Alle innlegg Sukkerforum

ærlighet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ønskes on. 9 feb. 2011 16:48

Hvorfor er det så vanskelig å være ærlig.Trodde jeg hadde funnet min drømmeprins her inne. Herlige meldinger, telefoner,bilder.Han har det med å forsvinne noen dager i gangen...svarer hverken på mail eller sms. Og så er han der igjen...Vi har blitt enige om at visst vi ikke ønsket mer kontakt, så skulle vi gi beskjed!!! Møtte han endelig på chatten med kamera og heile greia....Helt flott og var sikker på at han likte det og...>Og så borte igjen, borte fra sukker eller bare stengt meg ute...Deaktivert profil....Og jeg bare lurer????? Hvorfor ???.Har noen gode råd??? Er jeg for rask til å stole på andre,? Alt jeg hvet er at jeg sitter igjen med knust hjerte og alt er verre for jeg har ingen svar!!!!!!

Skjult ID med pseudonym Joe on. 9 feb. 2011 16:51

Han var mest sannsynligvis i kontakt med flere. Spilte på flere kort. Veldig dumt når det gjøres på den måten fordi man gir jo av seg selv og plutselig er det liksom ikke "godt nok".

Man må kanskje være litt kynisk her inne, men samtidig må man åpne seg litt for å holde tempoet oppe i kontakten. Uansett så vet du jo nå at han ikke var den rette og kan gå videre:)

Skjult ID med pseudonym Mann28 on. 9 feb. 2011 16:56

helt enig med Joe... og selvfølgelig må man være kynisk her inne :(

Skjult ID med pseudonym Nushi on. 9 feb. 2011 16:57

Sånt er ikke kult... :-/
Føler med deg. Jeg sitter å venter på mail fra ei jente jeg også. Vi har snakka masse frem og tilbake. Nå har hun ikke svart. Så hun leste posten min i går. Hun pleier å svare relativt fort. Men kan jo være at hun bare ikke har hatt tid da.... :-)
får se positivt på det en dag eller to til... :P

Skjult ID med pseudonym Z on. 9 feb. 2011 17:09

Tja...hvorfor er det så vanskelig å være ærlig?
Ansikt til ansikt er det vanskelig å være ærlig fordi man ser at man til tider sårer andre ved ærligheten sin.
På nettet er det vanskelig å være ærlig fordi det føles mindre forpliktende og det kreves ryggrad for å oppføre seg.

I tillegg har mange menn (og sikkert også kvinner) et iboende strutsegen, samt en drøm av en illusjon om at når man ikke ser at den andre blir såret, er det lettere å bare gå videre uten dårlig samvittighet eller uten å tenke.

Jeg er uenig i at man må være kynisk på nett. Om jeg blir kynisk, har jeg tapt noe helt essensielt ved min personlighet, og det kan jeg ikke tillate! Derfor er min måte å takle å være her inne nettopp å vite at jeg er sterk nok til å "tape". Kanskje jeg må tåle noen nederlag før jeg vinner hovedgevinsten? Jeg tror nemlig at om jeg blir kynisk, vil jeg aldri ha sjans til å vinne det jeg ønsker å vinne. En mann vil aldri nå inn til en kynisk versjon av meg. Derfor må jeg holde meg åpen - både overfor det som kan såre meg og det som kan gjøre dagene mine lykkelig. Så får jeg ta det som det kommer - og ikke minst når det kommer :-)

Ønsker deg lykke til med å slikke dine sår, sånn at du er klar for den fantastiske mannen som kanskje kommer!

Skjult ID med pseudonym Mann28 on. 9 feb. 2011 17:20

@Z
Du er uenig at man må være kynisk på nett... og det er greit! men har jo veldig mye med det du skriver over her... handler om å spise eller bli spist!!!!

Jeg svarer ikke på førstegangshenvendelser fra damer som ikke interesserer meg.... og fått mye dritt for det på forumet her... men heldigvis er det frihet til å velge selv!!!
Men når det kommer til de jeg har kontakt med, kunne det ikke falt meg inn å bare kuttet kontakten. Jeg mener at da har man gitt av seg selv og man får en relasjon...

Skjult ID on. 9 feb. 2011 17:23

Beklager - men sånt skjer her inne.
Alle har vel fått den i fleisen både 1,2,3 ganger.

Skjult ID med pseudonym Z on. 9 feb. 2011 17:26

Mann28
Vi trenger da ikke å være enig. Du kan være kynisk, og jeg kan velge å ikke bli det :-)
Jeg har forresten ikke nevnt med ett eneste ord at det handler om å spise eller bli spist.

(kvinne 30 år fra Akershus) on. 9 feb. 2011 17:26 Privat melding

sier meg enig med mann28 her, det er ihvertfall ingen vits i å "lure" noen du i utgangspunktet ikke er intresert i i det hele tatt :P Men jeg er så snill at jeg alltid svarer da :P :)

Skjult ID med pseudonym Z on. 9 feb. 2011 17:33

Uhm? Hvem snakker om å "lure" noen da, Missi? Kanskje det er noe jeg har oversett her......

Skjult ID med pseudonym go* on. 9 feb. 2011 17:35

Ærlig og ærlig ...
Det finnes mange forskjellige mennesker her inne og det finnes like mange forklaringer på det som skjer her inne. Hvis du vil tro på alt "nettfolk" sier, blir du bare frustrert, enda mere hvis du er følsom og forventer ærlighet.
Men hvis du tar det rolig og velger å være forsiktig så blander du deg ikke i sånne vanskelige situasjoner.... ja , kan hende du blir ikke sååååå frustrert og takler nett-flørting mye bedre

Selv velger jeg å stenge ute alt som er for mistenksomt.
Jeg dobbeltskjekker, sender mail og spør og skjekker igjen, mange spørsmål, men får jeg ikke ordentlig svar så er det bare en vei --- ut. Og da blokkerer jeg dem rett og slett.

Jeg synes det er nødvendig fordi vi kan ikke utsette oss selv for noe destruktivt.
Vi må bare velge fra den øverste hylle !

Ærlighet varer lengst, eller ?

Skjult ID med pseudonym Z on. 9 feb. 2011 17:42

Jeg er ikke sikker på at ærlighet alltid varer lengst - eller at man kommer lengst med å være ærlig.
Men jeg er bombesikker på at det føles best, og det er det som teller for meg i lengden.....

Skjult ID med pseudonym lotta on. 9 feb. 2011 17:42

Du er ikke alene... jeg sliter også men en mann jeg ikke skjønner meg på. Har møtt han et par ganger, men så ble det stopp på det... sier at han liker meg, men er veldig opp og ned på om han svarer på meldinger og sånn... Prøver å glemme han og så tar han å sende en melding og så klarer jeg ikke la være å svare... aner ikke hva han vil og har egentlig bare lyst å glemme fyren... hmmmm jeg er nok litt for betatt av han... akkk er ikke lett dette her.

Skjult ID med pseudonym Medium on. 9 feb. 2011 17:52

Bra innlegg Z og her er det et par stykker som har misforstått deg tror jeg. Z sier ingenting om at man skal lure noen eller late som om man er interessert. Z sier at skal man i det hele tatt ha sjans for å kunne finne kjærlighet her inne så må man være åpen for det. Åpner man seg risikerer man å bli såret men sånn er det jo, dette veit vi jo alle sammen. Samtidig finner man ikke kjærlighet om man lukker seg. Jeg vil da tro at Z er "kynisk" nok til å takke nei til mere kontakt om hun ikke skulle være interessert i en mann ganske tidlig.

Slik tolket jeg innlegget, tar jeg feil så.......ja så tar jeg feil og beklager det. ;-)

Vet ikke helt hvordan dere definerer å være kynisk her inne? Hvis dere mener at man skal kunne akseptere det som skjedde med TS så er det trist og en utvikling som er skremmende. Uærlighet og useriøsitet er det verste som finns. Mener dere med å være kynisk at man skal kunne si nei eller la vær med å svare en henvendelse så selvsagt er det greit. Vet ikke hvordan dere definerer kynisk?

(kvinne 30 år fra Akershus) on. 9 feb. 2011 17:54 Privat melding

@ lotta jeg har d sånn med en fyr på jobben........skjønner akkurat hva du mener gutter kan være såå vanskeli å forstå seg på til tider! særli når d blir sånn er d vanskeli :/ for min del tror jeg at d er jakten som gjør at jeg ikke klarer å slutte å være intresert i han, er litt for gla i utfordringer :P

Skjult ID med pseudonym go* on. 9 feb. 2011 17:54

Fremdeles mener jeg at det lønner seg mest å være ærlig. En eller annen gang kommer "UÆRLIGHETEN" ut eller fram og det svikter det som er mennesker imellom. Uansett, vennskap eller andre type forhold.

Opp og ned situasjoner på Sukker toker jeg oftest negativt og avslutter med en hyggelig TAKK FOR MEG melding.

Skjult ID med pseudonym Z on. 9 feb. 2011 17:57

@medium
Synes du leste meg ganske korrekt jeg.
Og slik jeg ser det, er det stor forskjell på å være kynisk og å være tydelig :-)

(kvinne 30 år fra Akershus) on. 9 feb. 2011 18:00 Privat melding

@ go helt enig! og når da uærligheten kommer frem er d så mye værre, da får man heller fremstilles litt mer negativ i begynnelsen å så bli positiv overasket :P :)

Skjult ID med pseudonym Joe on. 9 feb. 2011 18:54

Det koster så lite å skrive en liten melding om at man har møtt en annen og ikke lenger kan forfølge det som pågår. Da har man ihvertfall vært litt ærlig og gitt den andre en closing. Verre er det ikke!

Vi må alle huske på at det er mennesker vi forholder oss til.

(kvinne 30 år fra Akershus) on. 9 feb. 2011 18:56 Privat melding

@ Joe hør hør! viktig d lett å glemme at d er virkelige personer som sitter bak inlegga, og tross alt en person som skriver til deg gjør d jo for at han/hun liker deg så da skulle d bare mangle å ikke være høflig :)

Skjult ID med pseudonym Joe on. 9 feb. 2011 19:00

@Z og Medium

Med kynisk mener jeg enkelt og greit at man må skjønne at det er en risiko for at noen ikke har folkeskikk og man må takle det på sin måte. Uansett må det takles. Vær sterk er en god måte ja, men det er jo endel nye mennesker på slike sider som kanskje ikke har opplevd dette før og kan få et lite sjokk pga. mangel på folkeskikk og ærlighet.

Som jeg skrev tidligere så må man jo våre åpen også for å kunne i det hele tatt komme seg i dialog med andre:)

Skjult ID med pseudonym Joe on. 9 feb. 2011 19:02

@-Missi-

Ja, det er mitt poeng her. Vi leker jo ikke med andre i det "virkelig" liv, hvorfor skal vi leke her?
Noen har fått interessen for deg og da må man i det minste vise respekt for den tid de setter av til å bli kjent med akkurat deg:)

Skjult ID med pseudonym Jenta 42 on. 9 feb. 2011 19:07

Han var helt sikkert gift. Det er altfor mange av dem her inne..... :-(

Skjult ID med pseudonym Z on. 9 feb. 2011 19:10

@ Joe
Det er alltid en risiko for at man i dette livet stadig vekk treffer mennesker som ikke har folkeskikk. Men vissheten om dette gjør meg ikke kynisk. Det gjør meg realistisk. Så gir det meg håp - fordi det er slettes ikke alle på min vei som sårer meg. Det er faktisk ganske få i den store sammenhengen :-)

Men jeg tror at mange på nett opplever å bli behandlet "dårligere" enn i sitt daglige liv. Jeg var i alle fall mildest talt sjokkert over enkelte på sukker den første tiden min her. Jeg skjønte sakte, men sikkert at jeg tidligere har vært forskånet for visse måter å behandle andre mennesker på. Det er jo lærdom i det også...noe som betyr at jeg nok har blitt "tøffere", men ikke kynisk.

Skjult ID med pseudonym Medium on. 9 feb. 2011 19:28

@Joe

Skjønner hva du mener og er enig i det du sier. Til Z vil jeg jeg legge til at vissheten om hvordan man behandler folk på nettet gjør meg trist fordi det er et tegn i tiden. Folk bryr seg mindre om hverandre. Teknologi er en fantastisk ting men samtidig fører det med seg at man mister noen menneskelige verdier. Det er lett å miste litt troen på at det finnes gode mennesker derute men da er det viktig å ta lærdom også. Man må rett og slett tilpasse seg uten å miste seg selv, uten å bli kynisk eller uhøflig.

Skjult ID med pseudonym Z on. 9 feb. 2011 19:33

@Medium
Ja, det KAN føre til at man bryr seg mindre om hverandre og at man mister noen menneskelige verdier. Det er derfor det er så viktig å være klar over farene og ha en personlig holdning til hvordan man ønsker å bruke denne muligheten som nettdating gir oss. Å bare godta at vi har blitt kyniske, blir for meg en for enkel løsning.....

Skjult ID med pseudonym Medium on. 9 feb. 2011 19:39

Enig men det er ingen som helst tvil om at folk har blitt mere kyniske herinne. Det er bare å se på de historiene man hører om her på forumet samt ens egne opplevelser. Jeg kommer ikke til å bli uhøflig av den grunn.

Skjult ID med pseudonym Joe on. 9 feb. 2011 19:41

@Z

Blir bare flisespikkeri å bryte ned mening med et ord eller to. Litt kynisme har aldri skadet noen, vi opplever det hver dag. Vi ser på nyhetene at et fly går ned og 100 dør. Uff sier vi, så strekker vi oss etter sjokoladen på bordet og bytter til en annen kanal og ser en komedie. Denne typen kynisme er innbebygget i oss alle for å kunne takle mye av det som blir kastet mot oss hver dag. Tar man alt innover seg er man ferdig...

At du kaller det å bli tøffere får være din sak, poenget er det sammen. Som du så fint skrev i starten så ble du forundret over hvordan andre mennesker kunne oppføre seg. Skjer det igjen så tipper jeg du skipper raskt til en annen profil:)

@Medium

Uhøflighet hører ikke hjemme noen sted, uansett. Nettet reflekterer oss bedre en vi tror og aner. Det er gjort flere studier på dette og mange av disse viser at å være på nettet kan sammeliknes med å være fulle. Mange mister hemninger og tenker lite over hva de gjør.

Mitt poeng har hele tiden vært at det er viktig å vise respekt for andres tid og engasjement. Det koster ikke et øre med en rask høflig forklaring. Så ville alle parter følt seg mer vel:)

Skjult ID med pseudonym Z on. 9 feb. 2011 19:42

Folk får ta de valgene de selv ønsker å ta, Medium.
Jeg må ta de valgene som føles rett for meg - ikke bare for andres del, men for min egen del.
Men det ER viktig å være klar over at tydelighet KAN virke kynisk på andre. Men dette handler også om valg :-)

Jeg er glad for å høre at du har tenkt å fortsette din høflige væremåte!

Skjult ID med pseudonym Medium on. 9 feb. 2011 19:43

@Joe

Bra oppsummering!

Skjult ID med pseudonym Z on. 9 feb. 2011 19:44

Joe
Denne setningen er også et svar til deg:
Men det ER viktig å være klar over at tydelighet KAN virke kynisk på andre. Men dette handler også om valg :-)

Skjult ID med pseudonym Medium on. 9 feb. 2011 19:44

Jo takk Z! Jeg tror jeg forventer for mye av folk. ;-)

Skjult ID med pseudonym Z on. 9 feb. 2011 19:47

Det med å forvente noe av folk......et vanskelig tema, synes jeg.
Har man rett til å forvente noe av noen, eller skal man ikke forvente noe fra andre?
Det innlysende svaret er lett. Men sånn egentlig, er jeg slett ikke sikker på om jeg er enig med meg selv....

Men det handler kanskje mer om å finne de rette lekekameratene til å leke de rette lekene?

Skjult ID med pseudonym Medium on. 9 feb. 2011 19:51

Man kan forvente høflighet og real behandling i det minste. Det kommer også an på hvem det er snakk om. Forskjellige forventninger til fremmede, venner, familie, kjærester osv. Kommer vel helt an på...?

Skjult ID med pseudonym Joe on. 9 feb. 2011 19:52

@Z

Joda jeg så den setningen og er til dels enig. Som jeg også skrev, det er mange former for kynisme:) Jeg tenker på mange av de som er nye og må gå gjennom alt noen av oss har prøvd. Er derfor vi har diskusjonsforum slik at andre kan ta del i ting som har skjedd andre også:)

Noen er naive av natur, noen er kyniske, noen er tøffe, noen er blyge, noen er overivrige etc. Alle slagsmennesker og ikke alle har lært nettikette:)

Skjult ID med pseudonym Z on. 9 feb. 2011 19:52

Jeg vet ikke, Medium. Men jeg tror at jeg er uenig, vel vitende om at det er "korrekt" å arrestere meg på det :-)

Skjult ID med pseudonym Joe on. 9 feb. 2011 19:54

Z: Alle har ulike oppfattelser av de samme ting. Slik er vi mennesker skapt, den frie tanke og forståelse:)

Skjult ID med pseudonym Medium on. 9 feb. 2011 19:55

At alle er forskjellige er vel egentlig også en god ting, da har alle an sjans å finne noen. ;-)

Nei, har ikke svaret jeg heller Z, tok et som hørtes naturlig ut men tenker man på det kunne man sikkert skrevet en avhandling. ;-)

(kvinne 40 år fra Akershus) on. 9 feb. 2011 19:57 Privat melding

Jeg tror jeg er litt naiv her inne jeg. Trodde faktisk ikke at gifte menn var her inne....... det sier jo litt om de. I førsten så jeg på dette stedet ( har ikke vært her så altfor lenge) som noe positivt og tenkte at her er det sikkert menn som er interressert i ett forhold og var seriøse.

Men har nok tatt litt feil. Seriøs for meg betyr at man blir kjent, sender en del meldinger, møtes og ser om det er noe kjemi der. Men det virker som man er en liten del av ett stort opplegg her inne. At man har kontakt med mange samtidig og det må jo være årsaken til at du ikke hørte noe i perioder, eller enda verre at han hadde dame.

Men ærlighet varer lengst.... ingen forhold har godt av usikkerhet og mistenksomhet, så gå videre............

Uten å være for naiv her , så har jeg tro på at det finnes en ok gutt, som er her, for å få seg en ok dame:) Men kanskje det er greit å skrive med de som akkurat har kommet inn her. De har ikke fått tid til å utvide horisonten alt for mye og har enda samme oppfatning at man skal finne noe seriøst her inne.

Skjult ID med pseudonym Z on. 9 feb. 2011 19:59

....men er det ikke forventningen om at folk skal tenke som meg, skal oppføre seg som meg og skal handle som meg som gjør at vi blir skuffet, sint, frustrert, triste og som gjør både nettdating og deler av livet vanskelig? Er det ikke skuffelsen over ikke innfridde forventninger som skaper mange av de opplevelsene vi ikke ønsker å få?

Velger igjen å sitere de 4 levereglene ettersom det er en viss relevans akkurat nå:

1. Vær ren i ord.
2. Ta ikke noe personlig.
3. La være å forutsette ting.
4. Gjør alltid ditt beste.

Velger videre å skrive et par setninger om nr. 2:
Ta ikke noe personlig. Ikke noe av det andre gjør, er på grunn av deg. Det andre sier og gjør, er en projeksjon av deres egen virkelighet, deres egne tanker og deres egen drøm. Når du er "immun" mot andres meninger og handlinger, vil du ikke bli utsatt for unødig lidelse.

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 9 feb. 2011 20:11

Z:
Problemet er at ditt punkt nummer 2 lett kan slå ut feil også. I begynnelsen av min nettdatingkarriere tok jeg ting ganske så personlig. Det gjør jeg ikke mer. Men samtidig var det eneste forholdet, hvis du kan kalle det for det, jeg har fått ut fra nettdating, med den andre jeg møtte. Og mens jeg tidligere møtte damer jeg traff her en rekke ganger før det ble klart at det ikke ble noe mer, kan jeg knapt huske sist jeg møtte noen mer enn 3-4 ganger.

Og det er poenget mitt - kanskje nettopp det å være bevisst på ikke å ta noe personlig gjør at en lett blir både kynisk og overflatisk, at en ikke tar det positive personlig fordi man har bygget et slags "skall" rundt seg.

Skjult ID med pseudonym Mann28 on. 9 feb. 2011 20:12

er altfor mange som tenker for mye og overanalyserer alt...

hva for forventer man her på sukker kontra i RL??

her inne møter man et større tetthet av det motsatte kjønn, og dvs. at det blir mange forskjeller... bruk tiden på det som er positivt og drit i om folka her inne ikke lever opp til deres moral om folkeskikk osv... så tror jeg det går så utrolig mye bedre :)

Skjult ID med pseudonym Z on. 9 feb. 2011 20:15

@ qwerty
Hadde dette vært mine egne, forfattede leveregler, ville jeg være en rik kvinne :-)
Er helt enig i det du skriver, men viktig å ikke tro at "Å ikke ta noe personlig" betyr det samme som ufølsom.

Så er jeg også enig i at jeg tror mindre på at jeg vil finne meg noen på sukker nå enn jeg trodde tidligere. Derfor er jeg heller ikke aktiv på datefronten for tiden. Jeg er rett og slett ikke "åpen" nok nå....

Skjult ID med pseudonym .o0o0o. on. 9 feb. 2011 20:20

Kjenner meg igjen i innlegget til TS, er visst slik det er her inne desverre.
Men men selv om en plutselig sitter igjen som et spørsmålstegn så var det jo bedre det skjedde nå enn senere:)
Manger kjører flere spor av gangen å det er vel en ting en bare må ha i bakhodet!

(kvinne 30 år fra Akershus) on. 9 feb. 2011 20:35 Privat melding

@ qwerty er nok der selv at jeg har fått et "skall" rundt meg er liksom ingen som slipper innom og jeg er nok litt vell "kald" til tider...fått en god del gode kompiser av datinga både INRLF og nettet men de blir nok på kompis hylla gitt..blitt så hard nå at allerede på 1.daten kan jeg ha en tendens til å si hvor leia ligger, spesielt hvis d ligger i luften at fyrn lurer på d :P og har jeg først konkludert med d i hodet mitt..ja da blir d sånn :P

Skjult ID med pseudonym ønskes on. 9 feb. 2011 21:06

Dette var flott at så mange svarte, En skikkelig diskusjon.
Har lært en hel del av dette. Jeg skriver til flere jeg og,men er åpen om det. Man er jo på sukkere for å finne den rette og da syns jeg det er normalt og venter meg det samme fra de jeg skriver med. Er til vanlig en enmannskvinne men her inne prøver man seg frem. Men når man er inneforstått med at denne personen ikke er for meg...Så burde man si i fra!!! Især når man har blitt enige om det på forhånd. Og til de gifte menn og de som søker damer for kos på tur. Gå et annet sted!!!

Skjult ID med pseudonym Sessa on. 9 feb. 2011 22:07

Har hatt det slik både her og i det "virkelige liv" jeg. Følt at jeg har vært en ventejente for mange. Sånn som er grei å ha til kvinnen i ens liv dukker opp.

Jeg og har noen jeg chatter med, som jeg ser leser post... men som ikke svarer før de skal legge seg. Til tross for at første meld alltid kommer fra de. Da er det nesten bedre å la være å sende... Jeg har spesielt ett godt øye til en spesiell. Som gir kompliment og alltid sender meg post. Men å svare.... det er det værre med. Jeg skjønner jo da at det er mer spennende å "prate" med andre. Også får jeg natta meld. med nuss og kos og flotte ord da han logger av... Tror klokkene har ringt lenge nok til at jeg gir opp han straks. Men men. You win some, you loose some.

Skjult ID med pseudonym ønskes on. 9 feb. 2011 22:26

Ha,ha fant hans virkelige navn...lett nok når man hvet litt!!! Og han må ha ivertfall 4 forskjellige mobilnummer, men inge av de er det han oppga til meg???
Å ÅÅÅÅ jeg har så lyst til å sende han ei HERLIG melding.....Kansje hans kone eller kjæreste får den. Skal ,skal ikke osv.Nei skal vise meg bedre enn han...men han hadde fortjent enn lærepenge!!!!

Skjult ID med pseudonym *ø* on. 9 feb. 2011 22:32

Hvor i landet holder han her til? virket veldig kjent. Gøy så lenge det varte,haha :)

Skjult ID med pseudonym Joe on. 9 feb. 2011 23:09

@ønskes

Send ham en god natt melding på tlf;)

Skjult ID med pseudonym Sessa to. 10 feb. 2011 09:11

Spent på hva du endte opp med å gjøre :)

Skjult ID med pseudonym ønskes to. 10 feb. 2011 10:24

ja hvet hvor han hører til...Spiller i band og kjører taxi.
Det jeg ikke hvet er....Er han her inne på sukker fremdeles???Eller er det en måte å stenge noen ute og fortsette sine bragder med andre????
Det eneste feile han egentlig har gjort her inn er å vaære falsk og ikke si i fra når han var gått hmmmm....Lei
Kommer fortsatt til å være åpen her inne. (Intet våger intet vinner).Men ÆRLIG.

Skjult ID med pseudonym Sid to. 10 feb. 2011 10:35

Han kan jo ha blokkert deg så du ikke ser ham ja....

Skjult ID med pseudonym Z to. 10 feb. 2011 10:55

Synes ikke du skal utlevere hvem denne fyren er uansett, jeg.
Og jeg tenker som deg....la han fare. Ikke vits å bruke mer energi på det du IKKE vil ha.

Blokker ham, og se mot solen fremfor mot skyggen :-)

Skjult ID med pseudonym oo to. 10 feb. 2011 15:55

ønsker å poengtere et godt poeng tidligere i tråden:

"det er viktig å vise respekt for andres tid og engasjement. Det koster ikke et øre med en rask høflig forklaring. Så ville alle parter følt seg mer vel".

Vi har alle ansvar for egne handlinger, og verden blir bedre hvis alle prøver å gjøre sitt beste. Å ha en viss folkeskikk koster heller intet.

Hevn er også en handling en står ansvarlig for. Det er bedre å analysere seg selv og lære seg egne reaksjonsmønstre fremfor og lære av hendelsen enn å "ta andre".

Så - ønskes: dropp han, blokker han og let videre - lykke til :o)

Skjult ID med pseudonym ønskes fr. 11 feb. 2011 10:33

Skrev ham en >pen<, melding. der jeg sa hva jeg syntes om han!!!! Og så har jeg blokkert (i tilfelle han er her inne ennå).Droppet ham og leter videre med et smil...Ingen vits for hevn.....Han hvet vell selv hva han har gjort..Og at han er FEIG og ikke minst UÆRLIG.
Takk forsvar til alle sammen

Skjult ID med pseudonym wolfie fr. 11 feb. 2011 10:53

En ting er å ha kontakt med flere i meldingsvekslingen.
Selv er jeg helt for dating men går man videre etter 2-3 dater synes jeg man bør snevre inn til den man dater der og da.
Er og voksent å si hvor landet ligger istedenfor absolutt taushet.
Men er vel mange som har strutse gen her.

Skjult ID med pseudonym ønskes lø. 12 feb. 2011 12:58

Det ringte på døra....Og gjett hvem som sto der, med blomster i hand????
Ga meg troen tilbake på Ærlighet....(ivertfall der i gården)
FEIG???? JA!!!!! Men ååååå så herlig.....Og ÆRLIG