Alle innlegg Sukkerforum

Ingen snarvei med nettdating!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kvinne81 on. 2 feb. 2011 14:48

Selv om folk tror det i fleste tilfeller.

Man treffes etter lengre eller kortete kommunikasjon her inne, og folk tror de vil få sommerfugler med en eneste gang???!
Man avskriver mennesker man synes er attraktive, men siden man ikke kjenner dem, og superdupersommmerfugl-kjemien ikke er helt på høypunkt, så tenker man "dette er ikke dama/mannen for meg".. Jeg var jo ikke helt imponert...

Men i real life da.. Åssen blir man betatt av et menneske? Noen tilfeller kan lynet slå ned..
Fleste tilfeller blir folk kjent over tid.. Uten press på at man dater og ei heller med en usikkerhet av at andre parten føler mer enn andre.. For man flørter bare.. Så plutelig samler noen seg til mots og ber om litt mer privat setting, enn den man ellers treffes i.. Så begynner boblene..

Hvorfor kan ikke folk skjønne man faller ikke for det ytre.. men opplevelser man skaper sammen.. Det ytre er en startfase som man må gjennom.. Men i det man sier nei til noen, så blir enkelte snurt og da er du feil.(ingen flere sjangser)..selv om du sa nei til noe så teit når de spurte om du likte horrorfilmer......

Så hvorfor er folk så gjerrige på tiden sin???
Tror de det å sitte hjemme og lete videre er bedre enn å gå ut å ha det kult med noen som eeegentlig er interressant, men ikke har gitt deg full forelskelse på to sekunder.. :O)

Jeg har begynt å tenke at jeg skal gi noen en sjangs om jeg først valgt har møte noen , og jeg finner ikke heeeelt tonen, (for jeg leter etter feil jeg og) men det er likevel noe der.. Fyisk kjemi kommer først, og er den på plass.. så er det vel bare å grave og se om det dukker opp evt noe mer??

Om ikke.. Da kan man ikke si at man ikke har prøvd :)

(mann 39 år fra Oslo) on. 2 feb. 2011 15:06 Privat melding

Hør hør!

Skjult ID med pseudonym Egentlig. on. 2 feb. 2011 15:14

Jeg har hatt innstillingen at jeg ønsker å date den jeg dater flere ganger, helt siden jeg kom hit, men de fleste har fått nok etter én date. :P Mens jeg som oftest har vært innstilt på å møtes igjen.

Når det er sagt har jeg også erfart at den såkalte magefølelsen kan være grei å stole på av og til - det er ikke alltid det funker å 'presse frem' følelser på et tynt grunnlag heller, dessverre. :(

Så... en slags mellomting kanskje? Ihvertfall være åpen for å gi folk et par sjanser, dersom det ikke er helt kræsj på første date, da.

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 2 feb. 2011 15:15

Dette innlegget burde være noe Sukker-brukere burde tvinges til å lese allerede før de registrerer seg! Og få gjentatt sånn omtrent hver fjortende dag!

Min egen erfaring er at det er fullt mulig å si allerede på første treff om det IKKE er noe der, men jeg har fortsatt til gode å kunne slå fast at det er noe mer enn ei jeg har interesse av å bli kjent med. Og jeg tror ikke det vil kunne bli noe mer heller, jeg.

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 on. 2 feb. 2011 15:23

Takk qwerty ;p
Har tenkt en del på det i de siste ukene.. Hvorfor er folk interressante, men ikke interressante nok til å bli mer kjent med.. Mye av "mye vil ha mer" tankegang ute og går virker det som..

Man vet jo selvsagt når det er totalt ikke interessant. Men noen ganger( fleste for meg) så er jeg villig til å sette meg inn i vedkommende om de er like modne (man merker jo om noen synes du er litt interessant fremdeles) Poenget det er der folk bare lar ting gli vekk...

Er vel derfor det kalles dating.. man skal oppleve litt ting sammen... men men.. hva vet jeg.. heh.. Datet litt for lite til å være heeelt sikkert ;p

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 to. 3 feb. 2011 01:09

Hate the game not the player.. hehe.. vel.. opprettholding av spillet er vel definisjonen man er spillet...

Skjult ID med pseudonym søtisen ma. 7 feb. 2011 21:48

bra inlägg Kvinne 81!

Funderar på precis samma temat och blir inte riktigt klok på "villken strategi" jag ska ta. Om jag ska gå helt efter magkänslan på førsta daten, eller hellre ge den man inte føler så mye før en sjanse allikevell? Har akkurat prøvet den senere strategin og det fungerte ju ikke. Blev bare enda mer sikker på at daten var helt fel før mig....men vad vet jag. Kanskje går det åt andra hållet neste gang? Før som du sier "Noen tilfeller kan lynet slå ned..
Fleste tilfeller blir folk kjent over tid.."

Skjult ID med pseudonym corinna ma. 7 feb. 2011 21:54

@Kvinne; Kjempe bra skrevet:-)

Har til sammenligning brukt 7 måneder fra jeg møtte en fyr første gang til jeg sakte men sikkert falt for han.

(kvinne 30 år fra Akershus) ma. 7 feb. 2011 22:12 Privat melding

@ kvinne du sier noe fornuftig der :)

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa ma. 7 feb. 2011 22:20

Du är en klok kvinne du , jag funderar i samma banor , hur veta efter tre dater att du vill spendera nästa trettio år tillsammans med någon . läste igenom 200 profiler när jag började på sukker ,men såg inget facit, bara kliar mig i huvudet .

Skjult ID med pseudonym irene;) ma. 7 feb. 2011 22:22

påvirket av reklame sier jeg med ny overbevisning: Mann er mann, samma det vel:)

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 7 feb. 2011 22:26 Privat melding

hehehe.. ;)

Skjult ID med pseudonym Avatar82 ma. 7 feb. 2011 22:29

Flott skrevet, men for meg er det nødt til å si "klikk" men nesten en gang.. Jeg er visst laget sånn at om det ikke er kjemi helt i starten, så lukker jeg liksom ned den sonen. Er nok ikke den beste tingen, men sånn er jeg bare. Siste jenta jeg datet hadde sikkert fått over 300brev i løpet av et par uker, og var supersøt og morsom. Intelligent var hun også. Men jeg følte bare ingenting. Og jeg tror hun hadde det på samme måte.

Skal man tvangsgiftes, er det nok en ide å forsøke litt mer, men det er så utrolig mange fisk i havet, og endel av det "klikker" man med med en gang.. så jeg satser på dem, -trur eg!

Skjult ID med pseudonym irene;) ma. 7 feb. 2011 22:36

Om jeg treffer en som er kjekk, morsom og smart vil jeg påstå jeg er en idiot om jeg lar det gå grunnet manglende "klikk" på første date... hehe..

Skjult ID med pseudonym Avatar82 ma. 7 feb. 2011 22:39

hehe.. ser den!:D

Skjult ID med pseudonym irene;) ma. 7 feb. 2011 22:40

Kalte jeg deg idiot og?;) hehe

(mann 49 år fra Troms) ma. 7 feb. 2011 22:45 Privat melding

Det klikker for alle når de møter meg.
Er det galt da?

Dvs de klikker i vinkel.... hehehhehe.

Fra spøk til bombe, enig med kvinne81.

Sjelden at man blir gørforelsket fra første stund.
Slike følelser bygger seg opp over tid oftest, og de som bygges opp over tid varer som regel lenger enn de følelsene som bare kom der i løpet av kort tid.

(kvinne 40 år fra Akershus) ma. 7 feb. 2011 22:57 Privat melding

Enig i det du skriver. Jeg har en tendens til at hvis det sir nei i meg etter første daten, er det ikke vits å møtes igjen. Men i det virkelige "liv" har det sagt nei, i førsten, men etter en stund har jeg falt for denne personen. Når man blir eldre ( hmm er jo ikke så gammel) så faller man for personligheten til slutt, men den er vankelig å få tak i etter noen linjer frem og tilbake her inne og ett treff.

Ingen kan jo se en morsomt latter, livlige øyne og en flott personlighet på ett bilde her inne. Men når utvalget blir så stort som det er her inne blir man litt "bortskjemt" og går til neste bildet om det ikke stemmer hundre prosent første gang. Synd at man i letingen kan gå over en gullklump for så å finne gråstein....

(mann 49 år fra Troms) ma. 7 feb. 2011 23:01 Privat melding

*offiselt definert som gullklump* hehehehe.

Men velger å være en diamant, for "diamanter er en kvinnes beste venn* hehehe

Skjult ID med pseudonym corinna ma. 7 feb. 2011 23:01

Gåtur33; Du er ikke gammel før du føler deg gammel!;)

Jeg følger magefølelsen min, og noen ganger sier den en date til, andre ganger så følelse det helt feil med første daten også... Tror ikke jeg har misset noen gullklumper, men hvis jeg har det så vil jeg i hvert fall ikke vite om det;P

Skjult ID med pseudonym irene;) ma. 7 feb. 2011 23:07

Jeg datet en ubestemmelig gråstein som skimret som gull, i et forsøk på å unnslippe, datet jeg en gråstein som i ettertid viste seg være gull... Nå setler jeg kun for en uslipt diamant..?

(mann 49 år fra Troms) ma. 7 feb. 2011 23:14 Privat melding

@Irene:

Here I am baby!! hehehehe...

Skjult ID med pseudonym irene;) ma. 7 feb. 2011 23:18

Ok:) Roter frem vinkelsliperen:)

(mann 49 år fra Troms) ma. 7 feb. 2011 23:20 Privat melding

hehehehe, må nok sterker lut til enn det....

Minst en diamantskive hehehe...

Skjult ID med pseudonym irene;) ma. 7 feb. 2011 23:25

Diamantskive er jo å få kjøpt:) Men tror ikke det funker heller egentlig...

(mann 49 år fra Troms) ma. 7 feb. 2011 23:26 Privat melding

hehehe, nei...
Men det er lov å prøve seg hehe.

Skjult ID med pseudonym JackDaniel ti. 8 feb. 2011 15:36

Kvinne81: Inntrykket jeg har fått basert på både denne posten og andre ting du har skrevet på sukkerforumet er at du kanskje tenker for mye over ting det bare går an å finne ut av i praksis. På meg virker det som at du har en tendens til overanalysering (i likhet med mange andre, og definitivt her på sukkerforumet).

Jeg tror at svaret på de fleste dating-utfordringer bare er å leve sitt eget liv så bra som mulig og dra på dater med de du syns virker interessante på en eller annen måte, og la veien vise deg svarene. Når du treffer dem trenger du bare å leve i nuet og hygge deg og reagere slik som der og da virker riktig. Detaljene vil finne sin rette plass underveis, i praksis og ikke i teorien.

Jeg kjenner folk som har vært ensomme år ut og år inn fordi de alltid analyserer ting som ikke er ment å analyseres. Derfor finner de alltid noe som er feil, ikke helt riktig, ikke optimalt, noe de er usikre på...osv osv osv.

De merker ikke at alt bare er en illusjon som kommer av at de overanalyserer. Alle problemene er bare noe som eksisterer i hodet deres, tankespinn og fantasi. Fordi de er så opptatt av tankespinnet, hindrer det dem fra å utforske virkeligheten og hindrer dem fra å oppleve spennende og givende ting. Identifiseringen med alt tankespinnet frem og tilbake og på kryss og tvers hindrer dem fra å oppleve kjærlighet.

Analysis is paralysis!

Skjult ID med pseudonym Fløyel ti. 8 feb. 2011 16:31

Takk JackDaniel. Det der var det flere av oss som trengte å høre.

Skjult ID med pseudonym majka_ ti. 8 feb. 2011 17:01

Henger meg på den JackDaniel!

Hadde dette vært facebook, hadde jeg trykket "Liker"-knappen :)

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa ti. 8 feb. 2011 17:12

förstår precis , jag har analyserat bort mitt liv .

(kvinne 37 år fra Oslo) ti. 8 feb. 2011 18:11 Privat melding

@Jack Daniel : Heh.. Er jo derfor jeg skrev tråden.. For jeg har tenkt over hvorfor folk overanalyserer..

Jeg gjør det nemlig ganske så lite.. Jeg tenker over at jeg skal ikke for jeg synes det fører til mye dumt. Jeg skrev ikke denne tråden bare på vegne av egne erfaringer all in all.. Men mange andre sine.. Har tross alt mange venner som nettdater ;)
Menn takker for rådet, har hørt det for 10 år siden og følger det støtt ;) Jeg er nok singel fordi jeg har hatt et langt forhold, og stresser ikke akkurat.. Jeg er jo på grønnt lys, men jeg lar meg ikke overbevise av hvem som helst heller.. det jeg prøver å si... for min og andres synspunkt.. (som er grunn til at jeg har tenkt over dette)

Er mange som forventer for mye, eller som avskriver folk for fort gjennom nettdating.. Det ER ikke slik i RL. Da flørter man/blir kjent i et helt annet tempo oftest.. Med helt andre regler..

Men så enig med deg.. Go with the flow..

Uansett så er det vanskelig å finne kjærlighet, for vi er ganske forskjellige. Og kjemi kommer ikke med hvem som helst.. ;)

Skjult ID med pseudonym *L* ti. 8 feb. 2011 19:11

Jeg er både enig og uenig.
Enig i at de store følelsene kommer etterhvert, men uenig i at man ikke kan vite det sikkert etter første, andre eller tredje daten.
Utdyping:
Dette her har vært et tema i mange tråder, at vi er for oppsatte på den berømte kjemien som må være der fra dag 1, og derfor har jeg tenkt mye på hvordan ting har forløpt seg i mitt kjærlighetsliv fram til nå.
Jeg har faktisk brukt så mye som 6 år fra jeg først ble kjent med han som nå er min eks, til jeg faktisk fikk sånne følelser for ham. Vi var kjempegode venner i disse årene, og plutselig var det noe mer. Så derfor er jeg enig i at ting kan utvikle seg over tid. Men når jeg tenker nøye etter så har det alltid vært en kjemi der, en liten "gnist", en liten "tiltrekning" (i mangel på et mer dekkende uttrykk). Jeg hadde et tre år langt forhold med en annen i løpet av de årene vi bare var venner, så jeg var ikke forelsket i ham på noen som helst måte, men det var likevel NOE der.. Helt fra dag 1 :-)

Samtidig har jeg også opplevd å falle pladask faktisk FØR jeg møtte en fyr også. Hehe.. jeg hadde riktignok sett ham flere ganger og syntes han var kjekk, men aldri pratet ordentlig med ham. Så ble jeg kjent med kameraten hans, og fikk vite at han hadde tittet på meg også. I et spontant øyeblikk fikk jeg nr hans og sendte ham en sms, (Han var bortreist akkurat da) og jeg forelsket meg faktisk før vi møttes på ordentlig.

Så jeg heller nok mot at man selvfølgelig må gi hverandre en sjanse og se om de virkelige store følelsene dukker opp over tid, men hvis det ikke er noen "gnist" der i løpet av de første to-tre møtene, er det nok dødfødt fra min side.. Da har man kanskje "bare" fått seg en ny god venn!