Alle innlegg Sukkerforum

Mange korte forhold. Positiv eller negativ faktor ?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mega sø. 6 feb. 2011 16:46

Ja, hva synes dere? Jeg mener at en mann med mange korte forhold bakk seg er ikke noe bra kjæreste emne for meg.
Det må ligge noe i det at han klarer ikke å holde lenge på dama. Eller overdramatiserer jeg?

Skjult ID med pseudonym Medium sø. 6 feb. 2011 16:49

Det kan være mange grunner til at han kun har hatt "korte" forhold da, kanskje damene hans ikke var bra for ham!? Hvor lenge er et "kort" forhold for deg da?

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 6 feb. 2011 16:52

Hva med oss som har få korte forhold, da?

Skjult ID med pseudonym Sid sø. 6 feb. 2011 16:53

Hva med oss som har hatt få og kun korte???

Skjult ID med pseudonym ... sø. 6 feb. 2011 16:56

Kan jo hende han bare ikke hadde møtt den rette.
Venninnen min ble sammen med en fantastisk mann som den gang var 29, ikke bare hadde han aldri hatt kjæreste men han var også jumfru. I følge han selv var det mange som ikke ville inn i forhold til han fordi de mente at det av den grunn måtte være noe galt med han. jo eldre han ble jo merkligere syntes jo jenter at det var.

Må jo være ærlig å si at jeg også tenkte litt slik men etterå ha blitt kjent med han og nå mange år senere kan jeg si at det overhode ikke var/er noe galt med han :)

(mann 43 år fra Oslo) sø. 6 feb. 2011 16:56 Privat melding

@Mega
"Det må ligge noe i det at han klarer ikke å holde lenge på dama. Eller overdramatiserer jeg?"

det handler om tilfeldigheter...jeg hade en-ukers og to-ukers forhold helt til jeg helt plutselig fant meg i et som varte i 8 år.

vi kan ønske oss et langvarig forhold og likevel satse på feil "hest", vi kan ikke altid se hvor godt eller dålig vi matcher med noen...så, jeg ville nok ikke si at det betyr noe, men samtidig så vet jeg at jeg tenker som deg da jeg selv søker etter jenter...lange forhold er plus, og mange og korte er minus.

Skjult ID med pseudonym MrAwesome sø. 6 feb. 2011 16:56

Prøv å ikke døm noen ut i fra det som hører fortiden til, så langt det lar seg gjøre.

Blir for dumt om du dumper en bra mann, bare på grunn av det... Om dere ikke passer sammen, greit. Men ikke pga. noe teit som det.

Blir som om jeg skal utelukke jenter jeg føler har ligget med for mange. "Å nei, hun er løs."

Skjult ID med pseudonym mega sø. 6 feb. 2011 16:59

Uansett lange eller korte, så virker *mange* avstøttende på meg. Player, tenker jeg bare.

Skjult ID med pseudonym jenti sø. 6 feb. 2011 17:03

Få korte er bedre enn mange korte. Ved få korte forhold tror jeg mennene har tenkt med begge hodene før de inngikk forhold. Ved mange korte har de vel kun tenkt med det ene... tror nå jeg da :))

Skjult ID med pseudonym mega sø. 6 feb. 2011 17:11

Gutta, @PJH1 og @MrAwesome
Prøver å overbevisse meg selv at det er ikke riktig å tenke sånn, at det er dømmende av meg, som du sier MrA, men det er meget vanskelig å tenke positiv, eller la tenke og gruble på det. Så, ja det blir alltid minus, PJH1, uansett hvor positiv prøver jeg å være...

Skjult ID med pseudonym Medium sø. 6 feb. 2011 17:18

mega

Litt trist å se at du setter folk i bås slik. Uansett hvor mye dritt man har opplevd tidligere så blir det feil å sette alle i samme bås.

(mann 43 år fra Oslo) sø. 6 feb. 2011 17:24 Privat melding

@Jenti.
"Ved få korte forhold tror jeg mennene har tenkt med begge hodene før de inngikk forhold. Ved mange korte har de vel kun tenkt med det ene... tror nå jeg da :))"

det funker ikke slik...da man treffer noen som er spesiell så klarer man ikke å tenke...alt skjer i blinde, til og med hukommelsen kan svikte...følelsen av å bli trukket mot noe som man ikke kan kjempe mot er både fantastisk og skremmende, det er ikke uten grunn at det heter "faller" i omtrent hver eneste språk...det er en magnetisk kraft, eller gravitasjon...det hjelper ikke å bruke noen av hodene, ingen av dem har noe å si.

Dersom jeg skulle klare av å bestemme over slikt med hode eller hodene, så skulle jeg ikke være singel...

Skjult ID med pseudonym mega sø. 6 feb. 2011 17:29

Medium
Jeg prøver å tenke positiv og å unngå å dømme folk. Jeg vil gjerne bli kjent med mennesker før jeg danner meg et bilde om dem. Men som sagt, det er sterkere enn jeg kan råde over. Jeg er meget monogam av meg og skulle ønske å slippe å ha flere x-er. Men når jeg leser i profilen at mannen har hatt flere korte forhold etter skilsmisse for noen år siden så blar jeg bare videre. Dessverre.

(mann 43 år fra Oslo) sø. 6 feb. 2011 17:30 Privat melding

@Mega

"men det er meget vanskelig å tenke positiv, eller la tenke og gruble på det. Så, ja det blir alltid minus"

ja, jeg vet...fornuft mot følelser taper altid.

du er ikke alene om det...men jeg vet at jeg trodde at jeg var en kort-forholds-mann da jeg var ung, ikke fordi jeg ville men fordi jeg tenkte at jeg ikke klarte av å leve sammen med andre, eller at andre ikke klarte av å leve sammen med meg...men, så plutselig er man i et forhold der man ikke lengre teller dager, eller uker, men måneder og år.

Det er ikke lett å finne en match...det er utrolig vanskelig å finne noen som du faktiskt kan bo sammen med til tross for hederlige intensjoner...han (som du skrev om) trenger ikke være en player, men kanske bare uheldig og kanske litt for rask til å ta valg som leder han i forhold.

men, jeg skjønner deg fullt ut...jeg er like dømmende selv...mange og korte forhold er ikke bra, og jeg dømmer jenter på samme måte du dømmer gutter...til tross for at jeg kan tenke på det fornuftig, så kan jeg ikke overtale egne følelser som kan være skeptiske.

Skjult ID med pseudonym Avatar82 sø. 6 feb. 2011 17:53

Fortid er fortid. Du må ikke miste potensielle flotte folk pga sånt flisespikkere.
en player tar med damer hjem hver helg, han innleder ikke et forhold til hver og en av dem.. (tror nå jeg)

Skjult ID med pseudonym rosmarin sø. 6 feb. 2011 21:33

Helt enig med avatar her.

Fortid er fortid, med mindre folk har brutt noen lover. Da blir det vanskelig for meg å overse.

(kvinne 30 år fra Akershus) sø. 6 feb. 2011 21:45 Privat melding

syns uansett det er et pluss når en kar har hatt i det minste noen lange forhold bak seg og ikke bare korte :) har man hatt et langt forhold bak seg viser d jo at man er såpass bra at man kan være hyggelig å være sammen med over lang tid :) blir at man tenker sånn automatisk..:P

Skjult ID med pseudonym Snøheksa sø. 6 feb. 2011 21:56

@Missi.

Det er mange grunner til at folk blir i forholdet i mange år, det henger ikke alltid sammen med at det er fordi partneren er bra å være sammen med. mange blir sammen mye lenger enn de burde, blir sammen for "barnas skyld", venner og familie som binder sammen, økonomi og rett og slett fordi vi er vanedyr.

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 6 feb. 2011 22:19

Jeg er en av dem som ikke har hatt veldig mange forhold og som heller aldri har hatt noe langvarig forhold - normalstatus singel. Og min erfaring er at jeg jevnt over fungerer best sammen med damer med noenlunde samme ballast. Ikke bare fordi det nok er mange som mener at det må være noe galt med meg, ref. flere innlegg her, men også fordi det er noe med at forventningene man har til hverandre nok er av en annen karakter.

Så, jepp, mange korte forhold er en negativ faktor for meg.

Skjult ID med pseudonym rosmarin sø. 6 feb. 2011 22:28

Tror kjemien og kommunikasjon mellom to mennesker teller en god del. Selv om en person kun har hatt korte forhold bak seg betyr jo ikke at h*n ikke er i stand til å være i ett forhold lenge om gangen.

Jeg har nylig gått ut av ett 10 år lang forhold. Og jeg vil ikke anbefale eksen min for noen andre:)

(kvinne 30 år fra Akershus) sø. 6 feb. 2011 22:28 Privat melding

@ snøheksa i know har selv hatt et forhold på nesten 6 år bak meg så kjenner til alle de faktorene der...spesielt med barn i bildet er d et vanskelig valg å ta ..vondt å bryte fra men godt nå da d er over...mennesket er nok noen vanedyr ja og er så mye lettere å bli enn å dra...men jeg ser veldig forskjell på xn min der han hadde et 6 års forhold bak der igjen..og etter meg har han gått fra det ene til det andre..han takler ikke å være singel og "må" ha noen der...er glad jeg ikke er sånn trives godt som singel også og "må" ikke ha noen bare for å ha noen liksom :P Trives utmerket uten alle de der reglene og maset som følger med :P men får se da om denne siden hoster opp en sjarmør som kan klare å snu den tankegangen ;O)

(kvinne 30 år fra Akershus) sø. 6 feb. 2011 22:29 Privat melding

@ rosmarin ikke jeg heller i vertfall ikke vis den jenta vil gjøre annet enn å sitte hjemme å holde han i hånda :P blir for kvælt av han der..

Skjult ID med pseudonym Snøheksa sø. 6 feb. 2011 22:41

@Missi

med fare for å kjeft av mannfolka her.....min erfaring tilsier at menn som regel kaster seg inn i nytt nye forhold etter et samlivsbrudd. Jeg var nok litt maskulin rett etter bruddet, ville så veldig at noen skulle være glad i meg. men jeg var ikke klar for det i det hele tatt. Føles godt å være seg selv og ha fått bruddet på avstand:))

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 6 feb. 2011 22:46 Privat melding

Han må kunne være alene. Men samtidig ha et ønske om å være to. Det er vel det.

Hvordan hans verden har sett ut før meg når det gjelder det motsatte kjønn, har jeg ikke behov for å vite så mye om. Som PJH1 sa: Livet er fullt av tilfeldigheter.

Skjult ID med pseudonym rosmarin sø. 6 feb. 2011 22:50

Er så enig snøheksa:)

Eksen min var allerede involvert i ett forhold før han gjorde det slutt med meg. Men sendte kompisen for å avslutte foholdet enn å gjøre det selv.

Da drev jeg og pussa opp ene soverommet til ett barnerom:)

Han angra selvsagt etter 3mnd men da hadde jeg allerede fått smaken på singellivet.

Skjult ID med pseudonym Snøheksa sø. 6 feb. 2011 22:54

good for you rosmarin :)) sendte en kompis for å avslutte forholdet, hmmm det var "voksent" gjort!

Skjult ID med pseudonym Z sø. 6 feb. 2011 23:04

Mange korte forhold. Positiv eller negativ faktor ?

Ikke lett å generalisere, men jeg kan jo forsøke meg:

1. Mannen er på "testingrunde" og er ikke egentlig så interessert i å holde på jenta.
2. Mannen blir dumpa av ulike årsaker, og disse årsakene kan muligens være de samme om det skjer ofte.
3. Mannen evner ikke å "se" hva han går inn i, men han går inn i det fordi han savner en kjæreste litt for mye...

Jeg ville nok foretrukket en som ikke hadde hatt trehundreogfjørten korte forhold bak seg, ja.

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 6 feb. 2011 23:59

Hvor kort er kort i denne sammenhengen?
Hvor mange er mange i denne sammenhengen?
Hvilke andre faktorer spiller en rolle? Alder...f.eks?

Er årsaken at han ikke greier å holde på damene? Evt hvorfor?
Eller er årsaken at damene ikke greier å holde på han? Og hvorfor?
Er det i det hele tatt reelt "å holde på noen" i et forhold? Hva betyr det?

*Min tanke er at denne personen fortsatt er under vurdering som kjæreste siden spørsmålet postes her...ergo - jeg oppfatter at TS selv ikke har tatt et standpunkt ift om dette er viktig eller ikke. Ellers ville det jo ikke vært noe issue? Eller?*