Alle innlegg Sukkerforum

date etter kontakt her inne...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Avatar82 sø. 6 feb. 2011 11:19

Jeg har datet masse jenter opp igjennom, men alle har vært jenter jeg på forhånd har fått litt interesse for gjennom å ha møtt dem på byen, jobb, studiet osv.
Nå har jeg vært på min første date med ei dame jeg møtte her inne. Skrevet lenge, og følt at man virkelig connected. Hun har vakker, morsom og virker til å ha de rette verdiene i mine øyne.

Men merket etter 5 sekunder at jeg ikke kunne forelske meg i henne. At hun maksimalt kunne bli en venn... Jeg merker sånn med en gang. Klarer ikke helt beskrive hvorfor..

Det ble en superhyggelig kveld, selv om vi sikkert begge syntes det var litt kleint til tider..

Sitter her og er litt usikker på om jeg skal fortsette på nett, eller gå tilbake til å treffe jenter gjennom andre arenaer.

Er det mange her inne som har hatt lignende opplevelser, at man har superhøye forventninger, og så blir man skuffet når man har sin første IRL-date? (like mye på seg selv kanskje..)?

Skjult ID med pseudonym sooky sø. 6 feb. 2011 11:22

Har ikke hatt noen forventninger som deg, men har de samme erfaringene. Blir ikke fres av nettdating akkurat, men venner kan du fint finne her :)

Nei, he needs to grow on me, og det gåkke her inne!

(mann 43 år fra Oslo) sø. 6 feb. 2011 11:33 Privat melding

Jepp...det er slik det bare er, rett og slett.

da du leser tekst eller ser på bilder så hører du ikke røsten, ser ikke mimikken eller kroppspråket...du ser ikke dom små detaljene som er med i å bygge opp en person, du ser ikke om hun er en som ser rett på deg eller rett i bakken da dere snakker sammen, du ser ikke om hun er redd eller modig...alt du ser, er bilder og tekst.

Se på sukker som et sted der alt er litt bakvendt...først vet du at vedkommende er singel, sen vet du om detaljer i hennes liv og sen, etter en date så vet du hvordan hun er (kjemien?)...i det virkelige livet så er det helt motsatt.

Slik er det bare...det eneste sukker kanske gjør lettere er å komme i kontakt med andre, men utøver det...nei, du finner ikke kjærlighet her inne, kjærlighet kan du finne etter en date...er du heldig så er date nr1 en match til deg, og er du uheldig så går du på et femtitall dater uten hell...

(mann 43 år fra Oslo) sø. 6 feb. 2011 11:35 Privat melding

@Sooky.

Enig med deg om det med venner...og venner kan man ikke ha for mange av ;)

synd bare at dem under 70-match er blokkerte...det er helt sikkert mange intressante folk der også...

(kvinne 38 år fra Oslo) sø. 6 feb. 2011 11:39 Privat melding

Jada, er jo sånn for alle. Derfor er det om å gjøres før du rekker å få så mange forventninger og forhåpninger ut fra hva du har tolket gjennom brevene :)

Skjult ID med pseudonym Avatar82 sø. 6 feb. 2011 12:30

Sant sant, man burde nok date ganske mye tidligere, og ikke skrive sammen i ukesvis først.. Kjemi er merkelige greier.. Veldig gode poeng over.. Man bare så skuffet over seg selv når virkelig ønsker å falle for en person som "passer så godt", men så klarer man ikke..

(kvinne 32 år fra Oslo) sø. 6 feb. 2011 13:00 Privat melding

Jeg tror at ting hadde vært annerledes dersom man ikke tenker at det er en "date" men heller kaller det et treff og finne på ting uten å måtte vurdere så mye på første møte. Da føler man at det blir et press på en måte og da går ting ikke naturlig. Det er søte minner som skaper følelser med tiden,,,,

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 sø. 6 feb. 2011 13:10

Jeg er faktisk ikke i stand til å vite alltid om en fyr er absolutt ikke interressant om jeg finner han tiltrekkende..
Er han ikke tiltrekkende, så er det done deal og over og ut... Men finner jeg vedkommende tiltrekkende og personligheten sjanglene, så gir jeg han videre sjangs til å vise evt andre sider... Men folk er jo forskjellige...

(kvinne 35 år fra Vestfold) sø. 6 feb. 2011 13:14 Privat melding

Merker sånnt fort jeg også, men hvis utseende stemmer kan jeg bruke litt lengre tid på å komme frem til den konklusjonen.. Blir litt blendet tror jeg.. :P Men jeg er jo her ennå, så mine dater kan jo ikke ha gått så bra heller.. ;)
Jeg prøver uansett å treffe den andre raskest mulig så jeg vet om det er noe å bruke tid på..

Du har fremdeles ikke tatt kontakt med meg da Avatar, i allefall ikke det jeg vet.. Hvem vet? Kanskje vi har superkjemi? ;)

Skjult ID med pseudonym ... sø. 6 feb. 2011 13:24

@TS jeg møtte min exmann på nett.
Vi bodde i forkjellige land så vi snakket sammen flere mnd før vi møttes. Begge var så overbevist om at det var noe der, og jeg hadde store forventninger til å se han RL, jeg ble superskuffa da jeg traff han, det føltes rart. Tenkte at nei dette går ikke. Men jeg sa ingenting. værst føltes det da at jeg faktisk skulle være der i flere dager. Jeg holdt litt avstand noen timer og fikk vent meg til å være ansikt til ansikt med han og sakte men sikkert gikk følelsen av at det var rart over og vi fant samme tonen som vi hadde hatt på nett. Vi bodde nå sammen i 5 år så det vi følte på nett var nok riktig.

Det jeg skal fram til at noen ganger spesielt når man har høye forventninger så tror jeg rett og slett det er et lite sjokk å møte personen face til face. Plutselig skal du ta ta innover deg ansiktsutrykk og stemmetoner og det er er sjeldent slik du har sett det for deg i hodet. Derfor er det nok lurt å ikke bestemme seg for at man ikke kan bli forelska i personen etter bare et par minutter. Hvis du tar den bestemmelsen i hodet så har du selv lukket deg for sjangsen at det skal skje.

(mann 43 år fra Oslo) sø. 6 feb. 2011 13:34 Privat melding

@Minigul

"Jeg tror at ting hadde vært annerledes dersom man ikke tenker at det er en "date" men heller kaller det et treff og finne på ting uten å måtte vurdere så mye på første møte."

Ja :D

helt enig...og hvorfor ikke?, det er jo ikke slik at det haster for noen av oss...vi har godt om tid, romantikken kan vente tils det er følelser på plass for at det kommer naturlig og ikke på grunn av en bestemt norm man må følge ved date nr1, 2 eller 3....

Skjult ID med pseudonym Avatar82 sø. 6 feb. 2011 17:56

Takk for mange gode innspill! Jeg sitter dog med den følelsen at matcher det ikke med en gang, så blir det feil å "skulle prøve".. Merker sånt hurtig på den måten PJH1 skriver. kroppsmimikk, latter, smil, bevegelse, osv..

@Frk.Angel: Har ikke tatt kontakt nei.. du bor på feil sted..:D "avstandsdating" er ikke helt min greie. Avstandsforhold i seg selv er jo vanskelig nok... Men du får da vel massevis av tilbud, eller hva?:D

Skjult ID med pseudonym Miin sø. 6 feb. 2011 18:04

@ Jeg henger meg på tipset om å møtes tiiiidlig - ja så fremt det er mulig mht bosted etc
OG - bruk chat med webcam funksjonen (evt Skype) - da ser man mye bedre dette med mimikk etc

Lykke til avatar82 - og ikke gi deg etter 1 (!) date da :-)