Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID ti. 8 feb. 2011 17:32

Jeg sendte meldinger her med en person jeg følte jeg fikk skikkelig god kontakt med, og jeg svarte på siste meldingen. Men da jeg sjekket utboksen min, så jeg at h*n hadde lest meldingen jeg sendte for et par timer siden og det betyr mest sannsynlig at vedkommende ikke ville svare. Da jeg trykket på navnet til personen, kom det opp at jeg ikke kunne se profilen.

Jeg skjønner ikke helt hva jeg gjorde galt, men det er jo åpenbart at h*n blokkerte meg ellerno..?

(kvinne 29 år fra Finnmark) ti. 8 feb. 2011 17:40 Privat melding

Hei.
Tror det betyr at du er blitt blokkert ja. H*n følte kanskje ikke at dere fikk så god kontakt, som du gjorde? I så tilfelle så er det ikke så mye mer å gjøre med det, annet enn å glemme h*n å fortsette "jakten"... :-)

Skjult ID med pseudonym beenthere ti. 8 feb. 2011 17:43

Hvis det står at han har vurdert profilen din som uinteressant når du klikker på profilen, så er du blokkert.. Kjipt når folk ikke gir en eller annen form for forklaring. Tror de fleste her inne liker å vite hva som gikk galt..ihvertfall vil jeg vite det, selv om mange av jentene her inne ikke gir en forklaring :-/

Skjult ID ti. 8 feb. 2011 17:46

Sv; Ja, nettopp. Det stod at h*n hadde markert profilen min som uinteressant! Men jeg skjønner det liksom ikke, for vi fikk skikkelig god kontakt i meldingene... (trodde jeg). Det er bare skikkelig lavmål etter min mening. Avviselsen er grei nok i seg selv, men når man ikke vet hvorfor, da begynner man å lure litt. Spesielt med tanke på at kjemien virket såpass bra!

(kvinne 37 år fra Oslo) ti. 8 feb. 2011 17:55 Privat melding

Stemmer nok det ja.. Men det er ikke fali det vel.. Da er det bare å drite i det.. dere ville nok ikke passet sammen uansett.. ;) De som blokker meg lar meg slippe å bli kjent med tullinger.. se det på den måten.. Og de jeg blokker slipper å bli kjent med meg.. For de som ikke passer meg, de vil jo ikke ha det kult med meg likevel.. ;p