Alle innlegg Sukkerforum

Ikke noe å takke for....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Myse ma. 31 jan. 2011 13:30

Ja, da nærmer det seg slutten som betalende medlem og så langt har det vært bare skuffelser på rekke og rad. Jeg trekker meg stille tilbake og tar en pause, for å trøste meg selv og bygge opp selvtilliten. Skal heller satse på å gå ut i verden å treffe mennesker face to face, tror det er bedre. Det har nå i hvert fall funket før i tiden :) Så jeg ønsker alle sukkerungene lykke til og håper dere er litt heldigere enn jeg har vært :)

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 31 jan. 2011 22:07

Behøver det være noen motsetning mellom nettet og virkeligheten, da?

(kvinne 41 år fra Troms) ma. 31 jan. 2011 22:12 Privat melding

synes du burde kommet deg på sukkerfest i helga.

Skjult ID med pseudonym Knarfen ma. 31 jan. 2011 22:15

Jeg har masse å takke for!

I løpet av nå 10 mnd her, så har jeg truffet mange hyggelige og spennende jenter. Hatt kort, men intens affære, og er i de innledende rundene ang. noe nytt som kanskje kan bli "noe" nå.... :)

Og jeg har lært masse om hvordan ting funker her! Jeg synes også jeg fikk veldig lite svar i begynnelsen, men nå har jeg blitt mye mer kresen på hvem jeg sender melding til. I stedet surfer jeg rundt på hundrevis av profilen - nesten, men bare nesten tilfeldig. Så ser jeg heller litt på hvem som besøker meg tilbake og vurdere om det kan være akutelle kandidater :)

Skjult ID med pseudonym Sid ma. 31 jan. 2011 22:28

Takk for meg!

Skjult ID med pseudonym avatar28 ma. 31 jan. 2011 22:32

Er helt enig i at det er MYE lettere å sjekke opp damer på byen.. Her kan man leke med ord, ha glimt i øyet og flirte på en helt annen måte enn på nettet..

Synes rett og slett det er MYE enklere å finne virkelig flotte jenter når man er ute.. Tror nok det er fordi det sikkert er så mange flere som kontakter de (i mine øyne) søte jentene her inne, mens det ikke er så mange som tørr det ute, kanskje?

Lykke til i alle fall!:)

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 31 jan. 2011 22:36

Det er i hvert fall én fordel man har på nettet fremfor på byen - her vet man at folk (stort sett) er single og (stort sett) klar for et forhold.

Skjult ID med pseudonym katte ma. 31 jan. 2011 22:57

Her på nettet har nok begge de to der vist seg tvilsomme.

Og ute på byen må man en rope.
Ender nok typisk med et-ords-spørsmålet :)

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 31 jan. 2011 22:59

Er derfor jeg skriver stort sett. Men jeg har ennå til gode å møte noen som faktisk er i forhold, eller i tilfelle har jeg i hvert fall ikke funnet det ut. Har rett nok vært borti enkelte som kommer rett ut av et langvarig forhold og først og fremst er ute etter å bekrefte sin fortsatte attraktivitet, men det er likevel noe annet.

Skjult ID med pseudonym avatar28 ma. 31 jan. 2011 23:02

Sant nok, men de aller fleste på byen er jo også single, og de som ikke er burde (!) man i alle fall fort merke har kjæreste..
Men folk er merkelige på det området gitt.. Faktisk ofte fått sexuelle tilbud fra damer som er i et forhold!! Blæhh!! Har faktisk (til tross for en del alkohol innabords) pent takket nei.. Men tror nok ikke menn er så mye bedre på dette området..

Nei, TS: kom deg på byen om du ikke synes det fungerer her på sukker!:)

Skjult ID med pseudonym katte ma. 31 jan. 2011 23:02

Sats på begge deler.
Ensidig satsing er ikke noe å anbefale.

Skjult ID ti. 1 feb. 2011 01:02

TS: " trekker meg stille tilbake "

Ha, ha, ha.