Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan takler du avslag?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Love ma. 31 jan. 2011 23:31

Du har kontaktet en potensiell kandidat, og får til svar "tror ikke du passer helt for meg", el.l. Hva tenker du da? Og hva gjør du?

Hvordan beskytter du selvbildet ditt?

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 31 jan. 2011 23:32

Jeg tenker "Nei vel" og går videre til neste. Ingen grunn til å gråte over spilt melk.

Skjult ID med pseudonym Haraball ma. 31 jan. 2011 23:33

Mye bedre å få det svaret en ingenting.

Skjult ID med pseudonym Nushi ma. 31 jan. 2011 23:34

en liten setback, men går så greit så.
Værre hvis man har skrevet litt med en person, så plutselig er du blokkert...
Så går man gjennom siste mailen man skrev flere ganger for å se om man har skrevet noe som kan ha vært støtende, men ikke finner noe. Så lurer man veeeldig på hvorfoooor! :P

Skjult ID med pseudonym Haefs ma. 31 jan. 2011 23:34

Matchsøk og sender en ny melding til en potensiell kandidat =), det er iallefall min måte å få tankene på hva hun nye kanskje svarer, kontra henge seg opp i denne personen som ikke var den rette for deg uansett.

Det er kanskje en "ond sirkel" min måte, men jeg tenker iallefall ikke på avslaget særlig lenge annet en at det var leit.

Skjult ID med pseudonym *L* ma. 31 jan. 2011 23:34

..der stjal du ordene rett ut av munnen min, qwerty :-)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 31 jan. 2011 23:36

Jeg tenker: Om han føler det, så har han nok rett :-)

Skjult ID med pseudonym Bangalter ma. 31 jan. 2011 23:36

Skriver bare "Puler uansett penere damer enn deg når jeg vil!" og blokkerer.

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 31 jan. 2011 23:40 Privat melding

Eeeeh... Dette er nett... De jeg førstekontakter selv her er de som jeg ofte kanskje ignorerer på "gata"..(Teit og imbilsk som det høres ut)
Er jo kjent at menn her inne er kresne, pga alle de nydelige jentene.. :) For det er mange flotte jenter her.. Vi er tross alt mest åpne å finne kjærlighet på nett..
Mens en del av gutta vil ha mye "erfaringer" på nett virker det som.. Vel.. ikke mange av de her inne på forum.. men få % av menn sitter på forum og forsvarer sine handlinger her inne forhold til akkurat det.. De klager mest på at vi jentene ikke svarer.. Og fleste av dere er jo seriøst etter sommerfugler dere og..
De gutta som ikke svarer gidder ikke å bry seg om å sitte her og skravle... De vil bare finne "erfaringene" sine og fortsette med det..

Men man tar heldigvis slike før man bruker tid på å treffe dem, så nei... Er ikke skuffende for egoet i det hele tatt... Er jo live jeg setter min lit som et catch.. Ikke via nett..

(mann 43 år fra Oslo) ma. 31 jan. 2011 23:47 Privat melding

eeeh.,..couldn't care less....altså hvis man skal bry seg om sånt så har man ikke noe på internettdating å gjøre

Skjult ID med pseudonym avatar82 ma. 31 jan. 2011 23:47

Hvis jeg skal være helt ærlig, så tenker jeg faktisk at de damene har en dårlig smak og ikke vet hva de går glipp av. Jeg tenker selv at jeg har mer å tilby enn noen andre her inne (dette er noe jeg tenker, og er selvsagt veldig subjektivt og har ikke så veldig mye med sannheten å gjøre, vil jeg tro)

Jeg har sikkert en altfor god selvtillit, kanskje mye bedre enn jeg har grunn til, men det gjør meg ingenting med et avslag! Ikke det minste.

Lær deg å ikke bli satt tilbake det minste av et avslag, så hviler du mye mer i deg selv og vil se at det ordner seg med mange andre damer.

Du er deg, og det burde ofte være godt nok i massevis (selv om jeg ikke kjenner deg)

Skjult ID med pseudonym -Taz- ma. 31 jan. 2011 23:48

og det er sånne som Bangalter, eller ihvertfall sånne svar, som gjør at damer ikke gidder å svare på mailer ;-p

Skjult ID med pseudonym Knekten ma. 31 jan. 2011 23:50

Skriver surt innlegg på forumet og klager på umulige damer!

(mann 43 år fra Oslo) ti. 1 feb. 2011 00:12 Privat melding

hah..det var en som jeg bollet frem og tilbake med meldninger..en uten profil/albumbilde.

jeg var høflig og forklarende, hun offensiv og mistenksom...jeg ble mistenkt for å bruke anabole, for å ikke kunne lese/skrive, hun mistenkte at den rosa paraplyen (profilbilde) betyr noe...eh..homsete., hun spurte om jeg leser aviser, ser på nyheter, mente at jeg liker å fantisere om meg selv og fikk en anklage om at "du drikker nok grønnsaksjuice"....og så videre, hver eneste meldning jeg fikk av henne var agressiv og i en sån form...

og til slutt så kom hun med "du er nummer to i matchinlista mi, hvordan forklarer du forskjellene i intensitet og annet" og jeg svarte noe i stil med "du er vel smart nok å ikke ta en nettbasert, automatisert personlighetstest på alvor?...dom røde løvene stemmer like lite som dom grønne.."

og hun kom med "jeg tror ikke vi passer sammen" og blokkerte meg...

og jeg tenkte...puh, endelig :D

det var et avslag jeg tok med lettelse...

Skjult ID med pseudonym MrAwesome ti. 1 feb. 2011 00:19

Jeg bæsjer på meg, skriker som en jente og hopper i havet. Pleier å funke!

Skjult ID med pseudonym Bangalter ti. 1 feb. 2011 00:37

Robin: Tuller du? Sender du takketale med beskjed om at du respekterer hennes valg? Er ikke det litt "over the top"?

Skjult ID med pseudonym lola ti. 1 feb. 2011 00:53

Drikker meg full og sender hatmail. Dagen etter er jeg back og blakk etter en alvorlig shoppingrunde, strålende opplagt og fit for fight.
(ps. Jeg har igrunnen ikke råd til flere avslag i år:)

Skjult ID med pseudonym Powpow ti. 1 feb. 2011 02:12

Avslag er vel ikke noe å bry seg om. Tar avslagene som en selvfølge og skulle svaret være noe annet blir jeg heller positivt overrasket. :P

(mann 39 år fra Vestfold) ti. 1 feb. 2011 04:02 Privat melding

jeg ønsker vedkommende lykke til her inne enkelt og greit:-)

(mann 42 år fra Oslo) ti. 1 feb. 2011 08:37 Privat melding

Hvis jeg faktisk får et svar, så takker jeg for svaret og at hu er ærlig.... og går så videre.
Helt fair at noen kommer med avslag. Alle kan ikke like alle.

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 1 feb. 2011 08:42

Jeg sender et svar tilbake, av typen "Hei, takk for at du svarte. Lykke til videre du også!:)" og så trekker jeg bare på skuldrene og går videre. Pleier som oftest også å blokkere vedkommende kort tid etterpå, for å rydde i listene og for ikke å risikere å sende henne en ny melding to - tre måneder senere i og med at jeg kan ha litt gullfiskhukommelse.

Skjult ID med pseudonym kameleonen ti. 1 feb. 2011 09:08

Den aller første måneden her inne var det kanskje litt nedtur å få avslag.
Og det som overrasket mest, var mangel på respons i det hele tatt.
Jeg foretrekker avslag framfor stillhet.
Men de man skriver med over tid (gjerne flere måneder) som plutselig blir stille/får kalde føtter, er en annen sak. Når man har tid til å skrive i flere måneder, bør man også ta seg tid til å avslutte. Ikke med stillhet.
Husker ikke sist jeg skrev en førstemelding, men ville nok tatt ett avslag veldig veldig pent :-)

Skjult ID med pseudonym En dame ti. 1 feb. 2011 11:14

Jeg tenker han liker ikke hvordan jeg ser ut, at jeg har barn, alderen min, noe jeg har skrevet i profilen eller annet.
Det er en ærlig sak og jeg orker ikke legge noe større i det.
Det finnes en der ute som kommer til å like meg, hele meg for akkurat den jeg er. Og jeg liker meg selv.

(mann 43 år fra Oslo) ti. 1 feb. 2011 11:28 Privat melding

Det er langt verre å gi avslag, egentligen...enn å få avslag.

Skjult ID med pseudonym avatar82 ti. 1 feb. 2011 12:21

@PJH1: Heeelt enig der!! Men det er nok fordi du trolig har så mye selvtillit, eller tar jeg feil?

På byen har jeg vanskeligheter med å være avvisende, og pleier ofte å unnskylde meg med "at jeg må på toalettet" eller lignende.. Godt man har samvittighet og vil alle til lags!:)

(mann 43 år fra Oslo) ti. 1 feb. 2011 12:52 Privat melding

ja...samvittighet og ønske å være snill er jo problemet...jeg lider av det også.

normalt sett, dvs i "real life" så ser er det faktiskt lettere å avvise på ett snillt måte...så fort jeg ser at noen begynner å bli litt mye intressert i meg, så snakker jeg bare dritt om meg selv og skremmer bort alle slike tanker...fort gjort ;)

men, jeg tenkte mer her på sukker...meldninger teks, eller hjerter som man får...man må jo svare, og du får svar på svarene...det er ikke like lett å bare få seg selv å fremstå som en "dålig valg" over nettet og man må være langt mer direkte...og enda verre hvis man har en date som ikke funker helt så godt og må avvise da.

nei...det er akkurat det som skremmer meg mest med sukker, og det er å ende opp å avvise andre...og jeg kan jo ikke vite om jeg sårer eller om den andre bare tar det som ingenting og går videre uten å tenke på det to ganger.

Jeg hade faktiskt ikke ventet å få så pass mye respons på sukker som jeg plutselig fikk...det er kanske et luksusproblem, men det er faktiskt slitsomt...det er et menneske bak hver eneste meldning, jeg har et ønske om å bli bedre kjent og å korrespondere mye med andre...men, da man begynner å få en følelse av at person X ikke kommer å fungere godt for deg...hva gjør man da?...jo, man må avvise, men hvordan gjør man det uten å skade?

i det virkelige liv så trenger man jo ikke ens å si at man er singel mens man prøver å finne ut hvordan den andre er...man kan starte fra et vennskaplig ståsted og bare gå videre uten at noen føler seg avvist...men, sukker, her er vi single og søkende...og om jeg ikke vil ha "deg", så tenker du nødvendigvis at det er en grunn til det..og blir du avvist ofte så går det nok på selvtillitten løs etter hvert tenker jeg.

så, jeg blir stort sett glad om jeg blir avvist..så slipper jeg å gjøre det selv, litt egoistiskt kanske for da får jenta som avviser meg dålig samvittighet ;)

nei, på mange måter så foretrekker jeg virkeligheten over nettet, men på andre måter så....vet ikke, jeg liker sukker svært godt, det funker fint og omtrent alle er intressante å snakke med...noen blir nok spesielt intressant etter hvert....om jeg bare fant ut hvordan avvise på en human måte, så skulle det hele være helt perfekt.

(mann 43 år fra Oslo) ti. 1 feb. 2011 13:07 Privat melding

@Lanillen.
"Tenkjer at dei fint klarar å blokkere meg om dei synest det er mindre behageleg. ^_^"

men hvem i all verden skulle få for seg å blokkere deg? ;)

Skjult ID med pseudonym Strings ti. 1 feb. 2011 15:16

Får jeg et nøye sammensatt avslag som er litt mer enn det som nevnes så tenker jeg litt på det, ettersom hun har sendt et avslag som er mere direkte til meg så må det være en bra dame tenker jeg.
Får jeg dette standardavslaget så så tenker jeg ikke mer på det........med mindre jeg var helt sikker på at det var en bra kandidat:)

Skjult ID med pseudonym topcover ti. 1 feb. 2011 16:21

Griner høylydt, finner frem flaska og er i drømmeland innen noen timer. Eller var det når laget mitt taper at jeg gjør sånt? :P

Skjult ID med pseudonym Snøheksa ti. 1 feb. 2011 17:36

"Idiot" tenker jeg og så er han glemt :))

Skjult ID med pseudonym coolio ti. 1 feb. 2011 19:29

Jeg er tilbake på sukker etter noen år «ute av det».

Jeg orker i alle fall ikke å skrive lange, omstendelige og mange meldinger til damene. Det er totalt nytteløst! Da er det bedre med en kort, kjapp melding, om et eller annet i profilen hennes, eller noe annet relevant.

En pen dame, som det er veldig mange av her, er trolig møkk lei av å høre at de er pene. Akkurat som de peneste på byen er, så man må ha noe annet på hjertet!

Men at mange ikke svarer – ja, jeg ser gutta klager på det, og jeg husker også det var slik i forrige runde for meg. Jeg blir mest irritert over mangelen på høflighet. Man bør jo i det minste gi et høflig avslag.

Ellers synes jeg det er helt sykt latterlig å se hvor mange som har elendige profilbilder. Med hånden strukket ut, på stua eller badet. Og hvor mange damer som bare beskriver drømmepartneren, men ikke skriver noe om seg selv.

Profiler uten hovedbilde orker jeg ikke å se på / lese.

Skjult ID med pseudonym sooky ti. 1 feb. 2011 19:34

jeg liker best å ikke få svar jeg! :D

Hvis det ikke kommer svar, merker jeg jo det ikke, siden jeg aller mest sannsynlig har glemt at jeg har sendt dem mail anyway. Avslagsvar har jeg ikke fått ennå, men tror ikke jeg hadde giddet å rynke på brynene en gang!

Vi må da tåle såpass :)

(mann 43 år fra Oslo) ti. 1 feb. 2011 19:37 Privat melding

ah..det er omtrent slik jeg gjør Sooky....drar ut lenge med å svare og lar det dø ut av seg selvt....feigt, kanske, men det er bra at i hvert fall du foretrekker det slik :D