Alle innlegg Sukkerforum

Hva bør jeg velge?

Vis siste innlegg
(kvinne 46 år fra Akershus) on. 2 feb. 2011 22:33 Privat melding

Jeg har barna boende mest hos meg, men de er også hos sin pappa annen hver helg. Og alt av ferier deler vi på annen hver gang eller halve tiden hver osv. Bør jeg da sette barn som bor hos meg eller deltidsmamma i profilen min, så det blir mest riktig?

(mann 55 år fra Akershus) on. 2 feb. 2011 22:39 Privat melding

Kan jo være litt vrien den..
Jeg ville nå lest det sånn at bor barna hos deg,så gjør dem det hele tiden. Deltid er vel mere riktig i og med at du er "fri og ledig" når dem er hos faren. Er nå min mening det da.

Skjult ID med pseudonym hei on. 2 feb. 2011 22:40

Bare lurer: Hvor mange prosent er det? Har dere en prosentvis fordeling?

Skjult ID med pseudonym Lilljanne on. 2 feb. 2011 22:48

Jeg har forandret til "deltidsmamma". Vi har ikke finregnet på hvor mange proset hver av oss har, da vi har privat avtale. Men ungene er hos pappaen sin fra fredag etter skolen, og er der til de blir levert på skolen mandag. Men så har han de enten hele vinterferien eller påskeferien, halve julen+ 1 mnd på sommern og evt hvis det skulle være noe jeg må på i forbindelse med jobben.

Skjult ID med pseudonym Mr.Pusten on. 2 feb. 2011 22:53

Var ikke jeg noe særlig for en med barn i utgangspunktet,ville jeg tatt neste profil for meg tvert hvis det stod at barna bodde hos deg. Dem er jo strengt tatt hos deg på deltid, med tanke på ferier og helger. Helt riktig av deg og sette deltidsmamma!

Skjult ID med pseudonym hei on. 2 feb. 2011 22:55

Litt rart at menn kan velge "helgepappa" mens kvinner ikke kan velge "hovedomsorg" e.l. Jeg ser dilemmaet ditt:
Med deltid tenker jeg 50/50 og med "barn som bor hos meg" tenker jeg at de er der hele tiden.

Nå er jo ordet deltidsmamma også litt merkelig. Ingen er deltidsmamma. Man ER mamma, men har ikke nødvendigvis barna hos seg hele tiden... :-)

Men det er jo viktige opplysninger, så det bør komme fram i profilen. Jeg forundrer meg stadig over alle som sier noe om hvordan de liker å feriere i syden, men ingenting om hvor mange barn de har, alder på barn, eller ordning...

(mann 43 år fra Oslo) on. 2 feb. 2011 22:59 Privat melding

Hei Lill :-) har vært gjennom det samme selv hvor barnefaren kun hadde annenhverhelg og 2 uker i ferie. Dere har visst en bedre fordeling av ferie enn det jeg var borte i. Jeg vil nok si at riktig betegnelse er "bor hos meg" all den tid det i all hovedsak er hva de gjør.

Skjult ID med pseudonym Lilljanne on. 2 feb. 2011 23:09

@TAZ

Nå trodde jeg det ble riktig helt til du kom med innlegget ditt, he, he. Det mest riktige hadde vel vært alternativet "hovedomsorg".

@Mr. Pusten

Blir noen skremt av at jeg har barn, må de bare surfe videre til neste profil. Barna mine er de viktigste i livet:)

Skjult ID med pseudonym -Taz- on. 2 feb. 2011 23:15

Hovedomsorg høre mer riktig ut ja, da indikerer du at du har barna, men at de også er hos faren sin til tider. Når jeg ser "deltid" så tenker jeg 50%. MEN dette er jo ting som uansett blir avklart ganske fort :-)

(kvinne 36 år fra Rogaland) on. 2 feb. 2011 23:15 Privat melding

Deltidsmamma forbinder jeg med 50/50 og ikke annen hver helg, Bor jo hos deg resten av tiden.
Fedrene skriver også helgepappa og ikke deltidspappa dersom dem har annen hver helg.

Skjult ID med pseudonym mann on. 2 feb. 2011 23:19

Best at du velger barnløs, vet du... fy, at det går ann. Beklager.

Skjult ID med pseudonym hei on. 2 feb. 2011 23:23

De har sitt hjem hos deg og bor hos deg - selv om du har fri noen ferier og annenhver helg. Når jeg tenker meg om så har jo mange besteforeldre som stiller opp mye som barnevakt /tar dem på ferie osv. så jeg tror nok barn som bor hos meg er riktigst. All den stund "hovedomsorg" ikke er et alternativ.

Skjult ID med pseudonym Lilljanne on. 2 feb. 2011 23:36

Mange menn som har barna sine annen hver helg og en dag i uka, og de skriver deltidspappa....... I grunnen veldig mange forskjellige ordninger som ikke dekkes av alternativene vi har på velge mellom. Som regel blir jeg ofte spurt om hvor mye jeg har barna hos meg, så det er jo for så vidt ikke noe problem. Bare ville ha en så "sannferdig" profil som mulig.

Skjult ID med pseudonym The One to. 3 feb. 2011 00:40

@Liljanne

Skriv deltidsmamma for det er det du er. Det som er interessant for de fleste angående dette spørsmålet (tror jeg) er at man har mulighet til å treffe hverandre i en startfase uten at barn er noen hindring. Du har jo fri minst annenhver helg og er derfor en som har barna på deltid :-),