Alle innlegg Sukkerforum

På seg selv skal man kjenne andre?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 31 jan. 2011 23:08

Det hender jeg ser profiler som jeg har sett mange ganger før, og jeg tenker at hun jo må være ekstremt kresen og vel egentlig ikke spesielt klar på et forhold. Men hvorfor har jeg sett henne så mange ganger før? Jo, fordi jeg har vært her snart siden krigen. Og jeg er i hvert fall klar for et forhold, og ikke så veldig kresen heller.

Flere som tenker sånn?

Skjult ID med pseudonym avatar28 ma. 31 jan. 2011 23:25

Selv om man er klar for et forhold SKAL man være kresen! Det skylder man både seg selv og den eventuelt utkårede..

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 31 jan. 2011 23:29

Jeg synes ikke man skal være kresen bare for å være kresen, men det er for så vidt ikke poenget her - poenget er at jeg fort møter meg selv i døra med "fordommene" mine mot andre, og lurer på om det er andre som tar seg selv i å gjøre dette...

Skjult ID med pseudonym **Milla** ma. 31 jan. 2011 23:29

Enig med dere begge....

Kanskje det burde være det nye sjekketrikset? "Hey *nick*. Nå har jeg sett at du har vært på diverse datingsider i 5 år. Skal vi ta en kaffe og se om vi får eliminert enda en potensiell match?". (I verste fall kan det jo faktisk være kjemi der).

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 31 jan. 2011 23:31

Har tenkt det samme selv: "Nå har du vært på toppen av matchlista mi i tre år - nå er det jaggu på tide å få gjort noe med det!"

Skjult ID med pseudonym avatar28 ma. 31 jan. 2011 23:37

Sant nok, man skal ikke være kresen bare for å være kresen. Men etter to langvarige forhold, så gidder jeg rett og slett ikke å involvere meg med noen jeg ikke ser på som en potensiell livsledsager. Kan saktens ende opp med en og annen dame etter byen, men langvarig dating er kun forbehold damer med samme interesser, verdier og et utseende jeg ikke kan få nok av...

Jeg ønsker ikke at ei dame skal velge meg "som en god nummer to" heller. Her skal det være fordi jeg er "the real thing!":D Om ei jente "ditcher " meg når jeg forsøker å sjekke henne opp til fordel for en annen, får hun således ingen sjanse på meg ved en senere anledning..

Man leker ikke butikk!:D

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 31 jan. 2011 23:55

Enig qwerty.
tenker det samme selv. Men nå har jeg jo hatt et par lange forhold (>>1 år hver) innimellom, men det ser det ikke ut som de andre traverne har - men de kan jo ha hatt det, mens jeg var ute. Jeg tenker ikke at de er kresne, jeg tenker at de ikke eier selvinnsikt eller at de har bindingsangst og aldri faktisk tør å ta sats. De bare tørrtrener. Ikke veldig pent tenkt, og noen vet jeg er seriøse, men jeg har da skrevet med noen av disse traverne og det er helt klart noen som har en barriere de sannsynligvis aldri kommer over (men de kommer seg knapt på date engang).