Alle innlegg Sukkerforum

Jeg slenger meg på bølgen

Vis siste innlegg
(mann 34 år fra Buskerud) on. 2 feb. 2011 13:57 Privat melding

Og ønsker litt konstruktiv kritikk på profilen min.
Jeg får svært sjelden svar på mail her inne, og dem som er innom profilen min snur oftest i døra uten å si hei. Så, det hadde vært kjekt om noen kunne tatt en snartur innom, og gjerne sendt meg en mail eller et svar her med tips om hva jeg kan gjøre anderledes for å vekke interessen hos "min målgruppe" :)

(kvinne 29 år fra Finnmark) on. 2 feb. 2011 14:00 Privat melding

Du har jo avgrensa veldig hvem du ønsker å treffe da. (i forhold til fylke). Kan jo hende at det stopper noen? Jeg "snur i døra" som oftest når folk ikke har krysset for at de ønsker kontakt med personer fra Nord-Trøndelag eller Finnmark som er mine tilholdssteder :-)

(mann 34 år fra Buskerud) on. 2 feb. 2011 14:05 Privat melding

Den største grunnen til at jeg har avgrenset det så mye, er nok fordi jeg har dårlig erfaring med avstandsforhold, og føler at jeg vil møte noen jeg kan treffe når jeg har lyst til det uten å søke om ferie på jobben.
Men du har nok et poeng ja.. Det er veldig mange interessante personer jeg går glipp av selv når jeg ikke leser profilene til dem som bor for langt unna.. Det er bare litt kjedelig å kjøre bil i 8-9 timer for å spise middag og se en film :) (den hørtes veldig negativ ut..)

Men takk for din tilbakemelding!

(kvinne 29 år fra Finnmark) on. 2 feb. 2011 14:08 Privat melding

Er enig i at det gjør ting vanskeligere i forhold til det å bli kjent. Men er det rette dama/mannen så kan det jo hende det er verdt det? Så flytter man kanskje til samme sted på sikt. Jeg forventer i alle fall ikke å møte drømmemannen i nabohagen. Men så har jeg som kommer fra finnmark langt oppi der litt annet forhold til det med lange/korte avstander? og rastløs/rotløs som bare fy... :)

(mann 34 år fra Oslo) on. 2 feb. 2011 14:09 Privat melding

Kanskje skrive noe mer positivt ang. jobben i siste linja di? Bra skrevet forresten :)

(mann 34 år fra Buskerud) on. 2 feb. 2011 14:16 Privat melding

@Eledh
Skal vurdere å skrive litt mer om jobben ja :)
Og takk for det!

@KM88
Hehe, har fått et inntrykk av at dere Finnmarkinger har en tendens til å være litt rotløse ja ;)
Jeg forventer vel ikke akkurat at drømmedama bor i nabobygget, og hun kan gjerne komme fra alle Norges små kriker og kroker. Vet jo aldri hvem som er den rette, før det har gått noen år med personen :)

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 on. 2 feb. 2011 14:28

Ville faktisk puttet flere bilder av deg selv i album, om jeg skal pirke på noe.. Smile på det ene f.eks... Teksen er ren og fin. Ikke noe "jeg prøver å være kul og annerledes for å på en måte synes mer".
Er alt for mange som er slik.

(mann 34 år fra Buskerud) on. 2 feb. 2011 14:36 Privat melding

@Kvinne81:
Takk for det du :)
Er bare så vanskelig å oppdrive bilder av meg selv, siden jeg føler meg svært lite fotogen og trives best BAK kamera.. Men igjen, så burde det ikke være totalt umulig! :)
Men det du sier om teksten min kan også virke negativt, siden jeg kanskje kan bli oppfattet som streit og kjedelig..? Eller tar jeg litt feil her?

Skjult ID med pseudonym Aragorn on. 2 feb. 2011 14:59

Flere bilder anbefales, men ellers en fin profil! :)

good luck, man!

Skjult ID med pseudonym Miin on. 2 feb. 2011 15:19

Jeg synes bildene er bra - men slenger meg på at det er fint om du har et bilde hvor du ser inn i kameraet. Har du web-cam kan du jo selv prøve deg frem x antall ganger til du blir fornøyd.

Så skriver du at du ønsker at dama ikke skal være redd for å prøve noe nytt. Skriv gjerne om hva du selv har gjort av "nye" ting i det siste.... Har du selv gjort noe du egentlig ikke turte? Beveget deg utenfor komfort-sonen, eller hva man nå kaller det - ja så skriv om det.

Jeg synes du skriver godt og det er lett å lese, men jeg føler ikke jeg blir riktig kjent med deg - det blir for glatt og litt upersonlig, på en måte. Her inne er det flust av menn :-) og det er sååå lett å gå videre.
Du må bare skrive den ene setningen som gjør at damene tenker; hmmm - her var det noe.
Hva er det man sier: Gi av deg selv :-)
Og; skriv også gjerne om drømmer du har - om det er egen pizzaovn, badstue, en tatovering eller en tur til Kilimanjaro - ett eller annet som "kun" er deg.

Lykke til!

(mann 34 år fra Buskerud) on. 2 feb. 2011 15:54 Privat melding

@Miin
Det var et kjempebra svar!
Spørs om ikke det blir litt skriving når jeg kommer meg hjem ja :)

Skjult ID med pseudonym sooky on. 2 feb. 2011 15:58

Slenger meg på bølgen om flere bilder, ellers er teksten lik de fleste andre her inne, lite personlig, det kommer liksom ikke frem noe som gjør deg nettopp deg! Ville kansje fått frem noen særtrekk om deg som person, hvilken type personlighet du har.

Lykke til da :)