Alle innlegg Sukkerforum

Er det bare meg eller.............

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ... sø. 6 feb. 2011 15:20

Er det veldig mye drittslenging om damer her akkurat nå?
Hvis damer over 40 (ja ifølge noen også allerede når de bikker 30) er så stygge,fete og uønsket av mange mannfolk så er det vel egentlig ikke så rart at det er så mange single her inne. Mannfolk fordi de ikke vil ha annet en de på under 30, sier seg selv at det blir stor konkuranse da og inse det gutter dere er ikke alle hva damer i 20 åra vil ha heller. Og kvinnfolk er single fordi de ikke er ønsket pga alder.

Jeg blir faktisk litt oppgitt når man leser mellom linjene at det er helt greit å forstålig må vi da skjønne at mannfolka vil ha noen som er 10-20 år yngre en de selv.
Men gud så kravstore vi kvinner er som ønsker noen i vår egen alder.
Og gud nåde den damen som skulle velge noen yngre en seg selv.

Bare fra å ha sett profilbilder til en del damer som har skrevet på forumet må jeg påstå det finnes både de over 30 og over 40 som virkelig ser fortreffelig ut.
Da snakker jeg ikke om meg selv for jeg kommer nok neppe opp til mer en midten av treet, men jeg er nå heller singel en å godta noen som ikke i mine øyne passer meg bare for at han vil ha meg. :)
Nå har jeg bare noen dager igjen før betalingsperioden min her på sukker går ut og jeg tenker det nok er greit med en pause nå.
Når man leser folks meninger her inne til tider så mister jeg litt troen på forold i hele tatt.
Og jeg har jo fått med meg at jeg er uønsket da, jeg er
*Skilt
*Har barn, og da ikke bare et men to.
*Har passert 30
*Ikke er tynn
*Ikke ønsker en mann som er gammel nok til å være min far.
Ja det er sikkert flere ting også.

Neida er ikke bitter jeg :) Har fått hyggelige brev og noen dater i den tid jeg har vært her.Men får anta at det ikke er personer som leser på forumet karnsje hehe

Skjult ID med pseudonym DriverHunt sø. 6 feb. 2011 15:24

Gud nåde meg som dater en på 24 når jeg er 28 selv! ;)

Du kan ikke se på deg selv som uønsket pga listen din..

Du er FANTASTISK fordi du er:

*Skilt
*Har barn, og da ikke bare et men to.
*Har passert 30
*Ikke er tynn
*Ikke ønsker en mann som er gammel nok til å være min far.

Ikke ta tiltakke med noen, finn noen du ikke lan leve uten! <3

Lykke til out there in the real world! Man blir lett kyniske av å være her inne! :)

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 6 feb. 2011 15:29

*stygg og fet?*

Vel ts, jeg tror mange ser på seg selv som en unikt individ som vet nøyaktig hva de vil ha, om de "fortjener" (matcher selv) det er en annen sak;) Gjelder meg og det..jeg vet jeg kunne fått meg mann ganske kjapt, t.o.m på min egen alder..HEY HEY! men jammen er der andre kriterier og.. så får jeg bare smuldre inn sakte og sikkert siden jeg er uønsket av alle utenom de på 46 pluss hehehe-- neida, de som ser det slik er unntakene tenker jeg, de fleste er da oppegående mennesker med selvinnsikt.. håper jeg;)

Imellomtiden kan vi jo alltids leke med en yngre mann;) Om vi vil....

Skjult ID med pseudonym ... sø. 6 feb. 2011 15:33

neida jeg mener ikke at jeg er uønsker. Det er bare de tingene jeg har lest at gjør en uønsket som partner fra gutter her på forumet.

Jeg tror helt og fast på at det skal finnes en om ikke flere der ute som vil elske meg for akkurat den jeg er. :)
Jeg mener fast og bestemt at det er bedre å være singel en i et dårlig forhold så jeg kommer ikke til å ta til takke.
Man skal ikke forvente at partneren er perfekt men man skal kunne elske de og ønske å være med de på tross av deres feil.

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 6 feb. 2011 15:41

Vel.. forumet her representerer ikke alle...Og det er er en brøkdel av mennene her som ser det slik. Men klart, hadde jeg vært mann på 45 så hadde jeg ikke takket nei til en smekker, smart og sjarmerende dame på 30... men jeg håper for guds skyld jeg hadde satt pris på "voksne"damer og hehe.. ellers kunne jeg fort blitt gammel og bitter-- Det er alltids menn på 45 som er mer en flotte nok til å dra 30 åringer... men laaaangt fra alle.. Noen menn er guds gave til alle kvinner hehe.. Tror de tenker: jeg har litt mage og er litt sær, men om jeg får den dama jeg fortjener, hun som ser meg for den jeg virkelig er, hvor flott jeg egentlig er, så skal jeg bli den perfekte mann:) Tror de begynner i feil ende hehe

Denne gamle damen skal faktisk på date senere med en som bare er 2 år eldre enn meg selv;)) Et mirakel hehe.. og han digger meg!!! *har ikke møtt meg live ennå hehehe.. SURPRISE!*

(mann 43 år fra Oslo) sø. 6 feb. 2011 15:42 Privat melding

*Skilt

så, det er jeg også...er det problem for noen?, hvorfor?
Jeg ser vel på det mer som et bevis at man faktiskt klarer av et lengre forhold.

*Har barn, og da ikke bare et men to.

Har ikke noen barn, men skulle gjerne ønske å bli far til et eget etter hvert...så, klart..det trekker ned noe, men er ikke av altfør stor betydelse dersom alt annet stemmer.

*Har passert 30

alder har ikke et best-føre-dato..alt den viser til er tidspunkt for produskjon.

*Ikke er tynn

Det går å endre på dersom man ønsker, til motsats for alder og høyde som pleier å være toppen av kriteriene for dom fleste her.

*Ikke ønsker en mann som er gammel nok til å være min far.

og jeg ønsker heller ikke en dame som er for ung for å ha vett i hode sitt...ikke slik at jeg disrespekterer ungdom, men jeg vet selv hvor lite jeg viste om verden rundt meg da jeg var 10-15 år yngre enn idag.

Skjult ID med pseudonym Medium sø. 6 feb. 2011 15:51

De som skriver på forumet utgjør bare en brøkdel av dem som er på Sukker, som irene sa. Jeg ønsker meg en dame som er rundt min alder da de oftest er på samme sted i livet som meg og det er litt viktig synes jeg. På internet er det så lett å stille skyhøye krav når man ikke må forholde seg til noen ansikt til ansikt. Har man levd litt vet man at man ikke kan henge seg opp i hver eneste ting som ikke stemmer 100%, man må tilpasse seg.

Skjult ID med pseudonym mega sø. 6 feb. 2011 15:58

Medium
Det er ikke lett, nemlig å tilpasse seg. Her er det så stor utvalg av sukkertøy servert på en stor sukkerfatt at man har det meget vanskelig å bestemme seg. Og naturligvis tror/håper man at den neste blir den beste eller i hvert fall bedre enn akkurat den man ser på akkurat nå.
Dette store utvalget gjør at sukkerbrukere er meget forsiktige å tilpasse seg, skjønner du.
Og hvis man er sjekket av noen som faller ikke i smak, så konstanterer man /les : lyver/ at man ikke er på sjekken egentlig nå av forskjellige grunner.

Skjult ID med pseudonym Sid sø. 6 feb. 2011 16:02

Er masse flotte, vakre, hyggelige, gode og usedvanlig kvinner her inne, og noen som ikke er helt slik.....

Men uansett fortjener de alle respekt og å behandles med respekt. De fortjener ikke å bli mobba, trakassert, eller hundsa med.

Skjult ID med pseudonym mega sø. 6 feb. 2011 16:03

Ja, Kultur,
det er en av mange flere måter å unnskylde seg at man ikke finner seg en partner.
Ja, jeg er her så lenge og fortsatt singel fordi det er bare "drittsekker og dumminger" som gidder å kontakte meg. Helt naturlig forsvarsmekanisme. Ingen vil framstå som tapper, ikke sant. Altså den beste måte å forsvare seg må bli angrep på den andre delen av sukkermedlemmer.
Husk, vi er bare mennesker.

Skjult ID med pseudonym Medium sø. 6 feb. 2011 16:03

Mega

Sant det, og det er et problem at "gresset er grønnere på den andre siden" på disse datingsidene. Folk blir overfladiske, bortskjemte og useriøse. Trist... :-/

Skjult ID med pseudonym mega sø. 6 feb. 2011 16:05

Yess, Sid
Helt enig med deg. Vi bør plukke først alt det positive.

Skjult ID med pseudonym Medium sø. 6 feb. 2011 16:06

Hmmm....jeg har ingen problemer med å se på meg selv når jeg får avslag...etter avslag.... Jeg er vel hverken attraktiv nok eller interessant nok er en naturlig konklusjon men samtidig må man se på helheten. Å samenligne en haug med bilder og tekst uten å ha sett eller snakket med disse personene er jo egentlig helt håpløst.

Skjult ID med pseudonym ... sø. 6 feb. 2011 16:09

@PJH1
Selv om en dame har barn betyr det ikke at det er uakyuelt med et eller flere til. :)

Skjult ID med pseudonym mega sø. 6 feb. 2011 16:11

Utviklingen av samfunnet og livsstilen vår gjør oss meget overfladiske og egoistiske. Men vi kom hit på sukker stortsett med gode hensikter vel. Så la oss prøve å gjøre det beste ut av tilbudet vi har her inne.
Da blir det mindre frustrasjoner.

(mann 43 år fra Oslo) sø. 6 feb. 2011 16:15 Privat melding

@Skjult ID
"Selv om en dame har barn betyr det ikke at det er uakyuelt med et eller flere til. :)"

jepp, det er jeg godt bevist om...jeg pleier ikke å legge så mye vekt på barn/ikke barn.

Det er jo tross alt selve personen som jeg skal til slutt leve sammen med som jeg må klare av å matche...stemmer det så stemmer det.

Skjult ID med pseudonym mega sø. 6 feb. 2011 16:17

Nei, HDV
Forumet består av en mindre tall mennesker som liker å være sosialle på denne måten.
Vi lærer sikkert noe av hverandre, akkurat som fra kontakter med andre mennesker i RL, men forumet påvirker ikke våre personligheter på den måten du mener.

(mann 43 år fra Oslo) sø. 6 feb. 2011 16:23 Privat melding

@Medium
"Å samenligne en haug med bilder og tekst uten å ha sett eller snakket med disse personene er jo egentlig helt håpløst."

hah...ja, det er litt sykt, ikke sant?....som å handle på nettet, man ser på en flatskjermstv og lurer på hvordan den passer inni stue rent estetiskt sett, og sen sammenligner man flere mot hverandre og ser på teknisk spesifikasjon (til tross for at det aldrig har noe betydelse, for det som vises i tv er uansett mest dritt...).

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 6 feb. 2011 16:25

Tror ikke utgangspunktet bør være at man finner en kjæreste her inne, det bør snarere være et redskap til å treffe folk man vet at også er på leit og ta det derfra. Derfor blir sammenligningen med flatskjermen litt feil...

Skjult ID med pseudonym elfrodo sø. 6 feb. 2011 16:25

Så det du sier pjh1 er at vi er full av dritt hele gjengen?

Skjult ID med pseudonym Medium sø. 6 feb. 2011 16:28

Haha..PJH1....nemlig, akkurat sånn føles det! ;-)

Skjult ID med pseudonym mega sø. 6 feb. 2011 16:29

HDV
Vi er bare mennesker, sier jeg, vi har bedre og litt mindre bra dager eller perioder. Vi trenger også lette på trykket. Men jeg er overbevisst at det låner seg mye bedre å være positiv enn å klage på alt og alle bestandig.

Skjult ID med pseudonym Medium sø. 6 feb. 2011 16:32

Qwerty

Synes du spikker fliser her egentlig. Dette er en DATINGside. Den er opprettet slik at folk som er interessert i å bli kjent med noen og kanskje få det til å utvikle seg videre. Du sier det jo selv: "et redskap til å treffe folk man vet at også er på leit og ta det derfra", det er jo nettop det det er og likevel sitter vi og går gjennom profilene som om vi ser på gjenstander. De eneste vi er interessert i er de som potensielt kan bli en kjæreste. Det er vel ingen som går på date med mål å bli kun venner!?

Skjult ID med pseudonym mega sø. 6 feb. 2011 16:34

Ha, ha, HDV, du må ikke mobbe meg. Se på det som enten en tastefeil, eller som en sjarmerende skrivefeil av ikke norsk jente ;)

(kvinne 30 år fra Akershus) sø. 6 feb. 2011 16:35 Privat melding

hehe PJH1 du kan få sagt d :P :) Men det er sant d man kan fort bli litt sånn twisted av d store utvalget som fins...men man må da kysse en del frosker thats life :P

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 6 feb. 2011 16:38

Medium:
Er jo selvsagt enig i det, men jeg tror det ofte er lett å tenke at profilen *er* kjæresten og at man dermed lett blir skuffet når det viser seg at personen ikke har de spesifikasjonene man forventet.

Skjult ID med pseudonym Medium sø. 6 feb. 2011 16:41

Qwerty, greit nok, skal være enig i det, nytter ikke å være hårsår her inne. ;-)

Skjult ID sø. 6 feb. 2011 17:09

Jeg syns det er mye drittslenging fra gutta om jentene og omvendt. Synd.
Vi stiller så mange krav. I går så jeg en jente som ville ha gutt med blågrå øyne...

(mann 43 år fra Oslo) sø. 6 feb. 2011 17:11 Privat melding

@HDV
"Men de kommer i hvert fall med fjernkontroll til :-)"

ooooh...rene drømmen jo, blir det for mye så kan du bare trykke på "Mute" :D

@Medium
"De eneste vi er interessert i er de som potensielt kan bli en kjæreste. Det er vel ingen som går på date med mål å bli kun venner!?"

tjah...uh *rekker opp handen*

om jeg skulle ha mulighet til det, så skulle jeg endre på profilen min til "søker venner / langvarig forhold"...begge deler funker like bra, egentligen.

(mann 43 år fra Oslo) sø. 6 feb. 2011 17:15 Privat melding

@Skjult ID.
" I går så jeg en jente som ville ha gutt med blågrå øyne..."

*rekker opp handen*

hvem da, hvor, når?....jeg har blågrå øgon!! :D

Jeg viste det, jeg viste det heeeele tiden, jeg var sikker på at dom andre øyefargene skulle gå ut mote så fort det ble vanlig å ha grå-metallic farge på bilder. :D

Skjult ID med pseudonym Medium sø. 6 feb. 2011 17:25

PJH1

"ooooh...rene drømmen jo, blir det for mye så kan du bare trykke på "Mute" :D"......"Click" med Adam Sandler ;-)

"søker venner / langvarig forhold"...begge deler funker like bra, egentligen"....."Da han møtte henne" med Billy Crystal....kan du virkelig "bare" være venner med jenter? ;-)

(mann 43 år fra Oslo) sø. 6 feb. 2011 17:52 Privat melding

@Medium

"kan du virkelig "bare" være venner med jenter?"

La oss si det slik...jeg har ikke et behov å være mer enn venn med dom aller, aller fleste jenter jeg møter.
en ting jeg liker med jenter er at det blir andre typer av diskusjoner, andre temaer...men, du har rett, det er en vanskelig sti å gå fordi den ene eller andre kan fort få for seg håp for mer.

og slikt kan ødelegge vennskap svært raskt...det er langt lettere å være venn med gutter, men det betyr ikke at det er umulig med vennskap mellom kjønnene heller.

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 sø. 6 feb. 2011 17:57

HØR HØR @TS! Tror det var en del på sukkerfesten i går som ikke likte at de ikke hadde så draget i RL kanskje.. kun en teori detta.... Men nå bitcher dem pga det... kanskje.. hehe
Synes uansett det var masse artige karer der igår..Og ikke minst sukkerpiker ;) Selv om jeg ikke akkurat ble fridd til så er vel ikke akkurat det verdens undergang HOHOHO...

Skjult ID med pseudonym Driver sø. 6 feb. 2011 19:04

Er det nødvendig med så mange rosa bilder i på forumet?

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 6 feb. 2011 19:16

Driver:
Rosablogg, vøttø...

Lurer forresten på, siden Sukker er sånn søt babyblå for meg, er den rosa for damene?

(kvinne 39 år fra Oppland) sø. 6 feb. 2011 19:20 Privat melding

Neida like blått for oss

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 6 feb. 2011 19:34 Privat melding

Du må ikke gi opp ....

Les det som gir deg noe mentalt og sil ut resten, selvsagt finnes det 10 000 menn der ute som alle
mener noe om oss, men vi mener da noe om de også.....
Har man ikke noe pent å si, så hold heller munn.
Ja vi er 40+ men jeg vil ikke bytte med noen, har 3 fantastiske barn og en livserfaring som har gjort meg
til den personen jeg er i dag. Og ja - JEG LIKER MEG .....med alle mine feil, men også med mine postitive egenskaper.

Og som evig optimist, en dag så finner jeg den mannen som gjør at jeg føler at jeg har landet...
Sammenkan vi glede oss over de "små " viktige tingene i livet.

Skjult ID med pseudonym Sid sø. 6 feb. 2011 19:37

Har observert forøvrig at enkelte kvinner her inne ofte ikke kan la sjansen gå fra seg med å mobbe andre kvinner også....... tragisk barnslig oppførsel... Mobbing er ikke akseptabelt uansett hvor gamle man er.

Selvsagt lov å diskutere sak, men når man snur en debatt til personangrep så blir det drøyt!

(mann 44 år fra Akershus) sø. 6 feb. 2011 19:40 Privat melding

Seriøst...det er da ikke noe mer drittslenging om damer enn om menn, vel? Synes enkelte av dere damer kan være rimelig fordømmende innimellom, for å si det slik. Nå skal jeg ikke forsvare de som slenger dritt om damer heller, men om menn slenger dritt om damer får de ta seg en tur på gaysir, og om damer slenger dritt om menn, så får de ta seg en tur på en eller annen "ladies only" pud :p

Skjult ID med pseudonym mega sø. 6 feb. 2011 19:41

Sid
Det gjelder ikke bare kvinner.
Her er det personlige forbindelser som gjelder, hvis du skjønner.

(kvinne 46 år fra Akershus) sø. 6 feb. 2011 19:42 Privat melding

@omega

Mye sant i det du sier:) Jeg tenker at alle kan ikke like meg eller min profil for den saks skyld, men det er ikke noe å henge seg opp i. Om jeg ikke liker en profil jeg ser her, har det jo ingen ting med selve personen å gjøre.

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 6 feb. 2011 19:50 Privat melding

@ Lilijanne - Nettopp. Kan ikke se bakover....men glede oss over fremtiden ;O)

Men at dette er kjøttmarked....ingen tvil. Men har fått mange veldig gode venner så langt også.

LIVE - LOVE - LAUGH :O)))))

Skjult ID med pseudonym aladin sø. 6 feb. 2011 20:09

Omega:
Du skulle kle å være predikant og predikere for opp til flere av de du omgir deg med.

Minst 2 av dine nære forums-klumper.. klarer slett ikke å se fremover,

Feststemte eller ei... det er veldig viktig å plage og forstyrre "2 turtelduer i brunst" og dra frem gamle debatter

fremfor lystig og optimist klar for nye muligheter. Mulig de har en "lidelse" i bunn å skylde på men.

Nei prediker for minst 2 av dine troll om det hjelper.

(mann 48 år fra Troms) sø. 6 feb. 2011 20:23 Privat melding

@TS og alle andre som tenker slik:

Hvis man tenker at en ting er slik eller sånn, da blir det som en selvoppfyllende profeti, og alt går som man tenker.

Da føler man at man har tenkt riktig i utgangspunktet.

Ingen av de punktene du nevnte har noe å si hvis man finner den man er ment for.
Ferdig snakka... ;-)

Skjult ID med pseudonym seppas sø. 6 feb. 2011 20:50

@TS - tror det bare er deg....

Skjult ID med pseudonym ... sø. 6 feb. 2011 20:56

@itwasntme jeg sa ikke jeg tenkte slik, jeg sa at ifølge poster på forumet ikke skulle kunne finne noen pga av disse tingene :)

(mann 50 år fra Buskerud) sø. 6 feb. 2011 21:51 Privat melding

@ Er det bare meg eller........(Skjult ID med pseudonym ...) (bra gjemt !!)

Og jeg har jo fått med meg at jeg er UØNSKET da, jeg er
*Skilt
*Har barn, og da ikke bare et men to.
*Har passert 30
*Ikke er tynn
*Ikke ønsker en mann som er gammel nok til å være min far.
Ja det er sikkert flere ting også.
( det holder vel??)

Er absolutt UENING med deg her!

Enn om det er noen som mener dette slik for seg selv.

Vil heller ikke begynne søken etter kvinnen i mitt liv blant de , som kunne være døttrene mine, enn om jeg per idag har ingen....

Ser det slik at det finnes forskjellige meninger, smaker og drømmer.

Hver sin smak..

Håper du føler deg mindre uønsket nå.