Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Mann on. 10 jan. 2007 12:24

Her kommer et spørsmål til jentene her på sukker. Flere av dere skriver at dere ønsker dere en handyman. Hva legger dere i begrepet handyman og hvorfor er det viktig?

(kvinne 45 år fra Oslo) on. 10 jan. 2007 13:54 Privat melding

Synes dette høres helt latterlig ut. Mine kriterier ligger i hvert fall ikke på det planet! Jeg kan ordne det selv, eller finner/kjøper hjelp:)
Forventer gutta at hun skal strikke sokker (mens han skrur på gressklipper'n)??

(kvinne 32 år fra Finnmark) on. 10 jan. 2007 14:45 Privat melding

Tåpelig tråd.. Men svare må man..ü
Som Manue sier, så høres det latterlig ut... Er da andre ting som betyr så utrolig mye mer enn om han er handy eller ikke!

Skjult ID on. 10 jan. 2007 16:12

Kvinne her, det jeg mener med begrepet ``handy mann,`` er en mann som kan gjøre litt maskuline ting, slik som sage, hamre, litt tyngre arbeid som skal gjøres i hjemme. Menn må være menn. Kvinner må gå være kvinner

Skjult ID on. 10 jan. 2007 19:51

Helt enig med du.
Med begrepet handyman mener jeg ikke at jeg skal ha en som kan pusse opp leiligheten min.
Men rett å slett en som er litt mann....

(mann 37 år fra Oslo) on. 10 jan. 2007 20:59 Privat melding

Men er det like greit å skrive at man ønsker seg en kvinne som er litt kvinne, altså at hun gjør feminine ting og er flink til å lage mat og ta seg av barn og sy?

(kvinne 39 år fra Oslo) on. 10 jan. 2007 21:13 Privat melding

ja hvis det er det man vil ha så må man jo skrive det!
Er det ikke tåpelig å la være å skrive noe fordi folk kanskje kan reagere på det, så sant det er noe sånt, som jo ikke er støtende på noen måte? Alle er jo her for å finne drømmepartneren, da må man jo beskrive den personen på den måten man vil?

Skjult ID on. 10 jan. 2007 22:57

Jeg hater å pusse opp, og tar aller nødigst i en hammer.
Skjønner at jeg ligger j..... dårlig an...:)

Hilsen
ikke mye til mann...:((

Skjult ID med pseudonym skyggen on. 10 jan. 2007 23:06

Jeg synes det når en er her på sukker og søker sin drømmemann, så er det sjarm, utstråling, kjemi , og at en liker det ansiktet , mennesket en har foran seg....det at en er handy eller ikke....det er ikke det som avgjør hvor unikt det mennesket er. Noen menn er sjenerte, men som kanskje ikke våger å markere profil intresant , da det står bla.handy man så er vedkommende det ikke. Opplever det selv i noen profiler hvor jeg synes mannen virke kjempe spennende ut, men så er det enkelte ord som gjør at jeg avstår å markere...

Jeg er sjenert delv....

Skjult ID med pseudonym Handyman! to. 11 jan. 2007 12:37

En man skal være en handyman. Være litt mann!
På en annen side må jo kvinnen også vite hva hennes plass i hjemmet er for noe.
Kvinnens plass i hjemmet er for meg, så langt kjettingen rekker fra kjøkkent.........

Skjult ID med pseudonym Gutt26 to. 11 jan. 2007 13:07

... men det går selvsagt an å pense trinsa i retning av soverommet av og til også... ;)

(kvinne 38 år fra Rogaland) to. 11 jan. 2007 13:20 Privat melding

Begrepet handyman kommer jo an på øyet som ser. Som pink lady skriver er det å kunne litt av hvert innen håndtverk. For min del er ikke det et must. Da slår jeg opp på snekker i telefonkatalogen....Men handy kan være at en mann kan ordne litt "manne" ting, som å skifte dekk. Vet at mange damer kan dette selv, men jeg liker å få hjelp til å skifte dekk.

Skjult ID med pseudonym Mann ti. 16 jan. 2007 16:12

Takk for gode svar. Det ante meg at begrepet handyman hadde ulik betydning for ulike jenter. For noen ser det ut til å være de konkrete praktiske ferdighetene som er viktig. Men det ser også ut til at bak kodeordet handyman er det et ønske om å treffe en mann som framstår som maskulin og visse aktiviteter signaliserer at han er maskulin.

Skjult ID med pseudonym Handyman ti. 16 jan. 2007 22:36

Er ikke mye mann hvis man ikke har evner å slå en spiker i veggen, mekke litt, være praktisk av seg.

Hvis dere jenter vil ha en mann som tvinner tommeltotter og ser redd på malekosten når arbeidet skal gjøres, så vet jeg hvordan hjemmet deres blir å se ut..

Viktig før i tiden, men nå er det 2 kg kuk og et lurt smil som gjelder

Hilsen handyman :P

Skjult ID med pseudonym Gutt26 ti. 16 jan. 2007 22:39

Så så, la oss ikke bli personlig her nå, Handyman...

Skjult ID med pseudonym Handyman ti. 16 jan. 2007 22:56

Så så, la oss få litt ironi inn her nå, Gutt26...

Skjult ID med pseudonym duddi ti. 16 jan. 2007 23:01

Jeg liker sånne som deg Handyman.. Håper du er like HANDY med deg selv, for du får ikke mange kvinnfolk på denne måten!!

Skjult ID med pseudonym Handyman ti. 16 jan. 2007 23:22

Hehe.. du om det :-)

Har mange kandidater jeg ;)

Skjult ID med pseudonym duddi ti. 16 jan. 2007 23:25

Til å hjelpe deg å dra to-kilosen din rundt?

Skjult ID med pseudonym HANDYwoMAN on. 17 jan. 2007 10:37

Det meste er kanskje sagt (og vel så dét ;).... Siden det spørres etter drømmepartner i profilen, så har jeg faktisk beskrevet min DRØMMEpartner, som jo reelt sett ikke finnes - det vet jeg jo. Men hvis han har n o e n av egenskapene jeg setter høyt, og vise verca, så har vi jo et godt utgangspunkt. Jeg ønsker at han skal være litt handy, i den betydningen at han ikke er en fisefin kontorrotte som ikke kan bli møkkete på hendene, men ta i et tak og hjelpe meg når jeg selv ikke har muskelstyrke nok, eller når det er praktisk å være to. (Så kan jeg bake og gå i skjørt, jeg, når dét ønskes...;) Men selvsagt er det andre ting som kommer mye høyere opp på "ønskelista" mi...

Skjult ID med pseudonym veteran on. 17 jan. 2007 13:12

Kjære damer;
Hvis dere beskriver "drømmemannen", vil han aldri ta kontakt.
Selv ikke "drømmemannen" matcher alle krav, og magefølelsen vil da styre ham unna profilene med lange kravlister....

Skjult ID med pseudonym HANDYwoMAN on. 17 jan. 2007 13:39

Er derfor jeg skriver i profilen min at hvis han har N O E av det jeg ser etter, er det flott! Jeg skjønner jo at jeg ikke bestille 1 stk. Drømmeprins. Men det må jo være lov å si noe om hva jeg ønsker meg og ser etter (og da mener jeg egenskaper/sider ved personligheten - ikke à la "høy og mørk") ellers er det jo helt nyttesløst. Dere har jo noen ønsker eller "krav" til oss damer, dere mannfolk også, og det er helt kurant å ha med i profilen, synes jeg.

Skjult ID med pseudonym År2007! sø. 21 jan. 2007 18:22

Jeg styrer unna kvinner som vil ha en "handyman". Høres nesten ut som de vil ha en slags hjemmearbeidende "slave". Jeg er ikke så verst til å pusse opp, male etc., så det er ikke det og jeg gjør det gjerne for å få det fint rundt meg. Men når ønsket om en "handymann" står som en av de viktigste egenskapene blir det litt spesielt. Det blir like dumt som om vi menn ønsker kvinner som er flink til å lage mat eller gjøre hjemmearbeid. Jeg trodde vi levde i år 2007? Eller hva??

Skjult ID med pseudonym jente 35 sø. 21 jan. 2007 22:19

Jeg har ikke skrevet handyman selv, men er det ikke ålreit at de som er handy kan få kred for det? Og det er ingen jenter som ignorer alle andre kvaliteter bare fyren er handy.

Dere ikke-handy gutter kan jo ikke be om at akkurat denne egenskapen bannlyses - dere kan vel få pluss for andre egenskaper, som å være sporty, kjekk, spille gitar, kjøre MC (sikkert noen jenert som liker det også), danse salsa eller whatever.

Skjult ID med pseudonym duddi sø. 21 jan. 2007 22:29

Å være en handyman er jo på en måte blitt et begrep og betegner i mine øyne en type mann som har litt interesse for å holde hus og hage i orden. Å være litt handyman er jo litt sexy da, fordi han tar ansvar slik at ting blir gjennomført. Det betyr ikke at vi jenter kan være litt handy i tillegg. Da blir det jo ekstra gøy, og gutter i snekkerbukse er jo deilig da, så da kan det jo kanskje bli litt action under flislegginga på badet!!??

(mann 51 år fra Oslo) ma. 22 jan. 2007 04:00 Privat melding

duddi, ikke for å drive flisespikkeri, men akkurat flisleggingen på badet bør du være mer enn handymann for å gjøre. :-)

Skjult ID med pseudonym duddi ma. 22 jan. 2007 10:46

kit001, ikke for å lage sagmugg av flisespikkeriet ditt, men akkurat flisleggingen på badet mitt har jeg gjort selv, blanda flislim, kutta flisene, festa flisene, fuga etterpå og alt. Og det ble faktisk bra! Og jeg er bare ei jente på 32 uten noen erfaring fra før. Må bare spørre fagfolk om tips først, så er det så enkelt som bare det! Så der fikk du den! :- )

(mann 51 år fra Oslo) ma. 22 jan. 2007 12:50 Privat melding

Tenkte mest på våtromsnormen som skal sikre at det er en som er faglig ansvarlig for at badet er tett, slik at forsikringsselskapet har noen å forholde seg til hvis det oppstår lekasjer.

Tviler ikke på at du fikk ett bra resultat, det er jo ikke vanskelig. Jeg selv fikk ett fint resultat da jeg var en gutt på 19 :-). Kunden betalte for seg...

Skjult ID med pseudonym duddi ma. 22 jan. 2007 15:44

Som jeg skrev til deg i mailen, kit. Har ikke sagt at jeg gjorde grunnarbeidet. Jeg FLISLA badet...

Skjult ID ma. 22 jan. 2007 16:55

Fortsett som håndverker du duddi, så konsentrerer jeg meg om de som ønsker å fremstå litt feminine.

(mann 51 år fra Oslo) ma. 22 jan. 2007 17:43 Privat melding

duddi, beklager at jeg ikke så den essensielle forskjellen mellom grunnarbeidet og selve flisleggingsjobben.

Skjult ID med pseudonym duddi ma. 22 jan. 2007 18:35

Ja, gjør det du, skjult ID, noen må jo ta seg av dem og! Så takk for at du er til :- ) Forøvrig går det an å være feminin selv om klarer seg selv!

(mann 38 år fra Oslo) ma. 22 jan. 2007 19:28 Privat melding

Enig med duddi, å anklage noen for å være mindre feminine fordi de er i stand til å legge fliser er vel drøyt. Det blir som å si en mann ikke er maskulin fordi han kan skille en stygg og en fin genser fra hverandre.

-Hilsen gutt som gjerne vil ha en dame som er i stand til å gjøre annet enn å gå i høye hæler og tvinne håret sitt med pekefingeren

Skjult ID med pseudonym feigingen ma. 22 jan. 2007 20:06

Skjult ID, egentlig så liker jeg de jentene som er feminine, ikke de som kun prøver å framstå som feminine

Skjult ID med pseudonym Handyman! ti. 23 jan. 2007 15:43

nisser!!!!!!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym hallo on. 24 jan. 2007 23:18

Som alltid har Handyman nyttig informasjon å gi oss! Takk, vi er deg evig takknemmelig!!!!

Skjult ID to. 25 jan. 2007 16:48

Mitt inntrykk er at de fleste håndverkere/handyman er litt småaggressive hissigpropper. Så for dere som ønsker en harmonisk og intellektuell mann, styr unna disse.

Skjult ID med pseudonym hallo to. 25 jan. 2007 19:41

Harmoniske, intellektuelle menn burde kanskje vært litt mer småaggressive hissigpropper?

Skjult ID med pseudonym Handyman fr. 26 jan. 2007 01:57

Hei, det der er FAKE handyman!, jeg er Handyman, den sanne :-)

Skjult ID med pseudonym hallo fr. 26 jan. 2007 10:38

Den fake handyman gjorde en god jobb da! Det var ikke langt unna hva du kunne lirt av deg, Handyman? Godt du følger med. Må ikke gå så langt unna neste gang. Du kan bli kuppa!!

Skjult ID med pseudonym kill cat fr. 26 jan. 2007 10:46

jeg orker ikke å med noen handymenn. enten gjør jeg det selv eller eller så betaler jeg for en fagperson.
menn forventer seg "tjenester" tilbake og det får man huske på.

Skjult ID med pseudonym hallo fr. 26 jan. 2007 12:21

Oi, en brent katt her? Den erfaringa har ikke jeg! De gutta som har vært handy har syntes at det er gøy å holde på med sånne småting. Så slipper de litt unna oss kjerringene et øyeblikk også? Kanskje DET er "tjenesten" de kanskje forventer seg? Og fortjener? For her er det jo snakk om å ha en kjæreste som er handy, ikke en utenfra. Skal ikke kjæresten din få lov til å gjøre noe som er gøy? Bare vaske opp og støvsuge og sånn?

Skjult ID med pseudonym kill cat sø. 4 feb. 2007 14:56

jaaaaa! vask opp, støvsug, tørk støv, skrubbe klosett - for en mann det skulle være. har vurdert å skaffe meg en kone eller leie en polakk :-)
så ble jeg veldig flink og handy selv. så nå vil jeg bare ha en kjæreste som ikke roter så veldig mye da.

Skjult ID med pseudonym Gnukk sø. 11 feb. 2007 14:13

Nicolay: En mann som kan skille en stygg og en fin genser er ikke "maskulin". Å være "maskulin" betyr å ikke se slike ting, huske på bursdager osv. Mens å være "feminin" betyr å væreæ hjelpeløs på andre områder, som vi ser ovenfor. Helst gå i ubekvemme klær osv.

Skjult ID med pseudonym oppgitt sø. 11 feb. 2007 16:31

Kill cat: Du fnyser av at kjærester som gjør noen handy ting for deg vil ha "tjenester" tilbake? Jeg kan ikke annet enn å regne med at disse "tjenestene" du snakker om har med senga å gjøre.

Er det én ting jeg synes er latterlig er det oppfatningen om at sex er noe mannen skal gjøre seg fortjent til og jenta skal dele ut. Sex er da vitteligen noe positivt og bra som begge parter nyter! Det er gjensidig! Det er ikke en gave fra kvinnen til mannen.

Makan.

Mulig jeg misforstod det som lå mellom linjene dine, men det forandrer ikke det generelle utspillet mitt ;).

Skjult ID med pseudonym veteran sø. 11 feb. 2007 20:42

Kvalifikasjonen handy etterspørres av 2 grunner:
1) Ting blir gjort i huset.
2) Kvinnen slipper å gjøre det selv.

Kvinner er dobbeltmoralister.
Hadde vi menn etterspurt kvinner som er flinke til å lage mat, for ikke å snakke om gode på husarbeid, ja da hadde det blitt en helvetes diskusjon om kvinnesyn.
Slik er det på jobben min også, en stor norsk bedrift.

Skjult ID med pseudonym kill cat sø. 11 feb. 2007 22:17

til oppgitt - nei, det er ikke sex jeg snakker om.
etter min erfaring det å skru opp en hylle tilsvarer en måneds rydding, å legge gulv på et litet kjøkken er det samme som vaske opp og handle for to måneder, osv. i tillegg må vedkommende få mat, kaffe, boller i jevne mellomrom.
så mye lettere alt ble, etter at jeg ansatte snekkere. de kom, gjorde jobben sin og ryddet etter seg. jeg betalte regningen og ingen var sur, sint eller sliten.
jeg jobber 50 timer i uka, mannen jobber 50 timer i uka. så skal vi i tillegg gjøre alt det andre selv for å vise hvor flinke vi er. det blir veldig lite sex, da folk er utslitt. og det blir enda mindre sex hvis man ulykkeligvis kommer til å si hvor elendig kjøkkengulv ble eller at tapeten i soverommet er opp og ned...
og som sagt: en del ting gjør jeg selv og det jeg ikke kan, får snekker-rørlegger-elektriker bry seg om. finnes ikke det noen mann som liker den instillingen?

en ting til - det var min første kjæreste som lærte meg til å lage mat. og jeg synes fortsatt at det er veldig sexy med en mann som lager bra mat... :-)

(kvinne 64 år fra Oslo) on. 14 feb. 2007 21:10 Privat melding

Hei.
Tenker at om en jente skriver "handyman" er det vel at en kunne synes det var kjekt å ha en som kan fikse enkelte ting i huset, vi er jo klønete på ulike områder, ikke en fullbefaren håndverker på x antall områder. Da høres det ut som utnytting.
Hilsen kallenavn Ibet

Skjult ID med pseudonym smuang to. 15 feb. 2007 19:02

Hei! Dette var en morsom tråd - ble nesten litt giret jeg når jeg leste den :-)

Kjære jenter!
Når du skrur på lampa på badet og den ikke virker og det ikke hjelper å bytte pære,
når alarmen står å uler og du ikke får slått den av,
når det trådløse nettverket er nede og det ikke hjelper å ta ut og inn stikkontakten,
når girene på sykkelen slutter å fungere og du må tråkke deg hjem på det høyeste giret,
når baderomsgulvet enten er alt for varmt eller alt for kaldt,
når hovedlyspæra til bilen har sluttet å fungere og du må la bilen stå om kvelden,
når symaskina har gått i stå og du ikke får fikset kjolen til festen,
når det du kjøpte på ikea ikke passer helt slik som du hadde tenkt,
og når vannet drypper fra den forbaskete kranen på badet og du ikke får sove,
da er det kjekt med en handymann ved din side .-)

Våkn opp jenter! Ingenting er så kjekt å ha som en handymann - og en handymann kan også ha alle de andre fine egenskapene dere ønsker :-)

Skjult ID med pseudonym badabing to. 15 feb. 2007 19:33

Ok, et par ting til smuangs post... Om du har problemer med å forstå hvordan bryteren til baderomskabelene fungerer, eller velger å sykle hjem på en sykkel i høyeste gir fremfor å trille den, så er vel kanskje ikke det å skaffe seg en handyman den største utfordringen du har for øyeblikket...

Og hvordan kan en handyman uten videre løse en gåen bilpære? Og før du svarer kan jeg med en gang si at biler bruker ikke samme type pærer som brukes i den baderomslampen som du også sliter med. Tror du mannfolk har pærer til bil liggende i en skuff hjemme? Er ikke verre enn å sitte deg i metallhaugen og kjøre gliset til nærmeste bensinstasjon og få pæren skiftet der.

En annen ting, hvor mange her inne kjenner en mann som syr kjoler? Jada, jeg vet du mente å fikse symaskinen, men hvilke mannfolk har peiling på symaskiner?

Dersom du kjøpte noe på Ikea som ikke passer så har du enten ikke fulgt bruksanvisningen, eller så har Ikea føkka opp, uansett ikke noe en handyman kan hjelpe med, ring Ikea eller RTFM...

Dersom vannet drypper fra kranen på badet så lukk døren til badet eller skru kranen helt igjen, ferdig arbeid!

På samme måte som damer ønsker en handyman, ønsker enkelte menn oppegående damer som kan tenke og løse egne problemer slik at man ikke trenger å være kjæreste/hjelpepleier.

Skjult ID med pseudonym badabing to. 15 feb. 2007 19:37

Killcat: Jeg skrur gjerne opp 12 bokhyller for deg i bytte mot et års hjemmevask!

Skjult ID med pseudonym feigingen to. 15 feb. 2007 21:02

badabing, du får ikke fikset en gåen lyspære for bilen hos en kvisete tenåring på Statoil. Du må nok på merkeverksted... ;-)

Skjult ID med pseudonym badabing to. 15 feb. 2007 21:38

Har selv aldri hatt problemer med å få skiftet pære på bilen min på en bensinstasjon. Har dog opplved at den ansatte en gang foretok sjakktrekket av å ta på selve lyspære, men etter å ha informert vedkommende om brøleren, hadde han ingen problemer med å gi meg en ny.

Skjult ID med pseudonym muncher to. 15 feb. 2007 22:18

Hmm, jeg lurer på om det er like lurt å skrive i profilen at jeg ønsker meg en vaskekjerring...

Skjult ID med pseudonym natteravn fr. 16 feb. 2007 02:18

er ikke sikker på om det er så lurt muncher, men ønsker meg vaskjekjerring sjøl jeg.

Skjult ID med pseudonym hmmm fr. 16 feb. 2007 12:33

har aldri sett på uttrykket handyman som noe negativt, men begynner å skjønne poenget når dere sammenligner med vaskekjerring. man får en følelse av å bli ansatt, gjør man ikke..?

Skjult ID med pseudonym jente 30 fr. 16 feb. 2007 16:48

...ville heller sammenliknet det med "huslig" eller "husmoremne"...

Skjult ID med pseudonym LilleMy fr. 16 feb. 2007 17:23

eller kjerringemne....
Jeg har blitt kalt et dårlig kjerringemne fordi jeg fortalte at jeg spiste rett i koppen til middag (ikke hver dag da)....Tok meg ikke så veldig nær av det akkurat, syntes heller at det var morsomt. Det som er litt komisk er at hvis jeg forteller det til noen, så begynner de å trøste meg med at " Den som får deg er jo heldig" osv. Er det virkelig så mange som skriver at de vil ha en handyman? Jeg vil heller ha en som er stueren og som tar sin del av husarbeidet. Det synes jeg er viktig, for jeg elsker ikke å vaske, men jeg gjør det for trivselens skyld!

Skjult ID med pseudonym kill cat ma. 19 feb. 2007 21:55

jeg er kjempeflink til å bytte lyspærer på bilen min! jeg gjorde det en gang på parkeringen på storo (=redd for å bli bøtelagt) og vips kom det en mann som gav meg en komplimang for det. jeg smilte pent, fast egentlig var jeg livredd fordi han snakket til meg. det var rett etter at jeg hadde blitt "enslig" og da ville jeg ikke ha noen som helst med menn å gjøre.

det er lenge siden nå. så nå er jeg singel og kan borre hull i betong, male tak, rive vegger, slipe listverk, henge bilder, skru sammen alt mulig fra ikea, koble oppvaskmaskin, koble opp min stereoanlegg (ikke noe minimaskin, he, he), feste alt som er sykt langt i vegger eller tak...

badabing - du kan vel strippe for meg?