Alle innlegg Sukkerforum

Hva er ett okei avslag?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sessa lø. 12 feb. 2011 09:49

Hei igjen. Her er jeg med alle mine spørsmål!

Jeg tenkte det i starten at selv om det dukket opp noen jeg ikke mente matchet meg ville jeg i allefall svare og si at jeg syntes det var hyggelig de var innom profilen min. De brukte jo tross alt tid på å sende en melding :) Også sa jeg at jeg kanskje skrev med andre eller at matchen vår så dårlig ut., lange avstander.. Og jeg har opplevd at folk har blitt litt sure liksom. Mente jeg var dum som ikke tok sjanser i kjærlighet...Eller prøvd å overtale meg til å skrive. Dette har ført til at jeg heller unngår å svare.

Hva er ett okei avslag? For jeg vil gjerne svare de som tar seg tid jeg da :)

Skjult ID med pseudonym JALABAIS lø. 12 feb. 2011 09:57

Helt enig...føler at jeg kommer i en dialog som jeg ikke ønsker dersom jeg svarer...nesten uansett hva jeg skriver...

Men man får være så konkret som mulig....F.eks. Takk men du er ikke den jeg søker her inne, lykke til. Er den i overkant brysk? Vet ikke liksom?

Skjult ID med pseudonym Sessa lø. 12 feb. 2011 10:01

Nei .... det er det jeg mener. Jeg syntes det er vanskelig. Er kommet i flere dialoger... og det er hyggelig nok det. Men til slutt har jeg måttet slutte å skrive. Enklere om det var ett "fasit" svar. Jeg syntes det er okei med svar selv. Enten positive eller negative. Og blir redd de JEG prater med har det lik måte som meg. At de ikke får seg til å avvise meg da... Og da er poenget vekk!!!

Skjult ID med pseudonym Binders lø. 12 feb. 2011 10:05

Jeg pleier å si noe hyggelig tilbake. Som at de er flotte, virker sympatiske eller det jeg tenker og synes passer. Og så si at de er likevel ikke er hva jeg ser etter. Veldig få som krangler tilbake på sånt. Mange takker derimot for hyggelig svar! Skal ikke så mye til...

Verre når jeg sier at to timer er for langt unna osv. Da skal de alltid forklare at de kjører varer til Oslo to ganger i uken, elller har en bestemor i Bærum osv... hehe.

Skjult ID med pseudonym Sessa lø. 12 feb. 2011 10:11

Hehe. Ikke sant. Alltid noen som kjenner noen... som bor i nærheten :)

Men fin den tilbakemeldingen der da. Jeg liker liksom ikke å si "det er ikke det jeg ser etter" fordi da kan de jo spørre "hvordan vet du det når du ikke er blitt kjent?" Da tror jeg de føler at de er ikke så kjekke da... i mine øyne.

Skjult ID med pseudonym mmmmm lø. 12 feb. 2011 10:28

Så må man være litt uhøfelig og ikke svare på kontra meldingen. Da forstår de at det ikke ønskes kontakt og at man bare var høflig og svarte på den første meldingen:)

Skjult ID med pseudonym rosmarin lø. 12 feb. 2011 11:05

Før så svarte jeg med høflig avvisning men slutta med det etter at jeg får det slengt tilbake. Folk blir fornærma rett og slett. Jeg har sluttet å åpne mailer fra de jeg ser som uaktuelt. Det kan være utseendemessig, nikotinavhengighet, bor for langt unna eller alder.

Det jeg ikke skjønner at jeg har krysset for über-anti-røyk på matchprofilen min men har likevel høy match med folk som snuser. Det ser jeg på enkelte bilder i albumet også. Det er i mine øyne fy-fy!