Alle innlegg Sukkerforum

Bor alle i Oslo??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Supermann sø. 7 jan. 2007 14:36

Har ikke vært med her så lenge men jeg har lagt merke til at nesten alle jentene på min toppliste "desverre" bor i Oslo. Har sendt meldinger til en del av dem, men det kommer null respons. Det kan jo være mange grunner til det ;) men hadde en profil ute et annet sted med omtrent samme tekst og bilder, der kom det plenty av respons.

Er det sånn at dere oslojenter helst vil ha en fra storbyen? I så fall er det greit at dere sier ifra om det i beskrivelsen, så slipper gutter som bor i "huttiheita" plage dere... ;)

Btw: Er det mange ensomme jenter i Oslo???

Skjult ID med pseudonym skyggen sø. 7 jan. 2007 19:16

Jeg tror ikke det er slik at alle men kanskje noen vil absolutt ha noen som bor i Oslo, og ikke uti hutti heiti...kanskje det er lettere å gå på date når en bor i nærheten,avtale og møtes raskere etter par mail. Kanskje noen opplever eller har opplevd at det koster å dra på date langt unna og ingen kjemi og vanskeligere å komme seg hjem.....Jeg tenker bare høyt, fordi tanken ikke har vært hos meg.

Er kvinne og bor i Oslo , ikke ensom, men single!!

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 8 jan. 2007 23:41 Privat melding

Jeg har vært borti flere gutter som lyver på bosted og skriver Oslo, selv om sannheten i begge tilfeller var ca. 45. minutter unna med bil. Begge gjorde det bevisst for å ikke bli silt ut i første runde...

Skjult ID med pseudonym tidtrøyte ti. 9 jan. 2007 13:18

Jeg er en av de som velger bort de som bor langt utenfor Oslo - når jeg selv bor i Oslo ser jeg ikke poenget med å skrive masse med en fra Stavanger/Bergen/Trondheim når jeg ikke vil flytte bort fra de jeg er gla i her?....... vil ikke kun ha en fra storbyen, men jeg vil jo heller ikke flytte ut til "hutti heita"...

Skjult ID med pseudonym tja.... ti. 9 jan. 2007 18:46

Jeg er en av de som bor utenfor Oslo, men har satt Oslo som bosted. Men, jeg jobber og bruker kulturlivet i Oslo, ikke der jeg bor. Toget tar en halvtime inn til Oslo S. Ja, jeg lyver, men jeg bruker mesteparten av min våkne tid i Oslo.

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 10 jan. 2007 13:50 Privat melding

Supermann- det er mange jenter i Oslo! Vanskeligere er det ikke.
Jeg kommer ikke til å flytte til annet sted i Norge, så skulle jeg treffe en fra "gokk", måtte jo han ha flyttet på seg.. Noen er villige til det- andre ikke. Det er ikke verre enn å spørre hvis/når det blir et tema.

Skjult ID med pseudonym posten lø. 13 jan. 2007 17:11

jeg mener at man må være ærlig ifht bosted som mye annet. dvs postadressen styrer opppgitt bosted; ski, bærum, asker, drammen , moss osv er ikke lik oslo. å lyve om noe så elementært er jo en relativt dårlig start på enhver relasjon......
hilsen striks

Skjult ID med pseudonym ma. 5 feb. 2007 17:09

Ikke særlig lurt å juge på hvor du bor. Jeg bor bare ti minutter utenfor Oslo og er mye i Oslo, men skriver da ikke at jeg bor i Oslo for det. Folk kan vel se på kartet og tenke ut resten selv. Juger man i profilen, uansett om hva, så legger du ikke noe godt grunnlag for videre kontakt. Ærlighet varer lengst!!

Skjult ID med pseudonym hønemor ti. 6 feb. 2007 23:41

Alderen og hvor etablert man er er avgjørende om dette med avtand betyr noe. Det er et selvfølge at man som 50åring har større vansker å tenke seg å flytte enn en en student på 23.

Det sies forøvrig blandt kloke hoder at det er vanskelig å holde på et kjæresteforhold dersom avstanden er lengre enn 7 mil!! ( mulig der er noe i det)

Min opplevelse er også at 90% av dere gutter er fra Oslo/Akershus. Slik er det sikkert begge veier.
Det som kan fornemmes er at sukker ikke blir brukt etter intensjonen, men som renspikket underholdning. Om det er mer utbredt noen steder vites ikke, men markedet er dårligere ii distriktene på det motsatte kjønn og man skulle da tro at medlemmer som kommer fra mindre steder er litt mer seriøse.

-uansett den som intet våger intet vinner.