Alle innlegg Sukkerforum

Har dere VIRKELIG trua, eller?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sessa to. 10 feb. 2011 09:24

Jeg la meg inn her for ca. 2 uker siden. Jeg har prøvd å svare så høflig og ærlig jeg har kunnet på de meldinger jeg har fått.
Men så sitter jeg å tenker at "er disse mennene virkelig seriøse etter en kjæreste?" Eller er de fleste ute etter en flørt. Hvor mange flørter en med på en gang? Er det noen uskrevne regler her inne som jeg bør vite?

Leser en virkelig profilen først, eller er det bildene som er tingen? Selv merker jeg at profiler uten bilde er noe som ikke fanger interessen min. Og det er synd, kan jo gå glipp av noe bra pga. ett bilde.

Tror dere virkelig dere finner kjærlighet her, eller er det en enkel måte å treffe mennesker på for sex?

Skjult ID med pseudonym mega to. 10 feb. 2011 09:31

Både og vil jeg tro for å svare deg enkelt.

Skjult ID med pseudonym bb to. 10 feb. 2011 09:36

Har INGEN betydning hva en skiver her inne. Det er KUN bildene som gjelder. Liker en ikke bildene så blar en bare videre... Hvor mange inne her har skrevet med en de ikke liker på bildet på men som de syns har en bra profiltekst ??? Ingen dessverre... Men sånn er det nå bare....

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 10 feb. 2011 09:46

Det har STOR betydning hva en skriver her inne. Det er riktig at hvis bildene ikke tiltaler, så spiller det liten rolle hva som er skrevet. Men selv om bildene er veldig bra, holder ikke det dersom teksten ikke er tiltalende, eller det ikke står noe der i det hele tatt.

De aller fleste mennesker har et alminnelig utseende og mange havner utseendemessig i kanskje-kategorien, For alle disse vil tekst være utslagsgivende. I alle fall for meg!

Skjult ID med pseudonym Sid to. 10 feb. 2011 10:55

Må seriøst innrømme at jeg har mista litt trua på dette stedet ja.... Så for tiden er det mest fritidsyssel... Men man finner ihvertfall ingenting hvis man ikke prøver!!

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 to. 10 feb. 2011 11:56

Tror..... Mange som er ute etter enkeltheter... det skal være sikkert og visst.. Men jeg tror ;) Tros veldig frem til neste helg... så kan jeg komme tilbake til det om jeg tror da...

(mann 43 år fra Oslo) to. 10 feb. 2011 12:09 Privat melding

@Sessa

""er disse mennene virkelig seriøse etter en kjæreste?"

Det er vel som ellers i livet...alle kan ta feil, også om dom er ute etter "den rette" og ønsker seg et langvarig forhold kan fort ende opp med å skuffe både seg selv og andre.

andre er ute etter useriøse ONS/flørt, men kan plutselig inse at dom fant gull og ende opp i noe langvarigt...

Jeg tror nok at dom aller fleste ønsker seg et forhold..at aller fleste er seriøse...men, jeg tror også at dom fleste kan fort ta til takke med det dom får.

Det som er ganske sikkert er at vi ikke kan forelske oss i noens profil eller bilder her på sukker...det går bare ikke, man må møte hverandre for å se hvordan den andre er.

Bare undvik å henge opp deg i at dette er et sted for single og at det er to single som møtes i håp for å danne et par...prøv å glem det, og så har du et møte uten forventninger...det haster ikke, du har god tid på deg.

glem alle tredje og femte date reglene...slikt er bare tull, du tar den tid du trenger for å finne ut hvem personen du møtte er.

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 10 feb. 2011 16:16

Tror ikke jeg finner kjærligheten her, nei, men jeg tror det er et godt redskap til å treffe noen som kan bli kjæresten min, hvis du ser distinksjonen.