Alle innlegg Sukkerforum

Satse.....eller går videre...? HELP!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Pocahontas sø. 6 feb. 2011 11:47

Halloen folkens,trenger litt råd gitt......

Traff en ute på byen,og med alkohol i bildet...så ente vi i senga. Og det ble en heftig natt. Og i etter tid,så har vi vært med hverandre en natt hver helg ( det er blitt 4 helger på rad). Siden vi bor bare 5 min fra hverandre,så kan vi ses ganske ofte. Og alle gangene vi har vært med hverandre,så har det vært masse sex.....og jeg er en person som er veldig glad i sex,men kjenner at jeg kan lett faller for denne mannen....både utseendemessig,personlighet,sex livet og humør.

Men nå sitter jeg her med en følelser,jeg skal satse på kunn han.....eller går videre å date noen annen.For han har ikke uttrykket hva han vil med meg,om det er bare for sexen eller noe mer. For jeg er på jakt etter et varig forhold,ikke noe som bare skal være i 2 måneder. Selvom sexen er fantastisk...så vil jeg har mer enn det.

Problemet er jo hvordan skal jeg legge det fram for han? På en måte at jeg ikke skremmer han vekk ( jeg har en liten på 2 år....og han har ei på 10 år,han er 13 år eldre enn meg)

Hjelp meg sukker dame og menn!!! Denne gangen vil jeg ikke feile.

PS: Jeg er jomfru og han kreps.....passe vi sammen på det astrologi planen?

(mann 43 år fra Oslo) sø. 6 feb. 2011 11:58 Privat melding

hmmm...du står og vurderer å droppe han og satse på en annen dersom han ikke ønsker å ha et langvarig forhold med deg, men samtidig så tør du ikke spørre han om han har følelsene på plass for et langvarig forhold med deg?

jeg mener...tja, for det første, så taper du ikke noe som helst om du bare spør han rett ut...drar han fra deg så slipper du droppe han og er fri til å søke etter en ny kjæreste, og blir han så slipper du å droppe han og du slipper å søke etter en ny kjæreste.

Jeg ser ikke helt problemet...valget ditt er jo så lett, du har jo stort sett skrivit opp det selv...spør han, og la han ta beslutningen om å gå eller bli.

Eller....enda bedre, drit i å spørre han...bare fortell han rett ut at han ikke lenger er singel....menn er ofte enklere å handtere enn du/dere tror.

Skjult ID med pseudonym peppermø sø. 6 feb. 2011 12:02

Be ham med på noe som ikke innebærer at dere er alene. ( slik at dere ikke ender i sengen igjen)
Er han interresert i å finne på ting og vise seg sammen med deg "offentlig" er vel sjangsen større for at han ikke bare er ute etter et billig nyp.

Skjult ID med pseudonym **Milla** sø. 6 feb. 2011 12:13

Ville bare spurt direkte jeg. Om han ikke er interessert i noe mer er det jo bedre å få vite det før enn siden.

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym OsloNights sø. 6 feb. 2011 12:14

Du skriver "jeg er en person som er veldig glad i sex".

Fortell oss noe nytt. Jeg har tilgode å treffe en jente som ikke er det.

Dilemmaet ditt er slik jeg forstår det at du har funnet en mann som gir deg veldig god sex, og du innerst inne ikke gi slipp på denne fantastiske sex'en dersom det viser seg at han ikke er klar for å satse forpliktningsfullt på deg.

Mange 13 år yngre kvinner kan oppleves som temmelig umodne og det kan gjøre det vanskeligere for ham å ville tenke seg noe langvarig med henne, men å ha sex med dem - ja takk!

Du kan få ham til å like deg ved å være en god venn, lytte til hans interesser, bli med ham på fotballkamp, lage sunn og god mat til ham, og ikke minst ... gi ham verdens beste BJ :=)

Skjult ID med pseudonym mega sø. 6 feb. 2011 12:22

Innviter han på kino og middag, se hvordan han oppfører seg og behandler deg. Vis at du liker han også utenfor sengen og se hvordan det utvikler seg... handle deretter.

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 6 feb. 2011 12:37

Hvilket svar vi du egentlig ha?

Skjult ID med pseudonym ... sø. 6 feb. 2011 14:06

Du må jo finne ut hva han er ute etter før du skal vurdere å gå videre med han. Om han er ute etter sex og du ute etter et forhold så funker det jo ikke om du aldri så mye bestemmer deg for det :)

Om du ikke vil spørre direkte noe som tross allt er det enkleste så får du heller be han med deg på noe som er offentlig og hvor det faktisk er en setting som gjør sex uaktuelt.
Vil han bare ha sex av deg vil han jo ikke gidde å bli med på noe slikt.

Skjult ID med pseudonym DriverHunt sø. 6 feb. 2011 15:02

Jeg kan skjønne hvilket dilemma du sliter med.. Du vil ikke miste den fantastiske sexen, men du vil ha et langvarig forhold.. hvis han ikke vil ha et forhold vil du miste den fantastiske sexen.. Men vil du virkelig ha sex med noen som egentlig ikke vil ha deg?

Go for it! Spør han rett ut.. Vil han så vil han, vil han ikke så vil han ikke.. Life goes on! :)

Skjult ID med pseudonym Pocahontas ma. 7 feb. 2011 23:37

@ PJH1
Bare si til han at han ikke er singel lengre, oi oi oi....vet ikke om jeg klare helt det. Men tusen takk for rådet :)

@peppermø
Vi ha vært ute på byen sammen en gang da,hold i hendene å greie....og her i denne lille byen som jeg og han bor i kjenner jo han mange (jeg er ny flyttet til denne byen,og kjenner nesten ingen). Men til sist så havne vi i senga....men skal ta ditt råd,be han med ut på kino eller noe :)

@Milla
Om jeg hadde vært så direkte i kjærlighetsfronten,som jeg er ellers.....kjenner at det krible i magen av å tenke på han :) Men takk for ditt råd......skal ser om jeg ta benet fatt og si det rett ut.

@OsloNights
Følget ditt rås faktisk,ba han på middag i går....og han kom. Ble masse kose stund etter maten,mye snakking....og jeg ga han en real om gang med BJ...hehe^^, Så nå lure jeg på om ditt råd fungere ;) Men takk uansett for ditt råd.

@mega
Neste gang jeg be han med på noe,så er det middag ute og kino......skal ser om han vil vise seg med meg eller ikke....i edru tilstand :) takk for rådet.

@DriverHunt
Vil jo ikke ha sex med en som ikke vil ha meg....det er jo bare for sårende for mine følelser. Så neste trinn blir som sagt,kino og middag.....så blir det direkte spørring. Men takk for ditt råd :)

Skjult ID ma. 7 feb. 2011 23:55

Min eks var jomfru og jeg kreps....løp.
Nei da.

Det er vel bare å si rett ut hva du har på hjerte, pakk det litt inn men alikevel klar på hva du føler/tenker-

Lykke til.

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) ti. 8 feb. 2011 00:06 Privat melding

Hvis stjernetegnene er viktig, og riktig, så er kombinasjonen kreps og jomfru helt katastrofalt...... snakker av erfaring, eller dårlig erfaring kan man si :-)

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 8 feb. 2011 10:40

Stjernetegnene er for det første ren overtro, for det andre har de flyttet på seg siden astrologien ble oppfunnet, så alt er flyttet en måned.

Ditt astrologiske tegn bestemmes av posisjonen til sola den dagen du blir født.

Men ifølge astronomen Parke Kunkle fra Minnesota Planetarium Society har månens gravitasjonskraft på jorden ført til at justeringen av stjernene blitt flyttet.

Over de siste 2000 årene har konstellasjonenes beliggenhet på himmelen endret seg såpass at stjernetegnene har forflyttet seg med omtrent en måned.

Dette betyr at alt du trodde du visste om horoskopet ditt er feil.

Stjernetegnene, som også kalles dyrekretsen eller zodiaken, må plasseres innenfor nye datoer for at alt skal stemme.

Skjult ID med pseudonym Sid ti. 8 feb. 2011 11:09

Skulle man basert livet sitt stjernetegn så vil man gå glipp av mye moro...

Skjult ID med pseudonym Pocahontas ti. 8 feb. 2011 16:55

@Buddha
Basere ikke alt gjennom stjernetegn,men er jo litt kjekt det der. Date en kreps i fjor sommer,det funke jo ikke i det hele. Men jeg holder håpet oppe for det :)

@BruceW
Takk for opplysningen :) så sånn sett er ikke jeg født i det tegne jeg tro allikevel....men men,godt å vite for det.

@Sid
Sant som du sier,men jeg stole litt mer på magefølelsen og hjerte :) Har blitt endel moro uten å tro på stjernetegn ;)