Alle innlegg Sukkerforum

Er alle på sukker.no egentlig single?

Vis siste innlegg
(mann 64 år fra Akershus) fr. 4 feb. 2011 00:44 Privat melding

Jeg har vært på og av sukker i flere omganger. Nå har jeg akkurat kjøpt et tremåneders superabonnement etter sikkert minst et års fravær. Grunnen til at jeg har vært borte fra sukker et år er ikke at jeg har hatt kjæreste, men at jeg ga opp å prøve å finne noen her inne. Jeg sendte melding etter melding i en måneds tid, men ingen svar. Jeg er fullstendig klar over at denne "problematikken" har vært tema for nærmest utallige diskusjonstråder her inne, men den er altså like fult reell og aktuell for sikkert flere enn meg.

Jeg begynner å lure på om det er noe alvorlig galt med meg, mine meldinger, eller om jeg har en elendig profil. Jeg synes dette er litt demotiverende, og ønsker noen seriøse svar. :)

Det jeg tenker er at mange her inne faktisk ikke er åpne for nye bekjentskaper. Kanskje har de funnet seg en kjæreste, men fortsatt vil være på sukker for å prate med noen de kjenner. Dette synes jeg ikke er greit. Da burde man heller møtes på Facebook eller MSN. Jeg synes at det er litt dårlig gjort å fortsette å ha aktiv profil hvis man ikke leter etter en ny kjæreste. Det gjør det veldig vanskelig for de som faktisk leter.

Skjult ID med pseudonym MrAwesome fr. 4 feb. 2011 01:32

Tja... Hvordan ser en typisk melding du sender ut da?

Og du sender vel ikke bare til jentene med modellbilder som nesten ikke har noen tekst? :P

(mann 43 år fra Oslo) fr. 4 feb. 2011 02:01 Privat melding

Jeg vet ikke helt...jeg syns at det blir respons omtrent fra alle.

tok en titt i inn/ut-boksen min...jeg har 8 sider i utboksen (med 15 meldninger per side) og 7 sider i innboksen min...det er ganske nær 85-90% svar på meldninger.

klart, det betyr ikke at jeg har hatt date med 7X15 (=105) forskjellige damer eller ens fått meldninger fra så mange forskjellige...ei heller at meldningene har vært nødvendigvis søk-etter-kjæreste-meldninger....men, det betyr at du får svar på meldninger.

siden vi begge ser omtrent like kjekke ut og profilen din er mer detaljert enn min, så gjetter jeg at det er dine meldninger som du bør se på..

Uten å vite noe som helst om deg, Stianen_ , så gir jeg bare et generelt tips...å møte noen på et nettsted er omtrent som å møte noen totalt ukjent ute på gate eller i byen...så det er viktig å agere som slik også, til tross for at du vet (tror) at mottakeren av dine meldninger er singel så gjelder omtrent samme regler om å bli kjent først...ikke for raskt på sak, ikke be om noe du ikke skulle be fra ukjente og viktigest av alt...var deg selv.

Jeg bryr meg ikke det minste lille om jeg imponerer ved første meldning eller om jeg skaper noen slags inntrykk i det hele tatt..jeg skriver det jeg tenker, ferdig med det.

og så ser man på hvordan korrespondansen utvikler seg, hva slags person er i andre enden av nettet og går langsomt ut fra det..virker det bra, avtal møte..dersom ikke så går du videre.

ingenting haster, ikke noe stress med noe...du har god tid på deg og kan like greit gi lang tid for den andre parten å vurdere deg...bare husk at det faktisk er en person der på andre siden, en som er noens søster, noens datter eller noens mor...hun har mange grunner til å være skeptisk, forsiktig og kanske ønsker å bli sett som individ og ikke som en vare man handler over nett..

(mann 64 år fra Akershus) fr. 4 feb. 2011 02:17 Privat melding

Denne meldingen er vel ganske typisk for en førstegangsmelding fra meg:

Hei ********!

Jeg likte profilen din godt. Hadde nesten gitt opp å finne noen som var "spot on" her etter å ha flesket opp over 400 kroner i går for tre måneders medlemskap. Men som du sier; Jeg fant, jeg fant. :)

Jeg hadde blitt umåtelig glad hvis du hadde hatt lyst til å skrive litt med meg. :)

(Åh! Som en kosmisk tilfeldighet; Akkurat nå kom Utah Saints med "Something good" (I know that something good is gonna happen) på Spotify! Kan det være et tegn?!)

Skjult ID med pseudonym Elling fr. 4 feb. 2011 02:23

damene tenker vel at dem ikke vil la seg kjøpe for 400 kr kanskje..

Skjult ID med pseudonym Egentlig. fr. 4 feb. 2011 06:24

@stianen_:

Jeg kan forstå at du synes det er en god førstemelding, fordi den er 'lett og ledig' samtidig som du viser interesse.

MEN. Du må lese mellom linjene, for det kommer kvinnene til å gjøre:

"Hadde nesten gitt opp å finne" = Har vært her lenge og skrevet til en haug uten å få positive svar, har resignert litt.

"etter å ha flesket opp 400 kroner" = Jeg synes 400 kroner er mye, evt. jeg er gjerrig. "Flesket opp" gir (meg) også dårlige assosiasjoner, selv om det kan være et helt vanlig uttrykk.

"Jeg hadde blitt umåtelig glad hvis..." (osv.) = Vær så snill å skrive til meg! Jeg er desperat!

"Kosmisk tilfeldighet" = Litt mye for en førstemelding kanskje?

Generelt vil jeg si at det virker litt vel 'frempå' for en førstemelding; du kjenner henne jo ikke og vet ikke særlig mer enn overfladiske ting om henne ved første melding. Man kan godt gi kompliment i første melding, bare bra det, men i min erfaring bør det være litt nedtonet - ikke: "Du er den vakreste i universet!!!" f.eks.

Du bør også spørre henne spørsmål ut fra hennes profil, så hun har noe å "ta tak i" og svare på. Det pleier å hjelpe.

Nå skal jeg ikke påstå at jeg er noen Don Juan her inne, langt ifra, men det skriftlige er en av mine sterkere sider, og skriftlig fremstilling er viktig på nett. Jeg har sikkert noe rart i min egen profil, for man blir litt "blind" etter en stund, men.

Jepp - dette var mine råd utfra eksemplet ditt ihvertfall. En annen ting er at du bør skrive personlig til den enkelte, og ikke ha en standardmelding (sier ikke at dette er din standardmelding, bare ment som et generelt råd). Kvinner merker ofte sånt. :)

Skjult ID med pseudonym lola fr. 4 feb. 2011 07:31

Veldig enig med @Egentlig og de andre over her.
Tror jeg representerer snittet, og min erfaring er at en førstemelding ikke trenger å inneholde så mye mer enn et hei, fin profil, lyst på kontakt og slike småtterier dersom profil og bilder er i orden, før jeg biter på:)

Jeg svarer stort sett alle, men avslår videre kontakt dersom det er lang avstand eller profilen ikke appellerer.

Tittet innom profilen din, den virker grei og med fine bilder. Kanskje litt mange, jeg ville skrellet bort noen, og sett over tekstingen. At du ikke ønsker å treffe mødre begrenser utvalget endel. Dessuten så reagerte jeg litt på det du skriver om tillaging av mat og salting. Jeg vil gjerne lære, men ikke belæres...

:))

Skjult ID med pseudonym dame 40+ fr. 4 feb. 2011 07:56

For å svare på overskriften.....
Det kan være noen damer som har typer her inne.
Vet at det er mange mannfolk som er gift. Både fordi mange av dem går åpent ut med det, noen sier det i mail og med noen skjønner du det fort og fersker dem.

Når det gjelder 1.mail.......Det er vanskelig.
Jeg for min del liker å få mail som er seriøs, og hvor jeg skjønner at de har lest profilen min. Der kommer det også frem at jeg ønsker noe seriøst.
På samme måte går jeg frem når jeg sender 1.mail.

Men det er like mange mannfolk som kvinner som ikke gidder å svare. Og sånn er det bare!

Det er ingen fasit her, men man trenger å være tøff og tålmodig for å takle mange avslag, mye useriøst, noen ufine personer, noen luringer for å finne den rette.

Dessverre tror jeg det tilhører sjeldenheten finne den rette her. Rett og slett for at folk skal ha den perfekte. Og den perfekte tror jeg ikke finnes. Noe tilpasning må faktisk til. Og da må man date en stund, og bare hverandre.

Egentlig slik man gjorde før i tiden, ha ha ha

Skjult ID med pseudonym Binders fr. 4 feb. 2011 08:41

Synes Egentlig gir veldig gode råd!
Du kan si det er dumt å tolke alt mulig, men når man har så lite annet å gå på, så kommer det lille man gjør under lupen. Og inntrykket er helt klart: NÅ trenger jeg endelig ikke lete lenger - nå som jeg har funnet deg... og det er litt too much i en førstemelding, ja. Den kosmiske tilfeldigheten forteller du om i bryllupstalen. Ikke før hun har svart deg ;-)

Den største mangelen i din førstemelding er at den mangler noe å svare på.

Men ellers er det riktig at mange har akrive profiler selv om de dater eller er mentalt opptatt, og noen er gift, og noen tør aldri møte noen, men liker oppmerksomheten. Alle varianter! Men prøv å tone ned inntrykket av at pengene var vel anvendt investering før du vet om hun vil ha kontakt med deg. Kanskje det vil gi flere svar. Lykke til!

Skjult ID med pseudonym MrAwesome fr. 4 feb. 2011 08:45

Enig med @Egentlig at du er for mye "på". Tenk heller at hun har fanget interessen din og at du har lyst til å finne ut mer, og forhåpentligvis bli sjarmert i senk. Meldinger som utstråler "gift deg med meg, nå!!" skremmer bort folk (ikke så rart).

Jeg har riktiknok sendt en melding med noe sånt som "liker du x??? Ok seriøst, hold kjeft, slipp alt du har i hendene og kyss meg. Nå." som ble godt tatt i mot, men da var det vel åpenbart at jeg ikke var seriøs.

Og ja, meldingen din kunne i bunn og grunn blitt sendt til hvem som helst. Du peker ikke ut noe unikt ved profilen hennes. Noe du likte, noe du lurer på, noe du synes er rart etc.
Det er også noe det går an å gjøre, ramse opp nøyaktig hva det var ved henne som fanget interessen din.

Jeg liker ikke å gi noen form for "oppskrifter", spesielt siden jeg ikke på langt nær får svar av alle jeg sender melding til, men hvis jeg skal tenke på hva mange av førstemeldingene mine inneholder, så er det: Noe jeg likte, noe ved henne jeg kan erte, og noe jeg lurer på. Trenger ikke være mer enn noen setninger.

Eks:
"Hei, jeg dater ikke vanligvis dverger (blir gal av all jodlingen), men du har så søtt smil at jeg er villig til å gjøre et unntak. Hvis du er hyggelig, smart og fantastisk også, så er jeg solgt. Er du?"
(har ikke sendt det der til noen, så kan ikke love at det ville gitt noe svar :p)

Du kan også tenke: "kunne jeg vist dette til min beste venn uten å gremmes?", hvis svaret er nei, så er det en god sjanse for at du har skrevet noe teit.

Skjult ID med pseudonym mannen fr. 4 feb. 2011 09:49

Jeg er helt enig med kultur her, det er altfor dårlige odds for en mann som ikke ser ut som en filmstjerne, eller bor sentralt til innenfor Ring 3.
Jeg har ikke gidda å sendt en eneste førstemelding siden i fjor vår, for det har vist seg å være totalt bortkasta.

Jeg har skrevet i profilen min, at hvis det er noen som er innom, og vil ha kontakt, så må de være såpass at de kan skrive ned noen ord.
Hvis jeg ser at noen har vært innom på besøkslista, og ikke tar kontakt, så vurderer jeg det dithen at de ikke er interessert.

Jeg er også enig med TS, det er nok mange her inne som er ute etter oppmerksomhet, eller er opptatt, i tillegg så har man jo mange damer som vil bli overøst med oppmerksomhet for at det skal bli noe mer.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 4 feb. 2011 10:16

@mannen. Er du aldri innom noen profiler du, da? For de som du besøker må jo da kunne anta at du ikke er interessert? Eller gjelder det bare en vei?

"Spør hvis du lurer på noe. Og "Du må kunne skrive først om du vil ha kontakt" er formuleringer som gjør at du BER om jeg skal bla videre. Det tyder for meg på en småbitter mann som er i ferd med å resignere, og antakelig har utvikelt en antipati mot single jenter generelt, og gjerne er forbannet på det faktum at menn har vanskeligere enn kvinner for å få seg noe. Ikke så tiltrekkende.

Hva er det for noe tøys at 95 % av kvinner får svar og 10% av menn får svar... ?

Det er så trist at menn TROR på dette. Ja, jeg kan komme opp i å få svar fra 95% av menn. Om jeg velger de som er 15 år eldre, bor litt usentralt, ikke ser ut i måneskinn og er pålogget her døgnet rundt. Klart jeg kan.
Og det kan gutta også. Alle kan det.

Problemet er at vi skriver til de vi finner attraktive (noe annet ville jo vært meningsløst). Disse finner mange andre også attraktive og konkurransen blir stor. Så de flotte mennene som mange kvinner skriver til, de svarer ikke de heller. De har fullt opp med tilbud. Så om jeg skriver til disse, kan jeg også regne med 10% svar.

Men alvorlig talt - jeg vil da heller ha 10% svar fra de jeg liker, enn 95% fra de jeg ikke liker?
@ kultur. Når du sier at mindre attraktive jenter får tilbud om parforhold, så må vel de som som skal inngå forhold med dem like det de ser? Ingen driver vel med veldedighet på dette punktet?

Jeg vet at jeg kan gjøre mye med både bilder, kroppsfasong osv. om det var viktig for meg å hevde meg i toppskiktet, og få flere svar fra de "vakre og vellykkede." Men jeg har andre kvaliteter som jeg synes det er viktigere å bruke tid på i øyeblikket. Men kanskje blir dette høyt prioritert en dag - dersom jeg ikke når fram på andre måter. Poenget er at om ting ikke funker som jeg vil, så må jeg først og fremst lete etter feilen hos meg selv - ikke hos det motsatte kjønn. Og ikke hos Sukker.

Skjult ID med pseudonym Stjerne* fr. 4 feb. 2011 10:55

Hei Lilleulv;)
Kunne vel ikke skrevet det bedre selv..
Er litt lei av gutter som tror at alle jenter bare kan velge og vrake....
Men hele det siste avsnittet ditt gikk rett hjem hos meg.

...en god setning for alle å ta med seg videre;)
"Poenget er at om ting ikke funker som jeg vil, så må jeg først og fremst lete etter feilen hos meg selv - ikke hos det motsatte kjønn. Og ikke hos Sukker."

Skjult ID med pseudonym Avatar82 fr. 4 feb. 2011 11:16

TS: den førstegangsmeldingen blir helt helt feil, akkurat som beskrevet over! Den er faktisk svært upersonlig, og kunne forsåvidt vært masseprodusert..
Hva med å lese den enkelte profil, og deretter komme med en litt spydig/morsom bemerkning til et eller annet den enkelte har skrevet, som både gjør at hun føler meldingen er personlig rettet til henne, samtidig som du kanskje får henne til å le..

Du er jo en kjekk fyr, og burde jo ikke ha noe problemer.. Mitt tips, ikke vær for interessert i starten! Damer liker menn de er usikre på om de kan få i (deretter liker de trygghet).. Menn som er på knærne etter dem fra dag 1, lykkes svært sjeldent..

Og en ting til: Om det er en over gjennomsnittet vakker kvinne, for all del IKKE gi henne kompliment for utseendet!! rule number 1 i mine øyne!:)

Skjult ID med pseudonym Stjerne* fr. 4 feb. 2011 11:29

@ Stianen
En slik førstemelding hadde jeg blankt avslått.
Nå er ikke du akkurat i min søkergruppe men her hadde jeg lurt på om du egentlig hadde råd til en kaffedate..selvom jeg betalte min del;)
@avatar
Du har helt rett ang komplimenter for utseende Det er heller ikke det beste utgangspunktet i førstemeldingen.

Skjult ID med pseudonym Stjerne* fr. 4 feb. 2011 11:34

@kultur
Hva mener du med: Uansett hva dere søker så er kandidatene der?

Hadde kandidaten vært her uansett, hadde det vel ikke vært mange jenter her? Da hadde de jo bare plukket den de vill ha og forsvunnet herifra?

Skjult ID med pseudonym **Milla** fr. 4 feb. 2011 11:35

Må si meg enig i de over her. Den førstemeldinga til TS er virkelig overkill. Har man vært på nett en stund har man kommer borti mye rart, og med en slik førstemelding går alarmen for desperat og stalkertype...

Skjult ID med pseudonym Avatar82 fr. 4 feb. 2011 11:36

@Stjerne:
Hehe.. godt å høre at jeg har rett.. tror aldri jeg har gitt direkte kompliment til en vakker kvinne før jeg har datet henne en stund.. (de skal være litt usikre på om du synes de er så flotte som de kanskje selv oppfatter seg..)
Til og med som mann synes jeg meldinger som "hei! synes du var kjekk!:) blir alt for upersonlige og svært lite oppfinnsomme..

(mann 39 år fra Vestfold) fr. 4 feb. 2011 11:38 Privat melding

@TS Det som er feil med profilen din er at den er som alle andre. Du har ikke klart å vise noe som gjør deg spesiell. Hvorfor skal noen skrive til akkurat deg, når de kan skrive til alle de andre som er akkurat som deg?

Lilleulv, Binders og Egentlig har gitt deg gode svar. Ta deres råd.

Hvis du skriver til noen som du kan tenke deg at veldig mange synes er attraktive, må du regne med at veldig mange har skrevet til akkurat denne personen. Sjansen for å få svar er da tilsvarende liten hvis du ikke klarer å skille deg ut. Kluet her er å skille seg ut, og finne den bortgjemte skatten som liker at du skiller deg ut på akkurat den måten.

Som svar på overskriften: Nei. Men du finner en større andel single her enn i baren en lørdagskveld.

Skjult ID med pseudonym Egentlig. fr. 4 feb. 2011 14:53

Bare for å komme enkelte i forkjøpet:
Sikkert 95% av alle førstemeldingene jeg har fått av jenter/kvinner jeg har vært på date med har vært SVÆRT korte - maks to setninger liksom. Og de har ikke fulgt "malen" for en god førstemelding. Bare så det er sagt.

Jeg har allikevel svart dem fordi de appellerte til meg utseendemessig og utifra profilen. Dette regner jeg med KAN funke begge veier. Men jeg tror vi menn må innse at det ofte er vi som må 'bruse med fjæra', og legge litt ekstra i det hvis det skal skje noe. Men i tillegg må man vite litt HVORDAN man bør bruse med de fjærene man har da, og hvordan man IKKE skal gjøre det. Ikke lett, dette her. :)

Skjult ID med pseudonym Vip+Dude fr. 4 feb. 2011 18:05

Angående det om alle som er her er single eller ikke. Jeg tenker at det nok kan være ganske mange som ikke er single eller som ikke ser etter noen. Her er min hypotese:

Sett at ei dame finner seg kar hun har noe på gang med. Etter en måned begynner å bli litt seriøst. Om, og bare om hun er snill mot den potensielle typen og alle andre mannlige sukkerbrukere vil hun da vurderere å ta sin egen profil av nett.

Da går hun til Din profil -> Synlighet og preferanser

Hun ser etter noe for å legge profilen på is inntil videre. Hun finner ikke noe som passer helt, men derimot denne:

-> Deaktiver profilen og stopp alle mailutsendelser: Profilen vil ikke lenger være synlig og vil etterhvert bli fjernet

Hun tenker, "Helt fjernet? Tja, vet ikke helt om jeg er klar for at den blir helt fjernet etterhvert. Kan jo være greit å ha den i tilfelle skjærings. Og det kan jo uansett være greit å ha en profil for å kunne se hvem som skriver på forum og kommunisere med venner via sukker. Hva tjener jeg på å slette profilen min? Ikke så mye annet enn at typen (spesielt om hun fant ham via sukker) kanskje blir glad!"

Løsningen blir lett at hun lar være å deaktivere "inntil videre" og glemmer den bort. Eller kanskje hun er innom og sjekker etter meldinger en gang i ny og ne, bare av ren nysgjerrighet. Kanskje for å skrive til potensielle kjekkaser "Du, jeg driver og ser noen an akkurat nå. Jeg er derfor ikke klar nå, men kanskje senere! Snakkes!"

Skjult ID med pseudonym dudinna fr. 4 feb. 2011 18:29

Det kan være så enkelt at de her som har funnet seg kjæreste er like gjerrige som deg og tenker at om de har flesket opp fire hundre og litt til kroner for å være medlem en periode så skal de søttiåttidøttenmeg være medlem ut medlemstida. Og det har de lov til :)

Skjult ID med pseudonym lola fr. 4 feb. 2011 18:50

hehe... det er ikke alltid det er pengene det står på. Jeg fikk en gladmelding fra sukker for litt siden med stor prisreduksjon.... o'lala og tusen takk!! Sikkert fordi jeg er en gjenganger og ellers nokså håpløs. Med videre månedlig prisreduksjon ser jeg for meg en virkelig laaang fartstid. (huff, der ble jeg skremt selv:)

Skjult ID med pseudonym ElFrodo fr. 4 feb. 2011 18:53

Tror det er enkelte her som har under 10kr måneden...

Skjult ID med pseudonym lola fr. 4 feb. 2011 19:08

Ja vet det ElFrodo, jeg ser femtilappen ennå men går under i mars. Virkelig tragisk og ikke noe å sette på CV'en, eller hur? :)

Skjult ID med pseudonym ElFrodo fr. 4 feb. 2011 19:10

Ikke noe jeg ville ropt høyest om, nei :-(

Skjult ID fr. 4 feb. 2011 19:30

De har jo "flørt" og "elsker" da...

Skjult ID med pseudonym rosmarin lø. 5 feb. 2011 11:52

Er enig med de fleste her. Selv åpner jeg ikke mailen hvis jeg ser det kommer fra en som er uaktuelt for meg.

Men den mailen din blir for standard. Har lest en del jenteprofiler via kompisene. Jentene skriver stortsett om sine interesser og hva med å skrive om noe som fanger opp jentenes interesser?:)

Selv er jeg glad i å fiske men ingen har bedt meg ut på fisketur enda:)

Skjult ID med pseudonym majka_ lø. 5 feb. 2011 23:34

Må si meg enig med mange her.

Jeg syns en førstemelding bør inneholde noe mer enn "Hei, liker profilen din", men syns ditt eksempel ble litt vel overdrevent og litt for mange forsøk på å være "tilfeldig" morsom. Når det er sagt er du 37 og søker konsekvent etter jenter som ikke har barn. Da har du allerede ekskludert en stor gruppe - hvis du leter etter jenter i din egen aldersgruppe da vel og merke.

(kvinne 30 år fra Akershus) sø. 6 feb. 2011 00:06 Privat melding

enig med de andre her, selv om du ikke er i min målgruppe..hadde d vært en kjekkas i 20 åra med den meldinga hadde den nok fortsatt skremt meg vekk..virket alt for seriøst..og sorry kompis men og alt for desperat! lytt til rådene her du :)

Skjult ID med pseudonym Sid sø. 6 feb. 2011 00:47

Leit å si det... men det er vel dessverre en relativ stor andel her inne som seiler under "falskt" flagg. Både menn og kvinner som tror gresset er så himla grønt på andre siden av gjerdet....Uærlig mot sin egen partner, men også uærlig mot oss andre her inne. Personlig har jeg ekstremt lite til over for slike mennesker......

Men heldigvis er det et flertall av oss her som faktisk er single og ønsker bare å møte en person å dele resten av livet med :)

(kvinne 30 år fra Akershus) sø. 6 feb. 2011 00:56 Privat melding

Jeg tror nok du har mye rett i d ja Sid :P