Alle innlegg Sukkerforum

hvor mange kan man skrive med på en gang..?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym legolas123 ma. 31 jan. 2011 14:47

Jeg er ny på nettdating, og vet ikke helt om hvordan reglene for skikk og bruk er. Når jeg møter ei søt dame på byen, eller i en annen sammenheng, og vi bestemmer oss for å ta en kaffe og etterhvert date litt, så synes jeg normalt at jeg av hensyn til henne (og meg selv) ikke skal date andre mens man holder på.. I startfasen kan man vel forsåvidt date fler, men ikke etter mange møtene, synes jeg.

Så kommer man til nettdating, hvor man plutselig skriver med opp til flere på en gang.. Og så ender man opp med å kunne tenke seg å ta en kaffe/bedre middag/tur med flere.. Hva er lov og hva er ikke, synes dere (selvsagt ulike meninger her, men hva er "normalen?)

Vil jo ikke leke med jenters følelser..

Skjult ID med pseudonym katte ma. 31 jan. 2011 14:51

Så mange som du selv er komfortabel med?

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 31 jan. 2011 15:14 Privat melding

Kommer an på hvor i prosessen man er med de forskjellige.. Men dater du flere pga oppmerksomheten og ikke En av dem utmerker seg, så ikke la de tror de gjør det.. Og er det en som utmerker seg så la henne høre det!

Skjult ID med pseudonym Strings ma. 31 jan. 2011 15:17

Sier som hun over meg jeg, kommer anpå hvor du er i prosessen med de forskjellige.....

Skjult ID med pseudonym legolas123 ma. 31 jan. 2011 15:31

Sant nok..

Men har normalt en sånn greie at om jeg ligger fast med ei jente jeg dater, så bør jeg forsøke å styre unna andre..
Man skal i alle fall ikke love gull og grønn skoger, om man ikke er interessert i noe mer.. :)

Skjult ID med pseudonym Knotten ma. 31 jan. 2011 16:09

Skriv med så mange du har ork til, men ikke gi opp dagjobben;)

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 31 jan. 2011 16:21

@ legolas123

Det er forskjell på å skrive med noen og å date vet du kompis. Har full respekt for at du bare ønsker å ligge med en jente om gangen, men du behøver ikke ha dårlig samvittighet for å skrive med flere samtidig. Tenk på det som om du er på en fest eller et utested og snakker med en haug forskjellige jenter der, men kanskje bare avtaler å møte en av dem igjen til slutt. Dessuten kan du regne med at mange av de du skriver med enten bare pluttselig slutter å svare (kanskje fordi de har møtt en annen, eller bare gått lei) eller de holder deg på gress mens de ønsker å finne ut av ting med en annen. De fleste jentene her skriver nemlig også med mange menn samtidig. Selv har jeg for lengst sluttet å telle antallet jenter som enten bare slutter å svare uten noen videre forklaring, som forteller at de har møtt en annen eller som til slutt skriver at nettdating ikke er noe for dem likevel og de derfor ikke ønsker å møtes tross alt. Da er det greit å ikke ha satset alt på én jente og kun skrevet med henne de siste tre ukene, for så gang på gang å måtte rykke helt tilbake til start.

Velkommen til nettverdenen:)

Skjult ID med pseudonym ruterdame ma. 31 jan. 2011 21:27

Jeg må innrømme at selv det å skrive med flere blir litt komplisert for meg. Nå er ikke logistikk min sterkeste side... -men hvem skal jeg evt invitere på date først lissom? Jeg synes det er greit å ta den kaffen/ vinen/turen sånn ganske fort etter man har meldt sin interesse. For meg dreier standpunktet "en i gangen" seg imidlertid ikke om moral, men emosjonell kapasitet.

Skjult ID med pseudonym Mr.Pusten ma. 31 jan. 2011 21:36

Er helt enig i det ruterdame skriver. Men får 3-5 mail samtidig så sier det jo selv at det blir en travel tid.Få unna det første møte og velg ut en ut fra det. Synes ikke det er "fair play"og date flere samtidig om man er ute etter et seriøst forhold..

Skjult ID med pseudonym Z ma. 31 jan. 2011 21:43

Svært få vil leke med noens følelser.
Likevel leker menn med jenters følelser og likevel leker jenter med menns følelser.
Eller....om svært få gjør det, så VIRKER det i alle fall som om mange gjør det :-)

Men jeg tror det har med uryddighet, feighet og angst for å face den det gjelder å gjøre. Sjeldent noe annet...