Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Haefs to. 10 feb. 2011 12:40

Jeg har vært på sukker nå i drøye 2 uker, og har hittil spurt to stykker om vi skal møtes på en kaffe eller lignende.
Hun ene fikk jeg avslag fra fordi jeg ikke helt var hennes type (vi hadde "snakket" sammen i 1 og en halv uke eller noe, chattet på msn osv. så mistenker at det at jeg foreslo en date skremte henne litt vekk... Greit nok.

Jeg spurte også en jente i går litt mer vagt om hun hadde tenkt på om vi skulle møtes?
har ennå ikke fått noe svar, men ser at mailen står som lest, jeg lurer bare på hva den uskrevne regelen er for når man kan foreslå å møtes? Jeg tenker jo som så at, personer som er på sukker vil da utvikle et forhold som ikke kun er på nettet. Og hvorfor ikke da bare møtes.

Men mistenker at mine holdninger til å møtes over en kaffe kontra 3 uker med langtekkelige nettkommunikasjon er annerledes fra majoriteten av jenter.

Kort fortalt: Hvor lang tid bør man vente etter første melding før man foreslår å møtes?

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 to. 10 feb. 2011 12:46

Jeg kan bare snakke for meg selv.. Men jeg kan lett taste med folk lengre og aldri ville møtes egentlig, fordi magefølelsen min tilsier at de er ikke "min type". Man har jo ikke lyst å skuffe noen om man møtes på basis av man skal "flørte".. når man vet de ikke er "ens type"..

Men er det noen jeg får god magefølelse for, må jeg møtes.. Vil jo vite litt først.. Men er man keen nok, så vil man møtes.. Og tror de fleste jenter vet fort om de vil.. Og vil de vite litt mer om deg så sier det det før man møtes..

Noen er jo kanskje her også bare for oppmerkesomhet, mener aldri å møte noen i det hele tatt... ;-/

Skjult ID med pseudonym meg to. 10 feb. 2011 12:50

Du er kanksje litt utålmodig av type?

Om hun siste leste en mail i går og ikke har svart enda, er vel det helt naturlig. Og at hun første ikke hadde lyst til å møte deg, er jo også en ærlig sak. Å snakke sammen en ukes tid er ikke så mye.

Folk tenker veldig ulikt om det å møtes. Jeg liker å møtes nokså raskt, og foreslår det ofte selv. Men jo sikrere jeg føler meg på at jeg vil like fyren, jo raskere vil jeg møtes. Noen får jeg ikke helt "taket på" ... Ser liksom ikke helt personligheten gjennom det de skriver eller bildene. Og da kan det bli feil om de vil møtes med en gang. Rett og slett fordi at jeg er for usikker på om det kan være noe der. Om jeg sier ja, ender jeg med å grue meg til daten. Det er bedre å ha litt forventninger og glede seg (risikoen for å bli skuffet kalkurerer jeg inn:)

Så svaret er at det ikke er noen fasit. Men 4-5 meldinger fram og tilbake er minimum synes jeg før man blir enige om å treffes.

Skjult ID med pseudonym Haefs to. 10 feb. 2011 12:51

Jaok, jeg tenkte så dumt at hvis man snakka over lengre tid hadde alle den felles intensjon om å møtes i virkerligheten. Og fikk jo bekrefta av hun jeg spurte og av deg at det er mange som lurer menn/gutter som vil utvikle noe utenom en cyber-flørt.

Nå har jeg heldigvis en veldig god magefølelse om hun jeg spurte nå og venter på svar fra =), så håper jeg hun ikke er av typen som kun ønsker seg litt oppmerksomhet fra en lettlurt kar.

Men hva tenker du anngående tid? er det noen norm der ;p

Skjult ID med pseudonym *L* to. 10 feb. 2011 12:54

Hva folk legger i ordet "date" eller "møte" her inne, tror jeg er ganske forskjellig fra person til person.
Selv var jeg i begynnelsen litt skeptisk til å møte folk for fort, fordi jeg tenkte at en "date" må jo være en jeg liker, en jeg har snakket litt med, osv osv... men har egentlig begynt å ta det hele med mye større ro nå :-) Man kan jo bare, som du sier, møtes over en kaffe!
Jeg er mest komfortabel med å sende noen mld frem og tilbake først, bare for å få et bittelite inntrykk, men etter det.. kjør på :-) (..men nå skal det sies at jeg ikke nødvendigvis har SÅNN interesse av alle jeg skriver med da.. og det gjelder nok flere her inne :-) )

Skjult ID med pseudonym Eva to. 10 feb. 2011 12:57

Selv vil eg gjerne bruke litt tid med en person å skrive med han før eg treffer han, for å kunne se om ein klarer holde en givende dialog med den andre på nettet, se om den andre har noen likheter, og personlighet som eg liker. Eller kanskje mest for at den andre personen skal få tid til å få frem sine negative holdninger, negative utsagn osv før me treffes, så eg heller kan droppe han på forhand, sparer meg selv for å bruke energi og tid på kleine dater. Veldig greit for å sile ut folk man etter kvart får en følelse av å vere merkelig, eller en dårlig match på andre måter.

Eg ser iallefall på "nett-tiden" som en periode der eg vil danne meg et (bedre) inntrykk av den andre sin personlighet/kvalifiseringsrunde før man treffes. Eg har iallefall ingen interesse av å skulle møte en helt tilfeldig person som eg ikkje engong har fått noe intrykk av om eg liker eller ikkje.

Så om eg fortsatt er usikker på en person, og eg føler han presser på med å møtes etc for tidlig, kan det lett få meg til å heller droppe hele greia.

Skjult ID med pseudonym Haefs to. 10 feb. 2011 12:57

Hun jeg har skrivd med har vi utvekslet så mange meldinger slik at det ikke er plass til alle i loggen, og meldingene som er sendt er nesten halve a4sider ;) Så jeg føler jeg har veldig god kontakt med henne.

MEN! et vesentlig moment å nevne er at det å møtes blir litt drastisk likevell, fordi hun bor 5 timer unna =P, men jeg liker henne godt uansett! Så det blir en dagsjobb å møtes eventuellt. Burde jeg da ha ventet lengre?

Skjult ID med pseudonym Skosålen to. 10 feb. 2011 12:58

Jeg kan bare snakke for meg selv, og vil påstå at å treffes relativt kjapt kan være lurt.
Da har man ikke rukket å bygge store lufslott som sprekker når man møtes, ikke nødvendigvis fordi personen har utgitt seg for å være noe annet enn det personen faktisk er. Går mer på at des lengre en mailer fram og tilbake lager man seg illusjoner av hvordan en person er, man gir personen egenskaper og slikt som plutselig ikke stemmer i det hele tatt når man treffes..
Om man møtes ganske kjapt rekker ikke disse illusjonene å slå like dyp rot..

Skjult ID med pseudonym Haefs to. 10 feb. 2011 13:08

Så svaret er at folk er kjempeforskjellige og at du har 50/50 sjangs for gjøre feil... så flott =P

Skjult ID med pseudonym Skosålen to. 10 feb. 2011 13:14

Velkommen til nettdating :D

Skjult ID med pseudonym meg to. 10 feb. 2011 13:23

Omtrent som ellers i livet vil jeg tro?
Hvor lenge må jeg prate med henne før jeg kan be om telefonnummeret? Har du noe klarere formening om det? ;-)

Skjult ID med pseudonym Skosålen to. 10 feb. 2011 13:32

Næ, ikke egentlig. Men jeg er ganske skeptisk til å gi bort telefon nr mitt, så, det skjer ofte i sammenheng med et møte. Eller hvis jeg har en ordentlig god magefølelse..

Skjult ID med pseudonym Fort gjort to. 10 feb. 2011 14:30

Jeg ser på det å treffes fort som like farlig å spise fisk fire ganger i uken.. Faren for å få et bein i halsen øker men man dauer ikke av det alikevel..

Skjult ID med pseudonym meg to. 10 feb. 2011 14:54

Godt sagt... @ fort gjort. Jeg skal på date i dag. Og synes den ble avtalt litt vel kjapt. Hadde vel ikke noe mer å si og dermed ble neste skritt: Når skal vi møtes? hehe... Litt som når et forhold begynner å skrante og de ikke har noe mer å snakke om: BRYLLUP neste!!! :) mulig jeg overdriver, altså. Som du sier, man dør ikke av det ;-)

(mann 42 år fra Hordaland) to. 10 feb. 2011 15:38 Privat melding

Jeg liker å møtes raskt om skrivingen går lett og fint. Ser ikke noe vits i å vente i lange tider, og bygge opp forventninger før en møtes. Nå liker jeg å treffe "dater" lett og uforpliktende for å se om det er noe kjemi i luften. Så kan en heller ta en mer romantisk date neste gang om det ønskes.

Men at noen blir litt reservert kan jeg skjønne. Ei jeg pratet med fortalte at hun hadde en "lunch date" med en, og etter daten fikk hun en sms hvor han skrev at han var skuffet over at det ikke ble noe hankypanky.. haha.. Så noen mener vist at en date=bolle uansett :P

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 10 feb. 2011 16:28

Jeg er også en av dem som liker å treffes raskt - kjemi på nett og i levende live er to totalt ulike ting. Og jeg er jo heller ikke her for å få brevvenner, jeg er her for å møte noen som kan bli min fremtidige kjæreste.

(kvinne 30 år fra Akershus) to. 10 feb. 2011 16:52 Privat melding

@ Lanillen er helt enig med deg! Hvorfor gjøre så mye press ut av d? Er jo bare å møtes å se hvordan kjemien er :) Bare å hoppe i d og ha d gøy, alltid spennende å bli kjent med nye mennesker uansett! :D No biggie :)

Skjult ID med pseudonym Eva to. 10 feb. 2011 16:55

TS; Ja viss det er 5 timer avstand mellom dere kan eg iallefall forstå at hun trenger litt mer tid til å bli kjent med deg, føle seg litt mer tryggere på deg, evnt bare trenger å bli litt mer vandt med tanken/litt mer betenkningstid før en treffes. Det blir liksom litt mer alvorlig da enn ved kun å stikke ned til byen på en kaffe. Kanskje hun føler hun må bli litt sikreere før hun vil treffes.- iallefall om det er hun som må reise langt for å treffe deg så forstår eg at hun trenger litt mer tid for å tenke seg om. Bare ikkje press henne, det funker somregel mot sin hensikt.

Men det at hun ikkje vil treffes med en gang betyr jo ikkje automatisk at hun er en luremus som kun vil ha et cyberspace-forhold.

Nå har du bare snakket med henne i litt over ei veke? - så du kan vel vente ialelfall tre veker til før du begynner å spørre igjen, og om hun ikkje vil møtes da kan du heller bare legge lokk på det. Dessuten har jo du allerede spurt så hun vet jo at du vil treffes, så det er vel egentlig hennes tur til å ta initiativ til å treffes nå eller?