Alle innlegg Sukkerforum

hore eller madonna!!

Vis siste innlegg
Skjult ID ma. 20 mars 2006 21:54

Det å møtes på en blinddate er jo litt lite naturlig måte å bli kjent på, man sitter ovenfor en fremmed mann og skal se om han er et potensielt manneemne!! Føler at jeg trenger noen treff hvor man blir kjent, og at følelsen går over fra betatt til forelsket. Men mange gutter setter inn støtet med det samme, 2.eller 3. daten inviterer de eller legger opp til sex. Er det ikke sånn gutter, at hvis dere virkelig er interisert i meg som en kjæreste kan dere vente litt med sex? Føle litt på spenningen og ha hjertebank. Når man først har tatt steget helt ut faller jo spenningen litt, gjør den ikke? Jeg føler at gutter som legger opp til sex tidlig i bli kjent fasen kunn er ute etter en ting. Det er jo meg du skal bli kjent med, like og bli kåt på, ikke bare den fine kroppen min.

Skjult ID ma. 20 mars 2006 22:04

Joda. De som er interessert i hodet ditt også er villig til å vente lenge, uten at jeg vet hvilke slutninger man skal trekke her.?

Skjult ID ma. 20 mars 2006 22:17

Helt enig med deg!! Jeg må tenne på menneske, og bare en fin kropp gjør ikke meg kåt lenger. Jeg mister helt gnisten jeg hvis jeg blir konfrontert med sex så tidlig som du beskriver. Hvis jeg ikke har kommet på det stadiet selv, må jeg liksom tenke hvorfor er ikke jeg kåt nå? og det blir lett å analysere, miste lysten og interessen for noe som kanskje kunne blitt noe. Når jeg nevner det til andre sier de bare -vær glad de har lyst på deg, gutter er sånn?? er dere virklig det??

(mann 78 år fra Akershus) ma. 20 mars 2006 22:18 Privat melding

Enig - sex i startfasen blir "uinteresant" hvis en virkelig føler at det virkelig har potensial. Det "byllen" sprekker naturlig på et senere tidspunkt om begge førler det samme... :-)

Skjult ID ma. 20 mars 2006 22:39

Har også følt det slik. Mister rett og slett lysten om det virker lovende. Noe viktigere er på gang, den dype respekten.

Skjult ID ti. 21 mars 2006 00:05

Frøken trådstarter, dette er et vanlig fenomen. Mange jenter tror at hvis man klarer å holde oss gutta lengst mulig på pinebenken, så blir vi ihvertfall en stund. Siden vi endelig har kommet i mål liksom, men det er ikke alltid sånn. Man prøvekjører jo bilen før man kjøper den. Tror alle gutter har vært litt overkåte etter noen dater, spesielt hvis det er alkohol med i bildet, men hvis kjemien er god, så hvorfor analysere det i hjel. Sexen blir ikke noe bedre selvom man venter til det har gått 4 uker. Vi gutter driter oss ut i tide og utide. Grunnen til at vi av og til (ikke alltid) blir uinteresserte er fordi jenter fort kan bli eiesyke etter sex, eller rett og slett usikre på om det holder. Bruk kondom og ha det gøy. Hvis noen virkelig liker deg, og du har hatt sex med dem, kan jeg love deg at de ringer igjen. Ikke meninga å være kynisk folkens.

Skjult ID ti. 21 mars 2006 00:24

Problemet er ikke at gutta mister lysten etter å ha prøvd seg, men jeg!! spenningen blir borte, jeg har lyst til å få den hjertebanken, føle at jeg er så kåt at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg, men problemet er at jeg ikke får lov til å få tid til det. Dere er der med en gang, men jeg vil også komme dit før jeg går til sengs. Er det for mye forlangt?? Og jeg mener ikke at det skal gå 4 uker. Jeg vil også prøvekjøre før jeg kjøper bilen, for å si det sånn. For herregud, hvor mange dårlige elskere det er der ute. Men er du forleska kan man bruke litt tid til å gjøre det bedre... hankybanky sex er ikke akkurat det som fører oss kvinner til himmelrike! Hilsen trådstarter;-)

Skjult ID ti. 21 mars 2006 01:08

Hankybank sex fører ikke oss til himmelen heller. Prøver ikke å være kvalm mot deg altså, men vi ser ting i forskjellig lys. Dette er min mening. Vi gutta har en fase der vi må prøve å få lagt ned en del jenter før vi kommer i til en vettug konklusjon, og vil være sammen med ei knalljente. Stort sett fordi vi er usikre på oss selv, og ikke vil binde oss. Gresset er jo alltid grønnere på den andre siden. På veien til å treffe denne konklusjonen, driter vi oss gjerne ut med 10 dødsbra damer før vi skjønner hva vi egentlig vil. Høres ut som du har treffi alle datene dine i denne perioden... Men vær så snill å ikke gi oss fullstendig opp av den grunnen. Noen av oss er ferdig med den perioden og trives godt i forhold, og noen av oss klarer deffinitivt å få deg klissvåt før du veit ordet av det. Prøv å date en annen type karer... Ta noen stikkprøver. Hilsen han med innlegget før deg. ;-)

Skjult ID ti. 21 mars 2006 04:18

Og du... Lykke til! Alt ordner seg for snillejenter vet du!

Skjult ID ti. 21 mars 2006 10:34

Takk for et ærlig svar og takk for at du har selvinnsikt!! haha.......
Har nok møt noen i den fasen ja, men også andre som er gifteklare og de er som dumme jenter på film med "jeg elsker deg" etter 2 uker. Men de skal nok ganske tidlig til sengs de og. Nei jeg får prøve en annen vri, ikke komme hjem på middag før etter 5 daten tenker jeg. Så får jeg bruke vibrator så lenge..
Og du....Jeg er snill og jeg har vært det en god stund nå.

Skjult ID ti. 21 mars 2006 11:11

Funker fett det, frøken! Lykke til. Syns det er kult at du tar det opp!

Skjult ID ti. 21 mars 2006 12:37


Jeg har alltid vært av den oppfatning at hvis en gutt mister interessen for en jente etter at de har hatt sex, så var han aldri interessert nok i utgangspunktet.
Og jeg er ihvertfall ikke interessert i noen som ikke synes jeg er spennende nok lenger straks vi har hatt sex, for som vi alle vet: it takes two to tango, og gutten er jo i så fall like "ille" selv. Hvordan ville en superforelska gutt ha følt det hvis jenta, etter at de hadde hatt sex, sa: "Sorry, men nå som vi har hatt sex, synes jeg egentlig ikke du er så interessant lenger. Du burde ha gjort deg mer kostbar". Enig i at det som oftest er best å vente litt hvis man vil ha noe seriøst, men hvis det at man har sex etter fire dater i stedet for ti, blir avgjørende for om det blir noe mer eller ikke, synes jeg rett og slett at gutten er temmelig umoden. Det evinnelige maset om jaktinstinkt er en smule kvalmende, hvis jeg skal være helt ærlig. Som om det er noe å være stolt av å juge til seg et ligg ved å late som man legger noe mer i en romanse/affære enn hva man faktisk føler. Hvis man er et voksent menneske som har hatt sex før, både i et forhold og mer tilfeldig, så har man forhåpentligvis lært seg at det som skjer i senga faktisk ikke sier alt om en person.

Skjult ID ti. 21 mars 2006 15:03

Der er jeg skikkelig uenig med deg! Det som skjer i senga sier veldig mye om en person. Det finnes jo ikke noe mer intimt en det! Er du en elendig freak, eller en øm og selvsikker engel, så sier det mye. Er du usikker, og stønner fælt selvom vi skjønner at det er feil, så blir det falskt med en gang.Første gang man har sex, er somregel ingen høydare for noen parter, så hvis tonen er god, gjør man det jo med glede igjen. Ler litt av at man skallet, og gir på med ny giv. Jakt instinktet er noe du bare må leve med, uansett om det er kvalmt eller ikke. En hver kar med en skvett testosteron er hypp på sex. Ta det som et kompliment, og styr fremgangen selv. Du skal jo også være klar... Gi noen retningslinjer, istedet for at du venter og ser om vi gjør det riktige. Vi gutta er enkle. Hvis du liker en kar, hvis han veien...

Skjult ID ti. 21 mars 2006 15:20

Jeg mener ikke at måten man har sex på, ikke sier noe om en person eller om kjemien mellom to mennesker, jeg bare sier at det at man faktisk velger å ha sex med noen på et gitt tidspunkt ikke sier absolutt alt om hvordan man er, og at det at man har sex, ikke nødvendigvis må være avgjørende for om det blir noe eller ikke. Og det at gutter er hypp på sex, er selvsagt helt ok, det er jo jenter også, men jeg synes det er litt barnslig å legge så mye vekt på sex at man mister interessen med én gang man har "hatt seg". Første gang er jo sjelden himmelstormende uansett... eller hva?

Skjult ID ti. 21 mars 2006 15:31

Joda, jeg er helt enig med deg der. Mulig jeg missforstod litt, men jeg tror fortsatt veldig mange jenter som føler som deg, kanskje lar det bli surt ved å ikke si ifra på en god måte. Det er forskjell på å si "dette skjer ikke enda, kamerat!" og "Hvorfor maser du sånn?!" Mener det helt seriøst. Legg ned loven fra dag en. Du blir sikkert skuffa flere ganger, men den som blir er ihvertfall superkeen på akkurat deg. Eller hva sier du?

Skjult ID ti. 21 mars 2006 15:42

Tro meg, jeg HAR blitt skuffa mange ganger. Men begge mine lange kjæresteforhold begynte med en one night stand, altså traff jeg gutter som ble forelska i meg og så meg for den jeg er selv om ingen av oss hadde tenkt på noe seriøst der og da, og selv om jeg hoppet til køys første kvelden. Så da vet jeg ihvertfall at det går an, selv om jeg i de siste årene som oftest har satset på å la gutten se andre sider av meg før vi har inntatt horisontalen da ... hehe :)

Skjult ID ti. 21 mars 2006 15:55

Kanskje du bare skal nyte det, og å tilbake til gamle vaner...? Hehe... Lykke til uansett!

Skjult ID ti. 21 mars 2006 15:58

Kanskje det ja :o)

Skjult ID ti. 21 mars 2006 21:12

Hvis du ikke har lyst er det jo ikke noe vits i å ha sex, helt enig i det. Min erfaring med damer er at mange av de som trenger mye tid før de er i stand til å nyte sex også trenger mye tid før de får lyst på sex senere i et ev forhold. Det blir generelt lite sex i forholdet også. Alle er jo ikke sånn, men jeg er mer interessert i langvarige forhold med jenter som har sterkere sexualitet som det heter. Disse blir også raskere tent. Men igjen, ikke alle er sånn, og jeg sier ikke at du er det, trådstarter.
En annen ting som en annen her påpeker, å ha sex skjærer tvers gjennom alt bullshit og da åpner begge seg og viser hvem de er. Langvarig kurtisering hvor begge parter prøver å fremstille seg lekker for den andre, blir forelsket, etc - hva er vitsen med dette hvis forholdet ikke består sex-testen?
Jeg har hatt masse bra sex med jenter uten å vente noe særlig. Alle jeg har endt opp med å ha blitt kjærester med har jeg hatt sex med enten første eller andre date-en. Jeg har også hatt masse deilige en-to-tre nattsforhold også. Damene jeg har hatt det med har også likt det. Ikke kom å prøv deg med at de sikkert ikke har hatt utbytte av det, bla bla. Da hadde de ikke vært interessert senere heller. Mange en nattsforhold har kanskje ikke vært så toppers sexmessig, men herregud, jeg synes det kan være kjempefine og deilige opplevelser likevel så lenge man respekterer hverandre og ikke blir flaue og barnslige så man ikke klarer å snakke med hverandre dagen etter.

Det er ingen fasit på dette her. Alle får selv finne ut av hva de liker og leve det livet som funker best for seg. Jeg har ihvertfall funnet ut hva jeg foretrekker.

Skjult ID ti. 21 mars 2006 21:16

Og en ting til: Jeg vet ALDRI om jeg er interessert i noe mer med en jente FØR vi har hatt sex. Mange ganger vet jeg riktignok at jeg IKKE er interessert før vi har hatt sex.
Det er ikke noe enestående at en gutt/mann er sånn som jeg. Mange er ikke sånn, men omtrent 70% av mine venner har det på samme måte som meg selv om de ikke snakker om det eller skriver om det her i forumet.

(kvinne 37 år fra Oslo) ti. 21 mars 2006 22:35 Privat melding

Haha, jeg synes det er så bra å si at man har hatt "masse" sex med folk og etterpå blitt sammen med "alle". Tyder i alle fall på at du ikke er redd for å binde deg, hehe.

Enig i at det å være nakne sammen er den ultimate lakmustesten for å finne ut om dette er noe å satse videre på. Ganske "moderne" sjøl i et samfunn som vårt, men sannheten er jo faktisk at man kan like en person godt, men hvis det ikke funker fysisk, så er det ingen vei tilbake. Det dårlige inntrykket kan sjelden rettes opp, for hvem vil vel gjenta en fiasko? Og ellers trur jeg flere jenter har lyst på sex like fort som gutter enn hva det kan virke som, men at de lar seg styre av nettopp tittelen på tråden, den eldgamle hore/madonna-dikotomien. Det mange kanskje ikke tenker på, er at hvis man lot lystene styre litt mer, heller enn redsel for "represalier" fra omegn i form av rykter eller skyldfølelse fordi man har oppført seg "feil", er man med på å bryte ned stigmaet sex på første daten fortsatt medfører for jenter. Og det er jo ønskelig for både gutter og jenter. :o)

Skjult ID ti. 21 mars 2006 23:15

Du leser litt for fort. Jeg har ikke blitt sammen med alle. Men alle de som har blitt mine kjærester har jeg hatt sex med raskt. Og det er akkurat som du sier at de også har hatt lyst til det. Men vi har alltid gjort det i hemmelighet av frykt for represalier, he he.

Skjult ID ti. 21 mars 2006 23:16

Som en nevnte her tidligere, var at man tenner ikke bare på en fin kropp lenger, men på mennesket\personligheten også. Og det ser man vel ikke med en gang. Jeg har også hatt sex første kvelden og det har vært supert noen ganger, men det er hvis jeg er klar. Men det er jo ikke så ofte at man blir forelsket\kåt ved første blikk. Men blir man det, så klart hopp til sengs og nyt det. Men les nå signalene gutter, dere vet da hvordan en kåt jente oppfører seg???????
Jeg er ikke enig i at de som trenger lengre tid i starten ofte ikke er seksuelle, jeg er helt klart en over gjennomsnittlig seksuell kvinne. Jeg liker å ha mye sex, og onanerer ikke mindre enn en over gjennomsnittlig seksuell gutt som singel. Men jeg vil også ha kvalitet på sexen, og min erfaring er hvis man kjenner hverandre litt mer en 3 timer (iallefall 9 timer, hehe), blir den første gangen også bedre. Flere nevner jo at den første gangen ofte ikke er en høydare, hvorfor kan den ikke bli det? Den blir nemlig det hvis du liker det mennekse du har sex med. Ok kanskje orgasmen ikke blir like sterk, fordi man ikke kjenner hverandre så godt. Jeg er helt enig i at man bør finne ut om man passer sammen seksuelt, men denne diskusjonen dreide seg om de første datene. hilsen trådstarter.

Skjult ID ti. 21 mars 2006 23:38

Pøh, du er helt klart under gjennomsnittet seksuell. Det merker jeg på den omstendelige måten du skriver.

Skjult ID on. 22 mars 2006 01:47

Veit ikke jeg, kompis... Jeg er hypp på å finne profilen hennes jeg ass!

(mann 42 år fra Oslo) on. 22 mars 2006 09:06 Privat melding

Så lenge man er ærlige og snille med hverandre så går det meste bra!

Skjult ID on. 22 mars 2006 20:46

omstendige måten jeg skriver??? du er tyligvis ute etter og har erfaring med horene!!!!

Skjult ID on. 22 mars 2006 23:29

Min erfaring er at de fleste horer også er klart under gjennomsnittet når det gjelder sexlysten.

(mann 48 år fra Oslo) to. 23 mars 2006 00:19 Privat melding

Som kanskje den eneste ikke-single debattant må jeg nå minne om at stor sexlyst kan være et problem i et forhold. Jeg synes dessuten at det å ha svært mye sex kan utviske gleden ved resten av livet. Akkurat som softis, er sex er en forgjengelig glede. Så hvis man mener at svært høy sexlyst er bra så vet jeg ikke helt.
Sex er riktignok best når man ikke får nok av den og slik sett blir det jo en konkurranse mellom partene om å ha den største apetitten og dermed kunne ha mest glede av sexen (om man glemmer problemene for partneren da). Som singel kan stor sexlyst være en tvangstrøye og ødelegge både studium og til og med muligheten for gode, deilige og dype forhold. Men man lever definitivt.
En av de viktige fordelene med et forhold kan være å få fred fra seksuell frustrasjon. Slik sett er det kortsiktig å være på utkikk etter en kåting på pallplass. Beklager, innlegget ble både langt og omstendelig ;)

(mann 48 år fra Oslo) to. 23 mars 2006 00:21 Privat melding

Dessuten tror jeg at vi må få opp et tråd-pseudonum snart slik at vi kan følge hva hver debattant skriver.

Skjult ID to. 23 mars 2006 01:39

Tydeligvis mange her som synes det er OK å ikke få sex i et forhold. Her er det voldsomt krampeaktig fokus på "andre verdier". Utrolig hva man kan venne seg til hvis man bare blir vant til det. Jeg er glad jeg er bedre vant. Har stort sett alltid hatt typer som har hatt lyst på meg, bortsett fra en som ikke ville ha sex mer enn tre-fire ganger i uka.

(mann 48 år fra Oslo) to. 23 mars 2006 09:46 Privat melding

En viktig faktor her er hvor lange man har vært i forholdet. Hvis man skal ha sex syv ganger i uka, hele måneden, på tredjeåret så vil dette kunne kreve uforholdsmessig mye fokus. Da vil det fort være slik at man tenker på det gjennom store deler av den våkene tid og det var frustrerende. Da jeg var singel hadde jeg de slik. Utvisking skjer dessuten ikke ved fire ganger i uka, men ved mange leveranser hver dag.

Skjult ID to. 23 mars 2006 13:55

Er ikke enig med deg Fornøyelig. Jeg tenker ikke mer på sex hvis jeg har mye sex. Det er heller sånn at hvis jeg har mindre sex enn jeg har lyst på, da tenker jeg på det hele tiden. Frustrasjon, kalles det. Hvis jeg har så mye sex at det blir passe, da tenker jeg mindre, og får mere energi til alle andre ting også. Kanskje vi mennesker rett og slett har behov for forskjellig mengde sex?
Personlig synes jeg det er underlig når folk sier de er for trøtte til å ha sex. Jeg får mer energi av å ha sex, jeg. Selv om det er barn som skal tas hensyn til. Når jeg blir "for trøtt" til å ha sex, da skyldes det som regel at jeg ikke har lyst på kjæresten min lenger. At jeg er på vei ut av forholdet. Dette var imidlertid vanskelig for meg å akseptere før i tiden.

Skjult ID to. 23 mars 2006 21:20

Ja nå ble denne diskusjonen mer om hvor mye sex vi vil ha og ikke om sex på første date, men men det er vel greit det og.
Jeg synns synd på deg som faktisk tror at den dagen du ikke har lyst på sex tolker du det dit hen at du ikke tenner på kjæresten din. Da begynner det å bli skummelt synns jeg.
Og "fornøyelig" du ser vel hvem som skriver innlegget her likevel, siden du er hjernen bak det hele...... hehe

(mann 48 år fra Oslo) to. 23 mars 2006 22:42 Privat melding

Jeg/vi sjekker ikke slikt. Hvorfor skulle vi det?
Noen tror at vi som driver Sukker er interessert i å sjekke profiler til folk. Med snart 17000 profiler sier det seg selv at en slik spesiell hobby ville bli altoppslukende :)
Angåendene denne evindelige sexpraten så er det vel forskjell på kjønn og litt på alder også, men trening har nok mer å si. På Blinderen pleide jeg bare å si at "jeg kommer snart" når kameratene ropte inn til meg på do, og i forsvaret ble ting så ille at jeg gikk jeg til psykologen, som viste seg å være en fin dame og ting ble bare verre.

Skjult ID to. 23 mars 2006 23:42

Kanskje du heller burde synes synd på de som er i et forhold med dårlig sex i åresvis før de tar til vettet og gjør det slutt. Jeg vet ikke hvor gammel du er og hvor mye erfaring du har med forhold, men jeg kjenner ihvertfall mange som har jobbet og jobbet med forholdet, og når de så har kommet ut av det og funnet noe som funker, da blomstrer de opp og begynner å leve igjen. De som forblir i et dårlig forhold har en lei tendens til å forsvare det i det uendelig med sitt snakk om hvor gode venner de er, hvor glade de er i hverandre, hvor fint de samarbeider, at sex var viktigere før, bla bla. Får de seg litt mye å drikke sprekker ofte fasaden, og den triste sannhet kommer frem...

Skjult ID fr. 24 mars 2006 02:47

Greit nok at sex hører et forhold til, men herre gud, man er jo ikke kaniner heller da.. Man har jo andre ting å gjøre enn bare å knulle da..

En ting er seksuell stimulans - en annen ting er intelektuell stimulans..
Utseende teller vel litt, men det hjelper ikke det, hvis man er stokk dum da..
Jeg liker faktisk damer som ikke bare utstråker skjønnhet, men også intelekt. Fordi kommunikasjon er jo viktig og da er det jo smart at man har litt å bryne seg på.....

Hore eller Madonna, ingen av delene er vel superideelt da...

Skjult ID fr. 24 mars 2006 03:38

Mener du at du vil sagt nei til ei deilig dame, bare fordi hun ikke er "smart" nok?! Intelektuell stimulans er fett nok det, men det kurerer ikke blå baller... En god blanding for et godt forhold, men for bare sex (og gjerne mye av det) krever jeg ikke mer enn at hun klarer å knyte skoa, og pusse tenna sine på egen hånd... Mulig noen syns det er provoserende, men IQ sier ikke så veldig mye om personlighet heller. Du kan være bra dum, men verdens beste partner for det. Sorry kompis, men utseende teller mer enn bare litt. Intelekt teller i mitt tilfelle kanskje litt mindre, men sosial intelligens og et godt vesen betyr langt mer enn om hun kan mye om Freud eller Hamsun. Gi meg ei fin dame, med bein i nesa og et godt hjerte så er jeg solgt!

Skjult ID fr. 24 mars 2006 11:56

Hehe

Sosial intelligens teller selvsagt en del ja og ikke bør hun nok være ett godt vesen, men det er jo de fleste damer da... Men som sagt, hvis hun er dum som ett brød men veldig, tja. Man kan selvsagt ha sex.. bla bla bla.. Men resten av kommunikasjonen blir veldig banal så vet ikke om det er spennende i lengden heller da..
Men en middels pen dame som attpå til er klok er jo mer spennende enn en smellvakker dame som er rimelig dum da. Men det finnes jo veldig pene damer som er kloke også så dette er ikke enkelt...

Skjult ID fr. 24 mars 2006 14:05

Joda... Nok av fine damer som er smarte og. Hvorfor nøye seg med bronsje, når du kan gå for gull? God helg!

Skjult ID fr. 24 mars 2006 18:14

Hvor har den tullete myten om at pene damer er dumme kommet fra? Jeg synes ofte de vakreste damene er de smarteste også. Hvis man ikke har draget på en vakker kvinne kan det jo være fristende å slenge om seg med at hun sikkert er dum - for å trøste seg selv i avvisningen. Jeg var sammen med en meget sexy og vakker blondine for noen år siden. Hun hadde bare to års høyere utdannelse, men var likevel langt skarpere enn en annen av mine ekser som har høy utdannelse og toppjobb, men var hakket mindre pen.
Mulig at noen vakre mennensker ikke gidder å anstrenge seg så mye for å bevise ting, og at noen derfor er fristet til å kalle dem dumme. Men det mange vakre kvinner som driver det svært langt også.

Skjult ID on. 29 mars 2006 17:36

Helt enig i at vakre kvinner ofte også er mer intelligente. Og hvme bryr seg om første gangen man har sex er bra eller dårlig? Hallo, jeg er mer opptatt av den siste gangen. Og den neste gangen der igjen.

La oss si at du har sex med en person etter å ha kjent hverandre i 4 uker. Hvilken sex tror du er best: hvis sexen etter 4 uker er første gangen, eller hvis sexen etter 4 uker er den 20nde gangen dere har sex?

(mann 55 år fra Oslo) lø. 9 des. 2006 00:14 Privat melding

Jeg har en grei regel.

«Aldri under trusa på en dame før hun ber om det.»

Den kan anbefales!

(mann 55 år fra Oslo) lø. 9 des. 2006 00:21 Privat melding

Og,

noe av de verste en mann kan gjøre mot en kvinne,
- er å nekte henne sex.

ikke sant?

Skjult ID lø. 9 des. 2006 03:41

Jeg mener att sex er viktig i ett forhold, og derfor er menn stort sett før ute når det gjelder sex. Fordi: hvis det ikke fungerer i senga så vil heller ikke forholdet fungere... sorry, men sånn er det desverre

Skjult ID lø. 9 des. 2006 03:42

Som man sier: den dama man sier nei til.. den får man aldri igjen

Skjult ID med pseudonym frille lø. 9 des. 2006 11:02

Er det noen motsetning i å ha sex tidlig i et forhold for sååå å utvikle et romantisk, hysterisk forelskende forhold.................? Den første sex-perioden i et forhold er uansett litt famlende - den vanvittig gode sexen kommer jo når man har kommet til "jeg-elsker-deg" stadiet.

Det høres nesten ut som om når man har hatt sex så dabber det hele litt av - uansett forholdets type.......... Slik er det forhåpentligvis ikke for de aller fleste av oss.

Skjult ID med pseudonym Jente 31 ma. 30 juli 2007 19:37

he he he... veldig bra komentar, lillemej..!!Helt enig!

Det blir veldig sjelden et seriøst forhold hvis man har sex med en gang... men det får jo være grenser.
Jeg hadde aldri holdt ut i 4 uker... hvis jeg var tent på en fyr.. kommer selvsagt ann på hvor ofte mann så hverandre ,men alikevell.
Det å si nei til en dame har akkurat samme effekt som på menn ... lysten blir bare større ..eller?
Det er greit å ta en "prøve tur"før man bestemmer om dette er noe å satse på... dårlig sex i et forhold funker ikke...
Det blir noe bedre etterhvert som mann blir kjent med parterens kropp ,men kan ikke forvente et under!

(mann 51 år fra Oslo) ma. 30 juli 2007 19:57 Privat melding

Tja, jeg er usikker på om jeg vil ha noen i senga som ser på det som jobb, jeg... Men, jeg er kansje litt sær der...

Skjult ID med pseudonym hmmmmmmmm ma. 30 juli 2007 21:48

Denne debatten minner meg om en film, eller/og ei bok jeg har lest ei gang.
Det hele gikk i korthet ut på at menn, egentlig kan sammeliknes med dyr.
Det vil si konkret en okse.I denne filmen/boka.
Bønder vet, at når en okse har bedekket ei ku en gang, vil den ikke prøve å bedekke den samme kua en gang til.
Da er den kort og godt lei den kua, ser på den kuen den har hatt kusex med som "gammel" ku.
Det verste var at det også kunne argumenteres ut fra forsking, om at menn egentlig var som okser, de ville spre sine gener over flest mulige kvinner, på kortest mulig tid, at menn ikke er monogame , men polygame i utgangspunktet.
At menn bruker mye energi på å tildekke dette faktum ovenfor kvinner.
Og, at det kun er samfunnsnormer, samt et slags ansvar for sine barn i en periode av sine liv, at de er trofaste og monogame.

Ikke særlig forlystelig , for oss kvinner.
Men, kanskje lurt å ha i bakhodet før vi lar oss duppere av fagre og flotte ord ;)

Uffelig huff, ikke ment å provosere, bare tilføre litt til denne debatten.

Skjult ID med pseudonym hmmmmmmmm ma. 30 juli 2007 22:02

Forøvrig mener jeg absolutt, de beste menn, er de menn, som ikke pga tidligere traumer i sine liv,fortsetter å splitte kvinner i hore/madonna.
Noen menn klarer faktisk først og fremst å se på kvinner også som medmennesker.
Har man respekt for sin partner som menneske, og ikke bare ser på partneren ut fra hvilket kjønn denne er, tror jeg faktisk sexen blir så avslappet, at man tør leke, utforske grenser i felleskap og trygghet.
Dessverre finnes det tilsynelatende mange vonbrotne menn, og kvinner...også her på sukker...

(mann 37 år fra Aust-Agder) ma. 30 juli 2007 23:16 Privat melding

Det er vel strengt tatt fjortisser som bruker madonna/hore sammenheng eller hur?
Tenkte litt på det du sa hmmmmm... Det er vel ikke bare oksene som ikke er interessert i samme kua om igjen... Tror ikke den nypulte kua satser på denne oksen neste gang automatisk. Kua velger seg den tøffeste oksen som hun tror vil gi de beste genene og dermed gi et avkom som har størst sjanse for å overleve...
Det er vel litt sånn i menneskers verden og at jenter ubesvisst tiltrekkes menn som er hardføre og som kan gi et avkom som har stort potensiale i overlevelse. Ikke for ingenting at de "stille" mennene blir valgt til slutt?

Forøvrig så skal jeg si meg enig i at sex er viktig og betyr mye for et potensielt samliv. For mange dabber det litt av etter mange år i partnerskap, men man vil jo gjerne tro at det skal være annerledes for oss selv?

(mann 51 år fra Oslo) ti. 31 juli 2007 10:00 Privat melding

hmmmmmmmm, det er godt mulig at del eldre kvinner og menn splitter etter hore/madonna. Eldre kvinner er vel de som hovedsaklig står for bygdesnakket og sammfunnets stempling av kvinner som vil leve sitt eget liv. Men, utfra sidet i Aftenposten er hore/madonna fortsatt ett aktuelt skille i dagens tenåringskultur

Skjult ID med pseudonym hmmmmmmmm ti. 31 juli 2007 22:49

Uff, ja det som tar lengst tid å endre, er dessverre holdninger, kit001..
Og bygdedyret har nok ødelagt mange mennesker, både kvinner og menn.Men, slik er det kanskje i de store byene også, men på et litt annet vis. der kan man jo være litt mer anonym, også det både på godt og på vondt.

(mann 37 år fra Aust-Agder) to. 2 aug. 2007 18:01 Privat melding

hmmmmmm:
Nå vil jeg nok si at det er i fjortissalder dette begynner, så å si at det er de voksne som gjør det er litt feil... (men holdninger er lett å beholde for mange)
Jeg hører ofte på gutter og jenter som er rundt 16 år når jeg tar buss og t-bane. Det kan selvfølgelig være litt vanskelig å få med seg samtaleemnet hvis man kommer midt under den, men det går mye i hvordan deres jevnaldrende har oppført seg, hvordan de ter seg og hva de har gjort. I begge tilfellene, fra både gutter og jenter så dukker hore opp når de snakker om jenter som utforsker eller som har kysset mer enn 2 gutter.... Det er når du kommer i midten av 20-årene at det går opp et lys!

Skjult ID med pseudonym hmmmmmmmm to. 2 aug. 2007 18:26

Vet du hva kropo?
Jeg tror at det lyset du snakker om, ikke har gått opp for en del menn på sukker.
Dessverre.
Men, å se seg selv og sin egen rolle i forsøk på å finne en kvinne syntes vanskelig.
Jf, alle diskusjonene her ang. kjønnsroller osv osv osv og alle elendige kvinner som ikke vil ha dem osv. osv osv osv.
Gud bedre, kanskje det ikke er rart de er alene, og kvinner skal være glad for å slippe fri menn med så mange dårlige holdninger mot det annet kjønn som synligjøres her på sukker.
Takk og lov, det gjelder heldigvis ikke alle av dere gutter/menn :)

(mann 37 år fra Aust-Agder) to. 2 aug. 2007 23:33 Privat melding

Det er nok sant det...
Desverre så gjelder det noen jenter også, men man må leve videre og legge disse bak seg!