Alle innlegg Sukkerforum

Skuffet og sliten .... :)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tigergutt ma. 7 feb. 2011 12:10

Nå er jeg motløs og sliten gitt..... Har hatt noen "lovende" innom på mail, vi lirer av oss masse privat. Man får så godt inntrykk og deler av seg selv så godt man kan. Har oppriktig gode dialoger, og får en følelse av at noe kan være på gang :) Men hver enda gang så blir det et eller annet som kommer i veien, som oftest sikkert andre som virker mer interessante. Men hvordan gidder/ orker folk å dele så mye av seg selv, hvis det ikke er nok sug i magen??
Må nok ha en pause herfra tror jeg.....

Skjult ID med pseudonym coolio ma. 7 feb. 2011 12:59

Hei, Tigergutt!

Fy flate. Du har min sterkeste medfølelse. Det er ikke bare "players" på vår side av gjerdet, forstår du. Damene sikrer seg, de mailer og dater mange, og så kan de velge. Kjører flere "hester" på samme tid.

Jeg skulle treffe en på sukkerfesten, jeg. Hun hatet settingen der og vi fikk ikke pratet. En annen kom ens ærend for å treffe meg. Trodde jeg. Mens jeg pratet med henne, fiklet hun med mobilen, veldig opptatt med å treffe en annen sukkergutt der. Jeg lot henne gå, selvsagt, men senere på kvelden skulle hun absolutt "ha meg" igjen. Da ga jeg henne en høflig skulder, men senere på natten tikket det inn SMS-er både fra henne …

Jeg vil anbefale deg å "sjekke" i virkeligheten. Det er god øvelse! Vær deg selv og gi av deg selv. Det kan gi resultater!

Skjult ID med pseudonym Frøken ma. 7 feb. 2011 13:38

Enig med coolio, tdet er bedre å treffes så raskt som mulig. Da sparer du både tid og krefter. Har opplevd noe lignende selv. Vi snakket om alt mulig, ble skikkelig godt kjent, trodde jeg, på mail. Men når vi møttes, så var han ikke sånn som jeg hadde trodd. Jeg var kanskje ikke sånn han hadde sett for seg heller?! Mener ikke utseende, men personligheten.
Syns det er dårlig av både menn og kvinner å oppføre seg sånn jeg. Men det er vel bare noen som driver med sånn multi-dating her inne.. Jeg er ikke en av de. Hvis jeg får kontakt med en som jeg finner tonen med, så konsentrerer jeg meg om han. Kikker så klart på andre profiler, men da er jeg mest opptatt av å få treffe han for og se om vi er en bra match eller ikke :-)

Men ja, jeg skjønner heller ikke at folk gidder/orker å gi så mye av seg selv, hvis de ikke er skikkelig nysgjerrige og får sommerfugler i magen.. Hva er poenget da? Men vi er jo forskjellige..

Lykke til videre Tigergutt :-)

Skjult ID med pseudonym coolio ma. 7 feb. 2011 13:51

Hei, Frøken. Fint innlegg. Ja, jeg synes webchatten eller telefon, kan være greit steg før evt. date. Man finner fort ut om man har "tonen" muntlig. Jeg tror nettdating gjør at man "ser for seg" et utseende og væremåte iht. bilder, profiltekst og påfølgende mailer partene i mellom, som ofte kan vise seg å ikke stemme.

Skjult ID med pseudonym coolio ma. 7 feb. 2011 13:53

Jeg har "sjekket opp" tre damer i virkeligheten de siste tre ukene. De to første er jeg Face-venner med, og den første er jeg i ferd med å bli kjempegodt kjent med. Den siste sa nei, da hun datet noen andre. Men det var bra øvelse!

Skjult ID med pseudonym ... ma. 7 feb. 2011 14:41

@Coolio høres jo ut osm du gjør det samme som du sier jenter gjør da.

@TS Man må jo dele av seg selv om man skal ha sjange til å se om det er noe der. Om man ikke vet noe om den andre og den andre ingenting om deg så kommer man jo ingensteds hen.
Å ta det over på telefonen etter et par brev her inne kan nok være lurt. Sa får man litt mer inntrykk av samhandling med den andre personen. og om mulig få til en date relativt raskt.
Faren her inne er alltid at det kommer noen den andre personen heller vil ha, noen somer mer morosom, kjekkere også videre. men du får tenke at ja da var det ihvertfall ikke rett person for deg. :)

Lykke til

Skjult ID med pseudonym coolio ma. 7 feb. 2011 15:51

Ja, … jeg gjør det samme som damene. If you can't beat them, join them!

Skjult ID med pseudonym ArneBjarne ma. 7 feb. 2011 16:34

@cool

Det er ett veldig godt poeng.
Desverre er det jævla kipt å sitte som en taper tilbake.

Så det viktige her er, tro på deg selv.

Skjult ID med pseudonym coolio ma. 7 feb. 2011 16:39

Arne Bjarne. Enig. Uansett, i RL og på nett, du må være deg selv. Du må ha selvtillit for å «få deg dame», om det er for one night only, en periode eller «life». Go for it, boys!