Alle innlegg Sukkerforum

Nesten som å leite etter nåla i høystakken detta!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sessa sø. 13 feb. 2011 12:47

Har skrivd med en fyr en stund, som er nysgjerrig på meg som han sier. Men overhodet ikke av den som tar mest kontakt. Også da, mens han er dårlig på kontakt..( til tross for at jeg ser han leser post, og er innpå) dukker det opp andre jeg syntes ser spennende ut. Og jeg snakker litt med de. Holder likevel litt igjen da, pga. denne ene som har vekket nyskjerrigheten min veldig. Lurer bare på om det er verdt det. Fordi etterhvert backer jo de nye ut, fordi jeg ikke svarer. Enda jeg egentlig kunne tenkt meg å blitt kjent med de.
Jeg valgte en mnd. medlemskap. Snart er det over. Og jeg veit ikke om jeg vil holde på med dette for lenge. Det er "slitsomt" å bli kjent med nye hele tiden. Og det ikke fører noen vei. Det knekker litt i meg selv hver gang jeg skjønner at jeg ikke er spennende nok for noen, eller det dukker opp enda en sleesy fyr som skriver det samme til alle... (har faktisk fått samme meld av samme mann to ganger, tror han glemte han alt hadde skrivd til meg)

Er dette som å lete etter en nål i en høystakk? Jeg lover å være ærlig med de jeg ikke vil ha kontakt med iallefall. Så de ikke kaster bort medlemskaps penger og tid på meg....
Og håper andre gjør det med meg og...

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 13 feb. 2011 13:10

Et typisk nybegynnerdilemma - du lærer deg nok å bli mer kynisk etter hvert... :-P

Skjult ID med pseudonym Sessa sø. 13 feb. 2011 13:14

Hehe. Har ikke lyst til å lære å være kynisk jeg. Er jo "en snill dame med glimt i øyet" alle menn her inne vil ha... Og gå vekk fra det ville jo vært fryktelig dumt ;)

(mann 43 år fra Oslo) sø. 13 feb. 2011 13:14 Privat melding

slik jeg ser det...

snakk med alle, kjør på...men ikke bli glad i profilene, ikke legg følelser på det som er på nettet...følelser sparer du til du møter folk og lærer å kjenne dem.

men, å melde frem og tilbake med flere..absolutt, du trenger ikke gjøre det for å finne et kjæreste, du kan gjøre det for å bli kjent med andre.

Jeg ser på sukker som et stort hus med mange mennesker...jeg snakker med alle, alle er venner..det er lov.
noen av disse vennene kan bli intressante, men kun en kan bli den utvalgte.

Skjult ID med pseudonym sooky sø. 13 feb. 2011 13:16

Bruk tiden på de som viser genuin interesse for deg, så får de som er for travel til å sende deg mail gå og leke med andre istedet :)

Skjult ID med pseudonym Sessa sø. 13 feb. 2011 13:17

Grei filosofi det @ Pjh1, kan være jeg bare får tenke litt sånn. Men igjen, synd om en overhodet ikke er interesang for den en prater med. Da blir det jo å "kaste" bort litt tid. Er vel ikke nye venner vi leter etter?

Skjult ID med pseudonym sooky sø. 13 feb. 2011 13:17

PJH1

Jeg vil ha loftrommet! :P

Skjult ID med pseudonym Sessa sø. 13 feb. 2011 13:20

Litt enig med sooky.. er de for travle kan de finne andre å leke med, noe de nok også gjør :)

Skjult ID med pseudonym Sessa sø. 13 feb. 2011 13:21

Men nå får sukker være sukker! Ut å ake i fin været med barna. Ha en god dag:)

Skjult ID med pseudonym sooky sø. 13 feb. 2011 13:24

Men, når det er sagt, så skal jeg ikke legge store elefantspor etter meg selv i glasshuset, for jeg er nok en sånn som han du beskriver. Som leser mail, og har intensjon om å svare, men av en eller annen grunn glemmer det. Kansje det sier noe om hvor interessert jeg egentlig er i dem, så ja, glem han!

;)

Skjult ID med pseudonym corinna sø. 13 feb. 2011 13:27

Av og til så er det ikke så mye å svare på, da hender det jeg lar ting dø ut i stedet. Man finner ut at det kanskje ikke var så spennende likevel, men vil jo ikke si rett ut at man har funnet ut det heller!