Alle innlegg Sukkerforum

Kjære dere sjarmerende herremenn:)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym snøball on. 9 feb. 2011 19:53

Undrer på en liten sak..

Når dere svanser innom en profil? Er det da noe spesielt som kan "skremme" dere? Som igjen resulterer i at dere ikke tør å ta kontakt?

F.eks : at jenta virker for selvstendig? har for mange ambisjoner? har for mye bein i nesa?

Grunnen til at jeg spør er fordi en god kamerat av meg kom med en slik kommentar .. At jeg kunne virke "skremmende" på det andre kjønn..

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 9 feb. 2011 19:59

Spørs hva du mener med skremmende. Om dama for eksempel har planer om å bruke de neste ti årene til å klatre i verdens høyeste fjell, kommer jeg ikke til å ta kontakt med henne, men det er ikke fordi jeg blir skremt, det er rett og slett fordi det tyder på helt andre interesser enn meg.

Skjult ID med pseudonym Medium on. 9 feb. 2011 20:01

Hehe....her var det mye å ta tak i. ;-) Det kan være alt mulig rart. Noe i teksten sier til personen som leser det at man ikke passer sammen. Bildene kan være feil. Profilen kan søke noe som ikke vedkommende som leser profilen innehar (riktig alder, meninger, personlighet, interesser...osv) + de eksemplene du nevner.

Ofte synes jeg at jenter er ekstremt kravstore i det de søker. Det er ofte en smørbrødliste av krav som mannen må inneha og dette virker avskrekkende. Samtidig er det vel slik at hvis en kvinne liker en person så er hun klar for å fire litt på kravene,

Skjult ID med pseudonym superkah on. 9 feb. 2011 20:03

BØ!

Skjult ID med pseudonym Avatar82 on. 9 feb. 2011 20:04

Poseringsbilder og bilder som viser for mye bar hud er for meg en real turn-off. Det samme er stavefeil. Selvstendighet er derimot ikke å forakte i mine øyne!:)

Skjult ID med pseudonym hælvis on. 9 feb. 2011 20:12

Det som skremmer meg mest er stort sett profilbilder som er litt "trollet-i-esken" aktige..
Når man går inn på profilen og skvetter litt.. Quote superkah: "BØ!"
Ett rolig naturlig bilde og en ærlig gjennomført profiltekst skremmer lite..

(mann 43 år fra Oslo) on. 9 feb. 2011 20:14 Privat melding

Er det en ting om VIRKELIG jager meg vekk så er de damene som viser fram veskebikkjene sine. Min personlige mening, altså PERSONLIGE, mening er at det faktum at du eier en veskebikkje sier mye om deg som person og det er ikke en type person jeg ønsker å treffe ;-)

Skjult ID med pseudonym Bayer on. 9 feb. 2011 20:17

Jeg kan bare svare rent generelt slik jeg tror sammenhengen kan være.

Men jo mer konkret man er i beskrivelsen av drømmepartneren, jo flere ekskluderer man. Hvis man f.eks har konkrete krav om høyde, kropp, utdannelse, politisk parti, ferie og fritid. (som også qwerty er inne på), vil man jage vekk mange. Også får jo den enkelte selv vurdere hvorvidt det er en riktig strategi.

For min del har jeg valgt å være lite konkret i mine krav og ønsker. Jeg er mann med et helt "ordinært" utseende og kropp. Jeg kan ikke bruke en ekskluderene strategi. Så jeg velger heller en "rund" profil mht en kravs- og spesifikasjonsliste. Slik treffer jeg flere og kan i større grad velge selv hvem jeg vil fortsette å skrive med.

Jo mer kravstor man virker, jo flere skremmer man vekk. Og det finnes mange profiler hvor vedkommende ikke har skrevet noe om seg selv og sitt. Samtidig som de har skrevet svært mange linjer om krav til partneren.

Som sagt; Dette er generelle betraktninger. Jeg aner jo ingenting om din profil.

Skjult ID med pseudonym Isis on. 9 feb. 2011 20:17

Damer med veskebikkjer virker til og med skremmene på andre damer, Taz....

Skjult ID med pseudonym Medium on. 9 feb. 2011 20:21

Hør, hør, Bayer!!

(mann 33 år fra Akershus) on. 9 feb. 2011 20:22 Privat melding

Ølglass, spritflaske eller røyk på profilbilde eller i albumet er ren turn-off. Hvis hun har planer om å reise verden rundt eller klatre opp mount everest, så kan det gjøre et forhold vanskelig...

Ting som jeg syns er pluss, er hvis hun nevner at hun jobber som sykepleier, barnehage eller lærer. Da er hun mest sannsynlig en omsorgsfull kvinne, det jeg ser etter:) søker hun langvarig forhold er det et tegn på at hun er ute etter noe seriøst. Ser hun snill og vennlig ut, nok et pluss:)

Skjult ID med pseudonym snøball on. 9 feb. 2011 20:23

Dette er hva jeg selv har skrevet under "beskrivelse av drømmepartner" :

"Hvordan skal man beskrive en drømmekjæreste? Jeg har nok ingen fasit...

Men treffer man den "rette" ,vil jeg velge og tro ,at man kjenner sommerfuglene i magen våkne til liv :)"

Skjult ID med pseudonym Medium on. 9 feb. 2011 20:25

Vedlg bra, snøball! :-)

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 9 feb. 2011 20:26

Snøball:
Det er faktisk en beskrivelse jeg ville blitt litt betenkt over, rett og slett fordi jeg aldri har opplevd "kjærlighet ved første blikk" - jeg vil gi sommerfuglene tid, jeg...

Skjult ID med pseudonym -Taz- on. 9 feb. 2011 20:29

Snøball hold deg unna sommerfuglene mine, eller som jeg sier;

""...men det var det å finne dette øyeblikket da, finne disse sommerfuglene. Kanskje vi skal dra på sommerfugljakt sammen?""

Står noe annet skit foran der og, MEN jeg VET at det går an å finne sommerfugler så JEG kommer til vente/lete etter dem :-D

Skjult ID med pseudonym snøball on. 9 feb. 2011 20:32

@ qwerty :

Det jeg skriver er ikke ensbetydende med "kjærlighet ved første blikk"..
Jeg sikter vel heller til de følelsene som oppstår når en har blitt bedre kjent .. Og man blir klar over at han/hun betyr "det lille ekstra".

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 9 feb. 2011 20:38 Privat melding

Sier som SuperKah....

mEGAbØ!!!! ;O)
*klukker godt*

Skjult ID med pseudonym huldra on. 9 feb. 2011 20:39

Lurer på om jeg har skremt vekk han jeg har snakket med en stund, fordi jeg har vært for pågående. Kanskje jeg undervurderte mannens behov for å jakte? Æsj, om jeg liker noen så gir jeg uttrykk for det, og lurer jeg på noe spør jeg. Trodde det skulle være positive egenskaper, men ser visst ikke sånn ut :(

Skjult ID med pseudonym -Taz- on. 9 feb. 2011 20:43

hoho! hønemor in tha house!!

Skjult ID med pseudonym huldra on. 9 feb. 2011 20:45

Jeg er ikke helt fri for sosiale antenner altså ;)
....bare ikke så god på å være den yndige lille jenten han kanskje trodde jeg var.

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 9 feb. 2011 20:45

Snøball:
Det er jo nettopp en av de mange utfordringene med nettdating - at én legger noe annet i et begrep enn en annen. For eksempel "sommerfugler" - betyr det at h*n virker interessant, h*n vil jeg treffe igjen, betyr det h*n er sexy, jeg vil ta h*n med hjem og rive av vedkommende klærne eller betyr det at h*n er min drømmepartner, kjærlighet ved første blikk? Det kan ikke leseren vite.

Et annet eksempel er jo ordet "sporty", som mange bruker. Det kan bety at man er spontan og med på impulsinnfall, det kan bety at man stiller opp for kompiser/venninner når de trenger deg eller det kan bety at man er kretsmester i badminton. Selv passer begge de første på meg, men ikke det siste, så derfor blir jeg automatisk litt skeptisk når jeg ser begrepet brukt. Uavhengig av hva vedkommende mener.

Huff, er ikke lett, dette...

Skjult ID med pseudonym mannigata on. 9 feb. 2011 20:45

For mange krav og en umennskelig lang oppramsing av jobbplaner pleier å kjølne interessen raskt her i gården.
Alle setninger starter med "MÅ"? - heller ikke en stor vinner.

Skjult ID med pseudonym Medium on. 9 feb. 2011 20:45

huldra: Som det helt riktig sto i en annen tråd her på forumet: IKKE OVERANALYSER! Bare vær deg selv, det er det eneste som funker. Ikke prøv å tilpass deg. Den som blir glad i deg vil like deg som du er.

Skjult ID med pseudonym -Taz- on. 9 feb. 2011 20:48

qwerty, må meg nok si meg uenig at det skal være lett å missforstå sommerfugler, det er det udefinerbare "noe" som dukker opp når man treffer noen eller har blitt kjent med noen. For meg så er IKKE det å bli kåt ;-p

...men nå bruker jeg det selv å det er mulig at jeg synes det er ganske klart fordi jeg har min mening om det ;-)

Skjult ID med pseudonym snøball on. 9 feb. 2011 20:48

@ qwerty : Er så enig i det du sier :) Nettdating er ikke enkelt .. Når en kun skal bruke ord/beskrivelser .. Jeg tror det ofte resulterer i misforståelser.. Så utfordringen er jo da å ta kontakt.. Kanskje spørre vedkommende hva hun/han mener med nettopp "sommerfugler i magen" eller "sporty"..

Skjult ID med pseudonym huldra on. 9 feb. 2011 20:49

...gidder ikke vente til jeg blir pensjonist til mr right finner meg interessant. Litt selvanalyse kan da ikke være dumt, om det er sånn at jeg har uspiselige trekk.

Innlegget var mer et hjertesukk enn noe annet.

Skjult ID med pseudonym Avatar82 on. 9 feb. 2011 20:50

@Medium: Helt uenig med deg! Om det fungerer på samme måten på nett som "in real life", så er det å være litt kostbar noe som opprettholder interessen i starten, inntil man blir bedre kjent.. Damer som legger seg langflate er ikke så veldig attraktivt i mine øyne.

Skjult ID med pseudonym Tralala on. 9 feb. 2011 20:52

Dette tror jeg er generelt:
Det mest skremmende er damer som ser sure, sinte, gale eller deprimerte ut på bilder. Ellers er det som Bayer har beskrevet om profiltekst.

Skjult ID med pseudonym huldra on. 9 feb. 2011 20:52

Styrer forresten også unna profiler som ønsker seg en sporty partner av samme grunn som qwerty.
Samt kliniske profiler. Vet jeg er litt streng der, men om jeg gjesper meg gjennom profilen er jeg kritisk til at personen er spennende ellers.

Skjult ID med pseudonym Medium on. 9 feb. 2011 20:59

@Avatar

Da er vi enige i å være uenige! Jeg fastholder at man skal være seg selv. Selvsagt å man lære seg visse minimumsbegrensninger så man ikke skremmer vekk den andre parten men er man ikke ærlig og viser hvem man er så kommer det fram før eller senere.

Skjult ID med pseudonym Tralala on. 9 feb. 2011 21:08

I leiligheten blir jeg skremt av "vil ha felles konto" ("som jeg kan bruke på shopping!").

Skjult ID med pseudonym vibe on. 9 feb. 2011 21:46

Snøball, har ikke stt profilen din, men, ja, du kan helt sikkert skremme vekk menn uten å ha en smørbrødliste av krav - men hvem du skremmer vekk, tror jeg er temmelig vilkårlig. Fremstår du som en vinner på mange områder, vil noen menn føle at han ikke kan matche eller imponere deg, mens andre menn synes det er bre kult. Men det er ikke alltid de som liker det, matcher deg; noen av dem ser etter en ny mamma. Mens noen av de som skygger banen, kunne matchet, men har mindreverdighetskomplekser.

Men det blir jo helt feil å skulle gi inntrykk av at du er mer hjelpeløs eller mindre foxy enn du er...

Skjult ID med pseudonym Bangalter on. 9 feb. 2011 21:59

Mitt inntrykk er at mange jenter misforstår litt hva som er attraktivt med "bein i nesa". Det er mange som har en veldig brautende fremtoning i profilen sin, og som understreker (gjerne flere ganger) at de har bein i nesa. Det blir litt for meg på samme måte som når jenter karakteriserer seg selv som "litt gærn" eller lignende ting. Det virker strebersk, og det er temmelig usjarmerende og "avskrekkende".

De som virkelig er selvstendige og har mye selvtillit, får frem dette i sin profiltekst uten å måtte påpeke det selv.

Nå er dette naturligvis veldig generelt og jeg aner ikke hvordan trådstarteren sin profil er.

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 9 feb. 2011 22:04

Bangalter:
På den annen side - det er lenge siden jeg har sett "litt gærn", så ting går i hvert fall i riktig retning! :-)

Skjult ID med pseudonym Bangalter on. 9 feb. 2011 22:15

Antar at du er litt eldre enn meg, for jeg opplever den fortsatt som en gjenganger. Men godt å høre at det forsvinner med åra.

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 9 feb. 2011 22:21

Er 33, så jeg får da matcher et stykke ned i 20-åra. Kanskje jeg bare har blokkert alle?

Skjult ID med pseudonym Bangalter on. 9 feb. 2011 22:37

Ok, da er vi vel ikke så veldig forskjellige, da. Mulig det har forsvunnet litt i senere tid, men ser det regelmessig nok til at jeg klarer å "irritere" meg litt over det, iallefall.

Men nå er jeg gjerne den som snoker på de peneste jentene bare, og de har som oftest de minst originale og forseggjorte profiler.

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 9 feb. 2011 22:45

Hehe - jeg snoker på de jeg har sjans på, jeg...

Skjult ID med pseudonym Bravo to. 10 feb. 2011 00:07

Det som "skremmer" meg litt er hvis frøknene enten er overdrevent aktive (etter min smak).. Når jeg mener _overdrevent_ aktiv tenker jeg da på de som presiserer at de HATER sofakos, filmkvelder eller å være hjemme i det hele tatt, men skal reise, klatre alle fjell som eksisterer, krysse diverse ørkener etc.. og det er noen av dem..

...ellers holder jeg meg ofte unna de som er ekstremt tydelige/kravstore på hva de søker, og ikke virker "åpne" for at noe de ikke forventer kan overraske dem positivt..

(mann 43 år fra Oslo) to. 10 feb. 2011 00:42 Privat melding

@Snøball.

"Er det da noe spesielt som kan "skremme" dere? "

ja, og det pleier som regel være beskrivelsen av drømmemannen...jo mer detaljert, desto mindre intressert blir jeg, uansett om jeg er innenfor "kravlista"

og, omtrent alle bilder med alkohol, men det er fordi jeg er selv en avholdsmann...

Skjult ID med pseudonym hasselhoff to. 10 feb. 2011 02:03

Dersom damen har skrevet lite om seg selv, men kravene hun stiller til mannen er lengre enn et vondt år...

Skjult ID med pseudonym BruceW to. 10 feb. 2011 02:12

Tør?
Uinteressert er kanskje mer dekkende.

Skjult ID med pseudonym Cap to. 10 feb. 2011 03:12

Skremmes ikke av noen jeg ..., - men rister på hodet av øl/vin/spritflasker på salongbordet, photoshoppede profilbilder, trutmunn, skriveleif og supermannbeskrivelser. Bilder fra 2007 er også rimelig off (eller bløff som det også kan kalles).

Fanges derimot av et vinnende smil! Har du noe godt over deg når du smiler, - ja gjerne når du er alvorlig for den del, da er utgangspunktet at alle får!!!
:)

Skjult ID med pseudonym Haefs to. 10 feb. 2011 16:19

Jenter med brunkrem og som legger ut lettkledde bilder av seg selv tar jeg ikke kontakt med, da vet jeg at mange mine sukkerbrødre er rett på å sender masse meldinger til henne. Og det er tydeligvis dette hun vil ha.. Oppmerksomhetssyk? Off nei da får hun bare ha det så artig med de slibrige meldingene hun får, så kan hun spekulere på hvorfor hun aldri finner en som ikke bare er opptatt av kropp. Sammensettninga som er nevnt viser jo tilogmed lite selvinnsikt som også er turnoff.

Tenker jeg...

(mann 48 år fra Troms) to. 10 feb. 2011 19:57 Privat melding

Hm?
ER man skremt når man velger ikke å skrive først?

Hvor står det skrevet at menn må ta kontakt først?

(mann 37 år fra Oslo) to. 10 feb. 2011 20:40 Privat melding

Tror det er veldig individuelt hva som oppleves som skremmende, men henger meg på de som nevner for detaljert beskrivelse av drømmemannen..

Tenk dere om før dere skriver der. Hvis en gutt hadde hatt tilsvarende krav, hadde dere passet inn i det bildet?
Neppe, for ingen er helt perfekte og de som tror det, er det i hvert fall ikke! ;o)