Alle innlegg Sukkerforum

Trygghet?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Eledh ti. 1 feb. 2011 12:23

Hva skal til for at dere damene skal føle dere trygge på oss gutta? Og hva er det som gjør dere utrygge? Gutta kan jo si hva de mener også.

(mann 43 år fra Oslo) ti. 1 feb. 2011 13:04 Privat melding

Alle er forskjellige...jeg tror nok at jeg får dom aller fleste å føle seg trygge rett og slett gjenom å være meg selv, men det er også trolig fordi dom (damene) er seg selv og tror godt om andre.

Men, jeg har møtt noen som er utrolig skeptiske og mistenksomme uansett hva jeg gjør eller ikke gjør, også om jeg har null intresse for dem i det hele tatt...og det er trolig også noe som mest kommer av at dama i fråga søker trygghet i helt andre ting enn det jeg kan bidra med.

Det vore fint å få et svar på spørsmålet ditt, men jeg tviler på det...vi er alle så pass forskjellige og ser etter forskjellige ting..det beste er å være deg selv og ikke prøve å bete seg på noen annen måte enn det som faller seg naturlig...og så er det opp til skjebnen å føre deg frem til den jenta som syns at din måte å være gir henne trygghet.

Skjult ID med pseudonym Eledh ti. 1 feb. 2011 13:17

Det er ikke noe jeg sliter med akkurat, men det er viktig for meg. Og tenkte kanskje det kunne være noen interessante synspunkt rundt det. Men som du sier så er det nok veldig forskjellig hva folk legger i ting og hvordan de forstår hverandre.

Skjult ID med pseudonym avatar82 ti. 1 feb. 2011 13:43

Vær deg selv og vær ekte! mitt beste tips!:)

Skjult ID med pseudonym Eledh ti. 1 feb. 2011 19:06

Lanillen, Fint svar:)
Er nok ikke så lett om en har motstridende tanker og egentlig vil mere enn en tørr innrømme. Spesielt egoet og nervøsitet hos oss gutta. Og kanskje sosialt press og forventninger til dere jentene? Konsekvensene er vel litt forskjellige?:p

avatar, Joda, helt klart det. Men det er jo som å si alt og ingenting.. Hva om en ser på seg selv som en i mengden og bare vil ha en jente som er ok. Ikke pessimist, men realist attitude osv.. Har vært der selv, det fungerer sjelden bra.

Skjult ID med pseudonym meg ti. 1 feb. 2011 19:36

Informere, oppdatere på egen hånd, så jeg slipper å spørre.
Helt fint å si: Jeg er litt usikker på hva jeg føler nå. Eller: nå trenger jeg noen dager i tenkeboksen... Og motsatt: Vil bare si at jeg ikke klarte å konsentrere meg om møtet, fordi jeg gledet meg sånn til å treffe deg! Ellers enig med Lanillen. Å si noe, men å sende ut motsatte eller blandede signaler er uheldig, og gjør utrygg. Har ikke med sjalusi å gjøre, vi kjenner det jo igjen fra kolleger og andre settinger også. Vær tydelig. Da blir de rundt deg rygge på hvor de har deg. Ofte er man jo ullen med vilje nettopp for at de rundt skal bli utrygge - som når et brudd er nært forestående...