyenfallende vakre i mine øyne. Har datet ei på 43, var kul hun. Hun hadde masse energi. Det var en fin date!

Noen på 50 ville jeg imidlertid aldri datet. Bare dersom det var Madonna. Så jeg skjønner deg veldig godt egentlig.

Skjult ID med pseudonym mann33 ma. 31 jan. 2011 14:08

@ fin32

Hehe, vel, min forrige kjæreste på 24 var i alle fall supersensitiv der nede og fikk så sterke og lange orgasmer at hun pleide å stoppe meg fordi hun ikke orket mer, så gleden av sex er nok ikke alltid proporsjonal med alderen. Og rimelig villkatt i senga var hun også. Så det var en meget takknemlig oppgave for min del;)

(mann 43 år fra Oslo) ma. 31 jan. 2011 14:14 Privat melding

@Mann33

"Og sannheten (det er jo ingen grunn til å skryte på et anonymt forum) er at jeg i dag faktisk stort sett har et luksusproblem og må streve for å holde meg i skinnet til tross for mange fristelser, siden jeg ser på meg selv som en skikkelig fyr og ikke noen rundbrenner eller player. Da jeg var noen-og-tjue var problemet heller det motsatte, nemlig at nesten ingen jenter var interessert. "

ja, og forklaring til det er simpel....det er ikke alder, men modenhet...du er tryggere på deg selv, mindre desperat og fremstår da som mer atraktiv og intressant....mer "Mann"

Det er også noe som omtrent samtlige gifte menn eller menn i lange forhold opplever...da man blir mindre intressert i kjønn og mer intressert i personen, så får man noe helt enormt mye oppmerksomhet...

Skjult ID med pseudonym fin32 ma. 31 jan. 2011 14:14

@mann41

Neida, jeg ser på menn opp til ca 44 jeg. Her inne. Og ute i verden ser jeg ofte på menn som er enda eldre enn det. Det er bare, som jeg sier, det at jeg ved å kikke på profilene til disse eldre mennene er blirr litt skuffa over hvor gamle en god del av dem virker. Piperøyk i godstolen neste liksom. Og der er ikke jeg!

Og jeg ser jo av det du skriver at du heller ikke er der, så klart det finnes masse unntak.

Og vet du hva, hadde du sett Madonna på nært hold, så tror jeg du hadde fått akkurat samme reaksjon som jeg ofte får av å kikke på 44 år gamle menn her inne: "herregud, jeg trodde jeg skulle finne sexy, og så fant jeg gammel":-)

(På den annen side, jeg tror jeg hadde gått for michael douglas før kreften, så jeg skal vel holde kjeft)

Skjult ID med pseudonym mann33 ma. 31 jan. 2011 14:30

@ PJH1

Selvsagt er det modenhet. Og ikke minst selvtillitt, guts og sosiale ferdigheter. Det er helt sikkert mange menn i starten av 30-åra som er skikkelig dårlige med damer også, men jeg er heldigvis ikke en av dem. Jeg var det før, men jeg jobbet med problemet og har de siste årene vært inne i en stadig bedre sirkel som nå altså har medført at jentene som regel legger an på meg, og ikke omvendt. Og jeg hører i blant av kompiser og mannlige kollegaer at jeg er rå på å sjekke opp jenter. Jeg har egentlig ikke sett på det slik selv, kanskje fordi jeg gjerne sammenligner meg med en god kompis jeg går ut sammen med endel som er enda bedre, men jeg har begynt å innse at de faktisk har et poeng. Noen supersjekker eller sjekkeartist er jeg nok ikke, men jeg er nok en del over gjennomsnittet ja. Og det tror jeg ikke kan skyldes utseendet, for det er ganske middels, men heller det at jeg er såpass komfortabel med og trygg på meg selv og situasjonen at jeg utstråler ett eller annet som jentene liker. Og at jeg ikke er desperat.

Jeg jakter forøvrig ikke, jeg fisker. Det vil si at jeg bare er mitt vanlige trygge, avslappete og lekne selv og kun kaster ut litt "agn" slik at jentene legger merke til meg, også pleier som oftes de som blir interesserte å vise det ganske tydelig. Det pleier å funke ganske så bra. Og det hjelper selvsagt også å ha en rekke veldig flotte jenter som venner også, noe jeg også er så heldig å ha klart å få meg de siste årene. Jeg klarer meg stort sett helt utmerket ute på byen kun med en kompis eller to også, men er du i tillegg sammen med tre - fire kjempepene jenter som det er åpanbart for alle i lokalet trives i ditt selskap så er jo ikke akkurat det noe minus heller. I tillegg har pene jenter gjerne også en del pene venninner. Hun jeg skal møte senere denne uka er for eksempel nettopp en slik pen venninne.

Skjult ID med pseudonym legolas123 ma. 31 jan. 2011 14:56

vanskelig å si.. hva søker du etter? Jeg er snart 30 år, og må ærlig talt innrømme at 33-34 år er maksimum av hva jeg ønsker å innlede et forhold til nå..
Sexuelt kan jeg tenne på damer som er mye eldre enn dette, men når man tenker på et langtidsforhold, så vil jeg gjerne møte ei jente som ikke på død og liv skal ha barn innen et år eller to..

Samtidig vil jeg ikke ha for yngre jenter heller, nettopp fordi jeg kunne tenke meg barn om noen år, om man har funnet ei man kan tenke seg dette meg..

Om jeg er singel om tre år, går jo selvsagt mine preferanser på alder også oppover,

(kvinne 44 år fra Oslo) ma. 31 jan. 2011 20:01 Privat melding

I`m 37 and i`m proud of it :-D Finnes noen til oss alle, det er bare fryktelig vanskelig å finne dem :-D -Men jeg har god tid....eller....?? ;-)

Skjult ID med pseudonym normal36 ma. 31 jan. 2011 20:22

Personlig ser jeg heller etter noen i gruppen 30-34 enn under 30, men her (som i alt ellers) så er det personlighet som teller etter at utseende er "godkjent".

Skjult ID med pseudonym forward ma. 31 jan. 2011 21:29

Som mann på 42 år merker jeg at min interesse daler med eksponensiell fart når damene runder min egen alder (og kanskje litt før til og med). For meg ville jeg nok følt meg mest vel med noen rundt 30, maks 35. Damene som kikker på min profil er fra 43 til 60. Sjakk matt.

Skjult ID med pseudonym Haraball ma. 31 jan. 2011 21:48

Jeg er 33 og 32 er så absolutt aktuelt. Alder har mindre og mindre betydning. Trofedame er noe som kan være morro i 1 uke, men når man nå skal finne seg ei å slå seg ned med så er det som er på innsiden som betyr noe.
Har møtt jenter på 25 som jeg trodde var eldre en meg og jenter på 40 som man skulle tro var yngre.

Det ordner seg for snille gutter og jenter

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 31 jan. 2011 22:19

Jeg er 33 og du er slett ikke for gammel. Jeg har funnet ut at jeg nok passer best med damer som er rundt min egen alder, men det betyr da ingenting om hun er tre år yngre eller tre år eldre.

Skjult ID med pseudonym Ungogdum ma. 31 jan. 2011 22:21

Jadaduerforgammelfoross

(kvinne 51 år fra Akershus) ma. 31 jan. 2011 22:32 Privat melding

forward:
hvorfor tror du at du er mer attraktiv for damer på 30 når du er selv er 42 enn omvendt? Hvorfor skal det være mer legitimt at menn søker kvinner 10 år under sin egen alder. Men kvinner helst skal se på menn 10 eldre enn seg selv. Hallo??
Selv ønsker jeg meg en mann på samme alder som meg, de har nogenlunde samme livserfaring og refleksjonsnivå...

Har sett flere menn i fullt forfall på min egen alder, enn jeg har sett kvinner...