Alle innlegg Sukkerforum

Hjerter og profil

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Haefs ma. 31 jan. 2011 23:14

Hei, har vært på sukker i snart 2 uker og syntes egentlig det er litt artig når man kommer i prat med jenter på denne måten :)
Det jeg har opplevd som jeg får mixede signaler fra på dette forumet er hjerter og besøk på profil.

Jeg har hittil hatt 53 besøkende på profilen min og plasert noen hjerter selv (kun gule, da røde blir for mye tror jeg??)
har kun selv fått 3 hjerter på meg, 2 av de svarte på mine hjerter. Er det et nederlag i den forstand at 50! stk syntes at jeg ikke var noe tess? Så mine spørsmål er til jentene i 16-22 årsgruppen (tror det er annerledes for dere litt eldre) om dere bruker hjerter aktivt eller var det teit av meg i utgangspunktet å bruke disse da disse kanskje sender "fjortissignaler"?
Bruker dere de aktivt?
og skal jeg droppe hjertene og kun sende deg en melding?
skal jeg kanskje bruke røde hjerter mer flittig? ( er redd de gule kanskje sender deg et signal om at du bare var midt på treet, noe jeg da aldeles ikke syntes :)

Jeg er med andre ord ute etter normen for hvordan jeg skal gå frem på sukker når jeg vil komme i kontakt med deg :)

ønsker for all del også inspill fra de utenom nevnte aldersgruppe, men venligst oppgi alder hvis du bruker pseudonum =p

(mann 31 år fra Buskerud) ti. 1 feb. 2011 00:01 Privat melding

Jeg er ikke noe stor fan av hjerter egentlig.
Altså bedre enn ingenting. Men kan man ikke liksågodt skrive en melding da...
og hvis man ikke tør det, så er jo et hjerte bare en måte å si "hei, jeg er litt interessert, men vet ikke hva jeg skal skrive". Så dytter man liksom oppgaven over på den andre parten (hvis den andre parten også er litt interessert).

Skjult ID med pseudonym avatar82 ti. 1 feb. 2011 00:11

Jeg synes det virker som om du spekulerer litt for mye og henger deg opp i litt unødvendige detaljer..
Ta og skriv et par morsomme linjer til de du synes virker interessante for deg, og se om noen kanskje svarer
(og gjør de ikke, så ikke ta det som noe nederlag!)

mann, 28

Skjult ID med pseudonym MrAwesome ti. 1 feb. 2011 00:45

Den beste måten å få kontakt er enkelt nok å sende en melding. Ikke bry deg om hjerter. Du kan evt. besvare hjerter hvis du føler for det.
Send en kort og leken melding (ikke hjernedød), gjerne med et spørsmål eller to til alle som virker interessante, og så glem jenta helt etter du trykker "send" - for du kan ikke forvente svar.

Så blir det en positiv overraskelse hvis hun svarer, og ingen skuffelse hvis det ikke skjer. Funker for meg ihvertfall.

Skjult ID med pseudonym Haefs ti. 1 feb. 2011 15:42

Ja har nok kanskje spekulert litt vel mye, men tenkte bare det ville vært flott med litt andre folk sine tanker rundt detta. Ekke bare bare å vite som rookie :)

Skjult ID med pseudonym Eva ti. 1 feb. 2011 16:02

Når eg får hjerter fra gutter får eg egentlig mest inntrykk av at han liker profilen min, men er for feig eller mangler evne til å skrive til meg - og det gir jo egentlig ikkje særlig bra inntrykk.

Skjult ID med pseudonym Haefs ti. 1 feb. 2011 16:16

Ja jeg har i ettertid sendt meldinger og et gult hjerte medfulgt, noen få svarer andre står det bare "Lest" på i utboksen =p

Skjult ID med pseudonym Mann28 ti. 1 feb. 2011 21:34

bra tema å ta opp syns jeg....

jeg praktiserer selv å gi gule hjerter, og tenker at det er en fin måte for å si at jeg syns du er interessant og ønsker at vite om du er såpass interessert at jeg sender en personlig mld... dette for å slippe å bruke tid på å skrive noe personlig...

Men har funnet ut av min teori ikke har fungert i praksis... for det er svært få som har satt hjerte tilbake før jeg har sendt en beskjed ved siden av det gule hjertet.

jeg er forøvrig fan av at når du ikke er interessert så trenger du ikke bruke tid på å svare meg.

Skjult ID med pseudonym Mann28 ti. 1 feb. 2011 21:43

Eva:

Når eg får hjerter fra gutter får eg egentlig mest inntrykk av at han liker profilen min, men er for feig eller mangler evne til å skrive til meg - og det gir jo egentlig ikkje særlig bra inntrykk.

Hvis det er slik dere damene tar det å få gule hjerter, må jeg skjerpe meg!
Virkelig bra du tar deg tid til å gi tilbakemeldig på det...

For meg har det nesten vært som jeg skriver over en kode for å se om de jeg har satt hjerte på, syns jeg er interessant nok for de... slik at jeg ikke kaster bort tiden deres... jeg bruker ca 1 sekund på å avgjøre på om jeg er interessert i profilen... og går ut i fra at de jeg liker profilen til gjør det samme... eller??

Skjult ID med pseudonym ruterdame ti. 1 feb. 2011 21:47

Jeg liker godt å få gule hjerter. Og bruker det selv. Er helt enig i at de røde er litt mye. De gule hjertenen synes jeg er litt som å få blikkkontakt på tvers av lokalet : )Har hatt en hyggelig date med en jeg torde sende en mail etter at han hadde gulhjertet meg.

Skjult ID med pseudonym *L* ti. 1 feb. 2011 22:04

Jeg er uenig med Eva der, jeg setter pris på å få hjerter og bruker dem innimellom selv. Får ikke allverdens respons på dem, men da har jeg iallefall gitt (eller fått) et lite hint :-)
Sender meldinger også, både med og uten hjerte, men er litt enig med Mann28, det hadde vært mye mer lettvint med bare hjerter først, og så evt melding, hvis man får et hjerte tilbake! :-)

Grei tråd, for det er ålreit å høre andres synspunkter på dette! :-)

Skjult ID med pseudonym *L* ti. 1 feb. 2011 22:06

er forresten jente og 24 år :-)

Skjult ID med pseudonym Haefs on. 2 feb. 2011 12:40

Off, skulle ønske jeg viste fra starten av at kun et enkelthjerte var et dårlig signal =(, nå har jeg jo merket av alle jentene jeg likte med hjerte og ødelagt sjangsene mine :(
Blir det for dumt å sende melding nå?

Skjult ID med pseudonym Eva on. 2 feb. 2011 12:57

En del forskjellige oppfatninger her altså, så kanskje like greit å helgardere seg; sette et hjerte for å se om man får respons på det, og viss ikkje,- kan man jo sende en liten hilsen om den andre personen er interessant nok.

Utenom det føler eg også at hjerter også kan vere litt sånn; Du er interessant, men eg veit ikkje om eg liker profilen din NOK til å ta kontakt..,

- eller at noen kaster rundt seg med hjerter i hytt og ver, og da blir det liksom litt tilfeldig kva jente/gutt som biter på, og eg får inntrykk av at den andre personen fisker med garn, er en som bare vil ha kven som helst, samme kven. Det og blir litt lite interessant.

Kanskje eg bare skal slutte å overanalysere alt :P

Skjult ID med pseudonym Eva on. 2 feb. 2011 12:58

Haefs; Det er aldri for seint å sende mail. :)

Skjult ID med pseudonym Haefs on. 2 feb. 2011 13:13

Da gjør jeg det, sender en koselig melding =)

takk for delaktigheten i tråden Eva

Syntes det er koselig av alle å svare å belyse temaet, det har hjulpet meg mye :)

Skjult ID med pseudonym Haefs on. 2 feb. 2011 13:17

Da gjør jeg det, sender en koselig melding =)

takk for delaktigheten i tråden Eva

Syntes det er koselig av alle å svare å belyse temaet, det har hjulpet meg mye :)