Alle innlegg Sukkerforum

Masse å takke for!:)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Bobob ma. 31 jan. 2011 23:08

Da har jeg vært supermedlem her omtrent 5 mnd, og det har ærlig talt bare vært det ene eventyret etter det andre. Så mange spennende jenter jeg har blitt kjent med herfra som jeg antagelig aldri hadde truffet ellers, og alltid går man litt rikere ut av hvert nye møte og hver nye erfaring.

Personlig har jeg ikke slått meg til ro med en kjæreste ennå, men er åpen for det om bitene falles på plass. Jeg tror ikke sånt kan planlegges, og det beste er å nyte livet.

Vil ihvertfall takke alle de spennende og vakre sukkerjentene for de fine og interessante opplevelsene jeg har hatt med dem, og kommer nok til å henge her videre inntil jeg treffer hun ene som alle snakker om. Inntil de gleder jeg meg over de mange!:)

Skjult ID med pseudonym My ma. 31 jan. 2011 23:37

Det var da koselig å høre. Jeg velger å tro at jeg ikke er implisert, men man vet jo aldri :)

Skjult ID med pseudonym avatar82 ma. 31 jan. 2011 23:39

Tolker jeg det riktig? Det du skriver er at du har fått ligge med en masse damer gjennom sukker.no?:) hehe..

Skjult ID med pseudonym *L* ma. 31 jan. 2011 23:43

Så hyggelig Bobob! Da er vi to som har den innstillingen :-) Om jeg finner den rette her inne gjenstår å se, men har uansett blitt kjent med mange nye hyggelige mennesker på veien ;-)

(mann 43 år fra Oslo) ti. 1 feb. 2011 00:03 Privat melding

Pass deg at du ikke mister den ene mens du henger rundt med dom andre...men, for all del, kos deg ;)

Skjult ID med pseudonym Halifax ti. 1 feb. 2011 10:17

Jah, syns sukker funker ganske bra for min del, selv om jeg ikke er noen fotomodell!

Er så mange brukere her inne at det er alltids noen som liker profilen min eller det jeg skriver til dem og som er klare for en flørt. Så er det jo opp til hva man gjør ut av det i virkeligheten da.

Inntrykket mitt er at de som får mest utbytte av sukker er de som har jobbet litt med profilen sin, har mange bilder i mange forskjellige situasjoner sånn at man presenterer personligheten sin. Så man ikke blir en anonym grå mus i massen.

Og da vil det alltid være noen av motsatt kjønn som liker deg med dine særegenheter og vice versa, når det er så mange brukere som det er her inne. Kanskje du bare må være litt tålmodig, men du finner alltids noen som er interessante hvis du har et litt åpent sinn.

Er nok også viktig å bare komme seg ut og treffe folk. Har vært jenter jeg syns har hatt kjedelig profil og som har vært spennende i virkeligheten. Fordi jeg tenker at å dra på date blir alltid en interessant opplevelse uansett åssen tonen blir mellom oss. Og jeg har inntrykk av at det er de som tenker sånn og har et åpent sinn, at det er de som drar på flere dater og får mer ut av sukker. Og de har såklart større sjanse for å treffe noen de virkelig klaffer med hvis de treffer mange og gir folk en sjanse.

Så det er vel med nettdating som med andre ting: Jo mer du legger inn i det, jo mer får du ut av det!:)

Skjult ID med pseudonym Grants ti. 1 feb. 2011 11:45

Helt enig Halifax!

Som med andre ting, det du legger inn bestemmer hva du får ut.