Alle innlegg Sukkerforum

Herreguuuuud! Hva gjør jeg???

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym DriverHunt on. 2 feb. 18:16

Har ei nyyydelig venninne som har datet en fyr i en stund nå, de er vel snart sammen. Hun har ikke introdusert denne gutten for noen av vennene sine ennå, men vist meg bilde på facebook.

Nå tok han kontakt med meg her.. Hva gjør jeg? Sier til han: "BUSTED!!" eller drar det litt lengre for å se om han virkelig nå driver å flørter med andre her på sukker???

Har prøvd å ringe venninnen min, men hun tar ikke telefonen.. :-O

(mann 44 år fra Oslo) on. 2 feb. 18:24 Privat melding

Si hei, og vær vennlig. Kanskje vet han hvem du er? Ikke sikkert at intensjonene hans er så ondskapsfulle som du frykter. Kan selv ta forbindelse med kvinner uten å ha en plan om noe som helst. Kanskje ønsker jeg å kommentere et kult bilde, eller en morsom tekst. Andre ganger kan det rett og slett være at jeg lurer på noe og spør den første og beste.

Ikke sikkert han er som meg, og da finner du det nok raskt ut. Klart, er han en player så informerer du venninnen din. Tenker også at er han en player, så er det vel ikke usannsynlig at han har kontaktet mange andre også.

Skjult ID med pseudonym Avatar82 on. 2 feb. 18:27

Har de datet i levende live, eller har de kun skrevet sammen?? Her er det stooor forskjell..

Så snart han begynner å ligge med henne, samtidig som de dater, så synes jeg ikke det er ok at han fortsetter å flirte med andre.. (mener nå jeg)
Men om de bare har skrevet sammen, så må man ha lov til å spille på flere hester..

Skjult ID on. 2 feb. 18:28

han dater henne og så tar kontakt med andre på sukker?
det er absolutt busted og ingen grunn til å ta frem silkehanskene

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 on. 2 feb. 18:30

Jeh ville sett an.. Finn ut hvor hun ser forholdet ligger virkelig.. og om hun og han har snakket om det..

Kan hende han liker å få bare oppmerksomhet som ørten andre her inne..
Men ville fyrt opp under noen svar... Bare vært høflig.. Er han en drittsekk så er det digg å ta dem... Er han ikke det, så må han tåle og skjønne du ville teste han for å forsvare venninnen din litt..

(Og er det noen menn her inne som er uenig med hva jeg mener om saken, er det fordi dere har glemt evnene til å beskytte.. ) Vet det er litt drøyt.. Men kleint blir det uansett..

Skjult ID med pseudonym Avatar82 on. 2 feb. 18:35

Folk er av ulik oppfatning av hvor grensene går når man dater..
Jeg kan lett finne på å gå ut og ta en kaffe/spise en bedre middag, whatever, med ei søt dame, og så date en annen et par dager senere..
Man skal bare være forsiktig om man merker at det kommer følelser inn i bildet, enten fra ens egen eller hennes side. Da må man velge om man vil fortsette, eller stoppe.

Du sier han er "busted" fordi han dater venninna di... De er da ikke kjærester enda???

Er man kjærester har jeg nulltoleranse for affærer/dating av andre jenter..

Skjult ID med pseudonym meg on. 2 feb. 18:37

avatar.
Nå forteller hun at de har datet en stund. Da er det ikke en kar hun møtte for første gang igår :)

Skjult ID med pseudonym DriverHunt on. 2 feb. 18:38

De har datet "in real life" i noen mnd nå ja.. Regner med at det betyr sex også.. Har sendt en mld tilbake til han.. litt flørtete, så får vi se..

Keep you updated?

Skjult ID med pseudonym slurk on. 2 feb. 18:38

Gjerne, spennende dette :D

Skjult ID med pseudonym ruterdame on. 2 feb. 18:39

Noen ganger er dysleksi underholdende! Bu sted...? Bu sted/bustad...?!? når ble nynorsk slang trendy : s og hva ligger i det begrepet tro ? ... : hold deg hjemme likssom...?
Aha! Busted- got it : D

Skjult ID med pseudonym Avatar82 on. 2 feb. 18:40

@meg:

Sant, sant. Men fremdeles så er det forskjell på å date og det å være kjærester. TS nevner ingenting om at de ligger med hverandre, eller gjør andre kjæresteting, annet enn alminnelige dater..

STOR forskjell på om man er kjærester eller ikke. Så fort man er i et forhold er det noe helt annet, og da snaker man om dårlig stil.. Overgansfasen..hmm.. Jeg vil i alle fall ikke si at han er busted!

(mann 42 år fra Oslo) on. 2 feb. 18:41 Privat melding

avtal en date, møt opp med vennina di....

Skjult ID med pseudonym slurk on. 2 feb. 18:53

Jeg stemmer på PJH1 sitt forslag, avtal date og møt opp sammen begge to.

Skjult ID med pseudonym ruterdame on. 2 feb. 19:04

Har prøvd PJH1 sitt forslag, men da var faktisk typen kjæresten min. Den hevnen er faktisk litt bittersøt.

Skjult ID med pseudonym Avatar82 on. 2 feb. 19:06

@GirlyGirl:

Mine meldinger/holdninger ble skrevet FØR jeg visste at de hadde datet i flere måneder.. (hadde ikke lest siste meldingen fra TS innen min ble postet)
Dating i flere måneder skaper normalt følelser hos en eller flere parter (hvorfor fortsetter man ellers å date?), og da skrev jeg som nevnt at det ikke lenger er ok å date..

Skjult ID med pseudonym Driver on. 2 feb. 19:10

Du har prøvd å ringe venninnen din, men hun tar ikke telefonen? Og så lager du heller en tråd av det? Skikkelig gjennomtenkt!

Skjult ID med pseudonym en jente on. 2 feb. 19:10

Jeg spurte en gang en jeg datet fast (og det betyr selvfølgelig fysisk også) hvorfor han stadig var på chatten. Om han lette etter andre samtidig. Han bedyret at det var uaktuelt å treffe andre... så jeg fikk en søt venninne til å skrive til han. Og han nappet villig på første! Skjønner ikke folk at folk kan kjenne hverandre her i byen?

Jeg angrer ikke. Jeg fikk vite det jeg trengte å vite. At mannen ikke snakket sant, noe jeg jo mistenkte. Men i ettertid angrer jeg kanskje litt på at jeg ikke gjorde noe mer ut av det. Han vet jo ikke at jeg vet. Litt kjedelig, egentlig....

Så hvorfor ikke? Avtale en øl og møte opp begge to. Men det er et viktig hensyn her. Om venninna di virkelig er forelsket i fyren, så er det ikke så bra for forholdet deres om du er den som avslører han i kraft av å være en slags rival. Om dette er en hun vil satse seriøst på og var forelsket i, ville jeg nok heller sagt det som det var til han, jo før jo heller. Han har ikke krav på å vite når du oppdaget sammenfallet.

Skjult ID med pseudonym Love on. 2 feb. 19:23

Dropp venninna og bli sammen med fyren vel! :-P

Skjult ID med pseudonym feil on. 2 feb. 19:27

Dette skjer stadig vekk, tror jeg. En venninne hadde noe på gang med en fyr herfra, de datet over en periode, han forslo at de skulle slette kontoene sine her, og det gjorde de. Etter en liten stund, mens de fortsatt datet, opprettet han en ny profil her, og prøvde seg på en god venninne av henne - som han da ikke hadde møtt. Uheldigvis for ham hadde denne venninnen sett bilde av fyren, og kunne avsløre hans dobbeltspill. Synes det er utrolig at folk tør, og at de ikke skjønner at folk kjenner hverandre, og snakker sammen. Oslo er ikke så fantastisk stor, akkurat.

Skjult ID med pseudonym .. on. 2 feb. 19:30

Tenkt tanken at venninna de er med på det og at de kødder med deg?

Skjult ID med pseudonym Avatar82 on. 2 feb. 19:43

@feil: om de hadde bestemt seg for å slette kontoene sine, så er jo det omtrent det samme som å si at man er kjærester, eller i hvertfall en avtale om at man ikke skal treffe andre.
Så er bare fyren en dust. Punktum. Men tror du det er noe mer normalt på nett enn "in real life"?

Skjult ID med pseudonym DriverHunt on. 2 feb. 23:22

Og der var han dumpet! Fikk sinnamail selv også! Hvordan våååget jeg å avsløre han lissom :P

Skjult ID med pseudonym en jente on. 2 feb. 23:43

Dumpet din venninne han? Hvem fikk du sinnamail av? Han?

Skjult ID med pseudonym DriverHunt on. 2 feb. 23:51

Jeg fikk sinnamail fra han ja!

Hun forklarte at han hadde sendt meg mail og at jeg hadde sagt ifra.. hehehe

Skjult ID med pseudonym Z on. 2 feb. 23:57

Jeg leser at noen synes det er vanskelig å vite hvor grensene går når man dater.
Javel? Jeg opplever det ikke sånn. Om jeg treffer en jeg LIKER, deaktiverer jeg meg herfra. Dette handler da ikke om grenser? Dette handler da om hva jeg VIL, hva jeg ønsker å finne ut av, utforske og bruke tid på.

Jeg leser om at man skal "ta" fyren som driver på sånn.
Mulig man skal det, men hvorfor? Jeg orker i alle fall ikke å bruke tiden min på det! La han fare.....sånt tull er ut.

Hva du skal gjøre? Du har jo allerede gjort...
Men JEG hadde satt fokuset på min venninne, på hennes følelser, på måten å snakke med henne på. Ikke HAN!

Skjult ID med pseudonym en jente to. 3 feb. 00:04

@ Z
Jeg fikk 3000 kr i bot for manglende sikkerhetsbelte nylig. Det svei! Og vet du hva? Siden den dagen har jeg brukt bilbelte om jeg bare skal til nærmeste butikk! Er det svar på spørsmålet ditt om hvorfor?

Skjult ID med pseudonym Z to. 3 feb. 00:07

Om jeg legger godviljen til og tenker at du tenker på hans beste osv. så JA.
Om jeg svarer det jeg ønsker å svaret, blir svaret NEI.

Om jeg ikke kan svaret, så mener jeg spørsmålet er: Hva ønsker man å bruke tiden sin til - og hvorfor?

Skjult ID to. 3 feb. 00:17

Overfølsomme kvinfolk, er dere. Å date betyr ikke sammen, så da har hun strengt tatt ikke så mye med hva han gjør på. Om de på forhånd hadde avtalt at de IKKE skulle date andre, så skjønner jeg det. Men hallo. Way to overreact...

Skjult ID med pseudonym DriverHunt to. 3 feb. 01:21

De var jo trossalt straks sammen.. Så jeg skjønner at hun dumpet han raskt!

Skjult ID med pseudonym HanJa. to. 3 feb. 08:02

For gutter er det helt annerledels, vi må jobbe ueeeeeeeeeeeeeeeeeeeendelig mye mer enn dere må for å få den samme oppmerksomheten.
Der spiller det ingen rolle hva dere sier, prøv å være gutt 1år og bli erklært uønsket i stort sett alle sammenhenger, i de fleste tilfeller av dumping er det itillegg jenta som dumper.
Skal gutten bare sitte tafatt med hendene i fanget når jenta dumper han og hun har seg med en ny kar noen dager etterpå og han skal bruke 6månder på å kanskje få en klem?

Forøvrig er jenta det er snakk om ikke heeeeeelt uskyldig selv, men sukker er først og fremst et forum der kvinner utleverermeldinger de får av menn og skal drite ut menn...om menn gjorde det samme med jentene her ville det ikke vært mulig å opprettholde et forum.

Skjult ID med pseudonym Strings to. 3 feb. 08:14

Han ja: Skal gutten sitte tafatt....i bunn og grunn så er det ikke mye mannen kan gjøre, dama det er snakk om er nok av samme slaget som mannen TS nevner.

Z: Ts hadde ikke gjort noe ennå da hun oppretta tråden eller?

Skjult ID med pseudonym Strings to. 3 feb. 08:18

Poenget ditt virker tydelig alikevel...hvorfor skal mannen som må jobbe så mye sitte iro når han endelig oppnår resultater?

Svaret: De som har muligheten til å holde på sånn har ikke den problematikken og kan derfor gå fra den ene til andre( i noen tilfeller), derfor så er problemstillingen sånn jeg forstår den helt uaktuell:)

Mulig det var noe annet du sikta til imidlertid..........?

Skjult ID med pseudonym dame 40+ to. 3 feb. 08:36

Dette er dessverre en av disse gutta som (sikker jenter som er sånn og)
....alltid tror han kan få noe bedre
...eller klarer ikke slå seg til ro
...eller må ha spenningen rundt å tro han har draget
...eller har venninna di på vent mens han leter etter den store kjærligheten

Det er dessverre alt for mange, sikkert av begge kjønn, som tror at en stormene forelskelse er rett rundt hjørne.
Og mens de går og venter på det, går de kanskje glipp av kjærligheten som passerer.
Erfarer at mange ikke satser på en person de virkelig liker, er tiltrukket av, bra sex, og egentlig de fleste grunnlag for et godt forhold, fordi forelskelsen ikke kommer som en kanon på de første datene.

Jeg forelsker meg ikke lett, og de forelskelsene jeg har bak meg har liksom kommet krypende på meg.
Ble liksom overrasket at jeg begynte å få disse kriblingene og god/vonde følelsene man har før man tør å si man er forelsket.
Tror vi vil tjene på å ikke ha så dårlig tid, men faktisk gi en person en sjans, når de fleste ting ser ut til å klaffe. Forelskelsen kommer........

Skjult ID med pseudonym DramaQ to. 3 feb. 08:43

Herreguuuuuuuud! Hva skal jeg gjøøøøøøøøre? Lissom?

Skjult ID med pseudonym Z to. 3 feb. 10:26

@ Strings
Nei, men da jeg svarte, hadde hun det...

Skjult ID med pseudonym Nerd to. 3 feb. 10:51

Fin tråd.

Det er vel dette man kaller sukkerfella.

Skjult ID med pseudonym :O) to. 3 feb. 15:22

Datet en stund - Hva er en stund ?
La han være - det er lov å kikke det er lov å lese på forumet.
Han kikker sikkert på gata også, er du bekymret så får du heller ta det med han,
Ikke plag henne med sladder, verden er sånn at alle liker oppmerksomhet.....sorry men sant.

Skjult ID med pseudonym Dilby fr. 4 feb. 14:20

Men hva skjedde her da? Begynte han å flørte med deg eller var det mere en vennlig "Du så interessant ut, man får aldri nok venner!" mail? Husk at sukker er også en arena der vennskap opprettes.

TS: Hva skjedde egentlig her? Detaljer?

Skjult ID med pseudonym DriverHunt fr. 4 feb. 14:24

Og der var han dumpet! Fikk sinnamail selv også! Hvordan våååget jeg å avsløre han lissom :P
Så slettet han profilen sin på sukker! ;)

Skjult ID med pseudonym Joe fr. 4 feb. 14:27

Hahaha - det hadde han godt av!:)

Skjult ID med pseudonym Francis fr. 4 feb. 14:40

Hanja: Sukk...lær deg litt førsteklassematte da kompis: For hver mann er det en kvinne og for hver kvinne er det en mann. Det betyr at jevnt over, på et større basis, er det like mye mannlig tilbud for hver kvinne som kvinnelig tilbud for hver mann på sjekkemarkedet.

At det liksom er lettere for en av dem – eksisterer kun I DIN FANTASI.

Skjult ID med pseudonym Gummo fr. 4 feb. 16:39

Jeg lurer på om dette er en tulltråd...høres ganske søkt ut hele greia