Alle innlegg Sukkerforum

Slank eller formfull...

Vis siste innlegg
(kvinne 52 år fra Oslo) lø. 12 feb. 2011 10:42 Privat melding

Jeg hadde likt at menn skrev i profilen sin om de er svak for slanke eller formfulle kvinner..evnt. at det ikke er vesentlig for dem. Lettere å ta kontakt med en som har i sin profil at han liker kvinnelige former..., når man selv er formfull...:-))

(kvinne 37 år fra Oslo) lø. 12 feb. 2011 10:55 Privat melding

Enig :)

(mann 51 år fra Oslo) lø. 12 feb. 2011 10:58 Privat melding

Vanskelig spørsmål og meget store rom for tolkninger. En jente kan være slank og likevel ha former og en noe overvektig dame trenger ikke nødvendigvis ha former...

Skjult ID med pseudonym BruceW lø. 12 feb. 2011 11:02

Jepp, forskjell på Marilyn Monroes former og Oprah sine.

Skjult ID med pseudonym _oOo_ lø. 12 feb. 2011 11:06

...er likevel fint med en pekepinn på hva som foretrekkes eller aksepteres. Andre datingsider jeg har vært på har man kunnet søke på hvem som har min kroppsfasong som preferanse, og det skulle jeg ønske man kunne her også. Hvorfor holde skjult noe så essensielt.

Men må innrømme jeg ikke lister de fysiske kravene i profilen min selv. Vil ikke oppfattes som overfladisk, eller skremme dem som er i ytterkantene av mine preferanser.

Så jeg hadde likt bedre om dette var noe alle måtte svare på i skjemaet, og at det deretter var søkbart.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 12 feb. 2011 11:08

Ikke enig.

Jeg synes det er nok av menn som skriver hva slags kropper jentene skal ha. Ønsker vi virkelig mer fokus på kropp og bestilliger rundt dette? Ved å skrive hvordan vi skal se ut i detalj, viser han hva som betyr noe i valg av kjæreste. Derfor kan det telle negativt enten han skriver slank eller formfull for meg (særlig om det ikke står så mye annet). Men om det er viktig for ham, og en med noen kg. ekstra aldri blir vurdert, bør han skrive det. Da når ikke jeg opp, og kan bruke tida mi på noe mer fornuftig. Det er helt OK! Og likeledes, om en mann ikke fikser tynne jenter, og må ha noe mykt å ta i, ja så er det bare å skrive det... Men jeg håper de fleste av oss er mest opptatt av helheten... :-)

(kvinne 37 år fra Oslo) lø. 12 feb. 2011 11:11 Privat melding

Formfull etter de som faktisk har skjønt hva det betyr = noen ekstra kg med med sunne kurver.
Kurver derimot kan være på mange forskjellige str... ;o)

Men nå synes jeg kvinner er vakre som slanke, tynne (for det er folk som er tynne naturlig uten magring), fyldige, formfulle, tykkere... Men jeg får vondt når jeg ser kvinner som åpenbart ikke tar vare på seg, og sitter for mye i ro og spiser alt på fy lista og aldri noe på ja lista.. Men er man stor og sunn.. så ER man stor og sunn..Og det skal man ikke bedømme.. Jeg har desverre uvane å bedømme mennesker som jeg åpenbart vet ikke tar vare på kosthold og aktivitet....
Samme gjelder for menn og... Jeg liker en god kropp på en mann.. Men kan synes slanke/tynne og trente og tykkere er flotte menn.. Men det er ikke ensbetydene at jeg finner vedkommende tiltrekkende..

Jeg er enig med TS.. om menn vil spesifisere mer enn sporty (for jeg som en formfull jente er også sporty), så kan man skjønne litt om preferanser i forhold til kropp... For alle har dem jo... på en eller annen måte..
Noen liker det meste, noen liker få kategorier.. sånn er det bare.. ;)

Skjult ID med pseudonym elfrodo lø. 12 feb. 2011 11:14

Hva er egentlig forskjellene mellom former og kurver?

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 lø. 12 feb. 2011 11:18

Former og kurver er vel mer uti fra man har en form, alle har en form. men kurver er jo ut og inn, opp og ned.. alt etter som det er kropp eller statistikk man snakker ;p

Men formFULL og kurver... sier det deg noe mer elfrodo?

Skjult ID med pseudonym BruceW lø. 12 feb. 2011 11:19

Elfrodo.
Former kan være tredimensjonale. Kurver er todimensjonale. Det er synonymer her hvor det meste er omtrentlig, flytende, varierende, subjektivt og emosjonelt :)

Skjult ID med pseudonym elfrodo lø. 12 feb. 2011 11:19

nei... ;-)

Skjult ID med pseudonym elfrodo lø. 12 feb. 2011 11:21

Om en jente skriver at hun er formfull eller at hun har kurver går det ut på ett. Så nyansert er jeg ikke...

Skjult ID lø. 12 feb. 2011 11:21

Legg bilder i albumet med dato når de er tatt : Bilder lyver ikke.

Skjult ID med pseudonym feline12 lø. 12 feb. 2011 11:26

Greit med bilder i albumet...det har jeg i bøtter og spann, med dato...men jeg ønsker jo ikke skrive til menn som desidert ikke ønsker kontakt p.g.a. former og kurver som det er i overkant av i deres øyne da...det sparer meg for en evnt. bomtur.-)

Skjult ID med pseudonym _oOo_ lø. 12 feb. 2011 11:27

Bilder er bra, men det er vel en liten avsporing fra hva TS ettersøker.

Skjult ID med pseudonym Lurifax lø. 12 feb. 2011 11:30

Min erfaring er att damene her ofte er vesentlig mer "formfulle" enn det går fram av bilder og tekst, Hva med å få fram det bedre i steden?

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 lø. 12 feb. 2011 11:30

Men bilder av en selv i hel og halv osv.. det er uansett greit... "sånn er jeg og ferdig med det bilder"...

Men elfrodo fikk du ikke med deg isted... Kuver kan være på alle str... men Formfull er ofte oppfattet at noen er fyldigere... ;o)

Skjult ID med pseudonym elfrodo lø. 12 feb. 2011 11:32

Kvinne81

Det hjelper lite hva du legger i begrepene når ikke motparten definerer det slik. Det er for øvrig hovedproblemet for alle diskusjoner; at man ikke greier å enes om hva det egentlig er vi diskuterer :-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 12 feb. 2011 11:39

Har dere tenkt på hvordan dette ville sett ut for menn? For jeg regner med at det med kroppspreferanse måtte gått begge veier...? Om jeg ble tvunget til å krysse av for hvordan kroppsform jeg foretrekker, ville jeg uten å blunke satt slank. Det kan bety at en kjekkas med kosemage hadde droppet å skrive. Synd. For det er ikke på noen måte avgjørende for meg. Alternaitivet: "ikke viktig" hadde jeg heller ikke brukt. Alt spiller jo inn og danner grunnlag for et helthetsinntrykk.

Det er dessuten ikke like lett å vri det motsatte av slank til noe positivt for menn. "Mye å ta i, mer å være glad i liksom"??

Nei, få heller mer fokus på hva som sitter i topplokket. Det er i alle fall min mest erogene sone! ;-)

Skjult ID med pseudonym _oOo_ lø. 12 feb. 2011 11:40

De færreste ville vel sagt nei om en marilyn monroe tok kontakt. De færreste syns det som er innenfor normalvektig er turnoff.

Det er vel "viktigere" å informere om man er åpen for eller ønsker noe annet, eller evt ikke åpen for det. Men også mindre sosialt akseptabelt å informere om, med mindre det er normen et sted.

Tror derfor at det er en tapt sak å få folk til å skrive mye om det i profilen, desverre.

Skjult ID med pseudonym Bangalter lø. 12 feb. 2011 11:41

Foretrekker slanke jenter.

Jenter har en tendens til å skjære "formfull" og "tjukk" over samme kam.

(kvinne 51 år fra Oslo) lø. 12 feb. 2011 11:46 Privat melding

Joda, enig med begge deler her :)

Men jeg gliser litt av de som sier at det i topplokket betyr mest. For nå alt kommer til alt, er det sjelden vi får vite hva som skjer der oppe. I nettdating verdenen er det få av de man får kontakt med, som man faktisk få møte, og det er enda sjeldnere at man møtes over flere ganger.

Jeg har levt et såpass rikt og "langt" liv at jeg vet at førsteinntrykket ikke alltid er korrekt. man er nervøs, har prestasjonsangst, og selv egne krav som gjør at første møte ofte kan bli som et jobbintervju. Da er ingen seg selv.
Videre har jeg opplevd mange ganger å ha et fantastisk "forhold" via mail og msn, for så å møte en helt "annen" person IRL.
Noen egner sag bare best via mail.

Så når alt kommer til alt......man må like det man ser - først og fremst.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 12 feb. 2011 11:50

Ingen her som sier at man ikke må like det man ser? Klart man må!

Det jeg mener, er at om profiler skulle ha flere avkryssingsmuligheter i forhold til preferanser, kommer kroppsform et sykke ned på min ønskeliste. Jeg vet til og med om slanke damer som velger bort menn som skriver at de vil ha slanke damer bare fordi de ikke ønsker menn med fokus på det overfladiske eller kropp.

Skjult ID med pseudonym elfrodo lø. 12 feb. 2011 12:02

Jeg er rimelig enig med Lilleulv her. Det blir feil å oppgi preferanser i og med at dette for meg i alle fall kun ville være en drømmekropp. Jeg faller selvfølgelig for andre typer damer også. Og hva ville ikke hun tenkt om hun visste at jeg egentlig foretrakk den og den type kropp. "Jeg er egenlig ikke bra nok*

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 12 feb. 2011 12:16

PS. @ Flirtmemeg.

Førsteinntrykket er alltid korrekt. Som førsteinntrykk vel og merke. Jeg kan ikke endre en persons førsteinntrykk av meg. Men jeg kan endre det totale inntrykket av meg senere om jeg får sjansen til det... Men jeg får ikke alltid det. Derfor må jeg ta vare på de sjansene jeg har...

Den nervøsiteten du bekriver oppfatter jeg at har med liten selvtillitt å gjøre. Vil ikke det forsterkes om du i tillegg vet i detalj hva slags kropp drømmedama hans har? Noe de færreste kanskje føler de kan leve helt opp til?

(kvinne 51 år fra Oslo) lø. 12 feb. 2011 12:22 Privat melding

I bunn og grunn slipper vi jo denne problematikken ved å legge ut bilder.

Selv har jeg valgt å legge et par mindre flatternde bilder i albumet, slik at gutta kan se hvordan de ekstra kiloene er fordelt. Men nå har jeg et godt selvbilde, og har ingen problemer med de kiloene ;)))))

Jeg syns vi skal være litt åpne for at vi alle velger hver vår rekkefølge i hva vi ser etter.
Derfor startet jeg med å si at jeg var i grunn enig med "begge deler"

Og de som velger å lyve på alder, høyde, vekt, ja hva det måtte være.....de må jo ha problemer med selvtilitt eller selvfølelse, og det er jo bare trist. Bare så synd at de "kaster" bort tiden og energien til andre her inne.

Skjult ID med pseudonym mann33 lø. 12 feb. 2011 12:27

Det står i min. "Du bør like å holde deg i form" = slank, atletisk eller gjennomsnittlig, altså ikke overvektig. Du kan selvsagt også være veltrent og samtidig ha et par kg for mye, men da et det faktisk også bare et par (eller toppen fem, ikke ti).

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 12 feb. 2011 12:29

Diskusjonen handler jo om at noen (men altså ikke jeg) ønsker å vite mer om motpartens preferanser i forhold til kropp. Da hjelper det ikke å legge ut bilder. Man får da ikke vite mer om hvem man ikke trenger å kontakte av den grunn?

Skjult ID med pseudonym Snow lø. 12 feb. 2011 12:37

@Mann33: Men hva som er "noen kg" er jo relativt,ut etter hva en synes normalvekt er! Noen synes jo at slank/normal=syltynn,mens andre synes at jenter er slanke selv om de ikke er radmagre.

Skjult ID med pseudonym Lauren lø. 12 feb. 2011 12:46

Jeg skrev med en mann her inne, og fortalte jeg hadde lagt om livsstilen og gått ned 20 kg. Da hørte jeg ikke mer fra han.
Jeg sier i profilen at jeg har noen kg for mye, selv om jeg skulle ønske å gå ned 10 kg til.

(kvinne 51 år fra Oslo) lø. 12 feb. 2011 12:46 Privat melding

@ lilleulv
sant, det var ikke den jeg svarte på sist :)

Men folk er redd for å virke overfladiske, og det er for dumt. For vi er jo det........her inne, he he.

Men man får jo bare ta en sjans å skrive til en man liker, uansett. Og får man ikke svar så vet man at her var det bom. Seff ser jeg at ikke alle er like fornøyd med sine former (uavhengig hva andre syns) og da er det vanskelig å skrive uansett.

Men min erfaring er at uansett hvordan man ser ut (joda, la oss se stort på det, sier jeg litt optimistisk):
Gutta tenner på at vi har selvtillitt i forhold til hvem vi er og hvordan vi ser ut. De reagerer positivt på ei som gløder etter å ha sett finishen i speilet, og liker det hun ser.

Så ta første skrittet hvis det er en du liker......det kan hende at han eller hun liker en/ei formfull, selv om de selv kanskje er atletiske og trener mye selv. Du kan ikke få verre en et nei takk, eller å bli ignortert...... og det opplever jo flerparten her inne uansett :))))))))

(kvinne 51 år fra Oslo) lø. 12 feb. 2011 12:47 Privat melding

ignorert, sorry ....kan skrive, altså ;)))))

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 12 feb. 2011 12:48 Privat melding

Fikk et hjerte i dag fra en profil hvor det sto: Du må være slank eller normal. Men da må du være "fast i fisken"!
Blokkert på stedet. Hva kommer det av at jenter med former er de som ivrer mest her for å i større grad diskvalifisere seg selv fra å kunne ta kontakt? Er ikke det å skyte seg selv i foten?

Jeg er selv en formfull jente med kurver (eller hva det nå het :), men jeg vil helst ikke velges på grunn av det!
(Ei heller på tross av det! ). Jeg vil faktisk helst slippe å vite hva slags preferanser min framtidige har på kropp og utseeende. I blant kan jeg lese: "Er svak for jenter med langt mørkt hår! " Om jeg da får et hjerte på profilen så blir jeg liksom ikke så smigret.... Å passe inn i noens forhåndsdefinerte drømmer, er nemlig ikke min drøm! ;-)

Skjult ID med pseudonym vibe lø. 12 feb. 2011 15:02

Enig med Elfrodo og Lilleulv her.

Det er nok av parametre man tvinges til å ta stilling til som egentlig ikke betyr noe - eller har betydd noe før - isolert sett, men her skal man plustelig ha mening om hva man vil ha av alder, dialekt og barn/ikke barn og gudene vet hva. Bildene sier vel nok? Dessuten er det opplagt uenighet om hva formfull / kurver betyr.

At man vet at kjæresten har en preferanse man kanskje ikke selv fyller er å starte litt skjevt ut, mange kvinner vil henge seg opp i det, som ElFrodo er inne på.

Skjult ID med pseudonym mega lø. 12 feb. 2011 15:10

@Lilleulv
Har blokkert han der som ønsker seg en fast i fisken, jeg også.
Sånne beskrivelser av ønsker kan gjøre mange kvinner meget usikre på seg selv.
Stakkaren, tenkte jeg når jeg leste hva han skrev.

(mann 44 år fra Akershus) lø. 12 feb. 2011 15:59 Privat melding

Leste ikke alle innleggene, men de jeg så var jeg forsåvidt enig i. For min egen del, så foretrekker jeg former (jeg har aldri vært tiltrukket av en dame uten hofter, for eksempel), men som andre sier - slanke damer kan ha former, og de som har litt "for mye" kan være flate som planker.

Når det er sagt - jeg tror vi gutter/menn tenker litt som dere. Det kan være pent å se på damer som er veldig slanke, men som allikevel har en pen kropp (tenk "playboy" heller enn "top model"), men når alt kommer til alt setter jeg pris på former og at det er litt mykt og godt å kose med. Ribbein er ikke noe sexy, for å si det sånn. Samtidig, for min egen del, så liker jeg dem dog relativt slanke, men her er det jo også bare preferanser - noen liker moren og noen liker datteren ;)

Og hvorfor skal man skrive det i profilen når det er et av match-kriteriene? Jeg har i hvert fall satt kryss på alle kategoriene bortsett fra "den øverste", og de som ikke faller inn her vil jo få en lavere match...

Skjult ID med pseudonym kit sø. 13 feb. 2011 08:38

Jeg er enig i at det er nok krav om utseende, slik at mine preferanser ikke vil bli skrevet på profilen min.

For å si hva jeg legger i formfull, så har dama en definert midje. Og en del både over og under midjen :)

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 13 feb. 2011 11:48 Privat melding

MrPlacebo: Så er en fyldig dame metafor for moren? :-p

Jeg føler meg ikke mamsete :( (snufs) hihi ;o)

(mann 44 år fra Akershus) sø. 13 feb. 2011 13:53 Privat melding

Kvinne: "Who's your da...uhm...MAMMY??" :p Hvordan mor så ut, og hvordan datter så ut var liksom ikke poenget ;)

(mann 43 år fra Oslo) sø. 13 feb. 2011 14:02 Privat melding

@Lilleulv
"Du må være slank eller normal. Men da må du være "fast i fisken"

hahahah

Det betyr kun en ting, hans fiskestang er størrelse SMALL.

(mann 43 år fra Oslo) ma. 14 feb. 2011 11:04 Privat melding

@Jens
"Slik jeg ser det har slanke jenter MYE synligere, mer kurvede og mer former generelt enn tunge jenter...."

det er SVÆRT individuelt...kommer an på hvordan hver enkelts kropp er bygget.

noen samler fett ved dom rette stedene slik at dom får kurver, andre samler fett på magen og og er ellers helt tynne..slik dom får et motsatt ideal-form (tynn på toppen, bred i midten, tynn på bunnen).

noen tynne jenter er helt uten kurver, andre er med kurver...svært individuelt, akkurat som med menn...har naturen gitt deg smale skuldrer så får du ikke brede skuldrer uansett hva du gjør....noen menn har V-formet rygg av naturen, andre kommer aldrig å få en uansett hvor mye dom prøver..

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 14 feb. 2011 11:52 Privat melding

@Jens daaaaa! Vi snakker ikke om slappfisker her.. Vi snakker om kvinner som har ekstra men ikke er dvaske... Ikke rockhard fitnessbygger.. Men som er faste i fisken forhold til hva som er sunt og fint da.. Slanke kvinner og menn kan være skikkelig dvaske og seige og.. (uhu :-/ ) Det er jo nesten værre.. For da kjenner man bein, og null muskelatur, men hud som flytter på seg over på bein og blodårer under.. Jeg masserer ikke en mann som ikke har skuldre altså... Det er meg frabedt ;p

Men som jeg sier, bra at vi er forskjellige, og liker forskjellige..
Noen liker sikkert kvinnene og mennene sine tykke og dvaske, noen tykke og faste. Og noen liker dem tynne og dvaske og tynne og faste..
Og noen liker folk et sted innimellom alt dette.. ;)

(mann 43 år fra Oslo) ma. 14 feb. 2011 12:14 Privat melding

@Kvinne81
"Noen liker sikkert kvinnene og mennene sine tykke og dvaske, noen tykke og faste. Og noen liker dem tynne og dvaske og tynne og faste..
Og noen liker folk et sted innimellom alt dette.. ;)"

uh..og så skal man legge til passende intresser og alt også...ikke rart at det er så mange single...den "perfekte"er jo såååå vanskelig å finne, og hva er enda verre er at det blir bare mer og mer vanskelig jo mer vi definerer hva vi faktiskt ønsker oss...rart, ikke sant? ;)