Alle innlegg Sukkerforum

Gammelt bilde

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym erikkelurt to. 3 feb. 2011 20:06

Hva skal jeg gjrøe når jeg får en hyggelig mail fra en kjekk kar..som på bildet ser ut som han er en kjekk mann på 40 år....og i profilen står det at han er 52. Jeg er selv 45 og holder meg bra. Synes at 52 er litt i overkant aldersmessig..men dersom han virkelig ser sånn ut i dag..så hadde jeg jo gitt det en sjanse...er jeg overfladisk hvis jeg er skeptisk til å svare ham? Skal jeg spørre om bildet er fra senere tid? Hva hadde dere gjort?

Skjult ID med pseudonym mann to. 3 feb. 2011 20:10

Jepp, spør hvor gammel er bilde rett og slett :)

Skjult ID med pseudonym elena to. 3 feb. 2011 20:11

Er 45-52 et alt for stort alderssprang??
Da bør vel kanskje jeg på 26 droppe han på 42.....;)

Skjult ID med pseudonym Egentlig. to. 3 feb. 2011 20:12

Spør om han ikke kan legge ut noen nye bilder i albumet. Men det trenger jo ikke hjelpe stort, hvis han sitter på en del ti år gamle bilder som han så legger ut.

Du binder deg jo ikke til noenting ved å date en person, så du kan vel bare møte ham, da finner du jo fort ut hvordan han ser ut.

Skjult ID med pseudonym old to. 3 feb. 2011 20:16

Har jo vært her noen år selv.... Og jeg ser mange har de samme bildene i dag som for noen år siden. Så det er all grunn til å tro at det er en del utdaterte bilder. Be han legge ut flere bilder og gjerne skrive under når de er fra.

Skjult ID med pseudonym rosmarin to. 3 feb. 2011 20:21

Enig med Egentlig:)

Men det skurrer litt når en person legger ut ett eldgammelt bilde av seg selv og ingen nyere.

Mye kan skje på 12år. Man legger på seg eller går ned i vekt, mister håret, rynkete osv osv......

Du sier selv at du holder deg bra. Da kan du sikkert velge fra øverste hylle i den aldersgruppen;)

Skjult ID med pseudonym erikkelurt to. 3 feb. 2011 20:25

Jeg synes 52 er max, men da må personen holde seg bra. Kan velge kjekke menn både yngre og eldre enn meg selv. Får faktisk mail fra ALLE aldere...litt overrasket over dette da men... Har svart denne personen positivt..men er forberedt på at han ser helt annerledes ut hvis vi kommer så langt som til å treffes.

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 3 feb. 2011 20:29

Jeg tenker det er bedre å være 52 og se ut som 40, enn å være 40 og se ut som 52.
Evt...bedre å faktisk skrive 52, fremfor å skrive 40...om man er 52. ;-)
Bildets holdbarhet kan vel være subjektivt, men jeg ville spurt uansett, jeg. Min erfaring er at mange har noen få "powershots" av seg selv, og velger å bruke disse til himmelen faller ned.
;-)

*Konfirmasjonsbilder fra 70-tallet er dog utdatert for de fleste, og babybilder av Mannen er uinteressant for meg frem til jeg evt skal få heeeeeeeeele historien om gullgutten fra hans mor over en likør etter en søndagsmiddag. ,-)*

Skjult ID med pseudonym Lilljanne to. 3 feb. 2011 20:36

Syns ikke det er i overkant aldersmessig, men omtrent der grensen bør være. Men det kommer jo ann på om han holder seg godt for alderen. Hvorfor ikke bare spørre om bildet er tatt nylig......

Skjult ID med pseudonym levlivet32 to. 3 feb. 2011 20:44

Spør på en litt flørtete måte om han virkelig holder seg så godt eller om det er et litt eldre bilde.. Kjenner mange eldre menn som holder seg vanvittig godt, så det kan tenkes at han bare ser bra ut! ;-)

Skjult ID med pseudonym erikkelurt to. 3 feb. 2011 21:06

Ja, bør jo trå litt forsiktig..kan jo tenkes mannen forsatt er drit kjekk, selvom man ser han er 52..men at han har lagt ut et gammelt bilde fordi han likte seg selv bedre sånn...

(kvinne 37 år fra Oslo) to. 3 feb. 2011 22:14 Privat melding

Få deg cam.. Be han skaffe seg det.. Se han live.. bestem deg etterpå.. I DO! Veldig grei måte for å sjekke om folk ser ut som det de fremstår som.. Jeg har "busta" mange med dette..

Skjult ID med pseudonym camilla to. 3 feb. 2011 22:41

Jeg har webcam på maskinen (mac book). Men vet ikke hvordan jeg bruker det... Ingen tror meg når jeg sier det, hehe, og det kan jeg forstå. Men det er tilfelle. Kan jeg få en rask innføring? Eller varierer det fra maskin til maskin?

Skjult ID med pseudonym erikkelurt to. 3 feb. 2011 22:55

he he, da fikk jeg et par oppdaterte bilder av ham..og han holder seg fortsatt veldig godt..så det var jo et bevis på at man ikke skal være så altfor skeptisk og heller gi folk en sjanse..nå får vi se da...har en fin dialog gående her...:-)

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 to. 3 feb. 2011 23:01

men der har du da svarer ditt TS! ;)

camilla: Prøv med msn vennene dine eller skype... trykk video eller vis.. så har du den oppe å går automatisk.. eller søk på cam i søkemotoren på "pcèn" din.. ;)